Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κι εγώ συμφωνώ ότι το ελαιόλαδο σε καθημερινή βάση κάνει πολύ καλή δουλειά. κρέμα χρησιμοποιώ μόνο όταν είναι ερεθισμένος ο πωπούλης μας - ευτυχώς όχι συχνά. Συνήθως Weleda και σε πιο δύσκολες περιπτώσεις άμεσα αποτελεσματική βρήκα της Mustela.

Αλλά το μυστικό είναι αμέσως πλύσιμο με νεράκι και λίγο αφρόλουτρο. Επίσης πιστεύω ότι βασικό παίζει ρόλο παίζει και το δέρμα του μωρού.

Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

Κορίτσια νομίζω οτι κρεμούλες πρέπει να βάζουμε μόνο σε περίπωση ερεθισμων..Εμένα τουλάχιστον η παιδίατρος αυτό με είχε συμβουλέψει!

Σ αυτή την περίπτωση sudocrem κ σε λίγες ωρίτσες...καθάρισες!!

Συμφωνω απολυτα!

Επισης εγω και οταν τον πλενω δεν βαζω σαπουνακι καθε φορα γιατι λενε οτι χαλαει την φυσικη χλωριδα.

Αν θες παλι υπαρχει της φισσαν μαμα ενα αφρολουτρακι για την συγκεκριμενη περιοχη μονο.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟΥ ΒΑΖΩ BEPANTHOL ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!Η SUDOCREM ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΣΤΩΣΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ

ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΩΠΩ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΠΑΘΘΟΛΑΔΟ ΤΟ ΟΠΙΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΠΩ ΠΑΡΕ ΤΗΣ BEAMING BABY ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ..ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΕΙΡΑ,...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΗΠΙΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ..ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ

ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΟ MY BABY CENTER

Δημοσίευση

ΤΗ SUDOCREAM ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ 3 ΦΟΡΕΣ Κ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ.ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗ FREEZYDERM ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΑΕΙ ΠΟΤΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ FREEZYDERM EΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΒΑΒΥ ΒΑΤΗ ΜΕ ΧΑΜΟΜΙΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΦΡΕΖΙΝΤΕΡΜ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΖΩ LIBERO ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΣΙΟΝ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ..

Δημοσίευση

εγω απο την αρχη χρησιμοποιω την sudocrem

οποια αλλη και να χρησιμοποιησα στην αρχη συγκαιγονταν

τωρα βεβαια δεν εχω τετοιο προβλημα οποια και να τους βαλω τους κανει

αλλα απο συνηθεια και μονο συνεχιζω την ιδια κρεμα ή και την bepathol

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ!

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ο ΠΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΒΑΖΩ SUDOCREAM! ΕΙΝΑΙ ΠΟΎ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ PARABENS!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΟ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ AVENE MOYSSE PEDIATRIL,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ,META ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΣ FREZYDERM ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η BEPANTHOL ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!! ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΑΝ ΤΥΧΕΙ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ PENATEN.

Δημοσίευση

μετα τα κακα την σκουπιζω με μωρομαντηλα την πλενω με το σαπουνακι της και σουντοκρεμ. δεν εχει παθει τιποτα για την ωρα (5 μηνες).

για να την βγαλεις (κρεμα) αν εχει μεινει αρκετη χρησιμοποιησε baby oil και μετα πλυντον.

εχω την εντυπωση οτι τα αγορακια κοκκινιζουν πιο ευκολα παντως απο τα κοριτσια.

