Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!!

Recommended Posts

ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ...ΜΠΑΣ Κ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ;)

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!

-ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ...

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΛΟΙΠΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΕΝΟΥΑΡ,ΦΕΒΡΟΥΑΡΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΜΠΡΟΥΑΡ,Ο ΜΑΡΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!!!

ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ!!!!

Α ΡΕ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eνας παπάς κι ένας καλόγερος στέκονται στην άκρη του δρόμου κρατώντας ένα πανώ που γράφει: "Το τέλος είναι κοντά. Αλλάξτε δρόμο πριν να είναι πολύ αργά!"

Περνάει το πρώτο αυτοκίνητο κι ο οδηγός του βγάζει το κεφάλι έξω απ το παράθυρο και φωνάζει:

- Δεν τραβάτε σπίτια σας, μουρλοπαπάδες!! και πατάει γκάζι.

Δεν περνάνε 5 δευτερόλεπτα και ακούγεται φρενάρισμα και στο τέλος ένα τρομερό τρακάρισμα, οπότε γυρίζει ο παπάς στον καλόγερο και λέει:

- Ρε συ, μήπως θα έπρεπε να γράψουμε καλύτερα: "Προσοχή, πεσμένη γέφυρα";

Η σύζηγος επίσκέπτεται μια μέρα τον γιατρό της για να της εξηγήσει αυτο που παρατηρεί κάθε πρωι..Σηκώνεται με το προσωπό της βρεγμένο!!!Ο γιατρός προσπαθεί να βρεί λογική εξηγηση..μήμπως κυρά μου στάζει απο πουθενά το ταβάνι σας...;;μήμπως είναι βρεγμένα τα σεντόνια;;;Μα όχι γιατρε απαντάει η κυρία!!Αυτο μου συμβαίνει καθε πρωι!!Ε τότε παρατηρειστε τι κάνετε πριν πέσετε για ύπνο...Τι κάνω γιατρε μου..Τρώω με το σύζηγο πέφτουμε στο κρεβάτι,βλέπουμε τηλεόραση και κοιμόμαστε!!!Λοιπόν λέει ο γιατρός το βράδι που θα πέσετε για ύπνο,προσπαθήστε να μην κοιμηθειτε να βρειτε και την απάντηση!!

Ετσι λοιπόν το ίδιο βράδι,πέφτει για ύπνο με τον άντρα της,βλέπουν τηλεοραση και αυτη κάνει πως κοιμάται..Σηκώνεται ο άντρας της και βάζει μια ταινια ερωτικου περιεχομένου στο dvd,και καθώς βλέπει τις κορμάρες και τα μοντέλα κ.τ.λ στη ταινία...γυρίζει κοιτάει την γυναίκα του και λέει:Ω ρε κάτι κορμάρες!!!Που σε βρήκα εσένα μωρή πατσαβούρα!Φτού!!!!!και την φτύνει...!!!!!!!!!!!

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ...ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ Κ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ!!!!

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. ¶φησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,ε μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ.... :blush:

ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ!!!!!ΦΟΒΕΡΟ!!!

ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ Ε?!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!

ntina.ef. έγραψε:

ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ!!!!!ΦΟΒΕΡΟ!!!

ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ Ε?!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ??ΧΙ ΧΙ..

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ??

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΖΟΥΡΑΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ;)

"ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΩ ΠΑΝΤΩΣ" :P

Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα !).

- Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα.

Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο.

- Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν.

- Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε.

Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε "Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κυλόττα μου" και χρησιμοποίησε την

κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.

Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.

Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ.

- Η δικιά μου γύρισε χωρίς κυλόττα.

-Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κώλο της που έγραφε :

"Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"

Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΛΥ....ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ..ΚΑΛΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

ΜΜΜ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟ ΜΟΥ...ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ....

χαχαχχα firfiraki πολυ καλο!!!

για να πω και γω άλλο ενα..

Συναντιουνται 2 φίλοι μετά απο πολλά χρόνια:

-Τι έγινε ρε φίλε ποσσα χρόνια έχουμε να ανταμωθούμε!!Τι κάνεις την πάντρεψες την κόρη σου;;

-Α..που να στα λέω.Γυρω στα 20 γνωρίζει ενα καλο παλικάρι και την πάντρεψα!!Τι βιολιά έφερα!Την καλήτερη ορχήστρα!!Φαντάσου μέχρι τα χαράματα χορευαμε!!!

-Μπράβο πολύ χαιρομαι φιλαράκο!!

-Δε βαριέσαι..μετα απο 1 μήνα τον χώρισε!

