Μετάβαση σε περιεχόμενο

ξερετε τι θελω?

Recommended Posts

να μου πειτε πως ειναι να μαθαινεις το φυλο του παιδιου...πειτε μου ιστοριεςςςςςςςςςςςςςςς......ειχατε προτιμηση?τρεματε να μαθετε?το ξερατε?το νιωθατε?το αφησατε στη τυχη του μυστικο?εχετε πει πολλες φορες αλλα πειτε ακομα μια για τη λιμπερτυ που ξεχναει ρε κοριτσια...ελατεεεεε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λοιπόν εγω..το ήξερα απ την αρχη!!!Κι όμως απο ένστικτό ήξερα οτι έχω αγοράκι!!Φαντάσου οταν ήμουν 2 μηνών ήθελα να πάρω ένα βιβλιαράκι,κάτι σαν ημερολόγιο για να σημειώνω τα ραντεβου με το γυναικολόγο,την αναπτυξη του κ.τ.λ..Ειχε ενα ρόζ και ένα μπλέ!Διχως άλλη σκέψη αγόρασα το μπλέ!!Βέβαια αυτο που πάντα παρακαλάς ειναι ένα γερό παιδάκι αλλα πιστευω οτι όλες μας έχουμε μια "προτίμηση".Οταν ειδα το τσουτσουνάκι στο υπέρυχο!!Τι να σου πώ!!Τρελάθηκα!!Κοιταζα όλη νύχτα τον υπέρυχο!!!

Αχ ετσι κ εγω!!!! Με το που εμαθα πως ειμαι εγκυος ημουν 10000000000% σιγουρη οτι θα ειναι αγορι!!! Ο γιατρος στο μεγαλο υπερηχο απλα με επιβεβαιωσε!

Εμαθα οτι ειμουν εγκυος και ηξερα οτι θα ειναι αγορακι. Ολοι μου ελεγαν οτι εχω¨"κοριτσιστικη" κοιλια! Αλλα εγω εκειειειει. Αγορακι εχω ελεγα! :laugh: Κι ο αντρας μου ηθελε αγορακι. Οταν καναμε τον υπερηχο και μου ειπε ο γιατρος -υγιεστατος ο μπεμπης σου, μου ρθε να λιποθυμησω!!! :laugh: Ειμουν η πιο ευτυχισμενη γυναικα του κοσμου ολου!!! Και συνεχιζω να ειμαι!!!!

Και εγω ημουν σιγουρη οτι ειναι κορη

ο αντραςμου με δουλευε μου ελεγε γινε λιγακι πιο επιφυλακτικη γιατι αμα σου πει ο γιατρος για αγορι θα απογοητευτεις!!!!

Περιτο να σας πω πως μολις σιγουρεψαμε οτι ειναι κοριτσακι πεταξα απο τη χαρα μου :P :silly: :silly:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑΙ,ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΝΕΙΡΟ!!!Α!!!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!ΧΑΜΗΛΗ,ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΥΤΕΡΟΥΛΑ!!! :):) :silly: :silly:

liberty81 (elpizw to 81 na mhn einai xronologia gennhshs giati me plhgwneis vathia!!) se emena oi 9,9/10 ektimhseis dinan orko oti tha ekana agori!! To pistepse kai to tairi oti telika tha ekane enan gio gia na phgainoun mazi gia mpala, kafeneio, gia gkomenes k.l.p Otan loipon phgame gia ton "dieykrinistiko" yperhxo apodeixthke oti oi eidhmones epesan telika eksw. Apogohteysh sto vlema to syzygou (mh omologoumenh!!), mia mikrh xara sto diko mou... Giati vevaia prwton kai kyrio theleis ena gero paidi alla exeis kai mia mikrh protimhsh pou pote den tin omologeis (einai san na amartaneis ena prama!!) Auta sto sygkekrimeno yperhxo. Se olous tous allous tperhxous etsi opws se pernane apo koskino den exeis to myalo sou sto fylo alla na gennhseis ena gero paidi..

λοιπον ....στο πρωτο ηθελα κοριτσι για να βγαλω σε θυληκο τ'ονομα του μπαμπα μου...τελικα εκανα αγορακι που οταν το ειδα τρελλαθηκα μαζι του,μετα ηρθε το δευτερο που απο την πρωτη στιγμη ηξερα οτι θα ειναι αγορακι..και μετα ηρθε η τριτη εγκυμοσυνη,τα :):) παιδια μου θελουν σαν τρελλα ενα κοριτσακι ειδικα ο μεγαλος παμε για αυχ.διαφανεια και ρωταμε αν μπορουμε να δουμε το φυλλο του α πα πα λεει ο γιατρος.ξεκιναει τον υπερηχο και μας λεει ποσα αγορακια ειπατε πως εχετε;2 λεμε εμεις.....ερχεται και το τριτο μας λεει και ετσι τωρα εχω τα αντρακια μου που μου ομορφαινουν τη ζωη. :)

liberty81 έγραψε:

μαρια η ηλικια μου ειναι 81...μη πτοεισαι κοπελα μου :laugh: :laugh: :laugh:

Ante vre, kai mou fyge ena varos.... me pernas 3 xronakia opws vlepeis!!

