Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ................

Recommended Posts

eimai ths apopshs oti an exeis mia kalh egkimosinh den prpei na feugeis apo thn douleia .

egw oso egimonousa douleua den elipsa kamia mera kai kratousa olokliro magazi me 40 upallilous !!!

apo emena pernousan ola ma ola gia ola ta posta .den epatha tipota ma tipota .kai anxos eiani kai neura eixa kai ta panta .

alla an efeuga egw giati den tha hthela na doulepsw tha exane kapoia shnaderfos mou thn kalokairinh ths adeia tha eprepe kapoia alh kopela na douleuei perissoteres wres gia na bgalei kai tis dikes mou .

tis shnaderfous mou skeytika oxi ta afentika .

menw peiraia kai douleua brilissia kserete ti einai 8 mhnes aythn h diadromh ?

h egimosinh den einai arostia ,idika an einai kalh kai den exei problimata .

kai epitelous mporei h kathe kopela na balei ta oria ths sthn douleia .

mporei na pei oxi den to kanw auto den prepei kai den mporw .

alla fusika koitame mono ton euato mas oloi kai ergodotes kai upalliloi .egw niothw perifanh pou ekatsa kai doulepsa kai den eriksa kamia kopela kai den ekopse thn adeia ths kamia shnaderfos mou .

mpempoulina mhn ta shsxetizeis ola me thn dikh sou empiria ,esu ontos eixes emoragia kai den eprepe na doulepseis .uparxoun xiliades omos kopeles pou douleuoun kai den pathenoun tipota .

den me niazei an shmfonei kapoia me thn apopsh mou h an diafonei ,lew thn dikh mou apopsh kai to diko mou bioma apo ekei kai pera analoga to pos skeutete kathe anthropos pratei .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

AFRODITH έγραψε:

mpempoulina mhn ta shsxetizeis ola me thn dikh sou empiria ,esu ontos eixes emoragia kai den eprepe na doulepseis .uparxoun xiliades omos kopeles pou douleuoun kai den pathenoun tipota .

Καλά ValentinaGiannis λές κι ακούω τον εαυτό μου να μιλάει...

ΟΛΑ αυτά ακριβώς κάνω κι εγώ στην δουλειά μου.....με την διαφορά ότι εγώ είμαι 10 χρόνια εκεί (τον τελευταίο μήνα βέβαια ψάχνομαι για να φύγω). Δυστυχώς τα πράγματα είναι άσχημα και δεν πρόκειτε κανείς να σε καταλάβει, πόσο μάλλον τώρα που είσαι έγκυος και νιώθεις πιο ευάλωτη.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου όλοι οκ, στην δεύτερη όμως που ήρθε καπάκι το φυσάγανε αλλά δεν κρύωνε. Αλλάξανε κάπως συμπεριφορά απέναντί μου με αποτέλεσμα να γυρνάω σπίτι με απίστευτα νεύρα και υπερένταση.

Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να αρχίσω αναρρωτικές άδειες (αν και ήμουν καλά)για να σταματήσουν να με πρήζουν. Αν σου γράψει ο γιατρός πως έχεις συσπάσεις και πρέπει να μείνεις στο κρεβάτι μπορείς να πάρεις άδεια μέχρι να γεννήσεις. Βέβαια θα σου την γράφει κάθε μήνα και θα περνάς από την επιστροπή του ικα για να την εγκρίνουν. Και εννοείται πως θα στην εγκρίνουν. Σε αυτά τα πράγματα δεν ρισκάρουν και είναι κάτι το οποίο δεν μπορούν να το εντοπίσουν. Επίσης δεν χρειάζεται να πηγαίνεις η ίδια μπορείς να στείλεις και τον άντρα σου.

Κι εγώ αυτό έκανα πολύ πριν την αρχή της άδειας μου.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και γρήγορα να αρχίσει η αδειά σου γιατί καταλαβαίνω πως νιώθεις... ;)

Βαλεντίνα μου καταρχίν χαρηκα που όλα πάνε κάλά με την εγκυμοσύνη .Τωρα για τοθέμαπου ανάφερες .