-πω πω!Μην στεναχωριεσαι και μετα τι εγινε δεν ξαναεφτιαξε τη ζωη της;;

-Πως πως μετα απο λιγο καιρο γνωρισε κάποιον άλλο και ξαναπαντρευτηκε!!Το γλέντι που κάναμε στο τραπέζι θα μεινει αξέχαστο!!!!ολοι χορευάνε!!!Αλλα και με αυτον..χωρισε μετα απο λιγο καιρο..

-Σοβαρα ρε φιλέ...;;και μετα;;

-Μετα βρηκε κάποιον εφοπλιστή..πολλά λεφτά!!Εφερε συγκρότημα απ το εξωτερικό και εγινε το έλα να δεις στο γαμο!!νεοι- γεροι πιαστηκανε απ το χορο!!τρελο κεφι σου λέω!!!αλλα μετα απο λιγο δυστηχως δεν ηταν να στεριωσει και αυτος ο γαμος...Τελοσπάντων ρε παλιοφιλε για πες μου..η δικη σου η κόρη;;

-Τι να σου πω ρε φίλε..και η δική μου η κόρη πουτάνα είναι...αλλά δεν το γλεντήσαμε και τόσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NTINA.EF

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ..

Επιστρέφει ο σύζυγος από την δουλεία το απόγευμα, πάει να πλύνει τα χέρια του και η βρύση του νιπτήρα και αυτή δεν λειτουργεί

-"Ρε γυναίκα" λέει "τι έπαθε η βρύση, δεν τρέχει!"

- "Ναι" του απαντάει η γυναίκα του "Χάλασε δεν πιάνεις να την φτιάξεις"

-"Ρε γυναίκα με ξέρεις 20 χρόνια, ξέρεις να φτιάχνω βρύσες;"

Σε λίγες μέρες ξανά επιστρέφει από την εργασία του ο σύζυγος και πάει στη κρεβατοκάμαρα να αλλάξει, όμως το φώς δεν ανάβει.

-"Ρε γυναίκα τι έγινε κάηκε η λάμπα"

-"Όχι" του απαντά "χάλασε ο διακόπτης, δεν τον φτιάχνει;"

- "Τι λες ρε γυναίκα 20 χρόνια με ξέρεις, Ξέρεις να φτιάχνω Διακόπτες;"

Σε λίγες μέρες ξανά επιστρέφει από την εργασία του ο σύζυγος και πάει να βγει στο μπαλκόνι άλλα το πόμολο δεν λειτούργει.

-"Ρε γυναίκα τι έγινε δεν ανοίγει η μπαλκονόπορτα".

-"Ναι, χάλασε δεν κοιτάς να την φτιάξεις" απαντά αυτή.

-"Ρε γυναίκα 20 χρόνια με ξέρεις, ξέρεις να φτιάχνω πόμολα;"

Σε λίγες μέρες ξανά επιστρέφει από την εργασία του και πάει να πλυθεί και η βρύση λειτουργεί, το φώς της κρεβατοκάμαρας ανάβει και ή πόρτα του μπαλκονιού ανοίγει.

-"Ρε γυναίκα, τι έγινε κάλεσες μάστορα και τα έφτιαξε;"

-"Όχι ήλθε νέος γείτονας που "πιάνουν τα χέρια του" και μας τα έφτιαξε"

-"Και τον πλήρωσες?" Ρωτάει λίγο προβληματισμένος ο σύζυγος.

-"Όχι του είπα αν τα φτιάξει, ή θα του φτιάξω μια πίτα ή θα του πάρω μια ΠΙΠΑ!"

-"Και τι έκανες;" Ρωτάει ο σύζυγος με ανησυχία και ένταση!

-"ΡΕ ΑΝΤΡΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΠΙΤΕΣ;;;"

Χτυπάει το τηλέφωνο. Η Ελληνίδα μάνα το σηκώνει κι ακολουθεί ο εξής διάλογος.

Ελληνίδα Μάνα: Ναι;

Κόρη: Γεια σου Μαμά. Μπορείς να μου κρατήσεις τα παιδιά απόψε;

Ελληνίδα Μάνα: Θα βγεις;

Κόρη: Ναι.

Ελληνίδα Μάνα: Με ποιον;

Κόρη: Μ' ένα φίλο.

Ελληνίδα Μάνα: Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί άφησες τον άντρα σου. Τόσο καλό παιδί!

Κόρη: Δεν τον άφησα εγώ, ΑΥΤΟΣ με άφησε!

Ελληνίδα Μάνα: Τον άφησες να σ' αφήσει, και τώρα βγαίνεις έξω με τον καθένα.

Κόρη: Δε βγαίνω με τον καθένα. Μπορώ να σου φέρω τα παιδιά;

Ελληνίδα Μάνα: Εγώ δε σ'αφησα ποτέ για να βγω έξω με κανέναν άλλο παρά με τον πατέρα σου.

