Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΑΙΤΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!

Recommended Posts

Αϊτή: Επείγουσα έκκληση

Αγαπητοί κύριοι / Αγαπητές κυρίες,

Προχθές βράδυ ο χειρότερος σεισμός των τελευταίων 200 ετών χτύπησε 10 μίλια νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Αϊτής, Πορτ α Πρινς, αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους τραυματισμένους και άστεγους. Οι νεκροί ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες, ενώ οι ανάγκες για τροφή, νερό, στέγη και ιατρική βοήθεια είναι τεράστιες.

Οι ομάδες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, που εργάζονταν ήδη σε ιατρικά προγράμματα στη χώρα, αναφέρουν σημαντικές καταστροφές στις ιατρικές δομές μας, τραυματισμούς ασθενών και προσωπικού μας κι έναν μεγάλο αριθμό τραυματιών που χρειάζονται ιατρική φροντίδα.

Οι ΓΧΣ έχουμε δημιουργήσει κλινικές παροχής επείγουσας βοήθειας, κάποιες από αυτές «στεγάζονται» σε σκηνές, προκειμένου να αντικαταστήσουμε τα κατεστραμμένα ιατρικά μας κέντρα και έχουμε περιθάλψει περισσότερους από 800 τραυματίες μέχρι τώρα.

Οι ομάδες μας εργάζονται για να διασφαλίσουν τη συνεχή παροχή φροντίδας στους ασθενείς που έχουν εισαχθεί στα νοσοκομεία και τις κλινικές μας σε όλη την πόλη. Αυτήν τη στιγμή στέλνουμε επιπλέον προσωπικό και υλικό επείγουσας βοήθειας στην Αϊτή, ανοίγουμε ένα κινητό νοσοκομείο χωρητικότητας 100 κλινών και μία «κινητή» χειρουργική μονάδα, που αποτελείται από 2 χειρουργικές αίθουσες και 7 σκηνές νοσηλείας.

Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή οι ομάδες μας χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή τη βοήθειά σας. Προκειμένου να ενισχύσουμε την προσπάθεια παροχής επείγουσας ιατρικής βοήθειας στους πληγέντες της Αϊτής που μας έχουν ανάγκη, απευθύνουμε επείγουσα έκκληση βοήθειας. Σας ζητάμε να κάνετε μια δωρεά σήμερα και να μας βοηθήσετε να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες ζωές.

Μέσω τράπεζας

Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογ/μού: 080/480865-76

Alpha Bank: Αρ. Λογ/μού: 104-00-2320001125

Αγροτική Τράπεζα: Αρ. Λογ/μού: 041-01-022035-49

Τράπεζα EFG Eurobank: Αρ. Λογ/μού: 0026.0215.45.0100065123

Εμπορική Τράπεζα: Αρ. Λογ/μού: 83773707

Μετά την κατάθεση μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό στο

τηλ. 210 52.00.500 για να σας στείλουμε την απόδειξή σας.

Μέσω πιστωτικής κάρτας

(Visa, Mastercard, Diners)

Κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 52.00.500.

Μέσω Internet

Μέσω του προγράμματος Easypay στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easypay.gr.

Σας ευχαριστούμε

Με εκτίμηση,

Ρεβέκα Παπαδοπούλου

Γενική Διευθύντρια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 weeks later...

μου εστειλαν και αυτο με email:

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πρός Κάθε ΕΛΛΗΝΑ

1 Ιανουαρίου 2010. Θα σας εξηγήσω πόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είναι αυτή η ημερομηνία για τους Έλληνες. Οχι βέβαια για τον μπριζολάτο άγιο COCA COLA, αλλά γιατί είναι η Εθνική Εορτή της ΑΪΤΗΣ.

Θα πείτε τι σχέση έχει αυτό με τους εμάς;

Μεγάλη, Τεράστια διότι η μικρή και πτωχή αυτή χώρα ΕΙΝΑΙ η πρώτη χώρα πού

αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση του 1821 διά του Προέδρου της πουαγιέ.

Μόλις είχε τελειώσει τον δικό της απελευθερωτικό πόλεμο εναντίον των Γάλλων αποικιοκρατών με κατεστραμένη οικονομία, έστειλε στο Παρίσι στον ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ

ΚΟΡΑΗ 25 Τόνους καφέ να εκποιηθούν για να αγορασθούν όπλα γιά τόν δικό μας αγώνα.

Επίσης έστειλε 100 εθελοντές μαύρους Στρατιώτες να πολεμήσουν στο πλευρό

των Ελληνων. Δεν έφθασαν ποτέ, φημολογείται ότι τους μακέλεψαν οι Γάλλοι.

