Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τομή καισαρικής - εχει αφησει σημαδι...

Aphroditi

Recommended Posts

Θελω να ρωτησω κοπελες που γεννησαν με καισαρικη αν εχουν πανω απο την τομη μια πλαδαροτητα - ενα κομματι λιπους φανταστειτε - κ η τομη να ειναι σαν τελικο σιγμα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ 22-10. 12 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ! ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΚΑΙ Γ... ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!! Η ΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΑ, ΡΟΖ, ΠΕΡΙΠΟΥ 15ΕΚ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΤΟΠΙΚΑ.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ; ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ.

Εμενα δεν φεναετε σχεδον καθολου, εχουν περασει βεβαια και 7,5 μηνες.

Φαινετε απλα μια ροζουλι γραμμη, δεν με ποναει καθολου ουτε την νιωθω

Ροζ ειναι κ μενα η τομη. Απλα κανει απο πανω μια διπλα μικρη, δεν ξερω αν με καταλαβες... Εγω γεννησα περυσι τον Φεβρουαριο κ εκανα μια βδομαδα να συνελθω... Πονος αφορητος παρολο τα παυσιπονα... Ασε! Σορυ αν γινομαι αδιακριτη αλλα παντα το ειχα απορια πως μια μανα θηλαζει διδυμα... Εσυ τα θηλαζεις? :)

βασικα εχει 1 πλαδαροτητα αλλα ειναι αναλογως τον οργνισμο και την ποιοτητα του δερματος...εγω ξερω οτι εχω πολυ κακο δερμα..ειναι χειλοειδες το τραυμα μου αλλα και η σκωληκοειδιτιδα που εχω,εχει κακη τομη..φταιει λιγο ο γιατρος αλλα κατα βαση το δερμα μου..

οποτε καθε οργανισμος αντιδραει αναλογα ..

Εγω γεννησα με καισαρικη πριν 5 περιπου χρονια.Φαινεται μια ισα γραμμη και ειναι χαμηλα εκει που ξεκινανε οι τριχες.Δεν με ενοχλει μονο καμμια φορα οταν αλλαζει ο καιρος νιωθω ενοχλησεις

ΘΗΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ. ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ. ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΑΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΟΥ ΘΥΛΑΖΕΙ ΔΥΔΙΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν με ενοχλει ιδαιτερα, καποιες φορες με πιανει φαγουρα... Ειναι εκει που ξεκινουν οι τριχες κ μενα. Φαινεται οτι το δετμα μου δεν ιναι τοσο καλο κ μαλλον θα μυ μεινει αυτη η διπλα. Δεν εκανα ραγαδες στην κοιλια κ εχω αυτο...

Και εγώ γέννησα με καισαρική πριν απο 9 μήνες. Είναι ευθεία περίπου 10-15εκ. και δεν νιώθω καθόλου πόνο. Στην αρχή ένιωθα μια φαγούρα και μετά τους 6 μήνες άρχισα να νιώθω το δερμα πάνω και κάτω απο την τομή. Ξέρετε τους πρώτους μήνες είναι σαν μουδιασμένο. Η δικιά μου τομή φαίνεται και είναι ροζ. Αλήθεια κορίτσια αποτρίχωση στην περιοχή της τομής κάνετε? Εμένα ο γιατρός μου μου το επέτρεψε.

Κωνσταντινα κι εγω ενοιωθα φαγουρα κ τωρα που το ανεφερες κι εμενα περασε το μουδιασμα! Δεν το ειχα προσεξει... Στην αρχη δεν αισθανομουν το δερμα μου εκει. Απο την αρχη εκανα αποτριχωση δεν μου ειχε πει ο γιατρος μου να μην κανω. Κι εμενα ειναι 10-15 εκατοστα αλλα λογω της διπλας που κανει ειναι σαν τελικο σηγμα! Μην φανταστεις δεν εχω κοιλια γιατι ποτε δεν ειχα και στην εγκυμοσυνη πηρα μονο 5,5 κιλα, αλλα κ αυτο το λιγο που εχω κ με το ανοιγμα της λεκανης μου υπαρχουν παντελονια που δεν μου κανουν...

Αχ....

Πονεμένη ιστορία.......

Θέλω να ξεχάσω την όλη εμπειρία της γέννας και δυστυχώς μου τη θυμίζει η τομή.

Είναι πάάάάάάρα πολύ χαμηλά έχει μήκος 10 εκ σχήμα V και είναι χειλοειδής.

Σε τέτοιο βαθμό που μ'ενοχλούν ακόμη και τα φερμουάρ. Έχει εξογκωθεί απίστευτα, έχει κάνει βουναλάκια έχει πάχος 1-2 εκ και είναι στιγμές που αν αρχίσω να ξύνομαι στην περιοχή κάνω σαν την ψωριάρα γιατί δεν μπορώ να σταματήσω...

