Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σημερα εχω γεννεθλια αλλα.. :(

Recommended Posts

hope_89 έγραψε:

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έγραψε:

Ειρήνη, μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι εννοώ όταν λέω "ανωτερότητα".

Εννοείται ότι η Ναταλία μας πρέπει να πάρει την διατροφή της! Φυσικά και δεν αναφέρθηκα σε αυτό! Αλίμονο! Αλλωστε είναι κάτι που προβλέπει ο νόμος και είναι μέσα στα δικαιώματα της κάθε γυναίκας!

Η ανωτερότητα όμως είναι μια έννοια πολύ πιο λεπτή και πιο σημαντική! Ανωτερότητα σημαίνει δεν πέφτω στο επίπεδο του άλλου. Δεν κάνω κάτι για να τον εκδικηθώ! Δεν του αρνούμαι το διαζύγιο προκειμένου έτσι να τον τιμωρήσω! Και τι θα καταλάβω αν το κάνω αυτό;; Απλά, παίρνω τα πραγματάκια μου και φεύγω! Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν αξίζει καν να ασχολούμαστε μαζί τους... Και πίστεψέ με όσο γαίδούρια και αν είναι, αν εμείς συνεχίσουμε να φερόμαστε εντάξει, κάποια στιγμή θα πεθάνουν από τις ίδιες τους τις τύψεις... Είναι άσχημο πράγμα οι ερινύες γιατί σε τρώνε σαν σαράκι...

Και τελικά αυτή είναι για εμένα η καλύτερη τιμώρία...

Ναταλία μου και πάλι καλή δύναμη...

Ααχχ...θα τις νιώσει και ποτέ αυτές τις τύψεις;; Αφου δεν τις ένιωσε τώρα που έχει κ ένα μωράκι ενος μήνα και άλλα δυο μεγαλύτερα θα το νιώσει μετά;;

Πάντως επειδή το βλέπαμε με τον άντρα μου το θέμα, δε θα μου άρεσε εκείνος να συνεχίσει τη ζωή του με όποια γκόμενα θέλει, χωρίς ευθύνες, χωρίς τίποτα κι η άλλη να τραβάει όλο το ζόρι του μεγαλώματος τριών παιδιών..που και να σας πω την αλήθεια πιστεύω ότι δυσκολα μια γυναίκα με τρία παιδια θα μπορέσει να βρει κι εκείνη έναν σύντροφο...ενώ εκείνος θα καλοπερνάει με τη γυναίκα ή τις γυναίκες που γουστάρει χωρίς ιδιαίτερες ευθύνες..

Συμφωνώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να τα εκατοστήσεις κούκλα μου!

Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου!!!

Για τον τύπο δεν ξέρω τί να πω.... πραγματικά! Εκεί που θα έπρπεπε να σε έχει εκεί πάνω για τα τρια αγγελούδια που του χάρισες, φέρεται έτσι... Με τρία παιδιά.... Πριν καν σαραντήσεις!!!

Τι να πω! Δεν αξίζει μία! Συμφωνώ παρ 'όλ 'αυτά, ότι στα παιδιά σου θα πρέπει να μιλάς με όμορφα λόγια για τον πατέρα τους. Για τη δική τους ψυχική ισορροπία και μόνο!

Καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωή!!! Μια ζωή με τρία αγγελούδια ...μια τριπλή ευλογία από το Θεό!!!

Και μην ανησυχείς .... Ο καθένας σε αυτή τη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει!

Ο,τι χρειαστείς είμαι εδω!!!

Φιλιά πολλά! :kiss:

καταρχας κοπελα μου σου ευχομαι χρονια πολλα!και υγεια σε σενα και στα παιδακια σου!!!

δεν εχω λογια για τον αντρα σου 3 παιδια και φευγει ετσι?

τι να σχολιασεις...

κανε κουραγιο και δειξε δυναμη γιατι σε χρειαζονται τα παιδακια σου

Καταρχην χρονια σου πολλα,να τα εκατοστησεις κ ο Θεος να σε εχει γερη κ δυνατη για να μεγαλωσεις τα 3 παιδια που εφερες στον κοσμο.

Εγω δεν θα σου πω,ουτε "παρ'του τα σωβρακα",ουτε θα τον κρινω αν ειναι αχαριστος η ανωριμος η οτιδηποτε αλλο,γιατι δεν ξερω το τι εχει συμβει μεταξυ σας,οποτε δεν μπορω να εχω αποψη.

Το μονο που ξερω (γιατι κ εγω εχω ενα διαζυγιο στην πλατη μου),ειναι πως παντα σε ενα χωρισμο φταινε κ οι δυο.

Ενταξει φαινομενικα φταιει αυτος που αποφασισε να συνεχισει τη ζωη του με μια αλλη γυναικα,εσυ ομως το μπορει να εκανες για να τον φτασεις σε αυτο το σημειο;;

Μην με παρεξηγησεις ,ετσι..;;Σου μιλαω με πολλη αγαπη,σαν να ησουν αδελφη μου.