Σε αυτήν την φίλη χώρα που απέδειξε ότι η μεγαλωσύνη στα Έθνη δεν μετριέται

με το στρέμμα αλλά με της καρδιάς το πύρωμα και ΑΙΜΑ.>

> Χ

>

> Ρ

>

> Ω

>

> Σ

>

> Τ

>

> Α

>

> Μ

>

> Ε.......

>

Θα βρειτε πληροφορίες για την ακρίβεια αυτών που γράφω στην εγκυκλοπαίδεια

του Ήλιου στο λήμμα Αϊτή και στο βιβλίο του Λάζου Ελληνες στα απελευθερωτικά κινήματα

<<Φίλους Τίμα >> δίδαξε ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.

Ας τους Τιμήσουμε λοιπόν έστω και μετά από 200 χρόνια, μια κάρτα ένα τηλεγράφημα με ευχές η ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς στο Προξενείο της ΦΙΛΤΑΤΗΣ χώρας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τώρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Διαδώστε αυτό το μήνυμα Σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι θέμα εθνικής αξιοπρέπειας.

>

Ευχαριστώ

Προξενείο Αϊτής:οδός Βας. Σοφίας 28

Μαρούσι ΤΚ 15124

Σέλευκος Γεώργιος

Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΝΙΚΑΝΔΡΑ

τηλ. 210 4310073 210 4310073

ax mpravo vre koritsia :)

ego eimai ston agio dominiko einai dto idio nisi me tin haiti ton niosame kaiemeis to seismo gia ta kala ,eytixos den eixe zimies edo konta pou meno ....

pantos mpravo gia tin voi8ia tis elladas !!!!

einai ontos poli dyskola ta pragmata edo :(

6DvXm4.png

ωχ Μαρινα εκει εισαι κι εσυ σωστα!!!

Παλι καλα που δεν ειχατε κι εσεις ζημιες και θυματα!

(Τι κανετε εσεις?οι αντρες τις ζωης σου καλα ειναι?)

Ανατριχιασα προχθες που ακουσα στις ειδησεις οτι εστειλαν 25 παιδακια στην Γαλλια για υιοθεσια γιατι εχασαν τους δικους τους στο σεισμο!!!

:(:(:(:(:(:(:(

Ελπιζω να εχουν εκει μια καλυτερη ζωη.... απ δω και περα!

kala eimaste :) esy ti kaneis???

doksa ton 8eo den eixame zimies edopera ... kai ego eidiseis evlepa ex8es to vrady para polla orfana paidakia pou ta steilane ameriki kai ta perimenane ekei oi oikogeneies pou 8a ta uo8eisoune kai eklega ...toulaxiston 8a exoun sigoura ena kalitero ayrio :)

filia

Ubchm4.png

κορίτσια έφυγε μια φίλη (με στρατο , γιατρους κλπ κπ) κ την πρωτη φορά δεν τους αφήσαν να προσγειω8ούν !!!- μη πω απο ποια χωρα...), ευτυχώς όμως τα καταφεραν με την 2 προσπα8εια κ τους ειχε σημερα κ το σκαι...

Ααααχ ποσο 8α είχα την δυνατοτητα κ τισ γνωσεις να σωζω κόσμο...

Ευτυχως μπορουμε κ αλλιως !

Ρεβέκα Παπαδοπούλου είμαι διατεθιμένη να βοηθήσω τον καθένα που έχει την ανάγκη μου, όμως δεν παύω να έχω τις αμφιβολίες μου.

Δεν ξέρω αν είδατε τι έγινε με τη συναυλία που έγινε προς τιμήν του Καζατζίδη για φιλανθρωπικό σκοπό. Μαζεύτηκαν πόσα λεφτά και τελικά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους. Ξέρω το ρητό λέει κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό, αλλά δυστυχώς είναι πολύ στενάχωρο να γίνονται αυτά τα πράγματα. Εγώ πάντως αύριο κιόλας θα πάω να κάνω την κατάθεση... :)

Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν και για τίποτα, αλλά πραγματικά θα ήθελα όλες αυτές οι οργανώσεις που μαζεύουν λεφτά για κάποιον σκοπό να μη μας απογοητεύουν και να κάνουν το καλό το οποίο ξεκίνησαν.

Ρεβέκα μου δε θέλω να πω κάτι κακό για σένα ή για την οργάνωση που αντιπροσωπεύεις ειλικρινά. Πραγματικά ελπίζω να είστε από τους καλούς ανθρώπους και να προσφέρετε όντως την αγάπη σας και ότι άλλο μπορείτε για να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...