Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σημερα εχω γεννεθλια αλλα.. :(

Recommended Posts

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έγραψε:

Δεν θα συμφωνήσω όμως με την προηγούμενη φίλη που γράφει... "Πάρτου τα σώβρακα και όχι διαζύγιο"! Εσύ να σταθείς στο ύψος σου! Άλλωστε η ανωτερότητα είναι σπουδαίο πράγμα! Ασε αυτόν να νοιώθει "λίγος"!

Ολγα συμφωνώ με το θέμα της ανωτερότητας, αν μάλιστα δεν υπήρχαν παιδιά τότε δεν θα καταδεχόμουν ούτε φράγκο από αυτόν!!! Αλλά τώρα υπάρχουν τρία και μάλιστα ένα νεογέννητο...πρέπει να εξασφαλίσει την διατροφή τους και η μαμά εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να δουλέψει...εδώ δεν τίθεται θέμα ανωτερότητας...λυπάμαι!

Οσο για το διαζύγιο, θα πρέπει να λυθούν πρώτα όλα τα άλλα...

Ναταλία σου εύχομαι το καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γλυκειά μου,

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!

Λυπάμαι γι αυτό που σου συμβαίνει... :(:(:(

Τώρα σου φαίνονται όλα μαύρα γιατί

έχεις γεννήσει και πρόσφατα και ίσως δεν

αισθάνεσαι αρκετά δυνατή!

Θα δεις όμως οτι σε λίγο καιρό θα σταθείς

και πάλι στα πόδια σου και θα μεγαλώσεις τα

μωρά σου,όπως τους αξίζει!!!

Σου εύχομαι από δω και πέρα να ζεις μόνο

χαρές!!!! ;)

Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να σου συμπαρασταθούμε!!!

Φιλάκια!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΒΡΕ ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΞΑ'!!!!ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ!!!ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ!!!ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΜΤ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;;; ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Ο,ΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!! :kiss::kiss:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΥΤΑ!!! :kiss:

Κοπελα μου λυπαμαι γι'αυτο που περνας :(

Να εισαι δυνατη κ να ξερεις οτι οσο πιο συντομα τελειωσει,τοσο το καλυτερο!!!!

Οι γονεις μου χωρισαν οταν ημουν βρεφος κ ηταν το καλυτερο που μπορουσαν να κανουν!Καλος,χρυσος ο μπαμπας μου,τον λατρευω(!!!!!!!)αλλα δεν ηταν για οικογενεια,το ομολογω!!!

Ουτε τσακωμους εζησα,ουτε φωνες,ουτε μουτρα....τιποτα!!Ο αδερφος μου θυμαται κατι ψιλλα αλλα τα ξεπερασε γρηγορα!Πολιτισμος...μεγαλη υποθεση ;) Και στα παιδακια σου...οσο κ να φταει...μη τον κατηγορησεις ποτε...το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να δηλητηριαζεις την ψυχουλα σου...

Να εχεις το κεφαλι ψηλα κ να εισαι σιγουρη για τον εαυτο σου!!!!Μια χαρα θα τα καταφερεις!Θα παιρνεις δυναμη απο τα αγγελουδια σου!

Σου ευχομαι τα καλυτερα κ να ξερεις οτι θα ερθουν καλυτερες μερες...ο χρονος ειναι μεγαλος γιατρος ;)

Σε φιλω :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ!!!ΤΟΝ Μ..ΑΣΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΡΓΑ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΟ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΛΠ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΧΙ ΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ..

Ο, ΤΙ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ...

Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου

γίνε δυνατή για τα υπέροχα παιδάκια σου!!!

ΑΜΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!!! :angry:

Σε φιλώ γλυκά γλυκά, δώσε πολλά φιλάκια στα μωράκια σου :kiss::kiss::kiss:

Ολγα συμφωνώ με το θέμα της ανωτερότητας, αν μάλιστα δεν υπήρχαν παιδιά τότε δεν θα καταδεχόμουν ούτε φράγκο από αυτόν!!! Αλλά τώρα υπάρχουν τρία και μάλιστα ένα νεογέννητο...πρέπει να εξασφαλίσει την διατροφή τους και η μαμά εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να δουλέψει...εδώ δεν τίθεται θέμα ανωτερότητας...λυπάμαι!

Οσο για το διαζύγιο, θα πρέπει να λυθούν πρώτα όλα τα άλλα...

Ναταλία σου εύχομαι το καλύτερο!

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έγραψε:

Ειρήνη, μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι εννοώ όταν λέω "ανωτερότητα".