Αηδία....

Φαίνεται ακόμη και πάνω από το εσώρουχο γιατι είναι εξογκωμένη.

Με γιατρό που το συζήτησα μπορεί να φταίνε 2 τινά.

Ή το ράμμα που χρησιμοποίησε ο γυναικολόγος ήταν αυτό που προκάλλεσε αντίδραση στην περιοχη,ή φταίει το δέρμα μου.

Ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι η πλαστική....

:(:(:(

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΠΤ...ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ.....ΑΦΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΛΕΩ ΑΧ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΚΕΝΤΗΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΨΑΧΝΩ ΨΑΧΝΩ ΤΠΤ....Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ

ειμαι παλια με τη καισαρικη εχουν ερασει σχεδον 6 χρονια ειναι στην περιχη με τις τριχες αλλα ειναι τοσο λεπτη πο δεν φαινετε .ειναι γυρω στα 8-10 εκατοστα δεν ειχα καθολου προβλημα αλλα ειχα ακολουθησει τη συμβουλη του γυναικολογου μου να μην πεσει για 15 μερες νερο επανω εβαζα θυμαμαι κατι γαζες αδιαβροχες και επειδη εγω δεν κανει να χρησιμοποιω bentatin μου εβαζε ενα άλλο για να μη παθω μολυση .Το ξυρισμα μετα απο κανενα 2μηνο αν θυμαμαι κανονικα .Παντως οι ουλες ειναικαθαρα θεμα δερματος αν δειτε η επεμβαση του θηρωιδη που εχω κανει δεν φαινετε καθολου .

Ωραία, άρα δεν είμαι η μόνη... Μου έχει γαμ.... την ψυχολογία αυτή η τομή. Νοιώθω το σώμα μου χάλια... Άσε που κι εμένα μου θυμίζει τον πόνο που τράβηξα για μία βδομάδα...

Καλά lovie πρώτη φορά ακούω τομή σε σχήμα V. Εμένα είναι οριζόντια - αν θες να την πεις οριζόντια αφού κάνει σαν σίγμα τελικό λόγω της δίπλας που έχει δημιουργηθεί - και μου έκανε πλαστική.

Ωραία, άρα δεν είμαι η μόνη... Μου έχει γαμ.... την ψυχολογία αυτή η τομή. Νοιώθω το σώμα μου χάλια... Άσε που κι εμένα μου θυμίζει τον πόνο που τράβηξα για μία βδομάδα...

Καλά lovie πρώτη φορά ακούω τομή σε σχήμα V. Εμένα είναι οριζόντια - αν θες να την πεις οριζόντια αφού κάνει σαν σίγμα τελικό λόγω της δίπλας που έχει δημιουργηθεί - και μου έκανε πλαστική.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 13/11/2009.ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ Τ ΔΕΡΜΑ ΑΛΛΑ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!ΕΓΩ ΠΧ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΛΙΑ ΔΕΡΜΑ Κ ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΕΜΙΣΑ ΡΑΓΑΔΕΣ,8 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ,ΣΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΕΦΥΓΕ Τ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΚΑΙ 36 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ Τ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΧΕ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ....ΣΗΜΑΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ,Η ΓΡΑΜΜΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΟΥΤΕ 0,5 ΧΙΛΙΟΣΤΟ,9 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΜΗΚΟΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΜΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ...Κ Μ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΠΩΣ 6 ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ....

Rozi έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 13/11/2009.ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ Τ ΔΕΡΜΑ ΑΛΛΑ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!ΕΓΩ ΠΧ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΛΙΑ ΔΕΡΜΑ Κ ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΕΜΙΣΑ ΡΑΓΑΔΕΣ,8 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ,ΣΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΕΦΥΓΕ Τ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΚΑΙ 36 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ Τ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΧΕ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ....ΣΗΜΑΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ,Η ΓΡΑΜΜΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΟΥΤΕ 0,5 ΧΙΛΙΟΣΤΟ,9 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΜΗΚΟΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΜΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ...Κ Μ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΠΩΣ 6 ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ....

Καλημερα!

Να σε ρωτησω ο γιατρος σου, σου εχει πει μετα απο ποσο καιρο μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα παρολο που εκανες καισαρικη?

Γιατι εμενα μου ειπε οτι εφοσον εκανα καισαρικη κ το επομενο με καισαρικη παλι, και δεν θελω!

Εγω γεννησα με καισαρικη στις 28 /9..η αληθεια ειναι οτι μου εκανε πολυ καλη δουλεια..λογικα σε ολες σας εκαναν και πλαστικη επι τοπου..δε φαινεται παρα μια αχνη ροζ γραμμη..και αν και χαμηλα μου επέβαλε από την αρχη να κανω αποτριχωση από πανω μην και γυρισει καμια τριχουλα!!και μονο ξυραφι καμια αλλη μεθοδο αποτριχωσης..

