Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια ..... δεν μου κανουν τα ρουχα!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.Ειμαι στην 16η εβδομάδα και ακόμα δεν είχα πάρει κάτι...μέχρι χθες!Πήγα πριν 2 μέρες να βάλω ένα υφασμάτινο παντελόνι από κουστούμι που φοράω στη δουλεία(τα τζίν τα χαιρετησα από τον 2ο μήνα) και δεν μου έκλεινε ούτε αυτό--τσαντίστηκα τα μάζεψα όλα και τα έβαλα πάνω με τα καλοκαιρινά :P

Πήγα λοιπόν να αλλάξω ένα τζιν από τα mothercare που μου πηρε η μητέρα μου.Συμπέρασμα: έχει καλές λύσεις ειδικά αν δεν μπορείτε να πάτε στην δουλειά με τζιν ή κολάν,καλή ποιότητα αλλά εκπτώσεις μόνο σε προιοντα που είναι πιο μέτρια ή εντελώς χειμωνιάτικα.Στα βασικά ...τσού!Πήρα ένα τζίν με φαρδύ λάστιχο και λίγο χαλαρό στην περιφέρεια γιατί όλο και κάμποσο θα φουσκώσω και εκεί(70 € :S ).

Στα Benetton (Γλυφάδα)που κοίταξα είχε πιο όμορφα και νεανικά ρουχαλάκια,πιο casual αλλά όχι μεγάλη ποικιλία...ίσως λόγω εκπτώσεων :unsure:

Στο zara -οπου λόγω εκπτώσεων τα ψώνια μοιάζουν με σαφάρι- είχε μόνο 2 τζίν και τίποτα άλλο(χωρις έκτωση βεβαια!! -γυρω στα 50€).

Γενικό συμπέρασμα??Μάλλον θα τους γράψω στην δουλειά και θα φοράω κολάν με μπλουζοφορέματα(που είχα έτσι και αλλιώς),κανένα φορεματάκι με καλσόν(πήγα και πήρα μαλακά βαμβακερά και χαμηλοκάβαλα από calzedonia)και όταν πιασουν οι ζέστες φορεματάκια.Η μόδα είναι μαζί μας και από φαρδιές μπλούζες και φορέματα άλλο τίποτα!! :)

Σουτιέν φοράω ακόμα τα ίδια(δεν είμαι τόσο πρισμένη όσο τις πρώτες εβδομάδες)και καμιά φορά στον ύπνο φοράω αθλητικά(κάτι μου λέει οτι στο μέλλον τα αθλητικά θα χρειαστούν). :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου μην ανησυχεις....και εμεις ετσι ημασταν στη αρχη...πω πω ειναι πολυ μεταβατικη περιοδος και με πολλα νευρα γιατι δεν ξερεις τι να φορεσεις....σε καταλαβαινω απολυτα παντως.....εγω στην αρχη με κολανακι την εβγαζα και με φουστανακια.....οσον αφορα τα καλσον εγκυμοσυνης φυσικα και υπαρχουν αλλα εγω δεν χρησιμοποιησα ακομη απλα παιρνω μεγαλυταρο μεγεθος και προσεχω να μην ειναι πολυ ελαστικο στην κοιλιτσα.......αντε καλαη συνεχεια και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.....

Ερώτηση στις πιο ...προχωρημένες σε κοιλίτσα: είναι περισσότερο βολικά τα κολάν/παντελόνια με το (μαλακό πάντα)λάστιχο κάτω από την κοιλιά ή αυτά που είναι φαρδιά και την καλύπτουν???

madrid05 έγραψε:

Ερώτηση στις πιο ...προχωρημένες σε κοιλίτσα: είναι περισσότερο βολικά τα κολάν/παντελόνια με το (μαλακό πάντα)λάστιχο κάτω από την κοιλιά ή αυτά που είναι φαρδιά και την καλύπτουν???