Προτεραιότητα έχεο η σωματική καιψυχιηή σου υγεία καθε τιπου κανεις επηρεαζειεσενα άλλα και το έμβρυο.Σκεψου πόσοαγωνα εχες κανει και τι εχειςτραβηξει καιβάλε μονη σου τις προτεραιοτητες σου .

Περναμε δυσκολες εποχες και το να βρεις δουλειαειναι δυσκολοπόσομεενα μωρακι που θα εχεις .Γνωμη μου για αρχη ειναινα παρεις την αδειαπου σου δινειο γυανικολογος σου και μετα μόλις επειστρεψει πας και μιλας ανοιχτα στον υπευθυνοκαιτου λες οτι εχω περσαει μεγαλοπροβλημα με την εγκυμοσυνη καιο γυανικολογοςμου θελει να με καθηλωσει στο σπιτι .Κοιταχτε αν δειτε εγω θελω να παραμεινω να σας βοηθησω αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα θεσω σε κινδυνοτομωρο.Δεν μπορω να σας κανω όλα αυτα που με βαζετε .Κια καποια στιγμη εκειπου θα καθεσε στοποστοσου πεςσε καποιον συναδερφο :μιακαι πας να κανεις τον καφε σου φτοιαξε μου και μενα ενα τσαι.

Τοθεμα ειναι οτι εκμεταλευονται την καλη σου καρδια .

Αν παλιμετα αποτο τροποπου θα μιλησεις δνε καταλαβουν πηγαινε καιπαρε αδεια αλλωστε δεν μποριε να σε διωξει καιμεσα σε εναμιση χρονο δνε ξερεις καν αν υπαρχει η εταιρεια μεόλα τα προβληαμτα που αντιμετωπιει.Φιλακια πολλα καιμη χαθουμε αν πιουμε καιεκεινοτο καφε !Α!ΕΣΥ ΧΥΜΟ :P

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την συμβουλή σας!!!!! και θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλυτερο για το παιδι μου.......δεν με νοιαζει για εμενα παρα μονο για εκεινο το πλασματακι που αναπτυσσεται μεσα μου ξέρω οτι το επιρεαζω αρνητικα οπως και τους ανθρωπους που αγαπαω και εκεινους τους ανχωνω και τους κανω turbo..... 1φεβρουαριου εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου στο Ελενας θα του πω να μου γράψει τις 15 ημερες αδειας που δικαιουμαι ούτως η αλλως και μετά θα του πω να μου γράφει συνέχεια 15 γεναρη έχω ραντεβου στο ικα θα τις εξηγησω την κατασταση και πιστεύω να το κανει.....

Βρε κοριτσια εφοσον ακομα μου χρωσταει τον Δεκεμβρη δεν μου τα δινει που δεν μου δινει χρηματα γιατι να καθομαι να ξυπναω απο τις 5 να βάζω το παιδί σε κίνδυνο το πρωι νιωθω με το αμαξι σαν νάνος αναμεσα στις τριαξονικές νταλίκες και τα απορρηματοφορα που πανε στην χυτα ελεοςςςς γιατι θα ακουσω το ευχαριστω η θα με πληρωσει εαν κτυπα ξυλο τρακαρω.Eβαλα ποσα Km κανω να παω για ενα 5θημερο στην δουλεία και θέλω 23,50 αττικη και 250-300 km δηλαδη 50 ευρω οσα να παω στα τεμπη.... θέλω 73.50 την εβδομαδα δηλαδη 300 ευρω το μήνα + την φθορα του αυτοκινήτου