Εννοείται ότι η Ναταλία μας πρέπει να πάρει την διατροφή της! Φυσικά και δεν αναφέρθηκα σε αυτό! Αλίμονο! Αλλωστε είναι κάτι που προβλέπει ο νόμος και είναι μέσα στα δικαιώματα της κάθε γυναίκας!

Η ανωτερότητα όμως είναι μια έννοια πολύ πιο λεπτή και πιο σημαντική! Ανωτερότητα σημαίνει δεν πέφτω στο επίπεδο του άλλου. Δεν κάνω κάτι για να τον εκδικηθώ! Δεν του αρνούμαι το διαζύγιο προκειμένου έτσι να τον τιμωρήσω! Και τι θα καταλάβω αν το κάνω αυτό;; Απλά, παίρνω τα πραγματάκια μου και φεύγω! Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν αξίζει καν να ασχολούμαστε μαζί τους... Και πίστεψέ με όσο γαίδούρια και αν είναι, αν εμείς συνεχίσουμε να φερόμαστε εντάξει, κάποια στιγμή θα πεθάνουν από τις ίδιες τους τις τύψεις... Είναι άσχημο πράγμα οι ερινύες γιατί σε τρώνε σαν σαράκι...

Και τελικά αυτή είναι για εμένα η καλύτερη τιμώρία...

Ναταλία μου και πάλι καλή δύναμη...

natali.str έγραψε:

:( αλλα κοριτσια οπως ξερετε οι περισσοτερες χωριζω :(:( ..

προσπαθω να μεινω στο υψος μου,να μην λυγισω, ξερω πως με χρειαζονται τα παιδια μου.. :(

φετος θα ηταν απο τα καλυτερα μου γεννεθλια.. :( εχω τα τρια πανεμορφα παιδακια μου αλλα τωρα χανω τον αντρα μου!

μεγαλη ιστορια το θεμα ειναι πως εχει γκομενα..ηρθα στην καλαματα για χαρη του εδω γεννηθηκαν και τα τρια μου παιδια αν και δεν μου αρεσε εκανα αυτη την θυσια..τον αγαπουσα ρε κοριτσια :(

τωρα η αποφαση παρθηκε..εκεινος σπιτι δεν παταει, περνω τα παιδια και παμε αθηνα αρχικα θα μεινουμε στους γονεις μου και μετα θαβρω εγω σπιτι.. :(

ειμαι χαλια πραγματικα..η κατασταση δεν ειναι τοσο ευκολη..ποσο μαλλον με 3 παιδια :(

κοριτσια ευχομαι καμια να μην περασει κατι παρομοιο.. :(

ΩΧ ΚΙ ΕΣΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ???????ΑΧ τα μαυρα μας τα χαλια εχουμε κοπελιαααααα!!!ΝΑ ΤΑ 100ΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...να σε χαιρονται τα παιδακια σου και ευχομαι οτι καλυτερο στην ζωη σου.Να εισαι δυνατη...για τα παιδια σου. Οτι θες εδω ειμαστε να τα λεμε.

Περνας δυσκολα τωρα οτι και να λεμε...δεν θα πω λογια απλα θα πω να επουλωθουν οι πληγες σου συντομα!!!

φιλακια πολλα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ξανα :kiss:

Ναταλια ποσο χρονων εισαι; Θεωρεις οτι η ζωη σου έχει τελειωσει ; Εχεις την αισθηση οτι ολη σου η ζωη ηταν αυτος ο αντρας ;Τι εχεις κανει για σενα όλα αυτα τα χρονια; Δεν σε ρωταω τι έχεις κανει για τα παιδια σου αλαλ τι εχει κανει για τη Ναταλια .

Αυτοςοκυριος δνε εκτιμησε σωστα τη Ναταλια σαν ανθρωπο με απεριοριστη ευκολια διαλυει τη σχεση σας αυτο ειναι ας πουμεδικαιωμα μου , δνε νιωθει ευτυχισμενοςμαζι σου δνε ειναι πλεον ερωτευμενος και ειναι με καποια άλλη γυναικα,Επιεδη λοιπον δεν νιωθεικαλα μεσα σε αυτον το γαμοεφυγε κοιταει και κανει κατι για αυτον .Εσυ τι κανεις ; καθεσε και κλαις ; κλεινεσε στον ευατο σου ; ριχνεις τις ευθυνες επανω σου ;

Δεν θεωρω λυση το να τον βασανισεις η να του παρεις τα σωβρακα οπως ειπαν τα κοριτσια το διαζυγιο αργα η γρηγορα θα βγει και η μονη που θα ποναει περισσοτρε οσο τραβαει το σκοινοι θαεισια εσυ .Εχασες τοσο καιρο με εναν ανθρωπο που δεν σεβαστηκε την αγαπη σου .