Εμένα με βόλευαν τα παντελόνια με λάστιχο κάτω απο την κοιλιά.Τώρα που περιμένω δίδυμα και η κοιλιά μου θα είναι διπλάσια, πιστεύω πως αυτό το είδος παντελονιών θα με σώσει και πάλι!Αντίστοιχα με βόλευαν και οι φούστες με λάστιχο κάτω απο την κοιλιά

καλησπερα σε ολες τις μανουλες.Λοιπον προχθες πηγα στα factory outlet μπας και βρω κανα ρουχαλακι της προκοπης.Το μονο που πηρα ηταν 3 μπλουζες σχετικα φαρδιες στο τελειωμα τους για να ειναι ανετες στην κοιλιτσα μου.Τζιν ομως και κολαν δεν βρηκα κανενα ειχε ολο νουμερα για ανορεκτικες γυναικες.Τι να πω μηπως εγω δεν ψαχνω σωστά?Απλα θελω να βρω παντελονια ή τζιν για να ξεφυγω λιγο και απο τα κολαν.Να μην με πιεζουν αλλά από την άλλη είμαι μόλις στην αρχη του 2ου μηνα και σκεφτομαι πως αμα ψωνησω τωρα μηπως πιο μετα δεν θα μου κανουν και αυτα.Ειμαι πολυ μπερδεμενη με το θεμα των ρουχων.

Τελοσπαντων αυτο ισως να ειναι το λιγοτερο σημασια εχει να ειναι γερα τα μωρακια; μας και στην τελικη φοραω και φορμες.Απλα ειμαστε σε φαση που ολο και κατι θα βρουμε να μας απασχολει

ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλημέρα σε όλες,

εγώ παρ' όλο που έχω χάσει 4 κιλά, μου κάνουν όλα μου τα ρούχα εκτός από τα τζίν (με πιέζουν πολύ στην κοιλιά). Πήγα τη Δευτέρα στα H&M στο Avenue (Μαρούσι) και πήρα ένα τέλειο τζιν, με λάστιχο και πολύ στιλάτο (μόνο 39€). Επίσης, έχει πολύ ωραίες μπλούζες και τώρα με τις εκπτώσεις τις έχει παμφθηνα (μόνο 20€). Πιο πέρα έχει Benetton και έχει στα ρούχα εγκυμοσύνης πολύ ωραία φουστανάκια...πήρα ένα και περιμένω να πεταχτεί λίγο η κοιλίτσα για να το φορέσω (γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω με τι να το γεμίσω :):):) ).

Φιλιά σε όλες

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 13η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ MOTHERCARE ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Η&Μ. ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

2002 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 13η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ MOTHERCARE ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Η&Μ. ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Καλημέρα,

εδώ μπορείς να βρεις όλα τα καταστήματα στην Αθήνα

http://www.hm.com/gr/__storelocatorhtml.nhtml

με το καλό το μωράκι σου

φιλιά

2002 έγραψε:

Καλημέρα,

εδώ μπορείς να βρεις όλα τα καταστήματα στην Αθήνα

http://www.hm.com/gr/__storelocatorhtml.nhtml

με το καλό το μωράκι σου

φιλιά

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΠΛΕΟΝ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΡΟΥΧΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ Η&Μ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΥ Κ ΑΣΧΗΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΦΟΡΜΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΕ ΦΑΡΔΥ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ 2 Κ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΗΚΩΜΕΝΟ,ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ,ΠΗΓΑ ΠΗΡΑ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ,ΕΙΝΑΙ Κ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.Κ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΘΥΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΗΤΩ MOTHERCARE KΛΠ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!!

:laugh: χαχαχα ειναι η πρωτη κρυαδα που τρως αυτη,μην απογοητευεσαι θα αλλαξεις πολλα νουμερα ακομη,παρε κανενα κολαν,και κανρνα μπλουζοφορεμα και θα βολευτεις μια χαρα.να σκεφτεσαι μονο το μωρο σου,αυτη θα ειναι η καλυτερη στιγμη σου,ασε τα κιλα και απολαυσαι την εγκυμοσυνη σου.ακομη και να μην βαλεις πολλα κιλα θα εχεις πρηξιμο και αφου γεννησεις θα αργησεις να μπεις στα παλια σου τζιν.εγω εχω 5 μηνες που γεννησα και ακομη στα τζιν μου δεν μπηκα.καποια ρουχα μου με χωρανε ομως.τα κιλα που μου μεινανε ειναι μονο 4.υπομονη και θεληση θελει,προς το παρον να σκεφτεσαι να βγει γερο το μωρο σου και τα αλλα θα γινουν.