Και μενα η τομή μου είναι περίπου 8-10 εκατοστά το ραμμα δεν ήταν απορροφήσιμο, ωστόσο η είναι πάρα πολύ λεπτη, σαν μια ροζ γραμμούλα που έγινε με στυλό ακριβώς πάνω από το εφηβαίο.

Γέννησα στις 31-7-2008, αλλά ρε κοριτσάκια μου φαίνειται πολύ ξένο αυτό που λέτε μερικες, οτι δηλαδή μέσα σε 10 μέρες το πολύ, είχε επουλωθει πλήρως η τομή. Εγώ ακομα και τώρα, 18 μηνες μετά, έχω κάποιες φορές έντονο κνησμό.

Όταν κάνω βαριές δουλειές στο σπίτι με "τσιμπάει" και χθες συγκεκριμενα που έπαιζα με τη μικρή και χοροπηδούσε στην κοιλιά μου, σε κάποια φάση πάτησε πάνω στην καισαρική μου και με πόνεσε αρκετά θα έλεγα.

ΑΚΡΙΒΩΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΜΠΟΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ.ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Μ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΔΙΝΕΣ ΜΕ ΟΡΟ Η ΜΕ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΚΑΝΕΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΜΟΡΑΓΙΑ.ΕΔΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΩΣ 3 ΚΑΙΣΑΣΡΙΚΕΣ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΙΠΕ 7 ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ....

Ναι σε όλες κάνουν πλαστική, σίγουρα!

Δεν έχω ακούσει το αντίθετο. Κι εμένα είναι αχνή ροζ. Δεν βαριέσαι, αρκεί που βγήκε υγιής η κόρη μου. Το μόνο που με τρομάζει είναι στο δεύτερο που θα ξανακάνω καισαρική κ σκέφτομαι τι έχω να τραβήξω από πόνο. Κι έχω ακούσει ότι η δεύτερη πονάει περισσότερο από την πρώτη.

καλησπερα και απο μενα.και εγω εκανα καισαρικη πριν 2 χρονια.και δεν ειχα καν ραμματα.μονο 2 πετονιες αριστερα και δεξια υπηρχαν.αφου στην πρωτη αλλαγη που καναμε στο νοσοκομειο περιμενα να δω ραμματα και τιποτα.την ημερα που βγηκα απο το νοσοκομειο εκανα και μπανιο.βασικα ο γιατρος εκλεισε την τομη με ενδοθερμικη κατι τετοιο-δεν ξερω αν το λεω σωστα.και τωρα δεν εχω τιποτα παρα μονο μια πολυ μικρη αχνη οριζοντια γραμμουλα.ουτε καποιο εξωγκομα!

Σισσιω και εγω θα συμφωνησω..επουλωνεται αρκετα , μπορει να μη φαινβεται καθολου αλλα σε εκεινο το σημειο κατι απο μεσα τραβαει..εκτος και ειναι η δικη μου ακομη φρεσκια..πάντως εγω πανω από 2 καισαρικες δεν διακινδυνευα..

η μαμα μου πριν από 33 χρονια εκανε πρωτα καισαρικη και μετα φυσιολογικα!!!

Αφροδιτη λενε οτι η δευτερη ειναι παιχνιδακι σε σχεση με την πρωτη..!!

εγώ γέννησα με καισαρική πριν 8 εβδομάδες

και απ τη πρώτη στιγμή μου έλεγε η μαμά μου που μπορούσε

να τη δει στην αλλαγή γάζας πως είναι κέντημα!

τώρα που τη βλέπω κι εγώ είναι μια λεπτή ροζ γραμμούλα

εκεί που αρχίζουν οι τριχούλες.

πονάω ελαφρώς επειδή είναι φρέσκια ακόμη.

σηκώθηκα και περπάτησα την επόμενη του χειρουργείου γιατί μου

την έσπαγαν αυτές που έλεγαν δε μπορώ να κουνηθούν, και γενικά

δεν ήθελα να κάθομαι στο κρεββάτι.

μου είπαν φεύγοντας απ το νοσοκομείο να βάλω μια αλοιφή επάνω

για να μη μείνει σημάδι.

δε με απασχολεί αν μείνει ή όχι.

είναι απ τα πιο όμορφα σημάδια !

Εγώ έχω ακούσει από γυναίκες που έχουν κάνει δύο καισαρικές ότι η δεύτερη είναι χειρότερη. Μακάρι να είσαι σωστή!

Η μαμά σου μετά από πόσο καιρό έκανε την δεύτερη φυσιολογικά?

Γιατί εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν γίνεται...θα πρέπει να κάνω πάλι καισαρική...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...