Ναταλια απο σεν αχωριζει οχι απο τα παιδια του παει να ειανι συζυγος οχι πατερας .Εχει δικαιωματα και ευθυνες απεναντι απο τα παιδια του .Ζητησε του να μιλησετε πολιτισμενα πες του οτι θα πατε σε ενα δικηγορο να σου βγαλει ολα οσα οριζει ο νομος και επισης ολα οσα πιστευεις οτι χρειαζονται καιμην του στερησεις το δικαιωμα να τα βλεπει .

Κρατα μια ανωτερη θεση οχι για αυτον Ναταλιαμου αλλα γιασνεα και για τα παιδια σου , τωρα ειναιμικρα μεγαλωνοντας ομως πρπεπει να εχουν μια σωστη εικονα για τον πατερα τους .

Για να φτασει ο γαμος σας σε αυτη τη φαση σιγουρα δνε εγεινε ξαφνικα .Ευθυνες υπαρχουν και απο τις δυο μεριες απλα εκεινος προσεχει τη παρτη του .

Λες οτι εχεις τα γενεθλια σου και τι κανεις γ ια αυτο ; κλαις επειδη ο πρωη συζυγος δνε ειναι εκει ; Εγω ξερεις τι θα εκανα ; θα ανοιγα ολα τα φωτα θα εφτοιαχνα διαφορα θα εκανα καιμια Τουρτα και θα γιορταζα με φιλους η ακομα και μονομε τα παιδα μου ενα νεο ξεκινημα μια εννα αρχη μια ενα Ζωη , σκεψου ειναισ αν να ξαναγενιεσε .

Κοιτα να ανστηλωθεις πρωτα για σενα καιμετα για τα παιδια σου .

Οταν πας Αθηνα βρες μια δουλεια καικανε ενα νεο ξεκινημα.

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ.

:( Koριτσια ευχαριστω..με συγκινει πραγματικα η υποστηριξη σας και το χρεαζομουν...

θα θελα να σας απαντησω σε ολες προσωπικα αλλα ο χρονος μου ειναι περιορισμενος..

μονο να πω προς το τελευταιο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι η διατροφη που θα δωσει..δοξα το Θεο δεν εχω πραγματικα καμια αναγκη..το μονο που δεν μας λειπει ειναι το χρημα.. :S

για το διαζυγιο θα συζητησουμε σε λιγο καιρο τωρα κανεις μας δεν ειναι σε θεση..

Stacey θα σε συμβουλευτω

οπως και την φιλη μου την ευινα ;)

Βανια ειμαι 25 χρονων αρκετα μικρη μπορω να πω.. :dry:

δεν ξερω αν μπορω να λεω πως ειμαι καλυτερα παντως αυτο νιωθω..

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ!!

ΣΕ ΠΗΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ(ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ

Ο (ΚΥΡΙΟΣ)ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ

ΚΑΘΟΛΟΥ???????ΤΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ!!!!ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ...ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ!

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ..ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ????ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ....

ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ??

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ Κ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ....

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ)ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΒΑΛΤΟΥΣ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ Κ ΑΣΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ...Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΕΣΥ ΠΑΡΤΑ...

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ... :(:( ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..

ναταλακι μου,ειναι πραγματικα ασχημη η κατασταση που περνας... :( αλλα να εισαι δυνατη για τα παιδακια σου!!!!και πραγματικα δεν αξιζει να ασχολεισαι μαζι του...εισαι και μικρουλα ακομα!!!!εχεις τα παιδακια σου και ολη τη ζωη μπροστα σου!!!!!

χρονια σου πολλα και ευχομαι του χρονου τετοια μερα να ειναι ολα περασμενα ξεχασμενα και να εισαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα του κοσμου!!!!

φιλακια σε σενα και τα παιδακια σου!!!!

Kat' arxin na ta ekatostiseis!

Ax eimai polu thumoneni!! Sbino grafo kai den ksero ti pragmatika na grapso!!

Thumono me tous geloious andres, thumono kai me ta tsokara pou mpainoun anamesa sta zeugaria... (kai mi mou arxisete tis gnostes p...pes tupou pote de ftaiei to trito prosopo. Exei na kanei me to ithos kai tin akeraiotita tis kathemias).

Den exo na sou grapso kati parigoro, einai skliro na ponaei i kardia sou. Tha to peraseis to penthos toy xorismou kai tha bgeis pio dunati!!

Tha to baleis peisma! Pros to paron kane o,ti se kanei na niotheis kalutera. Pos egine re gamoto...

:(:( εχει 2-3 μερες να μπω...

μπηκα με μια χαρα να διαβασω κατι ευχαριστω και πεφτω πανω σε αυτο...

Ναταλακι μου γλυκο καλη δυναμη...

Χρονια σου πολλα!!

