Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ "ΤΟ MAMMYLAND"!!!ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ Κ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ?

• Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ "ΤΟ MAMMYLAND"!!!ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ Κ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ?

Δημοσίευση

eleni ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΙΣΙΝΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗ.

Δημοσίευση

eleni ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΙΣΙΝΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

AIMI να δεις που σε μια άλλη "πόζα" φαίνεται μόνο η παλάμη, ή ο γιατρός είναι καλλιτέχνης ή το παιδί μου παίρνει πόζες κανονικές!!! Θα την ανεβάσω αργότερα την παλάμη να δεις!

PINELOPI εμάς το είπε την 17η εβδ γιατί αν παρατήρησες απο τη φωτο μας έχει γυρισμένο τον ποπό αλλά έχει επίσης τα πόδια ανοικτά και δεν προεξέχει τίποτα...:P

AFRODITH μου να τα χαιρόμαστε, εύχομαι να πάνε καλά όλα και να τα κρατάμε σε λίγους μήνες στην αγκαλιά μας, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα οτι όλα πάνε καλά, νομίζω οτι θα πάω στο γιατρό και θα μου πει οτι κάτι έπαθε το μικρό μου....:ohmy:

Δημοσίευση

AIMI να δεις που σε μια άλλη "πόζα" φαίνεται μόνο η παλάμη, ή ο γιατρός είναι καλλιτέχνης ή το παιδί μου παίρνει πόζες κανονικές!!! Θα την ανεβάσω αργότερα την παλάμη να δεις!

PINELOPI εμάς το είπε την 17η εβδ γιατί αν παρατήρησες απο τη φωτο μας έχει γυρισμένο τον ποπό αλλά έχει επίσης τα πόδια ανοικτά και δεν προεξέχει τίποτα...:P

AFRODITH μου να τα χαιρόμαστε, εύχομαι να πάνε καλά όλα και να τα κρατάμε σε λίγους μήνες στην αγκαλιά μας, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα οτι όλα πάνε καλά, νομίζω οτι θα πάω στο γιατρό και θα μου πει οτι κάτι έπαθε το μικρό μου....:ohmy:

Δημοσίευση

• 5 weeks later...
  • 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαχαχαχχαχα με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας κορίτσι μου ,χαχαχαχαχ και να ήθελε να πει δεν νομίζω να έλεγε αν και δεν νομίζω να ήθελε να πει κάτι και αυτός έχει χαρεί πολύ που τα κάνει όλα χωρίς κόπο ,που θα έχεις και μετακόμιση μέσα σόλα τα άλλα ,θα τεντώσει για τα καλά ο σύζυγος αχχαχαχαχ γυμναστική στο φουλ 
    • @Diwni Σε ευχαριστω κ παλι!Να σου ζησει το μωρακι σου!!!❤️Ποσο ειναι τωρα; Αθηνα μενεις;Την εκανες σε εμβρυολογο σε Ιατρειο ή σε μαιευτηριο;Το θεμα μου ειναι πως ο γυναικολογος μου ειναι υπερ της νιπτ κ γενικα θα ηθελα εμβρυολογος να μου κανει την συγκεκριμενη εξεταση αλλα σε αυτην που πηγαμε για καποιο λογο με φοβιζει,σκεφτομουν μετα τα αποτελεσματα την Δευτερα να παρω να ρωτησω κ σε κανα 2 μαιευτηρια..φυσικα θα παιξει κ ρολο ποιος μπορει πιο νωρις γιατι πραγματικα δεν μπορω να περιμενω...επισης μηπως ετυχε να ρωτησεις εαν μπορει να γινει με μεθη η εξεταση;;φοβαμαι παρα πολυ..  
    • @elena_1990 θα σου πω. Αυτοί μετράνε κάποια πράγματα στο εμβρυο. Όπως κατάλαβες τ πάχος τ υγρού π υπάρχει στον αυχένα κ αν υπάρχει ορατό ρινικο οστό. Οσο μικρότερο τ πάχος εκει τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να εχει συνδρομο. Οσο μεγαλώνει η αυχενικη διαφάνεια τόσο αυξάνονται θεωρητικά οι πιθανότητες. Αλλα μιλαμε ΠΑΝΤΑ για πιθανότητες. Εγω πχ ειχα λογο ηλικιας (37) κ χαμηλής αυχενικής πιθανότητες αρχικά 1/1000  κατι. Η papp a την έριξε στο 1/600. Σ λέει ότι ενα εμβρυο στα 600 μ αυτές τιε μετρησεις εχει συνδρομο. Εχω δει βιντεακια με σύνδρομα π ελεγε η μαμά το 1/4000 μου πχ κ τ παιδακι είχε συνδρομο. Άπειρο ελάχιστη πιθανότητα? Ναι. Ακομα κ 1 προς 10 να σ βγει απο τις μετρήσεις σημαίνει ότι μ αυτές τιε μετρήσεις τ 9 μωρα ήταν υγιή. Τ ενα είχε συνδρομο. Η τροφοβλαστη παιρνει κύτταρα απ ευθείας απο τ πλακουντα. Εξετάζονται τ χρωμοσώματα. Την άλλη μερα εχεις τ αποτελέσματα με 100% βεβαιότητα. Μια χαρά θα ειναι τ μωρακι σου. Οι μετρήσεις δίνουν μονο πιθανότητες. Εγω τηβ εκανα να εχβ τ κεφαλι μ ησυχο. Το είχα τρελό άγχος μ αυτά π διαβαζα για τη διαδικασία αλλα ειλικρινά δ είναι τίποτα.
    • Καλημέρα κορίτσι μου, και εγώ είμαι 36 ετών και τον Ιανουάριο είχα την πρώτη μου εγκυμοσύνη από εξωσωματική. Δυστυχώς στις 9 εβδομάδες παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου οπότε χρειάστηκε να μπω νοσοκομείο για απόξεση. Τώρα είμαι πάλι έγκυος από εξωσωματική αλλά είμαι ακόμη στην αρχή, εχθές μόλις πήρα το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χοριακής, οπότε δεν ξέρω αν έχω ένα ή δύο μωράκια και πως να εξελιχθεί η συνέχεια τους! Θα σου πω όμως πως αυτή τη φορά είμαι πιο χαλαρή και ποιο σίγουρη πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά! Δεν αφήνω τον εαυτό μου να σκέφτεται αρνητικά και πιστεύω περισσότερο σε αυτά τα μωρά.. Σίγουρα η τραυματική εμπειρία που έζησα δεν με αφήνει να ησυχάσω, αλλά προσπαθώ όσο γίνεται να σκέφτομαι θετικά και να λέω στον εαυτό μου πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά!!! Με τη βοήθεια του Θεού και των Αγίων, όλα θα πάνε καλά!!! Εύχομαι αυτή τη φορά να έχει και για σένα και για μένα ευχάριστη έκβαση αυτή η εγκυμοσύνη! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    • Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, ο δρόμος και ο ανήφορος είναι ακόμη μεγάλος αλλά βήμα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού.! 🙏🏼 χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκισμένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετάτο θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...