Μετάβαση σε περιεχόμενο

μωρο και κατικοιδιο ->ΝΑΙ η ΟΧΙ

Recommended Posts

Φυσικά και ένα ζωάκι δεν είναι πρόβλημα για ένα μωρό. Αντιθέτως το εκθέτει σε περισσότερα μικρόβια και το κάνει ακόμα πιο ανθεκτικό. Χώρια που έχει το μωρό έναν φίλο. Είμαι όμως αντίθετη να έχεις μωρό και κουταβάκι ταυτόχρονα. Και τα δύο θέλουν φροντίδα και θα σου είναι βάρος το σκυλάκι. Να μεγαλώσει λίγο το μωρό και μετά. Αν όμως το έχεις ήδη δεν υπάρχει λόγος να το δώσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχαμε σκυλάκι προτού την Αλεξανδρή μας!!!

Μέσα στο σπίτι, μαζί μας κοιμότανε!!!

Επίσης ούσα έγκυος μέσα, απλά δεν την άφηνα στο κρεββάτι μας!!!

Φυσικά με όλα τα απαραίτητα που χρήζει για την υγεία του και τη δική μας φυσικά!

Πλέον είναι στη βεράντα!

Η Άλεξ τρελαίνεται όταν τη βλέπει!

Απλά η φροντίδα του σκυλιού είναι εξ'ολοκλήρου του άντρα μου πλέον!

παρε οτι σκυλακι θες οποτε θες αλλα μην το παρεις απο πετ σοπ υπαρχουν πολλα σκυλακια που ζητουν σπιτι επειδη καποιο τα αγορασαν τα βαρεθηκαν και τα εγκατεληψαν

αν θες μπορεις για καποιο διαστημα να φιλοξενησεις ενα σκυλακι δοκιμαστικα και μετα να το παρεις ομως ασε να το παρεις καλυτεραμερικους μηνες αργοτερα μετα την αφιξη του νεου μελους http://adespotologio.blogspot.com/

Εχω ένα σκυλακι ημιαιμο κανεις μικρο γυρω στα 5 κιλα μπεζ σαν προβατο ο γιατρος μου ειπε να αρρωστησω εγω το σκυλι παιζει να αρρωστησει εμενα το σκυλι δεν παιζει απο την στιγμη που δεν ειναι αδεσποτο ειναι εμβολιασμενο και δεν τρωει κοκκαλα........κοιμαται στην κρεββατοκαμαρα μας σε ειδικο κρεβατακι.....και μας ειναι πολυ πιστος φυλακας αφου γαυγιζει και μεχρι και στο κλεφτη αερα ποου φυσαει το βραδυ απλα ειμαστε μονοκατοικια και τον εχουμε σαν συναγερμο το θεμα είναι οτι οταν ερθει το μωρο εκει θα εχουμε ένα θεμα θα πρεπει να ξυριστει γουλιιιι και πλεον δεν θα κοιμαται στην κρεββατοκαμαρα..Προσπαθω να πεισω τον αντρα μου να τον βγαλουμε στο σαλονι διοτι θα ειναι προβλημα εαν μας ξυπναει το παιδι η ππρεπει να το παρακολουθουμε μην ζηλευει.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...