Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΚΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ....


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 4%... :(

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

ΟΓΚΟΣ 4,6(Φ.Τ>2)

ΣΥΓΚΟΛΙΣΕΙΣ ΟΧΙ

ΡΗ 7,7(Φ.Τ>7,2)

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΕΡΜ/ΡΙΩΝ 105 ΕΚΑΤ/ML(Τ.Α>20 ΕΚΑΤ/ML)

ΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 483 ΕΚΑΤ/ΕΚΣΠΕΡ(Τ.Α>40 ΕΚΑΤ)

ΚΥΤΤΑΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 0(Τ.Α<1 ΕΚΑΤ)

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΠΕΡΜ/ΡΙΑ 74%

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

56% (Τ.Α>50%)

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ 4% :( (Τ.Α>4%)

ΦΛΑΒΕΣ ΚΕΦΑΛΗΣ 96%

ΒΛΕΒΕΣ ΑΥΧΕΝΑ 29%

ΒΛΕΒΕΣ ΟΥΡΑΣ 17%

ΚΥΤΤΑΡΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ 7%.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΙΣΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ?ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσάκι μου η εξέταση αυτή είναι η "κατάτμηση dna"?

Κι εμείς την είχαμε κάνει και του είχανε βγει κάτι κουφά, άμορφης κεφαλής αν θυμάμαι καλα...θα τα ψάξω μπας και τα βρω για σου πω ακριβως.

Πάντως τότε μας είχε πει ο γιατρός πως γίνεται επιλογή του "υγιούς" σπέρματος εργαστηριακά και μετά με σπερματέγχυση ή μικρογονιμοποίηση γίνεται εμβρυομεταφορα. Θέλω να πω πως λύση ΥΠΑΡΧΕΙ!

Βέβαια εμας δεν χρειάστηκε και συνελαβα κανονικότατα χωρίς κανενα πρόβλημα στο μωρο (είχαμε πέσει σε απατεώνα γιατρο) αλλα θυμάμαι κι εγω την ψυχολογία του άντρα μου πως ήταν σκ@τ@!

Αφ'ενός λοιπόν χαλαρώστε γιατι υπάρχει λύση και όσο για τον αντρούλη σου πες του οτι "δεν σε ενδιαφέρει, αρκεί που μάθατε που είναι το πρόβλημα και θα κάνεις ότι χρειαστεί, γιατι μπορεί να ήσουν εσύ στην ανάλογη θέση..." και μπλα μπλα μπλα στηριξέ τον γιατι στους άντρες έρχεται πολύ "βαρυ"!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

einai kaneis edw???

help....pernane xilies skepseis apo to mualo mou...poio einai to epomeno vhma?an vgoune kales oi e3etaseis mou pame gia e3wswmatikh h prepei na perimenoume? :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

capy hallo !! ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ.. ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (ΝΟΜΙΖΩ) ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!! :) ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΜΕΝΟΥΝΕ ΕΓΚΥΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ....92% ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ :blink: .ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12-2 ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΣΤΟ GYN.GR ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ.ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ :) ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ! ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι, και εγώ νομίζω - από την εμπειρία μου - ότι το σπερμοδιάγραμμα αυτό δεν εμπνέει ανησυχία!!! Θα πάτε στον γιατρό και θα σας πει αν χρειαστεί κάτι, ίσως και να μην χρειαστεί!!! Μην απογοητευόσαστε πάντως σε καμία περίπτωση!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλιτσα μου κ εγω με την σειρα μου θα σου πω,καταρχην οχι πανικος!!Πλεον ολα διορθωνονται!Ουρολογος δεν ειμαι,αλλα κ εγω με βαση τη δικη μου εμπειρια εχω να σου πω πως αυτο το σπερμα δεν μου φαινετε κ τοσο κακο....εχετε πολυ καλο αριθμο κ παρα πολη καλη κινητικοτητα.Η μορφολογια διορθωνεται,μην απελπιζεστε.Κλειστε ραντεβου σε εναν ουρολογο κ ακολουθειστε οτι σας πει,δεν νομιζω να αντιμετωπισετε σοβαρο προβλημα.Αληθεια ποσο καιρο προσπαθητε για μωρακι..;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ 8% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ.ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΥΠΟΜΟΝΗ , ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συννεφακι μου,συμφωνω απολυτως!Υπομονη απεριοριστη,δυναμη,πιστη κ ελπιδα!Και βεβαια οχι αχγος,οσο μπορουμε.Τουλαχιστον εμεις ολοι που γνωριζουμε τι δεν παει καλα κ μπορουμε να το αντιμετωπισουμε,μεσα στην ατυχια μας,ειμαστε κ τυχεροι...σκεφτητε τα ζευγαρια που εχουν ανεξηγητη υπογονιμοτητα....που τρεχουν απο γιατρο σε γιατρο,τους βρισκουν σε ολα ενταξει,αλλα μωρο δεν ερχετε.

Εγω ειμαι 100% σιγουρη πως σε λιγους μηνες,θα γραφουμε σε αλλα post!!!Και αυτο που με τρελλαινει ειναι οτι υπαρχει η μεγαλη πιθανοτητα να ζηταμε συμβουλες για το τι θα κανουμε με τα διδυμα που μπορουν να προκυψουν!!!!!!!!

Ετσι σκεφτομαι κοριτσια,μονο θετικα κ αν τελικα κατι δεν παει καλα...τι να κανουμε...θα στενοχωρηθουμε αλλα τουλαχιστον θα ξερουμε οτι παλεψαμε πολυ για αυτο που θελαμε,απλα ειμασταν ατυχοι...

