Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα Ραφαηλία μου!Καλως μας ήρθες!Να χαίρεσε το κοριτσάκι σου κια να το δεις γερόι και ευτυχισμένο.Εγώ είμαι η Μαρίνα,32 ετών και μητέρα 4 παιδιών.Του Γιωργου 6 ετών,της Ευας 4 ετών ,της Βάλιας 2 και της Νεφέλης που στις 10 Σεπτεμβριου κλεινει τους 4 μηνες!:laugh: Τα ξαναλέμε,φιλία!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα Ραφαηλία μου!Καλως μας ήρθες!Να χαίρεσε το κοριτσάκι σου κια να το δεις γερόι και ευτυχισμένο.Εγώ είμαι η Μαρίνα,32 ετών και μητέρα 4 παιδιών.Του Γιωργου 6 ετών,της Ευας 4 ετών ,της Βάλιας 2 και της Νεφέλης που στις 10 Σεπτεμβριου κλεινει τους 4 μηνες!:laugh: Τα ξαναλέμε,φιλία!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλωσήρθες στην παρέα του Mammyland Ραφαηλία!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και κυρίως το Χριστινάκι σου!!! Είμαι η Κυριακή και έχω μία κορούλα (θα την πούμε Μαρία!) που είναι 10 μηνών και κάτι... ;) Θα τα λέμε..! :)

Δημοσίευση

Καλωσήρθες στην παρέα του Mammyland Ραφαηλία!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και κυρίως το Χριστινάκι σου!!! Είμαι η Κυριακή και έχω μία κορούλα (θα την πούμε Μαρία!) που είναι 10 μηνών και κάτι... ;) Θα τα λέμε..! :)

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αγάπη το κάτω είναι ξεκάθαρα πιο σκούρο... Αλλά μη δίνεις σημασία στα καθημερινά τεστ.. Θα κάνεις τη χοριακη σου και θα δώσεις βάση σε αυ΄το και ουσιαστικά στο διπλασιασμο..
    • @Rena92 τ πρώτα τεστ ήταν πριν καν την καθυστερηση. Κανονικα τεστ κάνεις την 1η μερα καθυστερησης κ ουσιαστική διαφορά θα φανεί μετά τις 48 ωρες. Οπότε δ εχει καμια σημασία η γραμμή από χθες στο σήμερα. Εκανες τη χοριακη σου σήμερα, θα την επαναλάβεις κ θα δεις ότι όλα πάνε καλά! Άσε τ τεστ κατά μέρους. Σημασία έχει ότι είσαι έγκυος. Εμεις ευχόμαστε να πανε ολα καλα κ θα πάνε! @melitiniღ κορίτσι μου απολύτως φυσιολογικα τ συναισθηματα σου. Μην σκεφτεσαι οτι εσύ δ θα ζήσεις φυσιολογική συλληψη. Πρώτον δ τ ξερεις, είμαστε πολλές εδώ πντ ειχαμε αποκλείσει και δεύτερον εν τέλη καμια σημασία δ έχει. Τ συναισθημα του θετικου τεστ ειναι τ ιδιο όπως μονη σου εξακριβωσες. Χαρηκες π ήταν θετικο. Σε ενδιέφερε ο τρόπος? Όχι! Να βάλεις δύο ναι κ να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Λίγο εμεινε! Εμβρυακια ετοιμα έχεις! Δ σε σταματαει τίποτα!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Προς όλες τις νέες μανούλες... το πρωτο διάστημα με τ βρεφακι μπορεί να σας γεμιζει στιγμες ευτυχίας ΑΛΛΑ ειναι και πιο δύσκολες. Τ σωμα μας είναι ταλαιπωρημενο από την κυηση κ το  τοκετο, οι ορμόνες αστο καλύτερα, η κουραση κ η αϋπνία βαράνε κοκκινο. Αν δεν νιώθετε την "απόλυτη ευτυχια" ειναι οκ. Απολύτως φυσιολογικό. Κανεις δ μας μιλάει για αυτό δυστυχώς. Μην νιώθετε τυψεις. Η περίοδος της λοχειας ειναι εξαιρετικά δύσκολη.  @Sotiria_94μου να καλέσεις μαια να σε βοηθήσει. Θέλει υπομονή ο θηλασμός μέχρι να πιάσει. Αν πιασει όμως ειναι μεγαλη ευκολία. Θα πάτε κ σπιτάκι σας θα είστε καλύτερα. @Katerinioo αχ και γω τις.μισες νυχτες αυπνη ειμαο. Υπομονη. Εγω σήμερα ειμαι 36+5. Παρασκευη εχω γιατρο ξανα. Δ βιαζομαι να γεννησω γτ ακομα δ τ εχω ολα ετοιμα. Σήμερα σκέφτομαι να κανω βαλιτσα. Χθες επλυνα τ υφασματα απο καλαθουνα κ αυγο. Μ μενει σήμερα να τ περασω. Τελειωσα ομως με τ μωρουδιακα γτ τ χα κι αυτό ενα αγχος. Τα προηγ τ γεννησα 38+3 και 39+2. Αν ακολουθησει αυτο τ μοτιβο θα γεννησω μετά τις 14 τ μηνός. Με.πητ 28 Μαΐου.
    • Να σου ζήσει το μωράκι!  Για μένα ήταν δύσκολη πίστα οι κολικοί.  Κάποια πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν είναι:  Βόλτες  Μαρσιπος  Μασάζ στην κοιλιά  Έφερνα τα ποδαράκια στην κοιλιά για να βοηθήσω να βγουν τα αέρια  Ζεστο μπανακι  Προβιοτικα (αφού συμβουλευτεις παιδίατρο)  Έχει και μια κρέμα η frezyderm για κολικούς. Μπορείς να τη δοκιμάσεις . Θεραπεία δεν υπάρχει μέχρι να ωριμάσει το γαστρεντερικο τους απλά για ανακούφιση είναι όλα αυτά μέχρι να περάσουν οι κολικοί.   
    • Πώς είστε κορίτσια! @ΜαρίαΔημήτρης βλέπω το παλεύεις πάντως!!!    Εγώ χθες δεν κοιμήθηκα καλ. Αϋπνίες είχα. Συσπάσεις όχι ιδιαίτερες. Πονάκια είχα αρκετά. Ειδικά στα ίσχυα πια με πονάει συνέχεια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...