Μετάβαση σε περιεχόμενο

MHPWS EXETE ESEIS THN TELEIA SXESH???????

Recommended Posts

KORITSIA OK THA SAS TO PW STA ISIA!!!

PISTEUW PWS H SXESH MOU PERNAEI KRISH!!!

MOU LEEI MIKROPSEMATAKIA KAPOU KAPOU,MERIKES FORES MALWNOUME AGRIA KAI GENIKA EXOUME NEURAAAAA WRES WRES ETOIMOS NA FAEI O ENAS TON ALLON :angry::angry: !!!!

SKEFTIKA KAI TON XWRISMO...AKRAIO???????????

ALLA RE KORITSIA...KSERETE AYTO POU LENE.....

''EMEIS MAZI DEN KANOUME KAI XWRIA DEN MPOROUME???????'' E AYTO SIMVENEI SE EMAS!!!!

SE ESAS????????????????????? :blink::blink::blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρινιω μου καλωσηρθες στο κλαμπ..."τελεια"σχεση δεν υπαρχει γιατι απλα δεν υπαρχει το τελειο...εχει 5 καλα πραγματα ο ανθρωπος σου και αυτα ειναι που θελεις να κρατησεις..ο ανθρωπος δεν αλλαζει για μενα αλλαζουν ομως οι συνθηκες ζωης,συμβιωσης και κλπ..αυτο προκαλει νευρα και ουτω το καθεξης..και εγω εχω σκεφτει το χωρισμο πολλες φορες αλλα μετα σκεφτομαι πως για να εχουμε αντεξει τοσα χρονια μαζι μαλλον το γλυκο εχει δεσει :P:P

ειναι αληθεια πως η γενια μας ειναι και λιγο κακομαθημενη αν θελεις..εχουμε μαθει να τα παραταμε και λιγο ευκολα..μη στεναχωριεσαι..εφοσον τον αγαπας τα αλλα αντιμετωπιζονται

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ.....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ(ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΡΕΑΣΕΙ ΚΤΛ...ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΖΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ!!!

χμμμ...Νομίζω ότι την έχω. Με τον άντρα μου ενώ είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες σε θέματα βασικά έχουμε την ίδια σκέψη. Έχουμε να μαλώσουμε από το 2007. Πάντα όταν μαλώνουμε απλά διαφωνούμε δεν φωνάζουμε σαν υστερικοί να μας ακούσει η γειτονιά αλλά αν γίνει αυτό είναι σοβαρό. Δεν είναι για μικροπράματα όπως μαλώνει ο περισσότερος κόσμος. Παρόλα αυτά είναι ο άνθρωπος που με συμπληρώνει, που δε χρειάζεται να πω κάτι δεύτερη φορά για να καταλάβει τι εννοώ, που με μια ματιά ξέρει τι σκέφτομαι, που κάποια πράματα είναι αυτονόητα στη σχέση μας, που ο ένας σέβεται την ελευθερία του άλλου και δεν υπάρχει καταπίεση σε κάτι αλλά και που ο ένας σέβεται και τα όρια του άλλου και δεν του κάνει τα νεύρα τσατάλια. Είμαι ήρεμος άνθρωπος και μόνο ένας άνθρωπος που δεν με νευριάζει θα μπορούσε να είναι μαζί μου. :woohoo: :blush:

ΜΑΡΙΑ1982 ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ!!!!ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!!ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ, ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ.ΑΠΛΑ ΤΑΙΡΙΑΞΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΝΙΩΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ!!!!

Εμεις παλη σφαζομαστε...αλλα για τριτους, επειδη ανακατευονται...εγω ειμαι λιγο νευρικη και απολυτη...αλλα οχι μεταξυ μας προβληματα δεν εχουμε. Δεν μου εχει δοσει αφορμη ο καλος μου να τον υποψιαστο για ψεμα κλπ, εχουμε κατανοηση και στο θεμα παιδι και σε ολα

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΖΩ ΕΓΩ, ΟΕΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΜΩΡΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ...

ΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ!!! ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!! ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! :woohoo:

ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;

DeniM έγραψε:

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΖΩ ΕΓΩ, ΟΕΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΜΩΡΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ...

ΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ!!! ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!! ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! :woohoo:

ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;

Χαχαχαχαχα,άψογη σε βρίσκω...!

Εμείς,πάλι δεν έχουμε την τέλεια σχέση,αλλά έχουμε μια υγιέστατη σχέση που αποτελείται από τέλειες στιγμές.Τέλεια σχέση ούτε εγώ θεωρώ ότι υπάρχει...Κι ειδικά με τα νεύρα μου.

Παίζω πολύ,είμαι ναζιάρα,είμαι κολπατζού,είμαι καλοκάγαθη,όλα τα καλά έχω... :P

Αλλά μη μου γυρίσει το μάτι.Όποιον πάρει ο χάρος γίνομαι μετά. :blink::S

Ευτυχώς,ο Πάνος έχει καταλάβει πολύ καλά ότι είμαι τέρας κυκλοθυμίας,και αφήνει να περάσουν 5 λεπτά για να ξεθυμάνω.Ποτέ δεν βρίζω,φωνάζω μόνη μου,και μετά από 5 λεπτά είμαι σαν να μου έκαναν ξαφνικά ένεση ηρεμηστική.Κι έτσι είναι κι ο Πάνος...Οπότε στην αντίθετη περίπτωση,τον αφήνω εγώ να ξεθυμάνει,κι όλα καλά.

Ευτυχώς έχουμε καταλάβει "το παιχνίδι",έχουμε βρει τη χρυσή τομή,και πάμε μια χαρά.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟ'ΧΩ ΤΟ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ!

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ "ΤΕΛΕΙΑ" ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ!!!!! :ohmy: ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ...

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ: ΤΟΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΛΟ ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΗΣΑΥΡΕ ΜΟΥ ΚΑΙ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ! ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟ!

ΩΧ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟ.......... :blink:

Καλησπέρα Μαρινίω μου!

Δεν υπάρχει τίποτα τέλειο σε αυτή την ζωή άρα ούτε και τέλεια σχέση... ;) Επίσης,όπως λέει και ο λαός,μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλο λόγο μην πεις.Κανείς δεν ξέρει τι εξέλιξη θα πάρει η σχέση του στα επόμενα χρόνια :blink: Οπότε,μπορεί αυτό που θεωρούσαμε τέλειο να διαλυθεί σαν πύργος απο τραπουλόχαρτα :(

Η συμβίωση και η καθημερινή τριβή έχει πολλές επιπτώσεις στις σχέσεις των ζευγαριών.

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ πως έχω την τέλεια σχέση αλλά μέχρι τώρα είμαστε πολύ καλά.Είμαστε μαζί 3 χρόνια,και πλέον μπορώ να πω οτι έχουμε περάσει πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα μαζί.Έχουμε μικροδιαφωνείες όπως όλα τα ζευγάρια αλλά είναι επιφανειακές.Στα βασικά θέματα οι απόψεις μας είναι ίδιες,δεν θα μπορούσαμε να συμβιώσουμε αλλιώς.Έχουμε κοινά οράματα για το παιδί μας,κοινό ''πλάνο ανατροφής'',κοινές συνήθειες,κοινές πολιτικές και θρησκευτικές απόψεις.

Κουβαλάμε την ίδια ''τρέλλα''( :P ).Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου μακριά του........ ;) (πάλι τα δικά μου λέω χαχα)

DeniM έγραψε:

ΚΟΛΠΑΤΖΟΥ Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ! ΔΗΛΑΔΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :P

Ε,κάνω τα κόλπα και τις τατανιές μου κι εγώ,όπως όλα εμείς τα κοριτσόπουλα-μπέμπες!! :P :laugh:

Όσο για την τέλεια σχέση,όλοι την βαριούνται...Αν δεν πλακωθείς και λίγο,τίποτα δεν έχει γλύκα(Ναι,κυρίες μου,ούτε το σεχ!).

ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ! μετα απο 15 χρονια μπορω να πω οτι εχουμε την ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ! :woohoo: οχι μεταξυ μας ομως :P:P allou fan park!!!!!!