και αυτο που εχω δει απο γνωστους και φιλους ειναι οτι δεν πρεπει να μενει ιχνος σαπουνιου και υγρασιας μετα το πλυσιμο λιγο νερακι παραπανω δεν πειραζει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ααα ωραία έκανες και την καμπύλη μια χαρά ξεμπέρδεψες  Μια χαρά είσαι +4 κιλά εγω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες έπαιρνα συνολικά 11-12 κιλά μέχρι να γεννήσω και είμαι ήδη +8 και έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου μέχρι να γεννήσω αρχές Μαΐου  Και εμένα τα κορίτσια ήταν «μικρότερες» αλλά όλα καλά .. επειδή έκανα και αργά ωορρηξία συνήθως ήταν μια βδομάδα πίσω η ανάπτυξη τους αλλά και εγώ με τον άντρα μου είμαστε μικρόσωμοι 😂
    • Ναι αυριο θα παω το πρωί για β επιπέδου θα σας στείλω και αύριο τα νέα μου  Άσε εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την διατροφή στην εγκυμοσύνη.. το ζάχαρο νηστείας μου το πρωί είναι πολύ καλό 83-86 εκεί μέσα είναι αλλά οι καμπύλες ζαχαρου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ήταν καλές έχω θέμα με το ζάχαρο μετά φαγητού εκεί αν φάω όσο θέλω φεύγει  Συμπάσχω και εγώ στα ίδια είμαι  ένα σπίτι που δεν μπορώ να το κάνω σπίτι και το βράδυ η μικρή τον τελευταίο 2μηνο που μου σταμάτησε τον σερί ύπνο  Εντάξει η αλήθεια είναι πως η μετάβαση από το 1 παιδάκι στα 2 στην αρχή θα είναι λίγο κάπως δύσκολη (φαντάζομαι  και από τα 2 στα 3 που είμαι εγώ 😅) μέχρι να προσαρμοστεί και τον πρώτο παιδάκι στην νέα κατάσταση αλλά λίγο μετά από ένα διάστημα θα βρείτε τα πατήματα σας.. 🥰 το πρώτο σου παιδάκι τι ηλικία έχει ; Συγγνώμη αν το είχες ξανά πει και δεν το θυμάμαι  
    • Το doppler είναι ένα διαφορετικό είδος υπερήχου, που τσεκάρουν  τη ροή του αίματος πχ στον λώρο, στον πλακούντα, σε όργανα του μωρού (ξεχωρίζει γιατί βλέπεις τη ροή του αίματος με μπλε, κόκκινο χρώμα). Κάθε φορά που πηγαίνω κάνουμε και τύπου doppler εμείς. Αλλά στις 21 θα κάνουμε τον πιο αναλυτικό.  Και μένα το RSV μου έχει μείνει. Μόλις μπω στην 33η θα το κάνω.
    • Πλησιάζει η β επιπέδου σου κορίτσι μου εε? Να μας στείλεις να μας πεις τα νεα σου! Αχ αυτες οι γιορτές με τα γλυκά..κ εγω τα πήγαινα πολυ καλα με τα κιλα κ στις γιορτές καταστροφή 😂 εφαγα παρα πολλά γλυκά. Κ τωρα προσπαθώ να μαζευτώ, τα εχω μειώσει αρκετά αλλα προσπαθώ για ακομα περισσότερο.. θύμισε μου, ειχες καποιο θεμα με την καμπύλη εσυ? Αυτή την κούραση που λες νιώθω κ εγω κ ας εχω μονο αλλο 1 😛 αισθανομαι οτι ολη μερα κανω δουλειές κ οτι ποτέ δεν τελειώνουν. Συν καποια βράδια που δεν κοιμόμαστε καλα ή καποιες μερες που εχει περισσότερη γκρίνια κ είναι πιο κουραστικός. Δε σου κρύβω οτι εχω αρχίσει να αγχώνομαι αρκετά για το πως θα ειναι με 2 κ σκέφτομαι οτι δε θα τα βγάζω περα.
    • Καλησπέρα κορίτσια! Εκανα κ εγω την καμπύλη πριν 2 εβδομάδες περίπου,  ολα καλα! Κ αυτη τη φορα μάλιστα δεν καταλαβα κ τίποτα ολη τη διάρκεια, δε με ενόχλησε με ζαλάδα κ τάση για εμετο οπως την προηγούμενη φορά.  Απο κιλα εγω είμαι στα +4 περίπου, σχετικά καλα δηλαδή πιστεύω. Μια χαρά ειναι νομίζω τα 900γρ για την εβδομάδα αυτή. Εμένα ειναι πολυ μικρότερος αλλα μαλλον ειναι αναμενόμενο γιατί ειμαστε γενικα μικροσωμοι κ ο πρώτος μου γεννήθηκε μικρούλης.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...