Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια να σας πω τις αποριες μου....

η κορη μου αρχισε στερεες τροφες.πως γινετε να μη κοπει ο θηλασμος αλλα κ να τρωει κανονικα?δηλαδη να σας πω το προγραμμα για να καταλαβετε.το πρωι γυρω στις 8 θηλαζει μετα γυρω στις 10,30 θα της δωσω φρουτο μετα γυρω στη 1 θα θηλασει μετα γυρω στις 4 θα φαει λαχανικα,θα θηλασει στα ενδιαμεσα κ μετα καποια απογευματα τις δινω ρυζαλευρο η γλυκοπατατα κ καποια οχι.τα κανω σωστα?μηπως μου κοπει το γαλα γιατι ελατωσα τους θηλασμους?η μηπως την παραταιζω?εντωμεταξυ τωρα τελευταια το βραδυ καθε 2ωρες ξυπναει.....τι γινεται?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια χαρα εισαι σασουλινακι, το γαλα σου δεν κοβετε...ο οργανισμος δεν διακοπτει την παεροχη χιχιχι. Οχι δεν την παραταιζεις, το γαλα σου απλα θα προσαρμοστει στις αναγκες του μωρου σου

λες βρε cecilia?ειναι σαν να μην ειναι γευμα ο θηλασμος κ να ναι..

ξεδιψασμα...ετσι να το δω?μη την κανω κ καμια χοντρη.... :lol:

Κοιτα...μωρα που θηλαζουν δεν γινονται χοντρα.

Τρωει ολη την ποσοτητα που πρεπει...γιατι και ο δικοςμου τρωει φρουτα και κρεατοσουπα, κρεμες βεβαια δεν τρωει. Αμα εχω χρονο του κανω καμια κολοκυθογλυκοπατατα. Αμα δεν εχω χρονο θηλασμος απο το μεσιμερη και μετα.

Να ξερεις οτι και η συσταση του γαλακος σου εχει αλλαξει, δεν ειναι ποια εκεινο το γαλα που ηταν η μονη τροφη του παιδιου, προσμοζετε και αυτο στο μωρο σου, μην ανισυχεις.

Οσο για το βραδυ welcome to the club απλα να ξερεις οτι θελει αγκαλιτσα τιποτε αλλο να σε μυρησει, να πιπιλησει κλπ οχι να φαει παντως

δεν μπορω να κανω και αλλιως. σηκονομαι...τον κουναω λιγο τον ξαναβαζω στο κρεβατι...μεχρι να βαρεθω οποτε το πρωη τον παιρνω μαζι μας

Αντικαταστήσατε τόσο νωρίς 3 γεύματα?

Όλα μαζί τα ξεκινήσατε.

Επειδή και εγώ είχα και έχω τον ίδιο φόβο

το απόγευμα τηε δίνω μόνο γάλα και στα υπόλοιπα

γεύματα όταν είμαι σπίτι πρώτα την θηλάζω και

μετά την ταϊζω και μετά αν θέλει την ξαναθηλάζω.

Ότι την ταϊζεις πολύ μην φοβάσαι.

Όσο για τα βράδυα όπως είπε και η Cesilia

welcome to the club

k οταν δεν εισαι σπτι τι γινεται νατασουλα?δεν ζηταει στηθος επειδη ετσι εμαθε?τελικα ρε κοριτσια ειναι εφικτος ο θηλασμος οταν δουλευεις?

εινια πολυ εφικτος!

αρκει να εχεις θεληση και βουλωμενα αυτια!

εγω δουλευω 1 χρ.+

θα κανεις οτι εκανες ως τωρα!

απλα θα εισαγεις και τις στερεες τροφες!

βασικη τροφη παραμενει το γαλα!

δεν αντικαθιστουμε γευματα!

εγω θηλαζω κατα μεσο ορο τωρα(μετα νοσ.) 6-7 φορες την ημερα!

και τρωει οοοοοοοοοοολη μερα!

sasoulinaki έγραψε:α

k οταν δεν εισαι σπτι τι γινεται νατασουλα?δεν ζηταει στηθος επειδη ετσι εμαθε?τελικα ρε κοριτσια ειναι εφικτος ο θηλασμος οταν δουλευεις?

Φυσικά και είναι εφικτός.

Πήγα στη δουλειά όταν η μικρή ήταν 2 μηνών και 10 ημερών

και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα και θηλάζουμε.

Τα μωρά μαθαίνουν καο προσαρμόζονται ανάλογα.

Όταν είμαι στο σπίτι κοιμάται μόνο αν την βάλω

στο στήθος. Όταν είμαι στη δουλειά κοιμάται με

αγκαλίτσες και τραγουδάκια.

Τις καθημερινές τρώει περισσότερο φαγητό

ενώ το ΣΚ λιγότερο και περισσότερο θηλασμό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...