Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Ο δικός μου προσπαθεί να το αποφύγει, γιατί πιστεύει ότι αν είναι να μας έρθει το μωράκι, θα έρθει από μόνο του κάποια στιγμή...

Βλέπει όμως, πως η ψυχολογία μου με τα χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο, και έτσι το πήρε απόφαση να το κάνουμε. Δε μπορεί να με βλέπει να στενοχωριέμαι άλλο.

Δημοσίευση

Εμενα μετα απο μια εξωμητριο κυηση και ενα επιπλεον χρονο προσπαθειων..το δεχτηκε αμεσως δεν ειχε κανενα προβλημα και για τις εξετασεις και για ολα!!Το θεμα μας μας ειναι πως τωρα ειμαι με μια σαλπιγγα και αυτο δυσκολευει τα πραγματα και υπαρχει κ κινδυνος για δευτερο εξωμητριο σε ολα τ αλλα ειμαστε μια χαρα κ οι δυο..παρόλα αυτα η πρωτη δεν πετυχε κατα μεγαλο ποσοστο λογω λαθους μιας βασικης εξετασης που εκανε λαθος το μικροβιολογικο..

Τωρα τον επομενο μηνα η τον μεθεπομενο δεν εχω αποφασισει ακομη θα κανουμε τη δευτερη προσπαθεια με 5 εμβρυακια απο καταψυξη!!Ευχομαι να ναι κ η τελευταια κ τυχερη!!

Δημοσίευση

Εμας η αληθεια ειναι οτι αυτο που μας "εδεσε"πολυ απ'την αρχη της γνωριμιας ηταν το οτι νοιωθαμε απιστευτα ανετα να συζηταμε τα παντα!Τωρα μετα απο τοσο καιρο που ειμαστε μαζι,δεν χρειαζετε πια να συζηταμε,μιλαμε με τα ματια.

Εγω προσωπικα καθε μερα ευχαριστω το Θεο που μου εστειλε εναν τοσο καλο συντροφο.Συζηταμε απιστευτα,αναλυουμε τα παντα,με καθε λεπτομερεια,με ακουει κ τον ακουω αν κατι μας προβληματιζει.γενικα με στηριζει κ τον στηριζω σε καθε βημα που κανουμε σε ολη αυτη την προσπαθεια.Εξωσωματικη θα ξεκινησουμε σε λιγο καιρο.Απο την αρχη ομως δεν ειχε προβλημα,ουτε για τις εξετασεις,ουτε για την επεμβαση που χρειαστηκε να υποβληθει,ουτε σε οτιδηποτε χρειαστει στο μελλον να κανει η να κανω.

Ειμαστε αρκετα συνειδητοποιημενοι για αυτο που παμε να κανουμε.Δεν ξερω για ποιο λογο ρωτας,αλλα πιστευω πως επειδη ολες αυτες ειναι πολυ λεπτες διαδικασιες κ απαιτουν ηπιους χειρισμους,καλο ειναι να μην πιεζουμε ο ενας τον αλλον κ να αφηνουμε στον συντροφο μας,λιγο "χωρο" κ λιγο καιρο αν χρειαστει ωστε να κατανοησει σιγα0σιγα τι συμβαινει.

Ολα ειναι θεμα χαρακτηρα κ ο καθε ανθρωπος εχει "τα κουμπια του".Η καθεμια μας ξερει τον αντρα της κ ξερει πως να τον κανει να την ακουσει κ να συζητησει μαζι της.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ.....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΙ!ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΟΙ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ!ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!

Εμένα εδώ και καιρό με "τρώει" η ιδέα της εξωσωματικής και στην αρχή όταν το έλεγα στον άντρα μου η απάντηση ήταν "δυπλωματική":Κάτσε να κάνουμε εξετάσεις και ότι μας πει ο γιατρός θα το κάνουμε.....

Την λέω δυπλωματική γιατί ακόμα δεν είχα βρεί σε ποιον γιατρό θα πάω είχα και σίγουρη την εξωσωματική.....

Αφού βρήκα τον γιατρό, κάναμε τις εξετάσεις, και είχα τα αποτελέσματα που είχα (εμηνόπαυση) βλέπω οτι και άντρας μου το σκέφτεται για εξωσωματική.....

Βέβαια, θα κάνουμε ότι μας πει ο γιατρός (αν κάνω κάποια θεραπεία για να πέσει η FSH μου-αναλόγος τι θα μας πει)αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στο θέμα εξωσωματική

Χαρακτηριστικά όταν του ανακοίνωσα τα αποτελέσματα.... μου είπε: Η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που είμαι σίγουρος οτι με την πρώτη εξωσωματική θα έχουμε μωράκι.....

Δεν του απάντησα γιατί δεν ξέρω τι θα πει ο γιατρός....αλλά μακάρι να είχα την αισιοδοξία του......

Δημοσίευση

Βουλεντερ μου καταρχην να σου ευχηθω καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!!Κοριτσακι μου αν ξεκινας με τοσο αγχος και πιεση δεν ειναι καλο..

Πρεπει να εισαι ηρεμη και θα πρεπει να χεις κ την αναλογη στηριξη καλη μου..γιατι ουσιαστικα εσυ θα ταλαιπωρηθεις και ψυχικα και σωματικα πολυ περισσοτρο απο τον συζυγο σου!!

