Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια σημερα η συμπεθερουλα μου εχει γενεθλια... :kiss::kiss:

κ ο αντρας μου γιορτη :P:P:P

νατασουλα μου χρονια σου πολλα...

ελπιζω να φτιαξει συντομα ο υπολογιστης κ να δεις το θεμα που σου ανοιξα :P:P:P:P:P

να χαιρεσε την οικογενεια σου...

παντα με υγεια κ χαρα...

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Χρόνια Πολλά Θούλη μου. Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!! Και Χρόνια Πολλά και στην Νατάσα!!!! Αγαπουλάκι οτι επιθυμείς να το πάθεις.. :P :laugh:

ευχαριστω πολυ λενακι... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ευχές πολλές και από εδώ Νατάσσα!!!!!!!!!!! :cheer:

Θούλη να χαίρεσαι το σύζυγο!!!!!Πολύχρονος με υγεία!!!!!!! :cheer:

Συμπεθέρες τί δώρα λάβατε και δωρίσατε αντίστοιχα;;;

Για πείτε μας... :);)

Δημοσίευση

ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ

ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ !!! :kiss:

ΝΑΤΑΣΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!! :kiss:

(ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑ

ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ :woohoo:

ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ...ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ) :laugh:

• Απαντήσεις

• Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ενταξεθ έστρωσε τ μωρο. Κοιμαται αρκευα μεσα στη μερα. Πολύ καλή ειναι σε γενικές γραμμές. Δεδομένου οτι το έχουμε το δολιο πολλες ωρες στους δρόμους πολυ καλη ειναι. Εγω ειμαι πτωμα απο την κουραση αλλα οκ. Καλα περναμε δ μπορώ να πω. @Sotiria_94 εγω πλεον μ αυτήν τη ζέστη δ την βαζω καθολου μαρσιπο. Λιγο στην κούνια της λιγο στο ριλαξ κ κανω κουτσά στραβα τις δουλειές μου. Αμα εχω σιδερο πχ θα τ βάλω ωρες π ειναι κ ο άντρας μ στο σπίτι η αργα τ βραδυ π κοιμούνται ολα τους. @Maria98 καθε μωρο εχει τ δικο τ ρυθμο ανάπτυξης. Οσο παιρνεο βαρος μξ σε απασχολει. Δ χρειάζεται αγχος εφοσον την βλεπεις ζωηρη και κινητική. Εμενα ρε συ αμα δ θελει να φαει δ μπαινει στηθος για κανένα λόγο. Τι συχνούς θηλασμους? Τους εχει αραιωσει αρκετα απο μονη της κ βλεπεις ενα κιλο πηρε σε ενα μηνα. @ΜαρίαΔημήτρης μεσα σε όλα εισαο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου που ασχολείσαι τοσο ενεργά.
    • Μπράβο κορίτσι μου, ολα πηγαίνουν τέλεια κι ετσι θα συνεχίσουν!!!
    • Αφού θα το ρυθμίζεις εσύ, μια χαρά!!  Εγώ δουλεύω σε εταιρία στα γραφεία, οπότε έχω τις κλασικές άδειες και θα γυρίσω λογικά Μάρτιο του 27 😝 Βέβαια, είναι μακριά από το σπίτι μου και σκέφτομαι ότι ίσως να βρω καλύτερα κάτι πιο κοντά ημιαπασχόληση, γιατί με δύο παιδιά το οκτάωρο συν μετακινήσεις, θα είναι δύσκολο! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...