Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ................

Recommended Posts

ωραια του τα ειπες. μερικοι ανθρωποι πρεπει να τα ακουνε τα αυτονοητα γιατι αλλιως κανουν τους χαζους. και σου ειπα κουκλα μου....πουλα και λιγη τρελα. να μην χαλιεσαι για κανεναν. οσο αντεξεις. γιατι δυστυχως πολλες κοπελες οταν γυρνανε απο το εξαμηνο τους τους περιμενει η απολυση γιατι εχει σαν δικαιολογια ο εργοδοτης οτι του ελειψες απο την δουλεια 1 1/2 χρονο και βαλε. και εκεινη η Πετραλια οταν ψηφιστηκε το νομοσχεδιο δεν μπορουσε να αλλαξει και το σημειο που λεει απολυση μετα τον χρονο του μωρου?

γενικοτερα η ολη κατασταση θελει προσοχη και συνετες αποφασεις. και οπως σου ειπα και στην αρχη εξαρταται απο την οικονομικη κατασταση του καθενος. εσυ ξερεις καλυτερα τις αντοχες σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ.15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΑΧΡΗΣΤΗ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛ Κ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΥΡΕΤΟ ΕΜΕΙΝΑ ΣΠΙΤΙ.ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ,ΜΕ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 48 ΧΡΟΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ....

Αυτες οι γεροντοκορες ειναι οτι χειροτερο! Καλα εκανες και πηγες στην επιθεωρηση εργασιας και να το ξανακανεις αν χρειαστει! Γνωμη μου να ξαναπας στο γιατρο να σε δει και να ζητησεις κι αλλη αδεια.Μπορει να σου τη δωσει.Περνας βεβαια απο επιτροπη αλλα ε δε θα ελεγξουν και μεσα στην κοιλια σου!

Περα απ'αυτο, κανε οτι καλυτερο για να εχεις καλη ψυχολογια!Αν συνεχισει ετσι η εργοδοτρια και νομιζεις οτι μπορεις να ανταπεξελθεις οικονομικα, τοτε παραιτησου!Αληθεια ποσων εβδομαδων εισαι;

τελευταιους 2 μηνες δικαιουσαι αδεια.

Με το καλό σου ευχομαι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 15Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΔΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ.ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ?

Μιλάμε το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ. Δουλεύω σε μία λογιστική εταιρεία ως γραμματέας κ όταν του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος η συμπεριφορά του ήταν επιθετική, μου φώναζε για το παραμικρό.

Προς το τέλος έστρωσε... Τώρα είναι καλά, βέβαια δεν ξέρω αν θα με διώξει γιατί στις 5/2 κλείνω ένα χρόνο που γέννησα.

Πάντως είναι συχνό το φαινόμενο με εγκύες γυναίκες...

Εγώ θα σου πρότεινα να είσαι ήρεμη, να κάνεις υπομονή όπως έκανα κ εγώ γιατί το μωρό δεν πρέπει να αισθάνεται ότι κ εσύ.. Πρέπει να είσαι χαρούμενη όσο κ αν δεν γίνεται κάποιες φορές...

thinkpink! , δυστυχώς η περιπτώση σου είναι από αυτές που δεν υπάρχει άλλη λύση από να κοιτάξεις τι είναι καλύτερο για σενα και να τραβήξεις την κατάσταση στα άκρα για να διεκδικίσεις όσα δικαιούσαι.

Όσο για καταστάσεις όπου τα πράγματα είναι πιο...ανθρώπινα καλό είναι να είμαστε κι εμείς.Ας δίνουμε μια ευκαιρεία στον εργοδότη να καταλάβει την ιδιαίτερη περίπτωση (εν αναγκη και με κανένα ψεμματάκι του τύπου " είχα το ταδε πρόβλημα και ο γιατρός μου είπε να μην σηκώνω βάρη/περπατάω πολύ/αγχόνομαι.. γιατί αν επιδεινωθεί θα χρειαστει να μείνω στο κρεββάτι).Αρκετοι πιστεύω οτι προκειμένου να μαε χ'ασουν εντελώς..θα μας προσέξουν λίγο περισσοτερο.

Η δουλειά μου είναι σε γραφείο,έχει λίγο άγχος αλλά όχι σωματική κούραση.Οδηγώ αρκετά για να πάω ,αλλά ακόμα νιώθω οτι είμαι καλά.Θα προτιμούσα να είμαι σπίτι αλλά δεν θέλω να κάνω κατάχρηση της αναρ.άδειας.Είμαι καλά δόξα το Θεό και μακάρι να είμαι μέχρι το τέλος(θέλετε και επειδή το θεωρώ "γρουσουζια"να πάρω αναρρωτική ενώ είμαι εγω και το μωρο καλά?).Σκέφτομαι (και απέυχομαι )οτι ίσως αργότερα την χρειαστώ πραγματικά.Τα πράγματα στην αγορά εργασίας είναι ΠΑΡΑ πολυ δύσκολα και δεν θα ήθελα να δώσω ούτε μισό δικαιωμα με την υποψία οτι πέρνω άδεια απλά για να ...κάτσω.

Όταν υπάρχει πρόβλημα...δεν το συζητω!

THINKPINK ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΩΞΟΥΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΣΕ ΔΥΣΦΗΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ Η ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ.......5/5 ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 8ΟΡΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕ ΛΕΜΕ.ΜΟΝΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ.ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΡΕ ΓΜΤ?ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

παντως αν εχεις γνωστο γιατρο στο νοσοκομειο μπορει να σου κανει εικονικη εισαγωγη και να παρεις αδεια. Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω περισυ. Δουλευα σε 5 σχολεια στον βορειο Εβρο κι ενανα 200χλμ ημερησιως να παω και να γυρισω!

Τελοσπαντων, μηπως να το συζητουσες μαζι της με καποιο τροπο διπλωματικο, να την επαιρνες με το καλο μπας κι αλλαζε τακτικη; Τι να πω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...