Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! 04/02/2010 ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!

Recommended Posts

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΟΜΟΡΦΗ ΧΑΝΙΩΤΗΣΑ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΦΟΥΛΑ ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΑ, ΦΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΕΣ :P

ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ, ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ, ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΛΕΣ :cheer::);) ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ, ΝΥΝ ΚΑΙ WANNABE OR NOT ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΣΟ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ!!!

ΣΤΙΣ 04/02/2010 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.....ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!

Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!

ΜΑΜΑ & ΜΠΑΜΠΑΣ!!!!

:kiss::kiss::kiss:

post-4592-13873934772007_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ?????????????

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?????

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ???????

ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...(ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ....ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...)

Γεια σου Βάσια! Αισθητή η απουσία σου ;)

Προκαταβολικά λοιπόν...Να τον χαίρεστε,να είναι πάντα γερός,ευτυχισμένος και χαμογελαστός!!! :laugh: Εύχομαι να έχει κάθε ευτυχία στη ζωούλα του :kiss:

Γεγονός είναι οτι έχει αλλάξει πάάάάάρα πολύ!!! :woohoo: Όσο καιρό έχω να δω φώτο του εγώ δηλαδή!Μεγάλωσε,έγινε απο πανέμορφο μπεμπάκι σε πανέμορφο-φατσάκι-αντράκι! :lol:

Πολλά φιλιά απο εμένα και την Αννούλα μου! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

:blush::blush::blush:

ΑΧ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10ΜΜ ΤΗΝ ΑΡΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!!

ΒΟΥΛΙΤΣΑ Η ΜΑΓΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΤΙ ΝΕΑ;;;ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΕΕ!!! ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ!!!

ΝΕΛΛΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΛΟΠΟΥΛΑ;;;; :cheer:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΣ....

ΤΙ ΛΕΣ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΨΗΝΕΤΑΑΙ Η ΜΑΓΟΥΛΟΥ;;; ;)B):P

ΨΗΝΕΤΑΙ....ΨΗΝΕΤΑΙ...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!!!!!!!!!!!

Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ...

ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ...

βασια μου που εισαι συ καλε???????????

να τον χαιρεστε να ειναι παντα γερος κ καλοτυχος

να σου πω??????

οσο μεγαλωνει μοιαζει ολο κ ποιο πολυ σε σενα ετσι????/

χαχαχχαχαχα

φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΝ ΤΑΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ :P !!!

ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ...................ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!! :laugh: :lol: :woohoo:

ΚΑΛΕ ΟΛΟ ΜΗ-ΜΗ-ΜΗ-ΚΑΚΟ-ΜΗΗΗΗΗ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΝΕΙ.........ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΟΡΔΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ :lol: "ΟΥ-ΟΥ" ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!

ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΥΝ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ :) ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΕΣ ΕΕΕ!!!

Βάσια μου.. καιρό έχω να σε δω!!Καλά μην νομίζεις!! Κι εγώ αφιερώνω πολύ χρόνο στο παιδί κι όταν κάθομαι λιγάκι στον υπολογιστή παίζω με κάτι ρημαδοφάρμες στο facebook!!! Οπότε στο μάμμυ μπαίνω διαβάζω τα πιο πρόσφατα και ξαναβγαίνω!!

Λοιπόν... εύχομαι το αγοράκι σου να ζήσει, να έχει πάντα υγεία και μόνο υγεία... και πολύ πολύ καλή τύχη στην ζωή του!! Να τα εκατοστήσετε... κι ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί!! :kiss::kiss:

μα τη ευχαριστη εκπληξη ειναι αυτη?τι κανεις Βασιλικη μου?ο Δημητρακης ειναι ενας κουκλος!!!!!!ιδιος εσυ!!!!!φιλια κ ελπιζω να μην ξαναχαθεις!!!!!!βασικα ελπιζω να μην παρεξηγησες την κριτικη μου στο κατι ψηνεται ε?ηταν καλοπροαιρετη!!!!!

ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΩ ΠΩΩΩΩ!!!!ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑΚΙΑ!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΕ :ohmy: ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ :P !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΞΑΝΑΧΑΘΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΛΗΣΜΟΝΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;;;ΝΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ....ΕΓΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ!!!ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ :blush: ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ :unsure: ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!! :kiss:

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!

Που εισαι βρε happy mammy!!! :cheer:

Παντα μεσα στο κεφι κ στην χαρα αυτο το κοριτσι! μα παντα!

πως το καταφερνεις ρε παιδι μου;! πες μου! :P

πως μεγαλωσατε ετσι βρε! :woohoo:

μακρυνε κ το μαλλακι! απιθανος! ;)

Οτι επιθυμειτε σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

ο θεος να εχει ολα τα παιδακια του κοσμου γερα κ με γεματη την κοιλιτσα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...