Για τον καθενα μας η ζωη επιφυλασει διαφορετικα πραγματα,ας ειμαστε δυνατοι κ αισιοδοξοι κ ας ζησουμε οσο πιο καλα μπορουμε.

Το οτι εχουμε διπλα μας καλους συντροφους ειναι το κυριοτερο!Και μεσα απ'ολες αυτες τις δυσκολιες,ειναι πραγματικα σημαντικο,να βλεπεις την αγαπη σου να μεγαλωνει μερα με τη μερα κ να νοιωθεις ολο κ πιο δυνατος.Μην νοιωθεις τυψεις,κ εγω οταν εμαθα το τι συμβαινει κ δεν πιαναμε παιδι,ενοιωσα οτι γινετε σεισμος 8 ριτερ!!!Ειναι φυσιολογικη αυτη η αντιδραση.Σημασια εχεις που τους αγαπαμε τοσο πολυ τους αντρες μας κ ειμαστε διατεθημενες να κανουμε οτι μπορουμε για να μεγαλωσουμε κι αλλο την ευτηχια μας κ να μοιρασουμε απλοχερα την αγαπη μας κ στα μελλοντικα παιδια μας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!! :)

ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...

ΤΟ ΞΕΡΩ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ),ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ...

Υ.Γ.ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ...ΕΙΧΑ Κ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

Κ ΟΜΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΩ Κ ΠΑΛΙ Κ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ...ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΤΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ μου έχει μόνο 6%φυσιολογικα αυτο σημαίνει οτι το 94% έχουν βλάβη στο κεφάλι και στον αυχένα.πηγαμε σε εναν ουρολόγο οπου μας μας βρηκε κυρσοκηλη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xara22 έγραψε:

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΤΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ μου έχει μόνο 6%φυσιολογικα αυτο σημαίνει οτι το 94% έχουν βλάβη στο κεφάλι και στον αυχένα.πηγαμε σε εναν ουρολόγο οπου μας μας βρηκε κυρσοκηλη.

xara mou xilia euxaristw gia to pm! :cheer: sou stelnw 1 karma me tis euxes mou na pane ola kala! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

capy μου καλησπέρα,

Μή το βάζεις κάτω, το δικό μας σπέρμα ήταν πολύ χειρότερο από το

δικό σας(21.000.000 ανά ml 7% φυσιολογικές μορφές)

Μετά την σαλπιγγογραφία όμως.....!!!!!! έμεινα έγκυος κ τώρα είμαι

στην 11η βδομάδα!

Μή το βάζεις κάτω, έχε πίστη στο θεό κ όλα θα πάνε καλά!

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο, έτσι???

φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Capy μου γεια σου,

Δυστυχώς η μορφολογία του σπέρματος δεν διορθώνεται και δεν μπορεί να εντοπιστεί και σε τι οφείλεται. Είναι παροδικό όταν έχει περάσει υψηλό πυρετό ή ίωση. Καλό θα είναι όμως κάποια στιγμή να το επαναλάβετε και ίσως να δοκιμάσετε και άλλο εργαστήριο γιατί γίνονται και λάθη. Και ο συζυγός μου το ίδιο θέμα έχει με υψηλότερο όμως ποσοστό (98%) (και μειωμένη κινητικότητα) αλλά κυρίως λόγω των ανώμαλων μορφών προχωρήσαμε σε εξωσωματική με μικρογονιμοποιήση. Γενικά χρειάζεται ψυχραιμία να τον στηρίξεις όσο μπορείς γιατί οι άντρες είναι αρκετά ευαίσθητοι με αυτό το θέμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως, εμείς που κάναμε σπερμοδιάγραμμα στον Λυμπερόπουλο, μας έβγαλε στη μορφολογία 8% φυσιολογικά με ΄βάση το 14%. Αλλά μας είπαν πως ειδικά για τη μορφολογία, τα όρια δεν είναι αυστηρά και πως δεν είναι και τόσο ανησυχητικό. Δεν έχω γνώση του τι ακριβώς γίνεται, πιστεύω πάντως ότι η κινητικότητα είναι πολύ πιο καίριας σημασίας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...

koritsia na rwthsw kati???

phgame ston gunaikologo m ou k eide ta apotelesmata e3etasewn dika mou k tou antra mou.me tis dikes mou ola einai ok.eide to spermatodiagramma tou antra mou omws k eipe pws logw kinhtikothtas 8a prospa8hsoume me spermategxush....

exw amfivolies gt me piese ousiastika na 3ekinhsoume amesa xwris na mas pei na pame se 1 andrologo..

opote tou eipa pws 8elw na to skeftw k ekleisa rantevou se andrologo...

den einai ligo upervolikos?mou hr8e ligo apotomo....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

capy η σπερματέγχυση είναι μια καλή λύση, αν το σπερμοδιάγραμμα δείχνει καλή κινητικότητα (ζωηρή και μέτρια πάνω από 50%). Επιπλέον πριν στο τοποθετήσουν έχουν επεξεργαστεί το δείγμα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. Ωστόσο αν ένιωσες ότι ο γιατρός σου βιάστηκε να σας βρει την εύκολη λύση, απευθύνσου και σε ουρολόγο να δει μήπως υπάρχει κιρσοκήλη, ή μήπως χρειαστεί αγωγή με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά κλπ. Βήμα-βήμα θα την βρείτε την άκρη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...