Βρε ετσι και βισματωθουμε κλεινουμε τα ματια και ανοιγουμε το στομα :blush:Ενταξει ντρεπομαι που το λεω ειμαι αρκετα ευερεθιστη αλλα καποιος μου εχει βρει το κουμπι μου και ξερει και το παταει :laugh:

Και φυσικα αυτος ειναι ο αντρουλης μου.Βεβαια η αληθεια να λεγεται ειναι και ο μονος που μπορει να με ΙΣΙΩΣΕΙ ;) H αγαπη εχει πολλαααα βιωματα βρε κοριτσια τελικα!!!

Ενα πραγμα με τσαντιζει αφανταστα :angry::angry: Τωρα τελευταια οταν παει να αναψει η ενταση ετσι για να βγαλω και εγω τα δικα μου εχει βρει το κολπο του.Σηκωνεται και φευγει.Ε! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΝ ΑΩΤΩΝ ΤΗΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ :angry: Εγω τι να κανω με ποιον να τα πω???Εχετε κανα καλο "μαγειρεμα" κατα νου?Αν ειναι και φλαμπε ακομη καλυτερα!!! :laugh:

Με τον κυριακο ειμαστε μαζι απο το 1995 και 10 χρονια αντρεμενη .Εχουμε περασει μαζι δυσκολες στιγμες :τα οικονομικα μας σε ασημη κατατσατση παντρευτηκαμε χωρις να μας βοηθησει κανεις περασαμε την περιπετεια με την υγεια μου και ομως ηταν διπλα μου βραχος θα μπορουσε να ειχε φυγει αν ειχε διαλυσει τον αρραβωνα δεν ηξερε κανενας μας αν θα ειχαν τα πραγνατα μια τετοια καταληψη αλλα εκεινος εκει , κανανμε το παιδακι μας περναμε την ταλαιπωρια μας με τα πηγαινε ελα του Σταυρονικολα στι λογοθεραπειες και εχουμε και εν αοικογενειακο-<<φιλικο περιβαλλον που καθε τοσο εισβαλλουν και θελου να δημιουργησουν εντασεις και προβληματα .

Δεν τους κανω ομως τη χαρη βεβαια ε πολλες φασεις εχει κλονιστει η ηρεμια μας και αυτο γιατι εγω δνε μπορω να μην μιλησω θα την πω και στη μανα τουκαισ την αδερφη του και στον πατερα μου και σε οποιονδηποτε παει να ανακατευτει στο γαμο μου η στην οικογενεια μου .

Βασικα εμενα με ενοχλουν καποιια πραγματα που κανει η μαλλον καποια στοιχεια του χαρακτηρα του οπως και εκεινος το ιδιο ας πουμε εμενα με ενοχλει οτι βριζει οταν τα παιρνει με κατι και βριζει τα ΘΕΙΑ και ενοχλουμαι παρα πολυ δνε μπορει εγω να λεω Παναγια μου να αμς εχεις καλα και εκεινος να ριχνει καντηλια με καταλαβαινετε και εκεινεος εκνευριζετε οταν φωναζω η της βρεχω στον Σταυρο .

Αυτα ομως ειναιμεσα στο προγραμμα μετα καθομαστε και δνε αναλυουμε καθολου το τη εχει γινει μετα απο τοσοα χροναι εχουμε μαθει οε νας τον άλλον εν τω μεταξυ εκεινος οταν τα περνεο φωναζει αλλα εγω ειμαι η ηρεμη δυναμη τα χωνω σαν μιαλαω εμ γλυκολογα και εκι που ειναι τα παιρνει στο κρανιο .

