Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσια ολη τη θετικη σας ενεργεια και σκεψη...

Recommended Posts

Για την Gorgina μας..

Κοπελα μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτη η προσπαθεια σου να ναι η τελευταια και να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα!!!!Ολη μου η θετικη σκεψη ειναι σε σενα και παρακαλω καθε μερα αυτη τη φορα να τα καταφερεις!!!! :):):)

Σου στελνω μια ζεστη αγκαλια.. :)

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ GORGINAKI ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!! Είμαι και εγκυούλα ... δεν λένε ότι πιάνουν οι ευχές των εγκύων???!!!!!!!! ΔΥΝΑΤΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Παρένθεση: Κατερινάκι είσαι μεγάλη ψυχή!!!)

GORGINA,ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑ!!!!! :):)

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Κ ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!

MARSOYPILAMI και μάλιστα εγγυούλα εις διπλούν, εις διπλούν λοιπόν και οι ευχές και διπλά να πιάσουνε!!!!!

Και η GORGINA μας να χει καλά, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ αποτελέσματα αυτή την φορά! Και να ναι η τελευταία και ΤΥΧΕΡΗ της!!!!!

Και με το καλό!! Και δεν ξέρω τι άλλο να πώ....

Και με τις προσευχές μας κουκλίτσα μου να πάνε ΟΛΑ καλά!

Αυτά τα μάτια πρέπει να τα κληρονομήσουν κάποια παιδιά, θα κάνουν τον κόσμο μας ωραιότερο....

Αντε να πεις κι σύ αυτό που λένε όλες οι μανούλες: "...Μετά όλες τις ταλαιπωρίες τις ξεχνάς..."...

Φιλιά!

gorgina μου ευχομαι το ονειρο να γινει ζωη σου ....

και σε 9 μηνες να το εχεις στην αγκαλια σου ...

μεσα απο την καρδια μου κοριτσακι μου...σου στελνω

και εγω ολες τις θετικες μου σκεψεις ....

Gorginaki εγω ειμαι καινουρια.Σου ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου αυτη να ειναι η τελευταια σου προσπαθεια και συντομα να εχεις το μπεμπακι σου!

Σου εύχομαι να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου και σε 9 μήνες να κρατάς αγκαλιά το μικρό σου μωράκι.Πάνω απ΄όλα όμως Θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση! :laugh: :laugh:

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ.

Κι από μένα και την φουσκωμένη μου κοιλιά (όπως πολύ καλά έχεις δεί) έχεις την πιό ανεβασμένη, θετική, γεμάτη από ορμόνες εγκυμοσύνης ενέργεια που μπορώ να μεταδώσω! Σε σκεφτόμαστε.

οτι καλυτερο ευχομαι απο καρδιας..

δεν ξερω την ιστορια σου αλλα σου στελνω πολυ θετικη σκεψη(κ ΕΧΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ)για να μεινεις εγκυουλα!!

τζωρτζινακι μου δεν ηξερα οτι ξαναπροσπαθεις, σου ευχομαι οχι απλα να πετυχει αλλα να ειναι και εις διπλουν, μακαρι ολα να πανε καλα και να εισαι εγκυουλα το αξιζεις ψυχη μου πολλα πολλα φιλια και ολη μου την θετικη ενεργεια!!!!!!!

gorginaki μου αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά...θα γίνει το θαύματάκι που περιμένεις και μαζί σου όλες εμείς οι φίλες σου...

έχεις όλη τη θετική μου ενέργεια!!!!!!!!!!

Τζωρτζινάκι μου!!!!!! :) :) :)

Τι διαβάζω;;; Ξεκινάς προσπάθεια;;;;

Κοριτσάκι μου όμορφο, με τα μάτια τα απίστευτα, την καρδιά από μάλαμα και πάντα με τη γλυκιά κουβέντα για όλες μας... έχεις όλη μου την αγάπη, όλη μου τη θετική ενέργεια κι όλη μου τη θετική σκέψη!

Θα τα καταφέρεις φιλενάδα, είμαι σίγουρη!

You can do it!! ;) ;)

Μια μεγάααααααααλη αγκαλιά και πολλά πολλά φιλάκια!!!!! :)

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα τοσο καλα!!!!!!!!!!!!!πιστευω οτι αυτη η φορα ειναι δικη σου.τελειωσε!αρκετα ταλαιπωρηθηκεσ!αντε και με διδυμακια για να ξεμπερδευεισ μια και καλη.

φιλακια πολλα!κουραγιο!και πολυ υπομονη μεχρι την μερα που θα μαθεισ το πολυποθητο θετικο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ego tora ti na po???????????

aniksa to thema tis katerinas pistevontas oti telika apofasise na ksekinisi afto to mina ke telika.............

ntropisas??????????me kanate ke eskasa sto klama.

diavasa oles tis efxes poles fores ke den tis xorteno.

den exo logia na ekfrasto ke ti na po........

esis ta katalavenete ola.signomi katerina signomi voula signomi irene.

signomi se oles den ine pos den sas skeftome...........

apla mou exi pesi ligo i psixologia ke den exo kouragio na diavaso ke na apantiso sta themata,eksalou thelo panta na metafero mono thetiki energia e?????? den exo omos poli.

telika vlepo pos den exo tetio dikeoma...................

i prospathiesmas prepi na ine esiodokses ke entharintikes gia na min perni apo kato kamia kopela.

den ksero ti alo na grapso eksalou ego den ta kataferno kala afta.

sas efxaristo oles ilikrina oles ke idietera tis kopeles pou den ksero.

roulaki mariana elpizo na ta poume to savato.

i alithia ine pos thelo na apantiso se kathe niasas ksexorista giati to kathe minima ine ksexoristo.sas efxaristo.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...