:woohoo:

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα προαισθημα πως ειναι αγορακι και ηταν!!!!η αληθεια ειναι οτι ηθελα να ειναι αγορι και πιο πολυ για τον αντρα μου που ενω το ηθελε πολυ δεν το εδειχνε!!!!στη δευτερη ηθελα παρα πολυ μα παρα πολυ να ειναι κοριτσακι!!!!!και μεχρι να κανω τον μεγαλο υπερηχο ημουν σιγουρη πως ειναι.......αλλα μας βγηκε παλι τσουτσουνακι!!!!!στην αρχη θα ομολογησω οτι απογοητευτηκα πολυ αλλα μετα ειπα ασ ειναι γερο και δεν πειραζει!!!!τωρα βεβαια δεν τον αλλαζω τον φουσκα μου!!!!!!με τιποτα!!!!

liberty81:ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ..ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η' ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΘΕΛΩΑΓΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ... :(:( ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ:ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!! :):););)

Εμενα προσφατα στην αυχενικη διαφανεια μου ειπαν πως ειναι κοριτσακι ,επαθα ενα σοκ μεγαλο αλλα μετα το δεχτηκα με ψυχραιμια χαχαχχαχαχχααχ

Η αληθεια ειναι πως θελω αγορακι για να βγαλω τον μπαμπακα μου αλλα δεν πειραζει.Τωρα λεω αφου ειναι γερο το νινακι μου ,μου φτανει!!!

Απο την αλλη εγω οσο εβλεπα τον υπερηχο ελεγα ειναι σιγουρα αγορι και η διαισθηση μου ακομη αυτο μου λεει!!!αν εκανε λαθος ο ιατρος θα σας το πω στη 1 Φλεβαρη που θα παω για τη καθιερωμενη συναντηση με τον ιατρο μου για υπερηχο.Ο αντρας μου παντως πεταει απο χαρα καθοτι θα βγαλει τη μαμα του...........

Ελευθερια μετα το φυλλο συνηδητοποιεις οτι περιμενεις παιδι. Ξαφνικα παιρνει υποσταση το εμβρυακι σου. Γινετε -ο μπεμπης, η μπεμπα... Κανεις ονειρα για το καταδικο σου μωρακι και το φανταζεσαι. Λες ο μπεμπης θελω να παρει την μυτη του μπαμπα και τα ματια της μαμας!!

Εγω στο γιο μου τον ερωτα μου μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος, μπεμπα τον ανεβαζα μπεμπα τον κατεβαζα...μεχρι που πηγα για β επιπεδου κ μου λεει η γιατρος...τσουτσουνι κ της απαντησα καλα ενταξει....βεβαια εγω την λατρεια που εχω με τον γιο μου δεν μπορω να σας την περηγραψω..να φανταστειτε μεχρι 10 μηνων δεν τον αφηνα να τον περνει κανεις αγκαλια κ τον κοιμιζα μεσα στην αγκαλια μου για να νιωθει την ζεστασια μου...μετα περπατησε κ πανε οι αγκαλιτσες...

στην δευτερη εγκυμοσυνη μου ελεγα οτι εχω μπεμπη για να βγει το αντιθετο αφου την πατησα μια φορα...ασχετα απο αυτο ομως πηγα κ ψωνισα ροζ ρουχαλακια..εκανα ονειρα για το πως θα μου πουν το φυλλο στο νοσοκομειο κ στην β επιπεδου μου ειπαν τα χειροτερα που θα μπορουσε να ακουσει μια μελλουσα μαμα...στο τελος μονο ειπα εγω στην γιατρο...πες μου οτι ηταν κοριτσακι?, κ μου ειπε να μην το μαθω καλυτερα αλλα επεμενα κ μου ειπε το ενστικτο της μανας...δυστηχως εχασα την μπεμπα μου...

ελπιζω να καταφερω εστω κ στο 10 παιδι να κανω μια μπεμπα...εγω ειμαι κολλημενη με τα κοριτσακια δηλαδη...αλλα ο γιος μου απο την ημερα που με κλωτσαγε ηξερα οτι ηταν το κατι αλλο...του μιλουσα κ με κλωτσαγε...οτιδηποτε σκεφτομουν αυτος το καταλαβαινε...μεχρι 10 μηνων δεν εκλαψε ποτε...την ημερα που εμαθα την υπαρξη της μπεμπας του εκοψα κ τον θηλασμο γιατι αρχισα ορμονες κ δεν μπορουσα να τον παρηγορησω...

