Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα.ειμαι 34 χρονων κ πριν 3 μηνες εκανα τη 1η μου μικρογονιμοποιηση.δυστυχως απετυχε και στις 12 δεκεμβρη πηραμε αρνητικο αποτελεσμα.και ως εκ θαυματος χτες ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!δε ξερω τι ειδους θαυμα εγινε,δε μπορω να το εξηγησω.αλλα εγινε.το θεμα ειναι αλλο.εκανα β χωριακη κ μου βγηκε 363 αλλα στο γυναικολογο που πηγα κ μου εκανε υπερηχο ειδε εν πολυ μικρο σακουλακι που μου ειπε δε μπορει να πει σιγουρα αν ειναι το μπεμπακι.βεβαια ειμαι περιπου 4,5 με 5 εβδομαδων.εχετε εμπειρια.επισης ρε κοριτσια μ εχει πιασει ενα φταρνισμα ανομολογητο.λετε να τρανταζομαι κ να συμβει κατι κακο?

Δημοσίευση

Αννα συγχαρητήρια!!!!!!!!συγκλονιστικά νέα!!!!!!!!!!!!με το καλό, να έχεις μία όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη και να προσέχεις το θαυματάκι σου!

μια χαρά είναι η χοριακή σου, τριψήφια, τέλεια!κι εγω την πρώτη φορά που πηγα στο γιατρό είδαμε μόνο κάτι που μοιάζει με σάκο, την επόμενη φορά θα δείτε περισσότερα. άσε που με την εξωσωματική μπορεί να μπερδευτηκαν λίγο οι μέρες και να είχες ωορηξία αργοτερα.

Δημοσίευση

σου ευχομαι απο τη καρδια μου να ειναι ενα γλυκο και γερο μπεμπακι που θα σε γεμισει χαρα και ευτυχια απο δω και πρα και για ολη σας τη ζωή.

Μη στεναχωριεσια γι ατο φταρνισμα..απλα ν απροσεχεις με τις δουλειες μονο και μονο μεχρι να σιγουρευτεις οτι ολα ειναι καλα!

καλη εγυμοσυνη κοπελα μου!!

Δημοσίευση

καπως ετσι ανακαλυψα κι εγω οτι ειμαι εγκυος!!!σαν θαυμα!!!η μαλλον πραγματικο θαυμα,δεν το περιμενα με τιποτα..

μην ανησυχεις,την πρωτη φορα που πηγα για υπερηχο ημουν 5 εβδομαδων και 3 ημερων και δεν ειδαμε τιποτα στον υπερηχο και εφυγα με κλαματα απο το ιατρειο,ωσπου μετα απο μια εβδομαδα,ειδαμε ενα καλοσχηματισμενο σακουλακι,ωραιοτατο!!

και φυσικα στην ογδοη εβδομαδα ακουσα και την καρδουλα και ολα ηταν υπεροχα και ετσι συνεχιζουν να ειναι!!!!!!!

ευχομαι οτι καλυτερο και οσο για το φταρνισμα μη φοβασαι,δεν παθαινει τιποτα το μωρο σου!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια σου εύχομαι και εγω όπως και όλες να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γιατρός δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν κάποιος είναι έγκυος....στο λέω γιατί το έχω ξανακούσει εδω μέσα.....

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!!ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!ΠΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΙ?ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ?ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΑΡΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΤΗ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

Δημοσίευση

Άννα εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά!!! :) :)

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για τον υπέρηχο, από δω και πέρα θα κάνεις πολλούς!! ;) ;) Θα βλέπεις το μπεμπάκι σου στην οθόνη μέχρι να'ρθει η ώρα να το δεις και live!!! :woohoo: ;)

Πότε σου είπε να ξαναπάς; Σου είπε να κάνεις κάποιες εξετάσεις;

Δημοσίευση

Αννούλα εύχομαι όλα να πάνε καλά με το μικρό σου θαύμα!

Μην ανησυχείς για τον υπέρηχο.Είναι φυσικό να βλέπετε μόνο σάκο ακόμα.Εγώ μέχρι και την 6η+ εβδομάδα δέν είδα εμβρυακά στοιχεία.Το είδαμε πρώτη φορα στο τέλος της 7ης.

Με τον υπερηχο δεν παθαίνεις τίποτα, ουτε με το...φτάρνισμα.

Να μην αγχώνεσαι,μην στεναχωριέσαι,μην σηκώνεις βάρη και μην σκύβεις απότομα.Όλα θα πάνε καλά! :):):) Να μας κρατάς ενήμερους!

Δημοσίευση

Σου εχω ηδη δωσει συγχαρητηρια στο θεματακι μας αλλα θα σου τα ξαναπω..

