Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 201
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσιαααααααααααααααα...................τι κουκλια ειναι αυτα που εχετε;...........πω!πω!εχω τρελαθει τελειως....:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: να σας ζησουν!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσιαααααααααααααααα...................τι κουκλια ειναι αυτα που εχετε;...........πω!πω!εχω τρελαθει τελειως....:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: να σας ζησουν!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαιρούλα μου τί γλυκό αγοράκι!!!!!!!!! Απίστευτη έκφραση!!! Να τον χαίρεσαι!!!

Σοφία μου, πολύ φατσούλα και το δικό σου!!!! Φιλάκια στα μαγουλάκια του!!!

Γιώτα μου, σε σένα τα έχω ξαναπει για την γλύκα σου!!!! Σμουτς!!!!!!!!!!! :):):):):)

Δημοσίευση

Μαιρούλα μου τί γλυκό αγοράκι!!!!!!!!! Απίστευτη έκφραση!!! Να τον χαίρεσαι!!!

Σοφία μου, πολύ φατσούλα και το δικό σου!!!! Φιλάκια στα μαγουλάκια του!!!

Γιώτα μου, σε σένα τα έχω ξαναπει για την γλύκα σου!!!! Σμουτς!!!!!!!!!!! :):):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λογικό πολύ λογικό, πολλά μπορεί να παίζουν!!! Κάντε εσύ τις επαφές σας κ θα έρθει η ρημαδα που θα πάει 😉 Για την διαδικασία είμαι έτοιμη, δεν είναι κ κατο τρομερό η εμβρυομεταφορά....Προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά ώρες ώρες με πιάνουν άγχη για το μετά αν μείνω έγκυος αλλά τι να κάνουμε!!! Τώρα που ξαναμπηκαμε στο χορό θα χορέψουμε!!!
    • Αφηστε εμενα την τρελη με τα τεστ!!! @melitiniღ και @Sia A πως ειστε εσεις?? Ειστε ετοιμες???? 😁
    • @Zelda σε βρισκω πολυ μαχημη🤩 εμεις 13 μηνων ζητημα να ειχαμε παει παιδικη χαρα 2 3 φορες!Ακομη κ τωρα ομως που ειναι 21 μηνων επειδη απο το Πασχα μια αρρωσταινω εγω μια εκεινη δεν παμε παιδικη παρα μονο οταν ειμαστε καλα κ οι 2 #never🙄(μου εκανε πυρετο παλι σημερα,να την κολλησα εγω μαλλον;🥲) Γενικα εμεις παμε για περπατημα,μαζευουμε λουλουδακια,εχουμε κηπο κ παιζουμε κουβαδακια κ.λπ,μπουγελο,βλεπουμε κ χαιδευουμε τα σκυλακια κ τον γατουλι,ακουμε μουσικη κ χορευουμε..Επισης ειναι μαζι μου σε ολες τις δουλειες του σπιτιου και αντιγραφει,εχει πολυ πλακα αυτο😅 παιζουμε με ζυμαρακια σαν πλαστελινες,φυσικα παιζουμε πολυ με τα παιχνιδια της,πλεον παμε με τον μπαμπα για μπανιο στην θαλασσα οποτε δεν δουλευει (παλι οταν ειμαστε καλα🙄) μονη μου με την εγκυμοσυνη φοβαμαι αλλα περσυ καναμε πολλα μπανια οι 2 μας.Γενικα βοηθεια δεν εχουμε,ουτε καν επισκεπτες,μενουμε μακρια απο συγγενεις φιλους κ.λπ και δεν εχουμε γνωρισει κοσμο απο την περιοχη,αλλα ΣΚ εχουμε την αδερφη της (απο τον μπαμπα) 8 χρονων που μενει μαζι μας κ παιζουν κ.λπ
    • Δεν εχω βγαλει ακρη και ειμαι στα καγκελα! Οτι καναμε αυτο το μηνα. Πηγαμε λιγο στο φλου! 😅 Δεν θα παρω αλλα τεστ και φαντασου εχω ακομα στοκ γιατι ειχα παρει τα 100 🤭
    • Ιιιιιι καλέ τι είναι αυτοοοοοο!!!έγραψε η melitini στο άλλο θεματακι κ δεν κατάλαβα τπτ 😵 κ μπαίνω εδώ κ βλέπω τα τεστ 🥰🥰 Βρε Ελπίδα να μας πεθάνεις θέλεις μη τα στέλνεις έτσι απότομα!!! Με το καλό κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να έρθει το 3ο, να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Κ μη τυχόν κ φύγεις από το forum έχεις την καλύτερη, την πιο μαγική μπεμπεδοσκονη 👶👶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...