Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγαπημένες μου φιλενάδες,

το Σάββατο 16-01-2010 κλείσαμε με τον ανδρούλη μου τις βέρες μας!Είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη!!!

Μέσα στο Φεβρουάριο θα μαζευτούμε στο σπίτι μου μαζί με τους πιο κοντινούς μας συγγενείς,τους γονείς μας,αδέρφια και τους νονούς!!

Ανυπομονώ.

Ωστόσο,θέλω όλα να είναι τέλεια!!Σκέφτομαι πως θα στολίσω το δίσκο με τα ποτήρια,το τραπέζι,τα σερβίτσια,τα γλυκά και τόσα άλλα!Ψάχνω στο ιντερνετ να βρω κ δεν βρίσκω τίποτα που να με ικανοποιεί!!Κ αν αρχίσω να παραπονιέμαι όλοι θα με πουν υπερβολική.

Δώστε μου τις συμβουλές σας,τι ακριβώς στολίσατε εκείνη την μέρα,παραγγείλατε εσείς την τούρτα;;;τι επιλέξατε;;

Πρέπει στους κουμπάρους μας(οι νονοί του άνδρα μου)να τους προσκαλέσουμε με κάποιο δώρο;;;

Κορίτσια βάλτε κ καμιά φωτογραφία από τους δικούς σας αρραβώνες κ δώστε μου κουράγιο να τα προλάβω όλα!!!

Δημοσίευση

geia sou koritsaki..emeis arravwniastikame 7 iouniou to kalokairaki fetos...itan poli omorfa..to foremataki kai oi veres einai i alithiaoti kostisan ligo akrivoutsika alla kai ta 2 ekanan entipwsi eixa pragmatika tis veres twn oneirwn mou...tin tourta kai tin anthodesmi ta eklisa egw kapies vdomades prin wste na nai ola etoima..emeis mazeutikame sto spiti gnwristikan ta sumpeetheria k meta pigame exw se mia tavernoula kai kaname twn arravwna..oi koumpara mas mas pire auti dwra emeis pernoume ston gamo..tha sou valw fwtografies na deis...sto spiti na min xexaseis na valeis mpolika freska louloudia...euxomai me to kalo ..

Δημοσίευση

Φόρεμα έχω διαλέξει κ εγώ κ με περιμένει να το φορέσω!Θα το βάλω κάποια στιγμή μαζί με τα υπόλοιπα όταν διαλέξω να το δείτε!

Συγχαρητήρια κ σε σας κ με το καλό ο γάμος σας!Βάλε μου φωτογραφίες να πάρω μια ιδέα!Σε ευχαριστώ κοριτσάκι!!

Κάτι ακόμη:Στη δουλειά μετά τον αρραβώνα εκτός των γλυκών να κεράσω κ κουφέτο;

Να φτιάξω ίσως ένα πουγκάκι κ με τα δυο μέσα;;;;

Αχ είμαι αγχωμένη κορίτσιααα!!

Δημοσίευση

Πολύ καλή η ιδέα για το περιεχόμενο απ΄τα πουγκάκια!!Ταιριαστό κ όμορφο ζευγάρι,πάντα ευτυχισμένοι να είστε στην ζωή σας!

Εμένα ανθοδέσμη θα διαλέξει ο σύζυγος κ τούρτα μάλλον εγώ!!Έτσι να κάνουμε κ έκπληξη ο ένας στον άλλο!!!!!

Κορίτσια κ οι υπόλοιπες,ρίξτε τις ιδέες σας!!Πρέπει να ετοιμάζομαι!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

γλυκεια μου εχουμε κ τηνιδια ηλικια..ελπιζω τωρα που σου γραφω να εχει γινει ηδη ο αρραβωνασ κ να ηταν ολα τελεια..εμενα δν ηταν ακριβωσ ανθοδεσμη τα λουλουδια,ηταν μια συνδεση με ροζ τριανταφυλλα(ιδια με το φορεμα,γιατι εγω η ρουφιανα ειχα παει πριν στο ανθοπωλειο το ειπα ειναι μιασ φιλησ,κ την ενημερωσα αναλογωσ)σκεψου τριανταλυλλα σε γλαστρακι να ανεβαινουν σε σχημα ρομβου..δλδ μπροστα 5 πισω 10 πιο πανω 15..δν μπορω να σου βαλω φοτο,γιατι ο υπολογιστησ μου θελει αναβαθμιση κ κολλαει..

Δημοσίευση

στο κεντρο που πηγαμε να φαμε,επειδη εχω μεγαλο σοι,ημασταν καμια 60 ατομα.στου καθενοσ το πιατο υπαρχε ενα δαντελενιο μπουκακι με 2 κουφετακια κ στην μεση ενα ροζ μπουμπουκακι,αυτο δν το ηξερα κ οταν το ειδα μου αρεσε τοσο που εβαλα τα κλαμματα..αν μπορουσεσ να το δεισ θα τρελαινοσουν..κ μια θεια του συζυγου μασ εκανε δωρο τησ μπουμπουνιερεσ ηταν κρυσταλινο ροδι,μεσα σε κουτακι..πολυ ωραιο..οσο για την τουρτα,ηταν απο το πλεζιρ δουλευει γνωστοσ σου αντρα μου κ του εκανε καλη τιμη ηταν δυο μεγαλεσ καρδιεσ στολισμενεσ με ροζ σαντιγυ κ εγραφαν πανω τα ονοματα μασ..σου λεω αλλο να στα λεω κ αλλο να τα βλεπεισ...α!κ καποιοι φιλοι κ συγγενεισ που μου εστειλαν λουλουδια ηταν κ αυτα στην ιδια αποχρωση λογω του οτι ειχα ενημερωσει..περιμενω να μαθω νεα σου..α!κ να ζησετε βρε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...