Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΥΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ!!!! SOS ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ

EYAKI1234

Recommended Posts

Κοριτσια μου σος, βοηθεια γιατι εχω πελαγωσει.....

Ειμαι ανεργη αυτη την στιγμη, καλυπτομουν απο το ικα απο το 2000 που εργαζομαι,το βιβλιαριο μου ληγει στις 28/02/2010, ειμαι εγγεγραμμενη στον οαεδ, δεν παιρνω πλεον ταμειο, επειρνα για 6 μηνες, και βρισκομαι στον 1μηση σχεδον μηνα κυησης.

ο συζυγος ειναι στο δημοσιο, αλλα εμαθα οτι το ικα τα καλυπτει ολα και παιρνεις και ρεστα...θελω την γνωμη σας απαραιτητα, οπως επισης δεν σας κρυβω οτι σκεφτομαι να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο στο παπανικολάου. εχει γεννησει καποια εκει? να μου συστησει και γιατρο? και τι κοστη επικρατουν? μπροστα στο θαυμα της μητροτητας δεν θελω σουιτες και φρου φρου και αρωματα....θελω μονο ενα υγιη μωρακι και εγω φυσικα να ειμαι υγιης και να μην πιεστουμε με τον συζυγο οικονομικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευάκι για το Παπανικολάου δεν γνωρίζω να σου πώ πάντως εγώ που γέννησα στο Αλεξάνδρα ήταν όλα μια χαρά και το δωμάτιο και το προσωπικό του νοσοκομείου και για 4 ημέρες δώσαμε 336 ευρώ με ικα.Με το καλό το μωράκι σου!

ευχαριστω κοριτσι μου, εργαζοσουν ομως ε? γιατι εγω ειμαι ανεργη.... η αν ανανεωσω το βιβλιαριο μου για ενα χρονο καλυπτομαι χωρις να δουλευω?

Θέλω να μου πείς πότε σε απέλυσαν. Γιατί και εγω στη ίδια φάση είμαι παραιτήθηκα τον Ιούνιο και τώρα είμαι στο ταμείο...και εμένα το βιβλιάριο μου λήγει 28/02/10 αλλά πήρα στη δουλεία μου και μου είπαν ότι θα μου έρθει ανανέωση μέχρι και το τέλος του 2010! Το ΙΚΑ σε καλύπτει και ένα χρόνο μετά την παραίτηση ή απόλυση μου είπαν στη παλιά δουλειά μου...

23 ιουνη με απελυσαν...οποτε να παω σε ενα κεπ και να ζητησω ανανεωση του βιβλιαριου, αυτο σημαινει οτι καλυπτομαι και ααπο παροχες σε χρημα και αθενεια σε ειδος? καθε μηνα εχω καρτα ανεργιας στον οαεδ. πωπω αυτα τα γραφειοκρατικα δεν τα μπορω...

αν χρειαστεις κατι ομως και πας με βιβλιαριο το οποιο δεν εχει θεωρηση τον μαρτιο στις 15 για παραδειγμα, θα σε στειλουν στο αρμοδιο ικα για θεωρηση. εγω ειμαι σε νησι και δεν γινεται να μετακινουμαι ανετα.

τότε πάρε τηλ στη παλιά σου δουλειά και ρώτα αν θα σου στείλουν ανανέωση για το βιβλιάριο σου που λήγει. Το ΙΚΑ σου ανανεώνει το βιβλιάριο και ένα χρόνο αφου έχεις φύγει. Και εγω τον Ιούνιο με απέλυσαν σου είπα και ρώτησα αν θα μου έρθει ανανέωση και μου είπαν ναι...και το αυτοκόλητο θατο πάρω απο την παλιά μου δουλειά..! Δεν καταλαβαίνω πως θα ανανεώσεις το βιβλιάριο χωρις να δουλεύεις?

Καλύτερα για εμένα να ρωτήσεις στην παλιά σου δουλειά και αν δεν ξέρουν να σου απαντήσουν...πήγαινε στο ΙΚΑ και ρώτα....