Κόρη: Ναι, αλλά έκανες ένα σωρό πράγματα που δεν τα κάνω εγώ.

Ελληνίδα Μάνα: Τώρα τι υπονοείς;

Κόρη: Τίποτα. Θέλω απλά να μου πεις αν μπορείς να κρατήσεις τα παιδιά απόψε.

Ελληνίδα Μάνα: Θα περάσεις τη νύχτα μαζί του; Τι θα πει ο άντρας σου άμα το μάθει;

Κόρη: Ο ΠΡΩΗΝ άντρας μου εννοείς! Δε νομίζω πως θα τον νοιάξει... Από τότε που έφυγε από το σπίτι, αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε ποτέ μόνος!

Ελληνίδα Μάνα: Άρα λοιπόν θα κοιμηθείς στο σπίτι αυτουνού του χαμένου;

Κόρη: Δεν είναι χαμένος.

Ελληνίδα Μάνα: Όποιος άντρας βγαίνει με μια χωρισμένη με παιδιά είναι χαμένος και παράσιτο.

Κόρη: Κοίτα, δε θα το συζητήσω... Να τα φέρω τα παιδιά από κει ή όχι;

Ελληνίδα Μάνα: Άμοιρα παιδάκια μου με τέτοια μάνα...

Κόρη: Τι εννοείς με ΤΕΤΟΙΑ μάνα;;;

Ελληνίδα Μάνα: Χωρίς σταθερότητα... Εμ, γι'αυτό έφυγε ο άντρας σου...

Κόρη: Μα ακούς τι λες; Είσαι απαράδεκτη! Δε ντρέπεσαι!

Ελληνίδα Μάνα: Μη μου φωνάζεις εμένα! Πάω στοίχημα ότι κι αυτουνού του χαμένου έτσι του φωνάζεις!

Κόρη: Μπα, τώρα ανησυχείς για τον χαμένο;

Ελληνίδα Μάνα: Ααα, βλέπεις που το παραδέχεσαι πως είναι χαμένος; Το ήξερα εγώ!

Κόρη: Μαμά κλείνω.

Ελληνίδα Μάνα: Κάτσε παιδί μου! Μη κλείνεις! Τι ώρα θα μου φέρεις τα παιδιά;

Κόρη: Ούτε θα σου τα φέρω, ούτε θα βγω έτσι που μ'έσκασες!

Ελληνίδα Μάνα: Μα βρε παιδάκι μου, άμα δε βγαίνεις ποτέ έξω, πώς θα γνωρίσεις κανένα καλό παιδί;

Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά είναι μιά αλήθεια για την Ελληνίδα μαμά

Παρά της αλλαγές στην Ελληνική κοινωνία, όσο αφορά τη θέση και το ρόλο της γυναίκας, η παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα εξακολουθεί να υπάρχει και εκπροσωπείται από τις μητέρες με ηλικία μεγαλύτερη των 40 ετών.

Η παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα είναι σαν κλώσα που αγκαλιάζει τα μικρά της με φτερούγες φροντίδας, αγάπης, υπερπροστασίας και καταπίεσης.

Η Ελληνίδα μάνα έχει χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική στον κόσμο και εδώ έχουμε μια λίστα με τα κυριότερα:

Φτιάχνει τα καλύτερα ντολμαδάκια του κόσμου

Φωνάζει υστερικά στην παραλία αν ο μικρός Κωστάκης ξεφύγει και μπει στα βαθειά, δηλαδή πιο βαθειά από τους επιτρεπόμενους 15 πόντους νερού

έχει πάντα δίκιο και φυσικά ξέρει καλύτερα απ’ όλους τι είναι καλό για τα παιδιά της

Κρατάει κιάλια για να εντοπίσει έγκαιρα το παραμικρό συννεφάκι που μπορεί να προμηνύει κακοκαιρία και ντύνει τα παιδιά της για να αντιμετωπίσουν πολικές θερμοκρασίες

Έχει μύτη λαγωνικού και καταφέρνει να εντοπίσει πρώτη τη μυρωδιά του τσιγάρου στον έφηβο γιό της

Στέλνει κάθε βδομάδα δέμα με ταπεράκια γεμάτα φαγητά στα παιδιά της που σπουδάζουν σε άλλη πόλη, εντός και εκτός Ελλάδας

Ειδοποιεί την αστυνομία αν έχει περάσει 24ωρο χωρίς να καταφέρει να μιλήσει με τους φοιτητές – παιδιά της

Μαθαίνει στην κόρη της ότι τα αγόρια είναι μεταμορφωμένοι διάβολοι και καλά θα κάνει να τα αποφεύγει

Προειδοποιεί έγκαιρα το γιό της ότι καμιά άλλη δεν θα τον αγαπήσει όπως αυτήν, άσε που πολλές επιτήδειες καραδοκούν για να τον τυλίξουν και να τον παντρευτούν, οπότε να προσέχει μην αφήσει καμιά απ’ αυτές έγκυο.