Δεν ξερω τι αλλο να πω... λυπαμαι :(

Σε φιλω γλυκα :kiss:

Χρονια σοου πολλα κ ευτυχισμενα και μονο χαρες με τα ζουζουνια σου απο εδω κ περα κ με εναν ανθρωπο που πραγματικα να αξιζει !!!!!!!!!!!

κοριτσακι μου γλυκό τωρα μολις διαβασα το θεμα σου τοσο αναλυτικά. Δεν ξερω τι να σου πω σου μιλαω ειλικρινα μου ρχοταν να κλαιω. Κοριτσακι μου κ εισαι τοσο μικρή κ με 3 μωρά. Καλά τι εχει μες στο κεφάλι του αυτος ο ανθρωπος? συγνωμη που σε ρωταω αλλα απο την αρχη πριν ερθουν τα παιδια ετσι ηταν? ειναι μεγαλυτερος σου ο κυριος? τι να πω

απο την αλλη κοριτσακι μου να τα εκατοστησεις κ να κοιταξεις τον εαυτο σου κ τα παιδια σου απο δω κ μπρος. Απ οτι φαινεται δεν αξιζε.

Κοιτα να ζησεις την ζωή σου και να εισαι καλά με τα παιδακια σου. Εχεις τα αγγελουδια σου να σου γεμίζουν την ζωή και νομιζω οτι θα σταθεις γρηγορα στα ποδια σου. Οτι θελεις εμεις εδω ειμαστε

Αχ κοριτσι μου χρονια σου πολλα να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!! Ας ειναι αυτη η τελευταια στεναχωρια που σου δινει η ζωη... Να εχεις την υγεια σου εσυ κ τα παιδια σου, να εχεις δυναμη για να τα βγαλεις περα και μεσα απο την καρδια μου ευχομαι οτι καλυτερο

Χρονια πολλα και καλα!!!

να εισαι παντα εκει γερη για τα παιδακια σου!!!

και να θυμασαι ότι η ζωη ειναι εκει πάντα για ολους μας..!!!

natali.str έγραψε:

:( Koριτσια ευχαριστω..με συγκινει πραγματικα η υποστηριξη σας και το χρεαζομουν...

θα θελα να σας απαντησω σε ολες προσωπικα αλλα ο χρονος μου ειναι περιορισμενος..

μονο να πω προς το τελευταιο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι η διατροφη που θα δωσει..δοξα το Θεο δεν εχω πραγματικα καμια αναγκη..το μονο που δεν μας λειπει ειναι το χρημα.. :S

για το διαζυγιο θα συζητησουμε σε λιγο καιρο τωρα κανεις μας δεν ειναι σε θεση..

Stacey θα σε συμβουλευτω

οπως και την φιλη μου την ευινα ;)

Βανια ειμαι 25 χρονων αρκετα μικρη μπορω να πω.. :dry:

δεν ξερω αν μπορω να λεω πως ειμαι καλυτερα παντως αυτο νιωθω..

Πραγματι Ναταλια μου αρκετα μικρη .25 ετων με τρια παιδια θα παντρευτηκες φαινετε πολυ μικρη και απεκτησες τα παιδια πολυ νωρις .Και ο πρωη συζυγος σου στην ιδια ηλικια ειναι ; Κοριτσια νομιζω οι χαρακτηρισμοι ειναι περιτοι δεν μπορουμε να ξερουμετο μπορει ανμεσολαβησε καινα εγεινε αυτο το θεμα ειναι η Ναταλια αν σηκωθει στα ποδια της αν ενισχυθει το εγω της .Αντε καιμενει ο πρωη συζυγος στο σπιτι τη αλλαζει αυτο ; ποσο σιγουρη θα ειναι η Ναταλια οτι δεν θα ξενοκοιταξει ; παντα θα φοβαται μην τυχον καιτης ξανακανει απιστια αν την κανειμια φορα θα τη ξανακανει και ξερετε πιο θα ειναι τ ασχημο ; ηδη εχει τρια παιδια αλλα ειναινεα και η οικονομικη ανεση ειναι μεγαλο ατου δνε χρειαζετε να σκεφτετε το βιοποριστικο κοματι της ιστοριας για τα παιδια δυστυχως το κρατος σε οτι εχει να κανει μετη διατροφη ειναι φτωχο .

Αν παραεινει σε αυτη τη σχεση θα περασουν αλαλ10 20 χρονιακαιμετα θα εχει χασει πολυ περισσοτερα.

Δεν θελω σε καμια περιπτωση αν μειωσω την σοβαροτητα της καταστασης αλαλ σκεψου οτι τουλαχιστον δνε ζεις σε αυταπατες .

Πραγματικα σου ευχομαινα βρεις το δρομο σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...