Εν κτακελειδι δνε θεωρω οτι υπαρχει τελεια σχεση διορι δνε υπαρχουν τελιοι ανθρωποι οσοι λενε οτι ζουν το τελειο ακοαμ δνε εχουν δει ολο το εργο .....

papaki70 έγραψε:

χμμμ...Νομίζω ότι την έχω. Με τον άντρα μου ενώ είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες σε θέματα βασικά έχουμε την ίδια σκέψη. Έχουμε να μαλώσουμε από το 2007. Πάντα όταν μαλώνουμε απλά διαφωνούμε δεν φωνάζουμε σαν υστερικοί να μας ακούσει η γειτονιά αλλά αν γίνει αυτό είναι σοβαρό. Δεν είναι για μικροπράματα όπως μαλώνει ο περισσότερος κόσμος. Παρόλα αυτά είναι ο άνθρωπος που με συμπληρώνει, που δε χρειάζεται να πω κάτι δεύτερη φορά για να καταλάβει τι εννοώ, που με μια ματιά ξέρει τι σκέφτομαι, που κάποια πράματα είναι αυτονόητα στη σχέση μας, που ο ένας σέβεται την ελευθερία του άλλου και δεν υπάρχει καταπίεση σε κάτι αλλά και που ο ένας σέβεται και τα όρια του άλλου και δεν του κάνει τα νεύρα τσατάλια. Είμαι ήρεμος άνθρωπος και μόνο ένας άνθρωπος που δεν με νευριάζει θα μπορούσε να είναι μαζί μου. :woohoo: :blush:

papaki70 έγραψε:

παπακι εχουμε ακριβως την ιδια σχεση με τους ανδρες μας...ειμαστε πολυ τυχερες!!!!

και πιστευω οτι ολες οι σχεσεις θα πρεπει να βασιζονται σε αυτα τα αγαθα για να αντεξουν στα χρονια...

Κορίτσια μου καλησπέεεεεεεραααααα!!!!!

Πώς θα μπορούσα να μη γράψω κ εγώ που εδώ κ 6μιση χρόνια ζω σ ένα ροζ συννεφάκι????????

Με τον αντρούλη μου είμαστε αυτό που λένε...τάλε κουάλε!!!!

Περνάμε απίστευτα ωραία μαζί,είμαστε πολύ πολύ πολύ ερωτευμένοι,ΓΕΛΑΜΕ συνέχεια,σεβόμαστε ο ένας τον άλλο,υπάρχει εμπιστοσύνη κ άάάάπειρη αγάπη!!!Θέλουμε τα ίδια πράγματα την ίδια στιγμή κ δε κλείνουμε μάτι αν δεν είμαστε αγκαλίτσα!!΄΄οσο για το σεξ......Δεν έχω λόγια,κάθε φορά πιο έντονο,πιο δυνατό,πιο όμορφο!!!

Κ βέβαια υπάρχουν προβληματάκια ενίοτε,αλλα φροντίζουμε να κουβεντιάζουμε πολύ κ να μη κρύβουμε τίποτα ο ένας απο τον άλλο.Δεν είναι ο άντρας που θα τον έχω σήκω πάνω κάτσε κάτω,κ εγώ δεν είμαι η γυναικούλα που κάνει υποχωρήσεις γι αυτό κ κρατάμε πάντα ο ένας τον άλλο σε εκγρήγορση!!

Αγαπημένα μου κορίτσια εύχομαι μέσα απ τη καρδιά μου να είμαστε όλες υγιείς κ ν έχουμε υπέέέέροχη σχέση κ με τα αντράκια μας αλλα κ με τα παιδιά μας!!!!

Φιλάκια πολλάάάάάάάά :kiss::kiss::kiss:

εμεις είμαστε τόσο μα τοσο αντιθετοι χαρακτηρες...τώρα γιατι οσοι μας βλέπουν μας θεωρουν ταιριαστους δεν ξερω...μαλώνουμε σχεδόν καθε μέρα για το τιποτα,μα πραγματικα για το τιποτα αλλά δε το κραταμε καθολου...καθε βράδυ κάνουμε τις ΄΄χαρούλες'' μας και τον ρωτάω αν θα με παντρευτει (αν και αισιως κλείνουμε τα 2 χρόνια γάμου και τα 6 σχέσης)κι αν μου απαντήσει ναι,ε μετα όλα μέλι γάλα!!!!!!!

