Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΧΕΝΙΚΗ- PAPP-A: ΠΟΥ?

Guest

Recommended Posts

Κοριτσια, δεν ξέρω που να πάω για αυχενική. Τί έχετε να προτείνετε?

Μήπως ξερει καμία τι παίρνουμε πισω από το ΙΚΑ για αυχενική και papp-a?

Δίνουν όλοι DVD? Για Αθήνα μιλάω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!Εγω και τους 3 υπερηχους (αυχενικη, β' επιπεδου κ doppler) τους εκανα στην προγενεσις στον Πειραια.Εχει και στην Αθηνα.Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη.Οσο για το ικα δεν παιρνεις χρηματα.Αυτο μου το ειχε πει και ο γιατρος μου αλλα κ ο γιατρος στο κεντρο μανας και παιδιου που πηγαινα κ μου εγραφε αιματολογικες.Το ικα σε καλυπτει μονο αν την κανεις σε δημοσιο νοσοκομειο.

Με το καλο το μωρακι σου!Εγω θα σου πω που να ΜΗΝ πας! Στον Μαλλιγιανη στο Κολωνακι,εμβρυο λεγετε το κεντρο του!Την προσωπικη μου εμπειρια την εχω παραθεσει σε μια συζητηση με τιτλο εξεταση β επιπεδου!αν θελεις διαβασε το.Βεβαια η αποψη της καθε μιας μας ειναι διαφορετικη και υποκειμενικη και διαμορφωνεται απο τις εμπειριες μας! καλα αποτελεσματα :)

Καλημέρα κι από εμένα!

Εγώ αυχενική και papp-a έκανα στο Εμβρυογενετική Ιατρική στον Πέτρο Νικολαϊδη. Εκεί έχω κλείσει ραντεβού και για β' επιπέδου. Είναι την Κηφισίας πάνω από το Media Markt.

Τα κάνει σχετικά γρήγορα αλλά φαίνεται πολύ έμπειρος.

Εμένα μου τον σύστησε και ο γυναικολόγος μου και ο γυναικολόγος από το Έλενα (χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους αυτοί οι δύο!) οπότε τον εμπιστεύτηκα.

γεια σου happy bebaki,εγώ έκανα αυχενική και β'επιπέδου σε έναν εξαιρετικό γιατρό που μου σύστησε ο γυναικολόγος μου και κάνει τέτοιες εξετάσεις,λέγεται Τζώρτζης Μανώλης,το ιατρείο του είναι Νεοφύτου Βάμβα 5 Κολωνάκι,τηλ.210-3642514.τηλεφώνησε απόγευμα μετά τις 5,είναι και στο Μητέρα.

Εγώ την έκανα στο ΙΑΣΩ και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Πάντως απο το ΙΚΑ δεν παίρνεις τίποτα μετά γιατί δεν την δικαιολογεί σε ιδιωτικά κέντρα.

Ηappy bebaki Eγω ολους τους υπερηχους τους εκανα στον κυριο κουρτη ο οποιος εχει ειδικοτητα στους υπερηχους.Δεν ειναι μονο γιατρος πανω απο ολα ανθρωπος,εβλεπε το μωρο στον υπερηχο και ανησυχουσε σαν να ηταν το δικο του παιδι εγω αυτο δεν το εχω ξανασυναντησει σε γιατρο.Τα στοιχεια του -

' Κούρτης Πλούταρχος

Βασ. Σοφίας 54, 6ος όροφος

210-7258482

Με το καλο το μωρακι σου !!!!!!!

happy bebaki έγραψε:

Κοριτσια, δεν ξέρω που να πάω για αυχενική. Τί έχετε να προτείνετε?

Μήπως ξερει καμία τι παίρνουμε πισω από το ΙΚΑ για αυχενική και papp-a?

Δίνουν όλοι DVD? Για Αθήνα μιλάω.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΕΓΩ ΘΑ ΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ...ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΩΡΕΑΝ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 53 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ!!! ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕ 50 ΕΥΡΩ...ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ 90 ΕΥΡΩ....ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ Π.Μ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

εγώ την έκανα στο Αλεξάνδρα αλλά πρέπει να έχεις κλείσει ραντεβού καιρό πριν.Τώρα για τα χρήματα απο το ικα έχω ακούσει ότι περνάς απο επιτροπή για να πάρεις τα χρήματα πίσω ή κάνω λάθος;

ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΜΒΡΥΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΙΤΜΙΡΙΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΞΕΑΓΧΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
    • Ναι, αυτό με το νοσοκομειακό είναι καλή λύση, επειδή κιόλας είναι καλύτερα μηχανήματα και δεν έχουν τόσο το ρίσκο να οδηγήσουν σε υπερπαραγωγή ή σε μείωση του γάλακτος, όπως πιο φτηνά θηλαστρα του εμπορίου.  Εμείς επειδή εν τέλει ανέλαβα εγώ εξολοκλήρου τον θηλασμό, είπαμε ότι ο μπαμπάς θα αλλάζει πάνες το μωρό, θα το κάνουμε μπάνιο μαζί αλλα θα το νανουριζει ο μπαμπάς όταν χρειάζεται. Τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμόταν στο στήθος μου 😅 Αργότερα, ναι καλό είναι να συνηθίσει και λίγο το μπουκάλι, γιατί εμάς όντως δυσκολεύτηκε να το βρει όταν έκοψα τον θηλασμό και περάσαμε σε μπουκάλι... Και ήταν 1 έτους... Μας το είχαν πει και οι μαίες στα δικά μου μαθήματα, ότι βοηθάει γενικά να έχει μια επαφή με μπουκάλι. Αλλά γενικά και αυτό είναι σε κάθε μωρό. Οπότε, θα δείτε το δικό σας μωρό πώς θα τα πάει και θα αποφασίσετε. 
    • Εγώ είχα πάει σε μαγαζί κι έκανα λίστα. Είχα βάλει πράγματα που θέλω, τα οποία θα αγόραζα έτσι κι αλλιώς άμα δεν μου τα κάνανε δώρο. Οπότε όσοι με ρωτούσαν τι θα ήθελα, τους έλεγα πάτε εκεί έχω λίστα.  Μια φίλη μου μαία μου πήρε δώρο θηλαστρο. Εγώ δεν το χρησιμοποίησα τόσο πολύ, επειδή δεν έβγαινα τόσο συχνά εκτός σπιτιού. Επίσης δυσκολεύτηκα πολύ να βγάζω γάλα με το θηλαστρο, επειδή ο δικός μου θηλαζε ανά μιάμιση ώρα για 7 λεπτά, οπότε δυσκολευομουν σε αυτό το σύντομο διάστημα να κάτσω να βγάλω γάλα. Το έκανα όταν έπρεπε να λείψω ή για να ταΐσει ο άντρας μου το βράδυ μπας και κοιμηθώ εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε περισσότερο όταν πήγαινα να πάθω μαστίτιδα.   Άμα επιστρέψεις σε δουλειά ή πρέπει να λείψει για πάνω από 3-4 ώρες από το σπίτι, καλό είναι να το έχεις. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...