Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

στοιχειο προσωπικοτητας...ειναι?τι λετε?δεν προσλήφθηκε σήμερα ένα αγόρι γιατί ήταν με μαλλιά και σκουλαρίκια και βαμμένες ανταυγιες...εξοργιστηκα.. ήταν πανεξυπνος..έκανα ολοκληρο θέμα στο διευθυντή,έφτασα σε σημειο να μου πει..."¨Ελευθερια αν συνεχίσεις θα φυγεις μαζι του"...στα @@@..ελεος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααα δεν παμε καθολου καλα!!! Επρεπε να του μιλουσες με την γλωσσα του σώματος αφου δεν καταλαβαινε!!!

;) ;) ;)

Εδω κοτζαμ Παπανδρεου εβαλε την ΜΠΡΙΡΜΠΙΛΗ με το δικο της ατημέλητο προσωπικό στυλ σε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΞΥΠΝΑ ΒΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑΑΑΑ πες του!!!!

Αν ηταν καμμια γκομενιτσα με το μινι μεχρι το ΝΙΝΙ θα της ελεγε ΟΧΙ???

ΑΙ ντον θινκ σοου!!!! :huh:

πότε θα γινουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....πότε?

Ελευθερία μόλις άνοιξες ένα τεράστιο θέμα.

Κολλημένη ελληνική κοινωνία με πρότυπα,στερεότυπα και κυρίως στενομυαλους ανθρώπους!!! :angry:

Αν είναι δυνατόν δηλαδή!2010 και να μην προσλαμβάνεται κάποιος για το στύλ,το χρώμα και το μήκος των μαλλιών του! :angry:

Ευτυχώς έχει αρχίσει να ''σπάει''κάπως αυτή η κατάσταση...Παρατηρείται πλέον μόνο στους μεγαλύτερους και οι νέοι-ευτυχώς!-έχουν άλλη άποψη.

Έχω κριθεί -και κατακριθεί-πολλές φορές για το στυλ μου,ιδιαίτερα απο την στιγμή που έμεινα έγκυος.Μου έχουν πει οτι το παιδί μου δεν θα μεγαλώσει ισορροπημένα με γονείς που έχουν piercing,κυκλοφορούν με jean και all starakia,ακούνε χάλια μουσική...!!!Οκ,στην αρχή τα πήρα αλλά μετά το ξεπέρασα.Πιστεύω οτι το παιδί μου θα μεγαλώσει πολύ καλύτερα απο τα παιδιά των δήθεν,των ψευτο-''καθώς πρέπει'',των savoir vivrάδων ;) (Τα ξαναπήρα τώρα!!! :angry: )

Και φυσικά τα ρούχα,τα μαλλιά και το στυλ δεν κάνουν τον άνθρωπο!Μισώ τους προκατηλημένους ανθρώπους είτε είναι εργοδότες,είτε καθηγητές ,είτε οτιδήποτε άλλο

τι σχεση εχουν οι καταχρησεις με το στυλ?γιατι αυτο υποστηριξε το αφεντικο..και στην τελικη και μπ...ο να εκανε πως αναιρειται η εξυπναδα?τα προσοντα?και πως το λες?επειδη εχει σκουλαρικια και ανταυγιες? :angry::angry::angry::angry::angry:

hope_89 έγραψε:

Ελευθερία μόλις άνοιξες ένα τεράστιο θέμα.

Κολλημένη ελληνική κοινωνία με πρότυπα,στερεότυπα και κυρίως στενομυαλους ανθρώπους!!! :angry:

Αν είναι δυνατόν δηλαδή!2010 και να μην προσλαμβάνεται κάποιος για το στύλ,το χρώμα και το μήκος των μαλλιών του! :angry:

Nellu den exei na kanei me tin Elliniki koinonia.

As min ksexname oti to "dress code" kai to "casual Fridays" den einai ellinikes patentes! :dry:

Ontos aparadekto na xaraktirizesai apo to stul sou!

Σισσιώ έχεις δίκιο.Απλά αναφέρθηκα μόνο στην Ελλάδα μιας και το περιστατικό αφορά Έλληνες. ;)Γενικότερα δεν είμαστε οι μόνοι.