Αν δεν εισαι ακομη ετοιμη περιμενε να ηρεμησεις λιγο πρωτα..ο γιατρος μου μου ειπε..

Για να πετυχει μια εξωσωματικη οι γυναικες θα πρεπει να χουν το σκεπτικο των πολιτικων

αδιαφορια και την παρτη τους!!

Φιλακια

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...katerina...ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΣΕΣ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ.ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΡΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμείς έχουμε κάνει 3 ενέσιμα και 2 πόσιμα και κάνουμε πυρετό κάθε φορά, ευτυχώς όχι υψηλό. Μεχρι 38,7 έφτασε στο προηγούμενο , τώρα μέχρι 37.7. Πρέπει να αποδεχτώ ότι το παιδί μου θα κάνει πυρετό σε όλα τα εμβόλια 😅
    • Τα παιδια ουτως η αλλως εμβολιαζονται για ερυθρα. Ειναι στα βασικα υποχρεωτικα εμβολια. Γινεται 12 μηνων (τριπλο εμβολιο ερυθρας, παρωτιτιδας, ιλαρας). Και δεν ειναι γενικα κι ιος που κυκλοφορει, γιατι ακριβως υπαρχει εδω και δεκαετιες ο εμβολιασμος του. Κανονικα κι εσυ θα επρεπε να ειχες (εγω πχ εχω εμβολιαστει στην παιδικη ηλικια κι ειμαι 36). Αλλα ακομα κι αν δεν το ειχες κανει ως παιδι, εφοσον δεν ειχες αντισωματα, μπορουσες να το κανεις πριν τις προσπαθειες εγκυμοσυνης. Το τοξοπλασμα και ο cmv, ειναι εντελως διαφορετικοι ιοι. Δεν υπαρχουν αντιστοιχα εμβολια.
    • Κορίτσι μου όσο δύσκολο και να είναι μην αγχώνεσαι δεν κάνει ,όσες το ζούμε αυτό ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι!  Οι γιατροί δεν θα σε αφήσουν έτσι ,να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και αν δεις ότι κάτι σε προβληματίζει να πάρεις και δεύτερη και τρίτη γνώμη !! Όλα καλά θα πάνε !!! 
    • Με το καλό εύχομαι 🙏🏼💙   εγώ τώρα στην τρίτη εγκυμοσύνη δεν είχα αντισώματα ερυθράς  Η κόρη μου 5 ετών κ ο γιος μου 2.5  Αποφάσισα να μην την στείλω στο πρώτο κ στο δεύτερο  τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου (μόνο η κόρη μου πάει σχολείο) κ όταν την έστειλα στο τρίτο  τρίμηνο γενικά πήγαινε και πάει μόνο για 2 ώρες.  δεν πηγαίναμε σε παιδικές χαρές κ πάρκα γενικά όπου έχει παιδια δεν πήγαμε ποτέ.  κ επίσης το μεγαλύτερο διάστημα δεν βρισκόμουν σε σπίτια των δικών μου ή φίλων  μόνο έξω σε ανοιχτό χώρο κ όποτε πήγαινα σε κάποιο νοσοκομείο κτλ έβαζα μάσκα  σούπερ μάρκετ κτλ τα είχε αναλάβει ο άντρας μου  δεν ζοριστήκαμε εμείς ιδιαίτερα να πω την αλήθεια  έβγαζα κάθε μέρα τα παιδιά έξω για βόλτα σε πάρκα με πράσινο κ το χειμώνα κανονικά κάθε μέρα έξω ντυμένοι καλά να παίζουμε στα χιόνια (μένουμε εξωτερικό).  Έχουμε κήπο οπότε παίζουμε κ εκεί  κ εδώ που μένω έχει λίμνες πάρκα λόφους  που πας με τα πόδια σε 2-3 λεπτά ακριβώς  ούτως ή άλλως δλδ τα παιδιά μου είναι συνηθισμένα σε αυτό το στυλ και για να μην νιώσουν εγκλωβισμένα συνεχίσαμε κανονικά την ρουτίνα μας απλά σε ανοιχτούς χώρους κ χωρίς επισκέψεις στο σπίτι.    Στο τρίτο τρίμηνο πήγε για κανένα μήνα στο σχολείο η κόρη μου μας έφερνε συνέχεια αρρώστιες εγώ νοσηλεύτηκα κιόλας, Αρα την σταμάτησα κατευθείαν κ την ξεκίνησα αφού έγινε 2 μηνών  το μωρό γιατί στον μήνα πάνω που την πήγα μας έφερε δυνατή ίωση κ το μωρό νοσηλεύτηκε.   βέβαια εγώ γέννησα κ τέλη Φλεβάρη που ακόμα οι ιώσεις κάνουν πάρτι κ όλο τον χειμώνα ήμουν έγκυος άρα κ αυτό δεν βοήθησε!    τα παιδιά μου δεν είχαν κανένα θέμα αλλά εξαρτάται πως είναι η καθημερινότητα του κάθε παιδιού κ φυσικά η απόφαση είναι των γονέων.    ολα να πάνε καλά εύχομαι 💪🏽
    • Θα τα λέμε σίγουρα! Όλα να κυλήσουν όμορφα και ήρεμα!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...