ΠΟΠΟΠΟ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ... :huh::huh:

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 08 ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΗ... :huh:

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΛΗΓΕΙ 28-2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΙΚΑ....ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΕΝΝΑ! ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΜΕΣΑ... :huh:

ΤΟ ΘΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ... :dry::dry:

ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΩ Η ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ Η ΓΙΑ ΕΞΑΚΛΙΝΟ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ....ΠΟΠΟ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ :blink::blink:

θα δουμε κοριτσι μου....με το καλο να γεννησεις την μπεμπουλα σου και θα βρεθουν λεφτα....χεστα ολα μονο τα μωρακια μας να ειναι καλα...αυριο πρωτα ο θεος θα εχω νεοτερα...θα ενημερωσω...

Αν δεν μπορείς να θεωρήσεις το δικό σου βιβλιάριο, μήπως μπορείς να γραφτείς στο δημόσιο που είναι ο σύζυγός σου; Ίσως σε συμφέρει ειδικά αν δεν έχεις στο πρόγραμμα να ξαναπιάσεις άμεσα δουλειά. Θα σου καλύψει και όλες τις εξετάσεις αν τις κάνεις βέβαια σε δημόσιο νοσοκομείο.

Όσον αφορά το δημόσιο νοσοκομείο είναι ασύγκριτα οικονομικότερο από τις ιδιωτικές κλινικές.

Κοριτσια καλησπερα , καταρχην ευχομαι στις εγκυμονουσες να εχουν μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και μια υπεροχη γεννα.Ασφαλεια απο το ΙΚΑ εχεις για 1 χρονο ακομα και αν εισαι ανεργη του ΟΑΕΔ γιατι υποτιθεται οτι σου κρατανε απο το επιδομα ανεργιας για ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.Σου δινει ο ΟΑΕΔ μια βεβαιωση οτι εισαι ανεργη και πας στο ΙΚΑ στο τμημα Μητρώου και σου ανανεωνουν το βιβλιαριο(σε περιπτωση που δεν καλυπτεσαι με το αυτοκόλλητο).Για να παρεις τα επιδοματα που δικαιουσαι απο το ΙΚΑ χρειαζεται να εχεις 200 ενσημα πριν την ημερομηνια γεννησης και μεχρι 2 χρονια πριν.Αν εχεις τα 200 ενσημα δικαιουσαι : επιδομα για τις 119 ημερες (56 πριν το τοκετο και 63 μετα τον τοκετο)και το βοηθημα τοκετου που ειναι κοντα στα 850 ευρω.Αυτα τα δικαιουσαι ακομα και αν εισαι ανεργη - εφοσον βεβαια εχεις τα ενσημα.

Ελπιζω να βοηθησα.

Φιλια και με το καλο.

Ευάκι εγώ εργαζόμουν και εργάζομαι.Γράψου στο βιβλιάριο του άντρα σου αν δεν μπορέσεις στο ικα τελικά αλλά ρώτα και στο ικα για σιγουριά!

Κοριτσακι μου καλη εγκυμοσυνη! Απ οτι θυμαμαι για να ανανεωσεις το βιβλιαριο πρεπει να εχεις δουλεψει 2 μηνες τον προηγουμενο χρονο. Δεν εχει να κανει αν εισαι ανεργη τα ενσημα παιζουν ρολο! Καλο ειναι να ρωτησεις στο ΙΚΑ.

σας ευχαριστω ολες σας....ρωτησα στο ικα και τελικα ειναι ετσι οπως τα λες FILIASP...φιλια πολλα να εχετε μια ομορφη μερα....

λουλου μου εχεις απολυτο δικιο, πηρα στην δουλεια και μου το ανανεωνουν φιλια πολλα, θα μου στειλουν το χαρτακι της ανανεωσης!!!!

• 3 months later...

αντε παλι να ρωτησω κατι ρε κοριτσια μου!!!! ειμαι ανεργη, οχι γραμμενη στο οαεδ, εχω 200 ενσημα, πριν απο την πητ πρωτα ο θεος, ανανεωμενο βιβλιαριο....τα παιρνω αυτα τα επιδοματα κυοφοριας και λοχειας? δεν την παλευω αλλοοοοοοοοοοοοοοο...αππαππα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...