Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ???ΠΩΣ?

Recommended Posts

madrid05 έγραψε:

Α, έχω ακούσει οτι αν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έχεις όρεξη για κρέας τότε θα κάνεις αγοράκι ,ενώ αν έχεις όρεξη για ζυμαρικά ..είναι κορίτσι! :P:P:P:P:side:

ΜΟΥΦΑ!!! :laugh: :laugh: Εγώ δεν ήθελα να βλέπω κρέας που το λατρεύω.. δεν ζω χωρίς αυτό.. ακόμα και σήμερα είχα ρεβίθια κι έχω λυσσάξει που δεν έφαγα κρέας!!! :laugh: :laugh: :laugh: Το βράδυ θα τσακίσω ένα μπριζολίδι!! :P Λοιπόν.. στο θέμα μας... Στην εγκυμοσύνη δεν ήθελα να το βλέπω κι αντιθέτως είχα τσακίσει ότι ζυμαρικό και μακαρόνι βρισκόταν στο δρόμο μου!! Τα οποία παρεπιπτώντος δεν με τρελένουν σαν φαγητό!! Το λουλούνι μου... αντράκι με τα όλα του!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μπειτε εδω

http://www.fskilkis.gr/index.php?option ... &Itemid=78

βαζεις την ημερομηνια περιοδου και ποσες μερες κραταει η περιοδος και σου λεει ποιες μερες ειναι πιθανον να κανεις αγορι και ποιες κοριτσι... Ειναι σωστο αυτο που λενε παντως δλδ αν γινει η συλληψη την μερα που γινεται ωορηξια θα βγει αγορι εχω ακουσει γιατρο να το λεει.... :):):)

:):):)

μαλλον κατι δεν εκανες σωστα... εμενα μια χαρα μου το εβγαλε βεβαια αν το κανει μια που εχει παιδι πρεπει να θυμαται ποτε το εκανε λιγο δυσκολο αυτο ...αυτο το τεστ το κανει καποια που θελει να αποκτησει

liontarina έγραψε:

sweetmammy έγραψε:

Γιατι βρε Μαρινακι?????????????[/quote:2hntoiol]

Αντε Κατερινα επειδη σε συμπαθω σε σενα θα την πω την συνταγη... :P

Λοιπόν μετά από πολλές κουβέντες και εμπειρίες με την ξαδέρφη μου κατασταλάξαμε ότι όσο πιο συχνά κάνεις σεξ τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να έιναι κορίτσι. Αν πάλι το κάνετε μια στο τόσο τότε οιπιθανότητες είναι πιο πολύ για αγόρι. Κι αυτό γιατί στο συχνό σεξ το σπέρμα δεν είναι τόσο μπολικό και τόσο ισχυρό και έτσι τα αρσενικά σπερματοζωάρια δεν επιβιώνουν για πολύ κι έτσι πιάνεις κορίτσι. Όταν πάλι το κάνεις μια στις τόσες τα αρσενικά που έχουν φόρα πετάγονται με δύναμη και πετυχαίνουν το σκοπο τους!!!χαχαχαχαχα....Αλλά τι να πω...στο Δημητράκη επί τρεις μέρες κάναμε σεξ και μάλιστα απο την 8η μέχρι τη 10η....για να πιάσω και να έχω ωορρηξία πρέπει να έπιασα την 10η με 13η που ζουν τα σπερματοζωάρια...οπότε..τι σόι εξασθενημένο ήταν και δεν ήρθε το κορίτσι;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...