madrid05 έγραψε:

@ 2002 : Προσεξε πριν βγεις για ψώνια.Νομίζω οτι τα H&M έχουν εγυμοσύνης μόνο στο κατ/μα του κέντρου Αθήνας και στο Avenue! :dry:

ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ATHENS HART ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ χτες το απόγευμα πέρασα από το H&M στην Αιόλου γιατί της Ερμού δεν έχει εγκυμοσύνης. Απογοητεύτηκα εντελώς. Ήθελα να πάρω ένα τζιν παντελόνι και δεν είχαν καθόλου έκπτωση!!!!!! :angry: Οι τιμές τους ήταν όλες πάνω από 50 ευρώ. Και όχι μόνο στα παντελόνια, σε όλα τα ρούχα εγκυμοσύνης.

Πήγα και ρώτησα την πωλήτρια και μου έδειξε μία σειρά με κρεμάστρες που είχε υπόλοιπα (2-3 παντελόνια και κάτι χαζές ανοιξιάτικες μπλούζες) και μου λέει "μόνο αυτά έχουν έκπτωση, όλα τα υπόλοιπα ρούχα είναι στις τιμές που βλέπετε"!!!!!! :angry:

Κι εγώ τυχαία βρέθηκα χτες στο κέντρο και τα κοίταξα αυτά. Δηλαδή μόνο στο Avenue και στο Athens Heart μπορούμε να βρούμε ολοκληρωμένες σειρές ρούχων και με έκπτωση; Εγώ μένω πολύ μακριά και δεν βολέυει.

koritsia sas eyxaristo para poly gia th voithia sas. tha prospathiso na vgo gia psonia molis do oti ola einai kala me thn ayxenikh!!!

mdion, den exoyme dei fyllo akoma, alla ayto poy me kaiei einai na einai gera kai na pane ola kala mexri telous!!!!

Δε μου λετε βρε γυναικες!Εχει παραγγειλει καμια σας ρουχα απο το LA REDOUTE?Μπηκα στη σελιδα τους

http://www.laredoute.gr/collection-Γυναίκα.aspx?collectionID=2

και εχει φοβερα ρουχα και τελεια σχεδια με φαρδια γραμμη και πολλα απο αυτα σε λογικες τιμες?Το εχει σκεφτει καμια σας?το θεμα ειναι να βρεις τα σωστο νουμερο αν και απο οτι ξερω εχεις περιθωριο επιστροφης του ρουχου αν δε σου κανει.Τι λετε γι'αυτο?

γεια σας κοριτσακια κι απο μενα!!!

εγω αυριο κλεινω τον 4ο και μπαινω στον 5ο,μεχρι 3 μηνων ειχα χασει 5 κιλα και εως τωρα δεν εβαλα καθολου..η κοιλιτσα αρχισε να φουσκωνει και φαινεται σαν μια μικρη μπαλιτσα χαμηλα!!!!!!!! :woohoo:

απο την αρχη της εγκυμοσυνης ο γιατρος μου ειπε να φοραω ανετα ρουχα και εχω καταργησει το τζιν και εχω παρει απειρα μπλουζοφορεματα με κολαν και πορευομαι με αυτα..μου αρεσουν παρα πολυ,και πιστευω και οτι κολακευουν τη γραμμη μας..εχω σε ενα σωρο χρωματα και υφασματα....ειλικρινα ειναι η καλυτερη λυση και δεν τα αλλαζω με κανενα τζιν(δεν ειμαι και πολυ φαν του τζιν ειναι η αληθεια!!)

τωρα για τους πιο ζεστους μηνες δεν ξερω τι θα φοραω,μιας και θα φουσκωσω αρκετα,αλλα εχουμε ακομα!!