Παθαίνει έμφραγμα αν ο γιός της θελήσει να μείνει στο δικό του σπίτι μετά τα 20 του

Παθαίνει έμφραγμα, εγκεφαλικό και υστερία ταυτόχρονα αν η (ενήλικη) κόρη της θέλει να μείνει μόνη της

Καλεί τον παπά για εξορκισμό αν τα παιδιά της ερωτευτούν ξένο ή ξένη, γιατί ως γνωστό «παπούτσι απ’ τον τόπο σου, κι ας είναι μπαλωμένο».

Ξεθάβει το όπλο του παππού από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο αν η υποψήφια νύφη ή ο υποψήφιος γαμπρός δεν ανήκει στην λευκή φυλή

Αν κάποιο παιδί αναφέρει ότι η μητρική υπερπροστασία είναι διαδεδομένο πρόβλημα στην Ελλάδα, η Ελληνίδα μάνα θα απαντήσει με το ακλόνητο επιχείρημα: «Για να είναι τόσο διαδεδομένο, πάει να πει ότι είναι φυσιολογικό».

Τα παιδιά των Ελληνίδων μαμάδων δεν μεγαλώνουν ποτέ, και γι αυτές μένουν πάντα μικρά και απροστάτευτα. Δεν έχει σημασία αν είναι 5 ή 55 χρονών, η μαμά τους πάντα θα νοιάζεται αν έφαγαν σωστά και καλά, αν ντύθηκαν ζεστά, αν αρρώστησαν, αν τα πείραξε κανείς (συμμαθητής στο νηπιαγωγείο, σύζυγος ή πεθερά)

Η Ελληνίδα μαμά μπορεί να μας εκνευρίζει και να θυμώνουμε μαζί της, αλλά την αγαπάμε γιατί είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου. Ξέρουμε καλά ότι θα είναι πάντα δίπλα μας όταν τη χρειαστούμε και θα κάνει τα πάντα για να μας βοηθήσει, ξεχνώντας τις δικές της ανάγκες.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ BELL...ΑΧ ΜΥΡΙΣΕ ΜΑΝΟΥΛΑ :)

ΕΦΥΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙ...ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΥΡΙΟ..

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..

ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΩ)

juliana έγραψε:

χαχαχχα firfiraki πολυ καλο!!!

για να πω και γω άλλο ενα..

Συναντιουνται 2 φίλοι μετά απο πολλά χρόνια:

-Τι έγινε ρε φίλε ποσσα χρόνια έχουμε να ανταμωθούμε!!Τι κάνεις την πάντρεψες την κόρη σου;;

-Α..που να στα λέω.Γυρω στα 20 γνωρίζει ενα καλο παλικάρι και την πάντρεψα!!Τι βιολιά έφερα!Την καλήτερη ορχήστρα!!Φαντάσου μέχρι τα χαράματα χορευαμε!!!

-Μπράβο πολύ χαιρομαι φιλαράκο!!

-Δε βαριέσαι..μετα απο 1 μήνα τον χώρισε!

-πω πω!Μην στεναχωριεσαι και μετα τι εγινε δεν ξαναεφτιαξε τη ζωη της;;

-Πως πως μετα απο λιγο καιρο γνωρισε κάποιον άλλο και ξαναπαντρευτηκε!!Το γλέντι που κάναμε στο τραπέζι θα μεινει αξέχαστο!!!!ολοι χορευάνε!!!Αλλα και με αυτον..χωρισε μετα απο λιγο καιρο..

-Σοβαρα ρε φιλέ...;;και μετα;;

-Μετα βρηκε κάποιον εφοπλιστή..πολλά λεφτά!!Εφερε συγκρότημα απ το εξωτερικό και εγινε το έλα να δεις στο γαμο!!νεοι- γεροι πιαστηκανε απ το χορο!!τρελο κεφι σου λέω!!!αλλα μετα απο λιγο δυστηχως δεν ηταν να στεριωσει και αυτος ο γαμος...Τελοσπάντων ρε παλιοφιλε για πες μου..η δικη σου η κόρη;;

-Τι να σου πω ρε φίλε..και η δική μου η κόρη πουτάνα είναι...αλλά δεν το γλεντήσαμε και τόσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...