για να καταλαβετε τι γιο εχω...αχ το καμαρι..του ειχα πει οτι η μανουλα εχει ενα μπουμπου στην κοιλια...κ χαιροταν ερχοταν κ μου φιλουσε την κοιλια αν κ ηταν νινακι κ αυτος.οταν εγινε αυτο δεν μπορουσα να του πω οτι μωρο δεν εχουμε κ τον αφησα να νομιζει οτι οταν η κοιλια της μαμας θα φτασει εκει πανω θα παει στο γιατρο κ τσουπ θα το βγαλει...κ το τρυφερο μου αγορακι ερχετε αγκαλιαζει την κοιλια μου κ λεει ''μπεμπή παπαω πολυ'' 21 μηνων πια ο ζουζουνος μου...αχ αμα αρχισω να μιλαω για τον ερωτα μου δεν θα σταματησω καθολου....

κοριτσια πραγματικα η γεννηση ενος παιδιου αλλαζει την γυναικα,γινετε καθε μερα κ καλυτερη.

Σε επομενη εγκυμοσυνη το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα με νοιαζει...θα πηγαινω να κανω υπερηχο κ θα μου κανουν κ ηρεμιστικες...αχ εδω θα ειστε κ θα με δειτε.

Εγω με το που εμαθα οτι ημουν εγκυος μου ειχε κολλησει οτι ηταν αγορι... και ηθελα αγορι σαν τρελλη... οταν μου το ανακοινωσε ο γιατρος μου, γυρω στην 12η εβδομαδα, πεταξα απο την χαρα μου και φωναζα στον αντρα μου να τ'ακουσει... !!!

Eγω παντα οταν σκευτομουν οτι εχω παιδι εβλεπα οτι ειναι κοριτσακι,οταν ομως εμεινα εγγυος περσι τον μαρτη απ την πρωτη στιγμη ηξερα οτι ειναι αγορι! Κι ο αντρας μου το ιδιο! Στο παπ-α μας το επιβεβαιωσε και ο γιατρος και τωρα στις 14/12 γεννηθηκε ο κουκλος μας που δεν τον αλλαζω με τιποτα

Εγώ πάντα είχα μια προτίμηση στα κοριτσάκια! Την 9η βδομάδα ο γιατρός μας είπε ότι μάαααλλον είναι αγόρι. Ενιωσα μια κρυάδα δευτερολέπτων... και αμέσως μετά άρχιζα να φαντάζομαι το γιοκα μου! Μπέμπη τον ανέβαζα, μπέμπη τον κατέβαζα ώσπου την 16η βδομάδα πλέον ο γιατρός μας λέει το χαρακτηριστικο.... "Βρε βρε μας διέψευσε η κυρία"! :silly:

Ελευθερία μου.. γεια σου κι από μένα!! Λοιπόν, εγώ πάντα ήθελα ένα κοριτσάκι!! Όταν γεννήθηκε η ξαδέρφη μου,οι ανιψιές μου... ένιωθα απέραντη ευτυχία που ήταν μπουμπούδες!! Όταν λοιπόν έμεινα έγκυος.. όοοοολοι μου έλεγαν από την αρχή με το καλό ο μπέμπης σου!! Χωρίς να φαίνεται κάτι! Απλά ήθελαν όλοι αγόρι και να μου σπάσουν τα νεύρα! Έγω ξίνιζα κι έλεγα ότι μπορεί να είναι μπέμπα!! Είχα αυτή την αυταπάτη...αλλά βαθειά μέσα μου ένιωθα τον άντρακλα!! Όταν μας το επιβεβαίωσαν κατά 95% αγοράκι στην αυχενική κιόλας διαφάνεια... είχα την ελπίδα του 5% εγώ!! Σε κάθε υπέρηχο μου έδειχνε τα προσόντα του το μανάρι μου για να το χωνέψω αλλά εγώ εκεί... μέχρι και στην γέννα κοίταξα κατευθείαν τα απ'αυτά του... μπας και είχαν δει λάθος!!! Φυσικά και ήθελα πάνω απ'όλα ένα γερό μωράκι!! Είχα δει κι όνειρο ότι θα ήταν αγοράκι!! Και φυσικά δεν τον αλλάζω με όοοολες τις κόρες του κόσμου!! Είναι το παιδί μου! Είναι κομμάτι από μένα!! Είναι το λουλουνάκι μου!!! Δεν ζω χωρίς αυτόν!! Είναι τέλειος!!! Κι αν το 2ο είναι πάλι αγοράκι... δεν με νοιάζει!! Αλλά εδώ που τα λέμε.. ας κάνω κι ένα κοριτσάκι!!! :laugh: :P Αστειεύομαι!! Γερό να'ναι κι ότι θέλει ας είναι!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...