Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα , ναι σου κανουν κλυσμα εκτος και αν εχεις παει τουαλετα (σε ρωτανε) και ναι σε ξυριζουν στο πανω μερος εκει που θα γινει η τομη δεν ειναι απαραιτητο να σε ξυρισουν ολοκληρη.Δεν το καταλαβαινεις οτι σε κοβουν γιατι εχει ηδη επιδραση η επισκλυριδιος και ουτε βλεπεις κατι γιατι σου εχουν ενα πανι μπροστα σου. Οσο για τη ντροπη νομιζω οτι ολες το περναμε αυτο το σταδιο αλλα τι να κανεις....... Ευχομαι να σου πανε ολα καλα. :laugh:

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΥΣΜΑ Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΜΑ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΥΡΙΣΤΕΙ,Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΥΡΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΤΟΜΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΙΝΑ.

Δημοσίευση

ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ & ΔΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!ΘΑ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!

Δημοσίευση

Υπαρχει και η λυση να το κανεις μονη σου.Αφου ξερεις ποτε θα σου κανουν καισαρικη Πας στο φαρμακεο, παιρνεις ενα κλισμα γλυκερινης- προσαοχη μονο γλυκερινης- και το κανεις στην ανεση του σπιτιου σου. Επισης αν θελεις ξυρηζεσε και μονη σου, θελουν ενα μεγαλο κομματι απο πανω και λιγο στα πλαινα και τελος.

Δημοσίευση

Το τελευταιο πραγμα που θα σε νοιαζει εκεινη τη στιγμη πιστεψε με θα ειναι το κλισμα κ το ξυρισμα...κ να σου πω κ κατι;;;τελικα ολα αυτα ενας μυθος ειναι,δεν ειναι κατι πια κ το τοσο φοβερο..Οσον αφορα στις νοσοκομες κ στους γιατρους,ειναι οι δουλεια τους,καθε μερα κ πολλες φορες τη μερα κανουν αυτα τα πραγματα,οποτε δεν εχεις κατι να ντρεπεσε.Ασε που ουτε που θα καταλαβεις τι συμβαινει εκεινη τη στιγμη...θα δεις...οταν θα ερθει η ωρα,ολα αυτα θα σου φαινονται απολυτα φυσιολογικα! :)

Με το καλο!

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια να ρωτήσω και εγώ κάτι, μιας και κάτα πάσα πιθανότητα θα γεννήσω με καισαρική λόγω υψηλής μυωπίας;;; Τις επόμενες ώρες - μέρες, πονάει πολύ το τραύμα της καισαρικής;;; Μπορείς να περπατήσεις;; Πάντα δεδομένο ότι έχει γίνει επισκληρίδιος και όχι ολική νάρκωση!

Δημοσίευση

την επόμενη της καισαρικής σε σηκώνουν να περπατήσεις

πρέπει να μπει το έντερο σε λειτουργία πάλι.

το σπαστικό είναι η πείνα, εγώ πέθαινα της πείνας με τη δίαιτά τους.

αλλά έπρεπε να ενεργηθεί το εντεράκι.

αναγκαστικά.

η αλήθεια είναι ότι πονάει η τομή, μη ξεχνάς πως είναι ένα χειρουργείο.

εκτός του κλίσματος και του ξυρίσματος παίζει κι ένας καθετήρας.

πάντως όταν δεις το μπεμπάκι

ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!!!!

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!

Δημοσίευση

EMENA ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ 2 ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!3 ΜΕ 4 ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ!

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..!!

Κ ΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ??ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΜΠΑΡΙ :P

ΤΟ ΜΟΝΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ "ΧΑΛΑΣΕ" ΗΤΑΝ Ο ΡΙΜΑΔΗΣ Ο ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ...ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ-ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ... :blink::blink:

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟ(ΜΗ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ)ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΑΝΕ :silly: Κ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΘΕ 2 ΛΕΠΤΑ- ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..ΚΟΙΤΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Κ ΑΥΤΟΣ!!!

Δημοσίευση

ntina.ef. έγραψε:

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..!!

Κ ΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ??ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΜΠΑΡΙ :P

ΤΟ ΜΟΝΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ "ΧΑΛΑΣΕ" ΗΤΑΝ Ο ΡΙΜΑΔΗΣ Ο ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ...ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ-ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ... :blink::blink:

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟ(ΜΗ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ)ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΑΝΕ :silly: Κ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΘΕ 2 ΛΕΠΤΑ- ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..ΚΟΙΤΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Κ ΑΥΤΟΣ!!!

Χαχαχαχα, αν σου πω ότι και εγώ τον καθετήρα σκέφτομαι;;;; Υπάρχει πιθανότητα καισαρικής (λόγω ισχιακής προβολής του μπεμπεκιού μου) και από τώρα με τρώει το θέμα του καθετήρα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

πέρα απο τις ίδιες ανησυχίες περι "κλύσματος-ξυρίσματος" που ψιλοσκέφτομαι, εμένα με απασχολεί κάτι ακόμα και θέλω την απάντηση σας: Τις πρώτες μέρες μπορείς να σηκώσεις το μωρό και γενικά να κινείσαι ελέυθερα? Γιατι όπως είπαμε είναι χειρουργίο και μάλιστα στην κοιλιακη χώρα...εγώ θυμάμαι στη σκωληκοειδίτη δεν μπορούσα ούτε να γελάσω αμέσως πόναγαν τα ράμματα...!

Δημοσίευση

Mamoli έγραψε:

ntina.ef. έγραψε:

Χαχαχαχα, αν σου πω ότι και εγώ τον καθετήρα σκέφτομαι;;;; Υπάρχει πιθανότητα καισαρικής (λόγω ισχιακής προβολής του μπεμπεκιού μου) και από τώρα με τρώει το θέμα του καθετήρα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:2alxf9y0]

ΑΣΕ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ..ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ :P:P

ΝΑ ΣΦΥΓΓΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ..Κ ΑΥΤΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :blink:

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

πέρα απο τις ίδιες ανησυχίες περι "κλύσματος-ξυρίσματος" που ψιλοσκέφτομαι, εμένα με απασχολεί κάτι ακόμα και θέλω την απάντηση σας: Τις πρώτες μέρες μπορείς να σηκώσεις το μωρό και γενικά να κινείσαι ελέυθερα? Γιατι όπως είπαμε είναι χειρουργίο και μάλιστα στην κοιλιακη χώρα...εγώ θυμάμαι στη σκωληκοειδίτη δεν μπορούσα ούτε να γελάσω αμέσως πόναγαν τα ράμματα...!

Λοιπόν θα συμφωνίσω και εγώ μ'όλα τα κορίτσια,εκείνη την στιγμή το μόνο που δεν θα νιώθεις, είναι η ντροπή...Όσο για την ερώτηση σου alexdim,θα έχεις κάποιες ενοχλήσεις, θα πονάς λίγο, αλλά μετά από λίγες μέρες θα είσαι όπως ήσουν (έτσι ήμουν εγώ, φυσικά σε κάθε γυναίκα μπορεί να είναι διαφορετικά), άλλωστε δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς και να το σηκώσεις χρειάζεται και να κινηθείς (πάντως όσο πιο πολύ μπορείς να κινήσε, τόσο το καλύτερο), μην αγχώνεσαι, όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...