Μετάβαση σε περιεχόμενο

ζουμπι se eyxaristo!!!

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδακια!

πριν κατι μερες ειχα αγχωθει(για την ακριβεια ειχα πεσει στα πατωματα) για το θεμα μωρου,εκανα συζητησεις για σπερματεγχινση για φαρμακα για ωορηξια και ενα σωρο αλλα....

η φιλη ζουμπι ομως μου εγραψε κατι στο ποστ που ειχα κανει για την σπερματεγχηνση που με εκανε και σκεφτηκα πολλα... εντομεταξυ τις τελευταιες μερες ειχα και διαφορες συζητησεις με τον χρηστο ο οποιος μου ειπε να μην αγχωνομαι και οτι οτιδηποτε χρειαστει θα κανουμε για να κανουμε παιδακι και οτι θα ειναι διπλα μου.... και ολα αυτα καπως με επηρεασαν....σκεφτηκα διαφορα πραγματα και πλεον θεωρω πως αυτη η ψυχουλα που τοσο λαχταρω να αποκτησω θα ερθει οταν θελει.....οταν πρεπει...οταν ειναι η ωρα....υπαρχουν πολλες εκφρασεις να το πεις..... δεν ειναι οτι τα παραταω..απλα οπως λεει και η ζουμπι, ΤΥΧΗ.... και συνειδητοποιησα πως εχει δικιο και σε κατι αλλο.....αρκετα αφησα πραγματα που με ευχαριστουν για να ζω με την αγωνια της εγκυμοσυνης... ειμαι νεα και εχω τοοοοοοοοσα πολλα που θελω να κανω που σιγουρα δεν φτανουν 24 ωρες που εχει η καθε μερα......

σας ευχαριστω που ησασταν κοντα μου και με ανεχτηκατε εναμισι χρονο τωρα.. σας αγαπω ολες και να προσεχετε η μια την αλλη.... ευχομαι να ξαναμπω με ευχαριστα.... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου, συμφωνώ απολύτως με αυτά που σου είπε η Ζούμπι.

Μπράβο βρε Ζούμπι, είχες τον τρόπο να της τα πεις και να τα καταλάβει!! ;):) :)

Μικρούλα μου, κοίτα να περνάτε καλά με το "θηρίο" σου!! Κάντε όμορφα πράγματα μαζί, χτίστε ακόμα πιο γερά τη σχέση σας, φτιάξτε αναμνήσεις... στο κάτω κάτω, πρέπει να έχετε όμορφες ιστορίες για να λέτε στα παιδιά σας αύριο - μεθαύριο!! ;) ;)

Και το νινάκι θα'ρθει όταν θα θέλει αυτό - δυστυχώς έτσι είναι τα νινάκια, δε μας κάνουν τη χάρη όταν τη θέλουμε εμείς!! Είναι ξεροκέφαλα!! :P :laugh:

Αυτά από τη θεία crazy... φιλάκια πολλά ανιψούδι μου μικρό και μη χανόμαστε!!! ;):)

na saikala theioula, molis gurisame apo kavala!!! eixame paei diimero kai gia na doume olumpiakos-kavala!!! trelaaaaaaaa!!! tous plakosame kai tso ksulo kai fygame!!! axaxaxaaxaxxax meta pigame kai thessaloniki!!! kai meta kilkis se mia polu kali mas fili!!!!! a!!! to allo savvatokuriako tha ksanafygoume malloN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoumpiiiiiiiiiiiiii pou eisai na deis ti kalo mou kanesssssss???????

Δεν φανταζεσε ποσο χαιρομαι!!!!Το μονο που θελω για ολες μας ειναι να ειμαστα καλα!!!Κ ο μονος τροπος για να πετυχουμε οτι κ αν σχεδιαζουμε για τη ζωη μας ειναι πρωτα απόλα να περνα με καλα,να ειμαστε γεματοι απο αγαπη,απο ερωτα,απο υγεια,απο παθος,απο ονειρα,απο γελιο,απο κλαματα.....ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!

Να δεις ολα θα πανε καλα,ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα ανακοινωνεις τα ευχαριστα!!!!!!

Ψιτ!!!!κ μην ξεχνας,οτι ΑΛΛΟ θελησεις εδω ειμαστε!!!!!!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...