Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλα σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ :kiss: :kiss: :kiss: .ειδατε που ενω ξεκινησε με πικρα ομολογο αυτο το θεμα κατεληξε στην ποιο μεγαλη μου ευτηχια.Οχι δεν θα σκασω για τιποτα μονο θα κοιταξω να βγει η κορη μου οσο ποιο καλα μπορει.ειμαι παρα πολυ χαρουμενη και συγνωμη αν σας πριζω λεγοντας το συνεχεια :laugh: :laugh: :laugh: .νομιζω θα σκασει το σωμα μου απο χαρα :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ο Αντρασ μου αν και γελουσε σαν χαζουλις τελικα κρατησε ψυχραιμια γιατι εμενα τα ματια μου δεν σταματησαν να κλαινε αν και γελαγα.Ο μεγαλος μου ειπε οτι επιτελους θα εχουεμ κοριτσακι και θα ειμαστε χαρουμενοι ο μικρος κοριτσια πηδαγε σαν κατσικι μεσα στο σπιτη 18 χρονων και να κανει σαν 5 απο την χαρα του.τελικα ο θεος ξερει ποτε να φερει τα παιδια εμας ειναι λες και κερδισαμε το λοττο τοσο πολυ.:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ο Αντρασ μου αν και γελουσε σαν χαζουλις τελικα κρατησε ψυχραιμια γιατι εμενα τα ματια μου δεν σταματησαν να κλαινε αν και γελαγα.Ο μεγαλος μου ειπε οτι επιτελους θα εχουεμ κοριτσακι και θα ειμαστε χαρουμενοι ο μικρος κοριτσια πηδαγε σαν κατσικι μεσα στο σπιτη 18 χρονων και να κανει σαν 5 απο την χαρα του.τελικα ο θεος ξερει ποτε να φερει τα παιδια εμας ειναι λες και κερδισαμε το λοττο τοσο πολυ.:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Τί ωραία που τα περιγράφεις βρε Αγγελική! Πολύ συγκινήθηκα. Είδες πως άλλαξαν τα πράγματα; Θυμάμαι το post που έγραψες "αππόριψη απο τον μεγάλο μου γιο". Και δες τώρα πως έχει αλλάξει το σκηνικό...

Τι να σου ευχηθώ; Να έχεις πάντα αγάπη στην οικογένειά σου και με ακόμη περισσότερη να υποδεχτείτε και την μπουμπού σας!Φιλιά:kiss:

Δημοσίευση

Τί ωραία που τα περιγράφεις βρε Αγγελική! Πολύ συγκινήθηκα. Είδες πως άλλαξαν τα πράγματα; Θυμάμαι το post που έγραψες "αππόριψη απο τον μεγάλο μου γιο". Και δες τώρα πως έχει αλλάξει το σκηνικό...

Τι να σου ευχηθώ; Να έχεις πάντα αγάπη στην οικογένειά σου και με ακόμη περισσότερη να υποδεχτείτε και την μπουμπού σας!Φιλιά:kiss:

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...