οσο για τη la redoute δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη γιατι παρηγγειλα μια φορα και μου ηρθαν μετα απο 1μιση μηνα και φυσικα δεν ειχαν καμια σχεση σαν πιοτητα απο αυτη που περιμενα..ισως ετυχα στην περιπτωση,δεν ξερω,αν θες κανε μια δοκιμη

Δεν έχω πάρει ποτέ La Redoute αλλά κι εγώ χάζευα στον κατάλογο ,κι έχει πολύ όμορφα πράγματα.Δεν ξέρω όμως αν θα ρίσκαρα να πάρω από"μακρια" παντελόνι ή τζιν.Ισως καμιά μπλουζίτσα ή φορεματάκι...

ναι και γω τα φορεματακια χαζευα και τις μπλουζες.Δεν ξερω ειμαι υπο σκεψη απλα τα νουμερα φοβαμαι επειδη ειναι απο αποσταση και σεν τα δοκιμαζεις!αλλα γενικα φαινονται πολυ ανετα και μοντερνα

Γεια σας! Σήμερα έκανα την πρώτη εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας ειδικά για να δω τι παίζει από ρούχα. Λοιπόν, πήγα Zara στην Κοραή... τζίφος.

- Πού είναι τα εγκυμοσύνης;

- Εκεί έχει ένα παντελόνι...

Καταλάβατε. Και ναι μεν το παντελόνι ήταν συμπαθητικό, αλλά ήταν το μόνο!

Πιο κάτω, στα H&M ψηλά στη Σταδίου (όχι πάνω στη Σταδίου, αλλά σε εκείνο το δρομάκι που ήταν τα Habitat για όποια θυμάται) είχε όντως καλά πραγματάκια σε χαμηλές τιμές και μάλιστα δεν είχε καθόλου κόσμο και είχες όλη την άνεση να ψάξεις.

Δεν θυμάμαι ποια ρωτούσε για εσώρουχα, αλλά στο Intimissimi -ψηλά στη Σταδίου- έχει αρκετά σουτιέν χωρίς μπανέλα που λογικά είναι ό,τι πρέπει, ειδικά για όσες δεν είναι... προικισμένες, σαν την αφεντιά μου.

Αυτά προς το παρόν. Επόμενο report όταν αποκτήσω μια αξιοπρεπή μπάκα!

:kiss:

Σημερα kuo28 εκανε και εγω εξορμηση.Ειχα δει απο το internet τους καταλογους απο τα mothercare και λητω(και τα δυο στη Λεωφόρο Κηφισου) οπότε και ξεκινησα για εκει.Πρωτη μου σταση τα mothercare.Μικρη ποικιλία σε σχεδια, λίγα νουμερα δηλ για καποια που δεν εχει κιλα παρα μονο κοιλιτσα οπως εγω ακομα δεν βρηκα κατι να μου καθεται καλα.Το χειροτερο ηταν οτι δεν ειχε καλη εξυπηρετηση και ακριβά.Εφυγα απογοητευμενη,παει λεω δεν θα βρω.

Πηγαμε διπλα μετα στα λητω.Εξυπηρετηση φοβερη, ενας οροφος γεματος ρουχα μοντερνα εγκυμοσυνης,αφου η γυναικα μου εδωσε τουλαχιστον 40 παντελονια να δοκιμασω.Ο αντρας μου καθοταν αναπαυτικα σε πολυθρονα και εγω εκανα πασαρελα.Τελικα πηρα ενα κολαν(πιο τελειο δεν εχω ξαναδει,φοβερη ποιοτητα), ενα τζιν σε στενη γραμμη που μπαινει μεσα απο τη μποτα και ενα αλλο λιγο πιο φορμοιδες.Αααα και ενα σουτιεν χωρις μπανελα πολυ βολικο!!Ενταξει σαν τιμες ηταν λιγο ακριβουτσικα 190€ ολα ,αλλα επιτελους βρηκα γιατι ειχα δει και αλλου και τζιφος.Ασε που ειναι ρουχα (κομψα)που θα τα βαλω σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αλλα και στην επομενη!!!χεχε ;):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...