Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μανουλες και μελλουσες μανουλες καλησπερα..ειμαι νεα στο site και γεματη αποριες.θελω να παραγγειλω τεστ ωορρηξιας απο saveontests και εχω κολλησει..ποιον τροπο πληρωμης επιλεγω αν δεν εχω πιστωτικη,αυτη που γραφει: check/money order-orders shipped upon recipt of payment?? και μετα τι..??μου βγαζει μια διευθυνση αποστολης..δεν υπαρχει τροπος με καταθεση σε τραπεζικο λογ/μο..?

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ? ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ CLEARBLUE EΧΕΙ 7 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Κ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΑ Κ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ (ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΤΟ ΠΗΡΑ)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

:) :) :)

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ thena.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ.

ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ..?(ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ..!)

ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΟΥ 'Η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ? :blush:

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο μενα..

εγω εχω παραγγειλει απο αυτο το site οπου ειναι πολυ ευκολος

ο τροπος παραγγελιας κ πολυ φθηνα.

hometest.gr.

υπαρχουν πολλα θεματα στο μαμμυ οπου οι περισσοτερες κοπελες εχουν μεινει

ευχαριστημενες.κ γω σε λιγες μερες θα τα ξεκινησω

οτι αλλο θελησεις ειμαι εδω.

φιλια

Δημοσίευση

barb έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ thena.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ.

ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ..?(ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ..!)

ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΟΥ 'Η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ? :blush:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΑ :P ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕ :lol::lol: Κ ΕΚΑΤΣΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΝΑΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΟ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΩΝ

Δημοσίευση

κι εγω αυτη τη φορα το clear blue εκανα και εκεινες τις δυο μερες εκανε συνεχομενα. βεβαια δεν εγινε τιποτα γιατι αδιαθετησα σημερα. Αφου τα τεστ γραφουν οτι απο τη μερα που θα σου πει οτι εισαι στη γονιμη εχεις 48 ωρες πριν σπασει το αυγο αρα...πρεπει τοτε να κανουμε καθε μερα...σωστα? :dry::dry:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ CLEARBLUE ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Κ ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ;) ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ3-5 ΜΕΡΕΣ

Κ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ Κ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ) Κ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Κ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ Κ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΑΙ Κ ΣΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ;) Κ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΟΙΞΗ Κ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Κ ΛΙΓΕΣ ΚΥΣΤΕΣ :side:

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ LOU LOU ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ (ΒΕΒΑΙΑ,ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΥΛΗΘΗΣΗ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΜΟΥ..ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ 50e..!

Δημοσίευση

ναι βρε εσενα ρωταω..

απλα σε ρωτησα για να σου πω πως εφοσον εχεις στανταρ περιοδο γιατι δεν

υπολογιζεις ετσι τις γονιμες.στο περιπου..

στο λεω αυτο μονο κ μονο για να μην αγχωθεις.

βεβαια μπορει να εισαι απο τις γυναικες που βοηθιουνται απο τα τεστ..

εγω εχω πολυκιστικες(δυστυχως)

Δημοσίευση

ΑΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΓΧΩΘΕΙ..!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ(ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΛΗΛΑ), ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ (ΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ)ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ hometest ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓ/ΜΟΥ.ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΗΛ ΑΥΡΙΟ..

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΗΚΕΣ.ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

μου κανει εντυπωση πως δεν ξεμπερδεψες με την hometest.

να τους ξαναστειλεις mail.μην περιμενεις.

παντως για να μην αγχωνεσαι να ξερεις πως ο χρονος που προσπαθειτε

ειναι λιγος.

σκεψου οτι ενας γιατρος λεει σε ενα ζευγαρι να ψαχτει με εξετασεις

αφου περασει 1 με 1.5 χρονος προσπαθειων.

γι'αυτο χαλαρωσε γιατι να ξερεις πως το αγχος ειναι

το νουμερο ενα αντισυλληπτικο.

τα φιλια μου

Δημοσίευση

Thena καλημέρα!! Να σε ρωτήσω...στο clearblue όταν βγήκε η φατσούλα την ίδια πέρα ήρθες σε επαφή με τον αντρούλη σου? Από ότι έχω καταλάβει οι γόνιμες μέρες είναι την ημέρα που χαμογελάει η φατσούλα και η επόμενη μέρα στην οποία λογικά γίνετει η ωορρηξία, έτσι δεν είναι? Οπότε αν προσπαθήσεις μία από αυτές τις 2 μέρες (ή και τις 2) έχεις πιθανότητες εγκυμοσύνης, σωστά? Πες μου σε παρακαλώ γιατί σκέφτομαι να τα πάρω και εγώ!!

Δημοσίευση

d.d2005 έγραψε:

Thena καλημέρα!! Να σε ρωτήσω...στο clearblue όταν βγήκε η φατσούλα την ίδια πέρα ήρθες σε επαφή με τον αντρούλη σου? Από ότι έχω καταλάβει οι γόνιμες μέρες είναι την ημέρα που χαμογελάει η φατσούλα και η επόμενη μέρα στην οποία λογικά γίνετει η ωορρηξία, έτσι δεν είναι? Οπότε αν προσπαθήσεις μία από αυτές τις 2 μέρες (ή και τις 2) έχεις πιθανότητες εγκυμοσύνης, σωστά? Πες μου σε παρακαλώ γιατί σκέφτομαι να τα πάρω και εγώ!!

ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΟΥ ΕΔΗΞΕ ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ :laugh: ,ΕΚΑΤΣΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ :laugh: ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΠΛΥΘΗΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΑΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ

ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΛΙ

Δημοσίευση

koritsia kalispera. ego ta exo parei kai ta dio (hometest. & clearblou)

ta pio axiopista einai ta clearblou!! eimai apo aytes poy katalabenoyn pote exoyn oorixia exo antono pono xamila sto meso toy kikloy ton ena mina ponao apo dexia kai ton allon apo aristera. i ginekologos moy eipe oti ayto ginete giati ton ena mina to ooario katevenei apo dexia kai ton allon aristera. kai para polla ygra se simio na min mporo xoris servietaki!! pira lipon ta clearblou gia na to epiveveoso. tin imera poy moy evgale to xamogelaki eixa ygra alla tin epomeni eixa entono polo dexia!! ara korotsia kata tin gnomi moy einai ta pio axiopista!!!

oso gia ta hometest exo parei kai ta test egkimosinis kai oorixias!!

oso gia tis egkimosinis, efaga tetia apogoiteysi poy akoma to fisao

:( moy edeixe thetiko eno den eimoyn. an den tixene se mena den tha to pisteya :( to exo kratisi akomi to testaki giati i koliti moy den me pisteve alla otan to eide moy zitise signomi!!! den fantazeste ti psixologiki friki efaga :angry:

oso gia ta test oorixias itan kalitera ontos edixan kati!!

barb min anxonese to proto moy agoraki irthe amesos me tin proti giati den eixa anxos, tora exo kai ego mines poy prospatho gia to deytero alla exo anxothi kai den erxete :(

Δημοσίευση

Μια από τα ίδια κι εγώ!!!Πήρα της hometest και τζίφος,ενώ έχω σταθερότατο κύκλο...Επίσης δοκίμασα κάποια saliva vican test που λειτουργουν με σάλιο, αλλά και σύμφωνα με αυτά δεν έχω ωορρηξία!!! Ο γυναικολόγος μου πάντως μου είπε ότι εμπιστεύεται μόνο της clearblue...

Δημοσίευση

ΕΓΩ mariakabala ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΗΝΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ CLEARBLUE.ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...