Καταρχας θα πρεπει ΕΣΥ να ηρεμησεις,να δωσεις χρονο στον εαυτο σου κ να ψαξεις να βρεις τα λαθη σου.Αυτο θα σε βοηθησει,να ισσοροπησεις ,να ωριμασεις,να δεις τι θελεις κ τι δεν θελεις,να τα βρεις με τον εαυτο σου ωστε απο εδω κ περα στη ζωη σου να κανεις βηματα σωστα κ σταθερα.Αυτο δεν το οφειλεις μονο στον εαυτο σου,το οφειλεις κυριως στα 3 σου παιδια.

Ο δρομος που ανοιγετε μπροστα σου ειναι δυσκολος κ θελει μεγαλα κουραγια.Δεν ειναι ποτε ευκολο ενα διαζυγιο.Θα επωμιστεις τα παντα.

Εχω να σου πω παρα πολλα πραγματα.Αυτο ομως που ειναι το σημαντικοτερο ειναι να μην αφησεις τον εγωισμο σου η το θυμο σου η την αγανακτηση να σε κυριευσει.Θελω να πω,οσο μπορεις κρατα το μυαλο σου καθαρο και ευχομαι να βρεις ποιο ειναι το σωστο για σενα...

tirogaridaki έγραψε:

Ναταλι χρόνια σου πολλά και απο δω και πέρα ευτυχισμένα! Γιατί αυτός ο άνθρωπος αποδείχτηκε μεγάλος..δε θέλω να βάλω εγώ τη λέξη...διάλεξε εσυ και βάλε..το θέμα είναι ότι εσύ μένεις με 3 παιδια και του δίνεται εκείνου η ευκαιρία να κάνει όοοοτι γουστάρει με την γκομενα..στη θέση σου..δε θα του έδινα διαζύγιο..έτσι..να μην μπορέσει ποτέ να προχωρήσει παρακάτω γιατί αφήνει μια γυναίκα μονη της να μεγαλώσει τρια παιδιά στα οποία εχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για να κάνει τα γουστα του με μια άλλη γυναίκα και να καλοπερνάει....

Σου ευχομαι καλη συνέχεια στη ζωή σου και καλη δυναμη στο μεγάλωμα των παιδιών σου...στα μάτια τους πάντα θα είσαι μια ηρωίδα!

ΣΥΜΦΩΝΩ.....ΠΕΣ ΤΑ..ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ

Χρόνια σου πολλά,πολύχρονη.Δεν έχω σχόλια για τον κύριο.Θέλω όμως να ρωτήσω κάποια πράγματα που αν θες μου απαντάς.

Υπήρχε κρίση στη σχέση σας;

Εκείνος τί υποστηρίζει για όλα αυτά;Δέχεται όσα του προσάπτεις;Πώς δικαιολογείται;

Να εισαι γερη και δυνατη κοριτσαρα μου και παντα διπλα στα παιδακια σου!!!!! :kiss::kiss:

Οσο για τον αντρα σου (αντρας;;;; :angry::angry: που λεει ο λογος και μονο) δεν εχω λογια...... :angry::angry:

Αλλα και η λεγαμενη που ειναι μαζι του......με ποια λογικη;;;;;;; :dry::dry: Αντε οι αντρες ειναι και λιγο .......πολλες φορες, αλλα εμεις ας δειχνουμε και λιγο αλληλεγγυη μεταξυ μας βρε κοριτσια!!!! Τι πραματα ειναι αυτα;;;;;;; :angry::angry: Εχει τυχη να με "φλερταρει" αντρας δεσμευμενος και απο τοτε δε θελω να τον βλεπω......μπλιαχ!!!! :angry::angry:

Κοπελά μου γλυκια!!Ευχομαι αρχικα να τα εκατοστησεις να σε χει ο Θεος καλα γερη και δυνατη,το ιδιο και τα πανεμορφα παιδακια σου!Να ειστε ενωμενοι και αγαπημενοι!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γιατι καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας και λυπαμαι πολυ,ολα απο εδω και μπρος να πηγαινουν καλυτερα ποτε ξανα τετοιος πονος,Ευχομαι μια υπεροχη καινουργια αρχη στην Αθηνα.

Καταλαβαινω ολες τις θυσιες σου γιατι κι εγω εχω φυγει μακρια απο την οικογενεια μου για τον αντρα μου και ξερω τι χτυπημα ειναι αυτο!

Λυπαμαι πολυ για τον συζηγο σου...η πραξη του ειναι απεριγραπτη...Δεν εχω λογια...

Ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου για σενα και τα παιδακια σου!

κοπελα μου χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις να χαιρεσαι τα 3 ομορφα αγγελουδια σου... :)

λυπηθηκα που διαβασα πως χωριζεις γιατι νομιζω πως εχεις κ ενα πολυ μικρο μωρακι,αλλα κοπελα μου πως φτασατε ως εκει; μηπως λεω μηπως φταιτε κ οι δυο;τι να πω δεν ξερω δυσκολο πραγμα ο χωρισμος τοσο για τα παιδια αλλα κ για σενα, εισαι μικρουλα ακομη,ελπιζω να τα καταφερεις... ;):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...