Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΩΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Recommended Posts

Κοριτσια πηραμε μια κουνια της φισερ πραιζ καταπληκτικη! Κουνιετε και δεξια αριστερα και μπρος-πισω! εχει περιστρεφομενο απο πανω και φωτακια. Ο μικρος ξετρελαθηκε!!!! Μ εχει αφησει στην ησυχια μου ολη μερα!!!!!!!!!! :P Ειμαι πολυ ευτυχισμενη! Παω να συνεχισω τις δουλειες μου!! Αν μπορειτε παρτε την!! Εγω ΣΩΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα χα χα!!

Κοπελα μου κι εγω στον πρωτο οταν τον πρωτοεβαλα στο ρηλαξ ηταν το καλυτερο του!!

Τωρα περιμενω λιγο να μεγαλωσει κι ο μικρος για να τον βαλω κι αυτον!

Εγω εχω της φισερ αυτο με την δονηση.

Κανει κι αυτο την δουλεια του!!

την κουνια που γινεται κ κα8ιστη καρεκλα με 50 ευρω ? που ειναι μεχρι 14 κιλα ??? ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ !!!! τον κουναει αρκετη ωρα ??? εχει κ μουσικη ????

εχει βαρε8ει το ρηλαξ το μωρακι μου . εχω παρει κ 1 χαλακι γυμναστηριο αλλα δεν πολυκα8εται ....

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Κοριτσια πηραμε μια κουνια της φισερ πραιζ καταπληκτικη! Κουνιετε και δεξια αριστερα και μπρος-πισω! εχει περιστρεφομενο απο πανω και φωτακια. Ο μικρος ξετρελαθηκε!!!! Μ εχει αφησει στην ησυχια μου ολη μερα!!!!!!!!!! :P Ειμαι πολυ ευτυχισμενη! Παω να συνεχισω τις δουλειες μου!! Αν μπορειτε παρτε την!! Εγω ΣΩΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

XAXAAXAXAAAXXAXA TI THAUMATA KANOUN AYTA TA PAIXNIDIA!!!!!!!!

O MIKROULHS SOU PLEON EXEI NA ASXOLEITAI...

ELPIZW NA MHN THN VARETHEI EUKOLA.... :lol::lol:

juliax έγραψε:

την κουνια που γινεται κ κα8ιστη καρεκλα με 50 ευρω ? που ειναι μεχρι 14 κιλα ??? ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ !!!! τον κουναει αρκετη ωρα ??? εχει κ μουσικη ????

εχει βαρε8ει το ρηλαξ το μωρακι μου . εχω παρει κ 1 χαλακι γυμναστηριο αλλα δεν πολυκα8εται ....

Πες μου ποια εννοεις!αν μπορεις βαλε συνδεσμο ή φωτο γτ αυτη που λεει η Τρις ειναι μεχρι 9 κιλα!

Αννα μην τον αφηνεις ολη μερα!...Δεν ειναι καλο για την μεσουλα του ακομη... :unsure:

σε καταλαβαίνω απόλυτα!!και μεις είχαμε πάρει τη κούνια της chicco με τραγουδάκια που πάει περα δωθε μονη της!!!ειχα βρει την υσηχια μου..μιας και συνέχεια έκλαιγε!!!!

έγω το χα πάρει 100€..ειναι σαν το καθισματάκι φαγητού σε ύψος..έχει τρία σταδια καθισματος..και για πολύ μωράκια..διαλέγεις εσυ ήχο..και μπροστάτου έχει έναν ήλιο που γυρναέι με αρκουδάκια..μπλέ χρωματος..Δουλευει με μπαταριες και μενα με ειχε εξυπηρετησει πάρα πολύ και ακομα βέβαια!!το ειχα πάρεο όταν ηταν 2 μηνών περίπου και ακομα το βάζω...ειδικα οταν νυσταζει και θέλει νανουρισμα!!

Aν σου κάτσει ...το παιδί

είναι πράγματι σωτήρια τα relax , όλων των ειδών!

Εμάς δυσττχώς 3 μηνών το βαρέθηκε.... την είχαμε από την 1η μέρα σε χρήση (έχει προσθετο μαξιλαράκι για νεογέννητα)...

anastacaki moy λεγεται infant to toddler fisher p μεχρι 18 κιλα , μη με βαζεισ να το ανεβαζω , απο φυλλαδιο το κοιτουσα ... καλο φαινεται , 8α παο κ απο κοντα να το δω

Anastacia έγραψε:

juliax έγραψε:

Πες μου ποια εννοεις!αν μπορεις βαλε συνδεσμο ή φωτο γτ αυτη που λεει η Τρις ειναι μεχρι 9 κιλα!