Του είπα βέβαια οτι καλο είναι να ξεκινήσουν να βρουν κοπέλα γιατι αργότερα δεν ξέρω ποσο θα αντέξω να κατεβαίνω ασπρόπυργο μου είπε ποτε να αρχίσει να ψάχνει του είπα αρχες φεβρουαρίου καλο θα ειναι να βάλει αγγελία.....για να δουμε

Στην προηγούμενη εγκυμοσυνη που σταματησε στον 5ο μήνα μ εστειλε στην τράπεζα και του πήρα 40.000 ευρω δηλαδη αναρωτιομουν τοτε και εαν καποιος με χτυπαγε τι θα γινοταν???Αυτο που μ εκνευριζει ποιο πολυ είναι οτι ολη μερα ερχεται είναι σ ενα ιντερνετ ειναι 43 χρονων και περιμενει να σωσει την εταιρεια του βλεποντας ποδοσφαιρο... ο δε οικονομικος συμβουλος του λεει διαφορες παπαριες για το τι κατασταση ειναι η εταιρεια πανε και σε κανενα ραντεβου και κλεινουν συμφωνιες και ολα τα υπολοιπα τα πληρωνει ο καραμητρος εγω η αποθηκαριος ο οδηγος και ο πακισταν

...Tώρα καταλαβαίνω γιατί όταν έψαχνα το Σεπτεμβριο του 2008 να βρώ δουλεια σε κάθε interviw με ρωτούσαν 1. Αν είμαι παντρεμένη και αν έχω σκοπό να παντρευτώ και 2. Αν είμαι έγκυος ή αν σκοπέυω να μείνω...

Τότε πραγματικά είχα ενοχληθεί με τις ερωτήσεις και τις βρήκα άκυρες! Τώρα καταλαβαίνω!

Blacky εαν ο εργοδότης μου ήταν συνεπεις στις υποχρεωσεις του θα είμαι και εγώ......Δυστυχω όμως βλέπω αδιαφορία και απο μέρους του καταλαβαίνω κανει τα πάντα για να σώσει την εταιρεία του....Μ έχει ενα μισθμο μεσα βεβαια οταν μπορεί μου δίνει έναντι.....

Οταν το 2007 πήγα στην εταιρεία 'ακομα και μεχρι και ΄τωρα την βλέπω σαν να ήταν η εταιρεια του πατέρα μου.....Και ας λαμβάνω διαφορετικά ερεθίσματα απο εκεινους......Το 2008 εμεινα εγκυος εχασα στον 5ο μηνα το παιδι μου λογω ανωμαλιων είχα αδεια 1 μηνα έκατσα μόνο μεχρι να μου κόψουν τα ράματα και πήγα στην δουλεία να βοηθησω την κατασταση διοτι είμαι μονη στο λογιστηριο....ενω μου τα ειχαν πριξει απο το νοσοκομειο στα τηλεφωνα Βεβαια ο ανθρωπος μου έδωσε ολο τον μισθό μου οχι το δωρο χριστουγεννων και πηρα και τα λεφτα απο το ικα...Απο το 2007 παιρνω μονο τις 15 ημερες αδεια ενω δικαιουμε 25 δεν τις εχώ πληρωθει επιπλεον τις υπολοιπες και τις παιρνω οταν αρρωσταινω η εχω κατι να κανω επειγον...Λοιπον το καλοκαιρι μετακομισαμε μεσα σ ενα Σ/Κ μια εταιρεια που κανει 1 εκατομυριο τζιρο κατεβηκα στην αποθηκη ντανιασα καταμετρησα και εφτιαξα παλετες τις οποιες φορτωσα στο φορτηγο.....δεν ηταν δουλεια μου ομως το εκανα μου έδωσαν 100 ισα ισα για τα ματια του κοσμου.....Καλα κανουν οι γυναικες και παιρνουν αδεις κυριε νικολαου ουτε ευχαριστω θα ακουσουμε εσεις μονο μπαινετε βγαινετε και τρεις εχει ο μηνας εγω δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδυα γιατι το στηθος ανοιγει σαν καρπουζοβλουδα και η μεση μου εχει κοπει στα δυο....Ειμαι μελουσα μαμα εργαζομενη και νοικοκυρα......και ομως 7 η ωρα ειμαι εκει.ξερεισ κατι δεν ανεχομαι ομως να σκυβω το κεφαλι......Εσεις να κανετε τους τζιρους και να γελατε με τους 7 μαλακες που δουλευουν για εσαςκαι εμεις να μην εχουμε τι να μας ξημερωσει αυριο

