Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ?ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕ?ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ?ΠΕΡΥΣΙ ΗΡΘΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ.....ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ(Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ)ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ?ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι καλησπερα...το θεμα με τους νονους ειναι πολυ ευαισθητο και "ιστορια μου αμαρτια μου" :):) αυτο που θα σου συνιστουσα ειναι να μιλουσες μαζι του..αν δεν μιλησεις με τον νονο και να του πεις τι νιωθεις ειναι κριμα...ας παρεξηγηθει...το ξεκαθαρισμα ειναι παντα μια θετικη και ειλικρινης κινηση..καλη επιτυχια και προσπαθησε να κρατηθουν ισορροπιες για χαρη του παιδιου

liberty81 έγραψε:

are you talking to me?δεν εχω αλλο ψευδωνυμο καρδια μου...λυπαμαι που στο λεω αλλα αλλου εγραψες :dry::dry::dry:

Το μήνυμα είναι για την Μαρία.

liberty81 έγραψε:

are you talking to me?δεν εχω αλλο ψευδωνυμο καρδια μου...λυπαμαι που στο λεω αλλα αλλου εγραψες :dry::dry::dry:

Το μήνυμα είναι για την Μαρία.

liberty81 έγραψε:

συγγνωμη κοπελια..ειδα liberoclub και ως ψωναρα :P:P σκεφτηκα εμενα...συγγνωμη και παλι...φιλιααααα

Άντε καλέ δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη....με κούφανες όμως λίγο :blink::dry: :silly:

Πάντως είναι φοβερό, αντί να δει η Μαρία το μήνυμα και να ξαφνιαστεί μιλάμε εμείς για άσχετα.....που τελικά έγιναν σχετικά βέβαια.

Αχ αυτή η Ζαχαρένια....σου ΄χει πάρει τα μυαλά!!!! :woohoo:

προσπαθουσα να δω αν εχω και αλλο ψευδωνυμο και δεν το θυμαμαι...με εστειλες...ασε ναι..μακρια απο τη ζαχα.. :P:P:P που ειναι καλε η μαρια?μιλαμε εμεις για τα δικα της?καλε μαριααααααα

Το Μαράκι μου φαίνεται το πήρε ο ύπνος.....

Λοιπόν liberty θα σε φωνάζω libero, έτσι θα θυμόμαστε την πλάκα!

Ακόμα το σκέφτομαι και γελάωωωωωωω! :laugh: :laugh: :laugh:

Δεν με φωναζεις Ελευθερια καλυτερα?μη ψαχνομαι παλι η χαζη? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: το γ@@@ το θεμα της κοπελας...συγγνωμηηηηη μαρια

liberty81 έγραψε:

Δεν με φωναζεις Ελευθερια καλυτερα?μη ψαχνομαι παλι η χαζη? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: το γ@@@ το θεμα της κοπελας...συγγνωμηηηηη μαρια

Ότι πεις Ελευθερία μου...δεν σου χαλάω χατήρι!

Επί της ευκαιρίας εγώ είμαι η Ασπασία...

liberty81 έγραψε:

α ρε Ασπακι...περιπετειωδης η γνωριμια μας.... :P:P αλησμονητη

Αυτό ξαναπές το!

Σίγουρα θα σε θυμάμαι....ύστερα από όλο αυτό!

Προς το παρόν καληνύχτα, πρώτα ο θεός θα τα πούμε αύριο πάλι! :)

liberty81 έγραψε:

μακακια ειπα παλι ε?γι αυτο σε κουφανα...συνηθες φαινομενο :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P η πολυ παρεα με τη ζαχαρενια αυτα εχει :P:P:P:P

παλι λαμακιες λες οταν λειπω????? :P:P:P:P

Υπαρχουν και αλλες λιμπερ κοπελιαααααααα

και πανες και βρακακια και ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΙΑ :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

πω πωωωω ρε μ.....το καρμησαμε παλι :laugh:

φτουυυυυυ και ειπα θα διορθωθω

ελα παμε οξω απ το θεμα!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...