Κοριτσακι μου σου ευχομαι μια τελειαααααα εγκυμοσυνη ηρεμη και με ενα γερο μωρακι αγκαλιτσα σε 9 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Λυπάμαι πολυ για την απωλεία σου. Είμαστε στα ίδια..και εγώ Ιανουάριο είχα μείνει έγκυος και απέβαλλα στισ 9μιση εβδομάδες. Ξέρω το οτι έχεις ήδη ένα παιδάκι δεν μειώνει το μέγεθος του πόνου, ούτε υποβαθμίζει την απώλεια σου. Θα σου μιλήσω όπως μιλάω και σε μενα..ή προσπαθώ γιατί ακόμα και εγώ το βιώνω πολύ έντονα..κάθε γυναίκα πενθεί και παίρνει όσο χρόνο της αναλογεί..όλα τα συναισθήματα είναι αποδεκτά..αλλά όπως ε΄γω έτσι και εσύ..πρέπει να μη αυτομαστιγωνόμαστε. Σου συνέβη κάτι που σίγουρα εσύ δεν έφταιγες..όπως και εγώ..ποιος γονιός το θέλει άλλωστε..Φαντάσου εγώ που απέβα΄λλα από χρωμοσωμική , όπως θα είδες και από τα παραπάνω σχόλια..προσπαθώ να βρω κάτι να φταίει,,γιατί δεν νιώθω ότι ήμουν απλά άτυχη..και όμως έτσι είναι..  Δεν υπάρχουν μόνο καλές εκβάσεις σε εγκυμοσύνες αλλά και κακές..ή καλύτερα άτυχες..απλώς εμείς μαθαίνουμε μόνο για τη θετική κατάληξη της..και εγώ δεν ήξερα τίποτα για αυτές και τώρα τις νιώθω στο πετσί μου, πιστεύω πρέπει να μας μαθαίνουν ότι μια έναρξη εγκυμοσύνης έχει δύο πλευρές εως ότου ολοκληρωθεί..ίσως έτσι και εμείς δεν νιώθαμε ανάξιες και "προβληματικές".. Που στην καμμία δεν είμαστε! Για να σε βοηθήσω και στο θέμα με την θρομβοφιλία.. Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη πήγα προληπτικά για εξετάσεις θρομβοφιλίας..η αιματολόγος μετά από πλήρη έλεγχο κατέληξε πωσ έχω αντιφωσφολιδικό σύνδρομο που κάνει καραμπινάτες αποβολές..και εγώ βασίστηκα σε αυτή τη διάγνωση ως αιτία της πρώτης αποβολής.. Μου πρότεινε salospir και clexane για όλη την επόμενη εγκυμοσύνη από την πρ΄ω΄τη κιόλας προσπάθεια σύλληψης.. όπως και έκανα στην 2η εγκυμισύνη.. Λίγο πριν αποβάλλω όμως για δεύτερη φορά, είχα κάνει επαναληπτικές και βγηκαν θετικότατες. Τότε απευθύνθηκα σε δεύτερο αιματολόγο καθώς δεν μπορούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν με θετικές τιμές να απέβαλλα. Εκείνος μου είπε πως δεν είμαι θρομβοφιλική και πως η γιατρός υπερέβαλε με τη διάγνωση και ότι είμαι μια χαρά. Και όντως είχε δίκιο..Που θέλω να καταλήξω; Και ο αιματολόγος και ο γυναικολόγος στη συνέχεια με διαβεβαίωσαν ότι η clexane μόνο καλό μπορούν να κάνουν..και μάλιστα τις δίνουν και σε άλλες περιπτώσεις χωρίς θρομβοφιλία.. Εμένα το salospir μου είπαν ήταν υπερβολή καθως θα μπορουσε να μου φέρει αιμοραγία (δεν μου έφερε ποτέ). Αν λοιπόν ανησυχείς για το αν ήταν  περιττές οι clexane και αν απέβαλες από αυτές, να ξέρεις ΔΕΝ  υπάρχει περίπτωση, μόνο καλό κάνουν και λειτουργούν προστατευτικά. Εγώ λόγω 2 αποβολών μου είπαν να συνεχίσω τις clexane σε νέα εγκυμοσύνη αλλά από την στιγμή που θα μάθω για αυτή όχι νωρίτερα.. Ελπίζω να σε βοήθησα, να ξέρεις δεν είσαι μόνη ❤️
    • Αχ κορίτσια όσες έχετε και άλλα παιδιά πως την παλεύεται; Ακόμα είμαι στην αρχή και τα έχω φτύσει που να φουσκώσω κιόλας . Στον γιο μου δεν καταλάβαινα τίποτα όλη μέρα τώρα με το παραμικρό πεθαίνω 
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου. @Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.
    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...