κοριτσια επειδη ξερω πολυ καλα την περιοχη που δουλευει η βαλεντινα

και ξερω ποσο ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ειναι η λεοφωρος που περναει καθημερινα με τις νταλικες.

(εκει κανεις ταμα να περασεις σωος)

και επειδη ξερω πως η ψυχικη υγεια επιρεαζει αμεσα το μωρο γνωμη μου ειναι να αρχισει να αρνειται ολες τις εξυπηρετησεις που κανει ως τωρα (οπως εκανα κι εγω,εμενα πχ ηθελαν να καθαρισω το κοντεινερ ενα απλο οχι εφτανε και χωρις πολλα πολλα)

αν δει οτι ουτε με αυτα δεν συμορφωνονται τοτε ας ξεκινησει αδειες

evhdal έγραψε:

εγω πηρα την αδεια για αποκολληση που ηταν υπαρκτη στην αρχη τησ εγκυμοσυνης και ο εργοδοτης το ηξερε οτι εγω πλεον θα γυρισω στην δουλεια μετα απο ενα μιση χρονο απο την στιγμη που εμαθα οτι ημουν εγκυος...

επειδη μιλαμε πολυ αοριστα γνωρισετε οτι οτιδηποτε συμβει στην εγκυο μεσα στηνν δουλεια μπορει να παει δικαστικος και να τους παρει και τα σωβρακα;;;

μαλλον καλο ειναι λοιπον να εχουμε εμπειρια σε καποια πραγματα και να μιλαμε...

και ο γιατρος θα κοιταξει το συμφερον της εγκυου...

Μαλλον απαντας για οτι εσυ θελεις να πιστευεις ...

Δεν ειπε κανενας για την περιπτωση που εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα , αλλα για την περιπτωση που ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕ πως εχεις προβλημα ..

Την 1η σελιδα την διαβασες η οχι ?

Αυτου του τυπου οι προτροπες λοιπον ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

mpempakos έγραψε:

μπορεις να παρεις αδεια να σου γραψει ο γιατρος οτι και καλα κατι εχεις και απο την επιτροπη δεν χρειαζεται να πας εσυ αφου υποτιθετε οτι κατι εχεις μπορει να παει ο αντρας σου η καποιος αλλος. εγω οταν ειμουν εγκυος μου εγραφε ο γιατρος ψευτικη αιμοραγια μου εδινε χαρτι πηγενε ο αντρας μου στο ικα στο κεντρο μανας και παιδιου στη δροσοπουλου οπου ειναι ενας γυναικολογος ειδικα γιαυτο του εδινε ημερομηνια για την επιτροπη πηγενε του εδιναν της μερες και μετα πηγενα στο ικα και πληρωνωμουν ειναι πολυ απλα. ολοι μου την εγκυμοσυνη ετσι την εβγαλα δεν πηγα για δουλεια. αν θες λεπτομεριες να σου στειλω το τηλεφωνο μου να σου πω.σε καλυπτη ο νομος μην ανχονεσαι.

Επειδη καποιοι εργοδοτες , οπως και εγω , εχουν πεσει σε τετοιου ειδους καταστασεις , για αυτο ειναι επιφυλακτικοι μετα στην προσληψη μιας γυναικας .. Γιατι καποιες κοπελες με τις τακτικες τους και τις μεθοδους τους στην παροδο των ετων , εχουν δημιουργησει αμφιβολλιες και ανασφαλειες στον εργασιακο τους χωρο ...

