Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας εχω κ παλι καθυστερηση, αυτη τη φορα 14 μερες... Ποτε δεν ειχα σταθερο κυκλο και δεν εχω ιδεα ποτε ειναι οι γονιμες (οχι οτι παιζει κ κανενα ρολο). Γενικα εχουμε ελευθερες επαφες και θα θελαμε κ ενα δευτερο μωρακι! Αυτη τη φορα μαζι με την καθυστερηση εχω κατι πονακια στην κοιλια, κατι ψιλοαναγουλες και οταν κανω τσιγαρο με πιανει το στομαχι μου... Δεν κανω τεστ ακομα γιατι θα απογοητευτω.. Θα περιμενω μεχρι τελη του μηνα, ετσι λεω..

Αχ λετε να ειμαι??? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

παμε για 2?????????????????????????????

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

λεναααααα :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

αχ σου ευχομαι να εισαι.....

να χει το βατραχακι ενα αδερφακι.. :kiss::kiss::kiss:

εγω ξεχασα ποτε ειχα τελευται φορα...

νομιζω επρεπε να ειχα :blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχαχα Θουλη θα ηθελα ενα δευτερο!!!!!!

Ελπιζω να μη βγει τοσο βατραχισιο οσο ο Αναστασακος! Να καθεται κ λιγο στον κωλο του!!!

Αντε Θουλη αντεε κ ενα αδερφακι στον Ντοντο!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Α αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!! Δεν ξαναπαιρνω τεστ!!! Οτι ναναι ειναι!!! Ειδικα μετα την τελευταια φορα που καθομουν κ σκεφτομουν κ πως θα το πω στον αντρα μου!!! Αν ειναι δυνατον... Τι να πω, ελπιζω κ ευχομαι να ειμαι..

Δημοσίευση

στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγκυουλα αφου το θελεις τοσο πολυ.....ανετ ομως να μαθεις και να μας πεις και σε εμας να μην αγωνιουμε.....χι χι χι.....καλη αναμονη.....και υπομονη...

Δημοσίευση

geia sou...niotho tin agonia sou tora..prin 3 meres ematha oti eimai egkuos kai prin kan exo kathusterisi..eixa akrivos ta idia sumptomata...opote pisteuo oti eisai egkuos..

tin proti mera kathusterisis piga kai ekana xoriaki...

perimena 6 oloklires ores gia tin apantisi..

molis akousa na mou leei : eiste egkuos..petaksa apo tin xara mou...

Δημοσίευση

Χμμμ σημερα ειχα κατι πονους σαν περιοδου αλλα σχετικα εντονους... Απο οταν εμεινα εγκυος οταν μου ηρθε περιοδος εκεινες τις 2-3 φορες δεν πονουσα καθολου.... αχ τι να πω.... Ας μη μου ερθει ας εχω ενα μικρο μωρακι!!!!

Βουλα περιμενω μεχρι το τελος του μηνα για να μη φαω την κρυαδα!

Δημοσίευση

Λένα μου μακάρι!!!στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!απορώ πως αντέχεις...εγώ θα είχα σκάσει από την αγωνία μου!!!αλλά καταλαβαίνω πως δεν θες να απογοητευτείς...

μακάρι να έχεις ένα μικρό σποράκι!!!φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Καλά συμπεθέρα θα σου θυμώσωωωωω...Περίμενεις 2ο νινάκι και δε μου έχεις πει τίποτα;;;;;Τι σόι συμπεθέρες είμαστε;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλεναδίτσα τελικά εσύ ψήνεσαι για 2ο μωράκι πολύ..Κι εγώ δεν έχω παρά να σου ευχηθώ να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου...Μακάρι βρε Λενάκι μου να είσαι εγκυούλα..Αν και εδώ που τα λέμε, πιστεύω ότι θα είσαι...

Εγώ αν και πάντα είχα άστατο κύκλο, μετά τη γέννα χειροτέρευσε...Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα μετά από 4 μήνες... :(:( Και τώρα πάλι έχω καθυστέρηση, αλλά έχω σημάδια ότι θα έρθει όπου να 'ναι...

Οπότε και σε αυτό ταιριάζουμε συμπεθερούλα μου... :laugh: :laugh: :laugh:

Μόνο που εγώ δε θέλω να είμαι έγκυος... :unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

Ναι συμπεθερα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι!!!!!!!!! Ο Τολης ειναι πολυ χαρουμενος κ περιμενει πως και πως να κανω τεστ! Αλλα τελη του μηνα θα παω κατευθειαν για χωριακη! Ε δυο βδομαδουλες εμειναν..

Δημοσίευση

Ασε συμπεθερα δεν αγχωνομαι καθολου. Εχω κανει τοσα τεστ για την ψυχη της μανας μου τοσο καιρο με αυτες τις καθυστερησεις και μετα απο δυο μερες μου ερχοταν περιοδος.. Ασε να περιμενω να δω αν θα μου ερθει και μετα παω!!

Δημοσίευση

Θούλη μου πάρε τον Ντόντο σου, πήγαινε σπίτι της, τράβα την από τα μαλλιά και πήγαινέ τη για χοριακή...

Άντε μην πάρω κανένα αεροπλάνο και ανέβω εγώ Θεσ/νικη να τη βάλω να κατουρήσει το Clearblue...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Θούλη μου πάρε τον Ντόντο σου, πήγαινε σπίτι της, τράβα την από τα μαλλιά και πήγαινέ τη για χοριακή...

Άντε μην πάρω κανένα αεροπλάνο και ανέβω εγώ Θεσ/νικη να τη βάλω να κατουρήσει το Clearblue...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Lena_thess έγραψε:

:lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Λοιπον, περιμενω να δω ποια θα φτασει πρωτη.. B)B)

:P:P:P:P:P:P:P

αντε ακομα θα περιμενω???

χτυπαω τοση ωρα....χαχαχαχαχαχ

ε εφευγω...στο αφησα στο γραμματοκιβωτιο :P:P:P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...