ειμαστε πιο κολλημενοι σε αυτο κοριτσια..μπορει να εχουν τετοιες πατεντες εξω αλλα Aγγλια προσλαμβανουν με προσοντα κυριως..και μιλαω υπευθυνα γι αυτο...οπισθοδρομικοι 100% ειμαστε

liberty81 έγραψε:

τι σχεση εχουν οι καταχρησεις με το στυλ?γιατι αυτο υποστηριξε το αφεντικο..και στην τελικη και μπ...ο να εκανε πως αναιρειται η εξυπναδα?τα προσοντα?και πως το λες?επειδη εχει σκουλαρικια και ανταυγιες? :angry::angry::angry::angry::angry:

Εχει να κανει και με το προφιλ της καθε εταιρειας... σε μια εταιρεια με σοβαρο προφιλ ειναι λογικο να μην προσλαμβανονται ατομα τετοιου ειδους... οσο για τις καταχρησεις σιγουρα επηρεαζουν τη δουλεια σου... τον εργοδοτη δεν τον απασχολει η προσωπικη σου ζωη αλλα η αποδοση σου... δεν αναφερεις και πολλες λεπτομερειες αλλα δεν παιζει παντα πρωτευοντα ρολο η εξυπναδα... πολλες φορες απλα συμπληρωνει την εικονα...!!!

η εταιρεια ειναι σοβαρη,το δεχομαι αυτο..αλλα ο συγκεκριμενος θα ηταν για τις τεχνικες του γνωσεις εκει...δεν θα ηταν σε αμεση επαφη με πελατες..κοριτσια εδω μανες εχουν χαρακτηριστει "ανικανες"λογω στυλ...

Ελευθερία άστα να πάνε...Η σοβαρότητα θα μας φάει!Σου λέω,εμένα μου έχουν πει κατάμουτρα οτι το παιδί μου θα έχει ψυχολογικά προβλήματα.Γιατί;Επειδή δεν φοράω ταγεράκια,δεν έχω μαλλί κομμωτηριού και δεν ακούω κλασσική μουσική; :P Ε,αν αυτά κάνουν έναν ισορροπημένο άνθρωπο τι να πω... :P Την μεγαλώνω πολύ λάθος.Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε τέτοιους ανθρώπους πάντως

hope_89 έγραψε:

Ελευθερία άστα να πάνε...Η σοβαρότητα θα μας φάει!Σου λέω,εμένα μου έχουν πει κατάμουτρα οτι το παιδί μου θα έχει ψυχολογικά προβλήματα.Γιατί;Επειδή δεν φοράω ταγεράκια,δεν έχω μαλλί κομμωτηριού και δεν ακούω κλασσική μουσική; :P Ε,αν αυτά κάνουν έναν ισορροπημένο άνθρωπο τι να πω... :P Την μεγαλώνω πολύ λάθος.Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε τέτοιους ανθρώπους πάντως

Αραγε αυτοι που σου το ειπαν φορανε ταγερακια, εχουν μαλλι κομμωτηριου και ακουνε κλασσικη μουσικη...;;; Κακο παντως δεν θα ηταν αν συνεβαινε...!!!

Αν προκειται για τον τεχνικο της εταιρειας ισως ηταν υπερβολικοι... η αληθεια ειναι οτι εχω δει και χειροτερα...!!!

Μαρίνα ναι...κάπως έτσι είναι!Και γενικότερα σφιγμένη,παγερή κτλ κτλ κτλ...Τελος πάντων,ήταν απλά η άποψη της! :) Ούτε την άκουσα ούτε φυσικά σκοπεύω να το κάνω γιατί αγνοώ τέτοια άτομα.Απλά το αναφέρω ως προσωπικό παράδειγμα ;)

γενικοτερα το θεμα μανας δε ξερω γιατι αλλα ολοι πιανονται απο το παραμικρο για να κατακρινουν..τη λεξη κακη μανα κατω απο τη γλωσσα την εχουν

δηλαδη συγνωμη! Ο αντρας μου που ειναι χεβιμεταλας, κιθαριστας, με μαλλι μεχρι τον πισινο θα πρεπε να ειναι ανεργος??? Για ονομα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...