κι όσο αντιθετοι είμαστε τόσο αγαπιόμαστε και τόσο ερωτευομαστε με τα χρόνια....!είμαστε όπως το γινγκ και το γιανγκ,μια αντίθεση για παντα ενωμένη!!!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΕΛΕΙΟ?Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ(ΣΧΕΣΗ-ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ-ΓΑΜΟΣ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.....ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ!!!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΟΥΣΙΑ?ΣΑΦΩΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΙΒΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

Υ.Γ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΣΤΙΜΑΔΑ!!!!!!!!

ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!

Καλημέρα.Βασικά το τι εννοεί ο καθένασ με τη λέξη τέλειο ειναι διαφορετικό πράγμα.Αλλοσ θεωρεί λιγο καπατσοσύνη λίγο τα στραβά μάτια λίγο υποχώρηση και είναι όλα οκ.Θεωρώ ότι όλα έχουν να κάνουν με το τι προσωπικότητα είναι ο καθένασ .Αν κάποιοσ/α είναι τελειομανησ , οξύθυμοσ κτλ,κτλ δεν είναι δυνατόν να μην έχει εντάσεισ η σχέση του και καυγάδεσ.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει καλη σχέση.Πάντωσ έχουμε δει και τρελούσ έρωτεσ και ροζ παραμυθάκια που τελικά καταλήγουν στα δικαστήρια.Βασικά το ιδανικό πιστεύω είναι να μπορεί ένα ζευγάρι να μιλάει ανοιχτα για όλα και γι΄αυτα που φαίνονται και γι΄αυτά που απασχολεί το μυαλό μασ....Το αν θα υπάρχουν καυγάδεσ ή όχι εξαρτάται από το τι προσωπικότητεσ έιμαστε και το πως έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε τισ εντάσεισ.Δεν είναι αυτό που καθορίζει το αν μια σχέση είναι τέλεια ή όχι...

Καλημερα,

οταν λες τελεια σχεση τι εννοεις? ποιο ειναι το τελειο για σενα?

ειναι μια εννοια πολυ σχετικη!

Για μενα στη σχεση ενος ζευγαριου θα πρεπει να υπαρχει αγαπη, αλληλοσεβασμος, εκτιμηση, ειλικρινεια......και βεβαια θα υπαρξουν καβγαδες ειδικα οσο περνουν τα χρονια κοινης συμβιωσης...εμεις ειμαστε μαζι 10 χρονια απο τα οποια 7 χρονια γαμου και 3 σχεσης...δεν ξερω αν ειναι η τελεια σχεση αλλα οι βασικες προυποθεσεις για να την κανουν μια ωραια σχεση υπαρχουν!! και βεβαια υπαρχουν οι μικροκαβγαδες και οι διαφωνιες....αλλωστε ποιος θελει να συμφωνει σε ολα με καποιον?!!!!

Θα συμφωνησω επισης και με την Νελλυ!!

Επισης ειμαι της αποψης οτι ο γαμος σιγα σιγα σκοτωνει μια σχεση και εκει χρειαζεται πολυ προσοχη!!!

Υ.Γ συγνωμη που δεν χρησιμοποιησα τονισμο αλλα οταν χρησιμοποιουσα μου τα εβγαζε αλλα αντι αλλων!!!! (αλλαμπουρνεζικα!!!) :silly:

fouskitsa έγραψε:

Υ.Γ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΣΤΙΜΑΔΑ!!!!!!!!

ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!

Ααα δεν ισχύει για όλους αυτό. Εμένα με κουράζει απίστευτα να θυμώνει ο άλλος και ειδικά να πεισμώνει. Αν έχει κάτι να το πει και μετά να πάμε παρακάτω και σε ήρεμους τόνους φυσικά. Μια μέρα έχει πολλά χρόνια άρχισα να φωνάζω στον άντρα μου για κάτι και μου λέει με ήρεμο τόνο χαμογελώντας "Καλά που φώναξες, γιατί φόβήθηκα και θα κάνω ότι θες!" Με πιάσανε τα γέλια και ένιωσα πολύ χαζή. :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...