Αννα μην τον αφηνεις ολη μερα!...Δεν ειναι καλο για την μεσουλα του ακομη... :unsure:[/quote:39tppf4h]Ειναι ξαπλωτο!!!!

kalypso έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ Κ ΤΙΜΕΣ!...

χαχα..λες να ησυχασει η μικρη εκει;;δε το βρηκα παντως στο ιντρνετ..

οποιος βρει το σαιτ ας το γραψει,,

χαχαχα...εγω εχω οτιδηποτε μπορειτε να φανταστειτε απο fisher price....στο επομενο θα παρω μια κουνια τεραστια που κουναει πισω-μπρος, αριστερα-δεξια....στο γιο μου δεν το πηρα γιατι εκανε 170...τωρα θα το παρω...ειχαμε ενα ριλαξ της fisher παλι, αλλα τρια μωρα το χρησιμοποιησαν..τροπος του λεγειν αλλα κανενα δεν εκατσε πανω απο 3λεπτα...

οταν ερθει ο αντρας μου θα το ανεβασω φωτο γιατι εγω ειμαι ψιλοασχετη! Ειναι το ενυδριο της φισερ πραιζ. Κουνια. Κι ειναι μεχρι 9 κιλα. Παιδια τον ειχα βγαλει κι εφερε τον πανικο για να τον ξαναβαλω!!! Δεν θελει την αγκαλιτσα της μανουλας!!!! :woohoo: :woohoo:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=40773

Anna κατι τετοιο???!!!

Εγω εχω την rainforest(150 ευρουλακια!)/...

ειναι μεν ξαπλα αλλα οχι ισια η πλατη!

Αν θελεις..Ρωτα τον παιδιατρο!

Οκ...Ψιλομεγαλωσαν τα παιδακια μας αλλα οχι κ τοσο!!!

juliax εσυ λες αυτο??!!

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... selcat=bgb

ζηλεύω!!!

τέτοια κούνια ήθελα να του πάρω απο πριν γεννηθεί αλλά 4 μηνών ήταν 8700 κ δεν μας έπαιρνε στο βάρος :(

αν έχετε βρει για περισσότερα κιλά πείτε μου.

η άλλη κουνια fisher price που λέει για 14 κιλά αναφέρεται στο καρεκλάκι κούνια.

Anastacia έγραψε:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgsw&pid=40773

Anna κατι τετοιο???!!!

Εγω εχω την rainforest(150 ευρουλακια!)/...

ειναι μεν ξαπλα αλλα οχι ισια η πλατη!

Αν θελεις..Ρωτα τον παιδιατρο!

Οκ...Ψιλομεγαλωσαν τα παιδακια μας αλλα οχι κ τοσο!!!

juliax εσυ λες αυτο??!!

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... selcat=bgb

Ναι αυτο ειναι! Ειχα ρωτησει τον παιδιατρο και μου χε πει οτι γι αυτην την σταση που ειναι μονο τα ποδαρακια λυγισμενα αλλα η μεση "καθετε" δεν πειραζει για μερικες ωρες την ημερα!! Ε απο εκει που τον εχω συνεεεεεεχεια αγκαλια ειναι μια ανακουφιση!

LaLa έγραψε:

Η πιο αχρηστη αγορα που εχουμε κανει !!!

Ποσο διαφορετικο ειναι το καθε μωρο ....

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλημερα!!!

Αννα κ βεβαια να τον εχεις για λιγες ωρες!!εγω απλα ειπα μην τον εχεις ΟΛΗ μερα!!! ;)

Εμενα μου φανηκε αρκετα χρησιμη!Οχι για πολυ...αλλα ετρωγα με ανεση το πρωινο μου,,...σκουπιζα το σαλονι...! :P

Τωρα...Φτασαμε τα 9 κιλα...αποσυρεται οπου να'ναι! :(

Το ριλαξ που προτεινε η juliax νομιζω πως δεν κουνιεται μονο του...

Εμεις εχουμε ενα ρηλαξ της κικο με δονηση αλλα δεν αρεζεται! αν ηξερα οτι θα τον βολεψει θα την επαιρνα αυτη που λες. Αν δε βολεψει σου μενει καλαμπαλικι στο σπιτι.Τυχερη Τρις! Βεβαια ο δικος μου ειναι μικρουλης ακομα, ουτε 2 μηνων. Μπορει αργοτερα αν δω οτι τον ενδιαφερουν τα παιχνιδια περισσοτερο να επιχειρησω κατι τετοιο. Αλήθεια Τρις πόσο την πηρες;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...