Επισης να σου θυμισω πως αν προσποιηθεις επαπηλλουμενη κυηση και αποδειχθει πως αυτο ηταν τριχες κατσαρες κινδυνευεις ακομη και με ποινικη διωξη ...

οσο για το αν εχω εμπειρια η οχι , νομιζω αυτο καλυτερο θα ηταν να το κρινει καποιος αλλος ... ;)

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ..

δεν τοποθετουμαι για τις περιπτωσεις που υπαρχει πραγματικο προβλημα , αλλα για τις περιπτωσεις που εφευρεις προβλημα προκειμενου να παρεις αδεια ...

Να τονισω δε , πως ειμαι ΚΑΙ εργοδοτης και η γυναικα μου ειναι εγκυος δουλευοντας σε αλλου εργοδοτη την εργασια ....

Υπαρχει μια λεπτη κοκκινη γραμμη την οποια θα πρεπει να ξεχωριζουμε και να σεβομαστε αμφοτεροι ...

Να εχετε ολες μια υπεροχη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα .... :)

ValentinaGiannis έγραψε:

Blacky εαν ο εργοδότης μου ήταν συνεπεις στις υποχρεωσεις του θα είμαι και εγώ......Δυστυχω όμως βλέπω αδιαφορία και απο μέρους του καταλαβαίνω κανει τα πάντα για να σώσει την εταιρεία του....Μ έχει ενα μισθμο μεσα βεβαια οταν μπορεί μου δίνει έναντι.....

Οταν το 2007 πήγα στην εταιρεία 'ακομα και μεχρι και ΄τωρα την βλέπω σαν να ήταν η εταιρεια του πατέρα μου.....Και ας λαμβάνω διαφορετικά ερεθίσματα απο εκεινους......Το 2008 εμεινα εγκυος εχασα στον 5ο μηνα το παιδι μου λογω ανωμαλιων είχα αδεια 1 μηνα έκατσα μόνο μεχρι να μου κόψουν τα ράματα και πήγα στην δουλεία να βοηθησω την κατασταση διοτι είμαι μονη στο λογιστηριο....ενω μου τα ειχαν πριξει απο το νοσοκομειο στα τηλεφωνα Βεβαια ο ανθρωπος μου έδωσε ολο τον μισθό μου οχι το δωρο χριστουγεννων και πηρα και τα λεφτα απο το ικα...Απο το 2007 παιρνω μονο τις 15 ημερες αδεια ενω δικαιουμε 25 δεν τις εχώ πληρωθει επιπλεον τις υπολοιπες και τις παιρνω οταν αρρωσταινω η εχω κατι να κανω επειγον...Λοιπον το καλοκαιρι μετακομισαμε μεσα σ ενα Σ/Κ μια εταιρεια που κανει 1 εκατομυριο τζιρο κατεβηκα στην αποθηκη ντανιασα καταμετρησα και εφτιαξα παλετες τις οποιες φορτωσα στο φορτηγο.....δεν ηταν δουλεια μου ομως το εκανα μου έδωσαν 100 ισα ισα για τα ματια του κοσμου.....

Δεν επρεπε να κατεβεις στην αποθηκη , αρχικα , εσενα η δουλεια σου απ`οσο καταλαβαινω ειναι αλλη -εκτος αν σου ζητηθηκε ευγενικα , αν ολοι συμμετειχαν σε αυτη την προσπαθεια μπλα μπλα μπλα - ...

Τωρα αν δεν μπορεις να επιβαλλεις τα εργασιακα σου δικαιωματα στην επιχειρηση αυτο ειναι ενα αλλο θεμα που ισως να επρεπε -εφοσον το προβλημα ειναι τοσο σοβαρο- να τα συζητησεις με εναν δικηγορο η εναν συμβουλο εργασιας ...

Ολα τα υπολοιπα θεματα τα οποια διαβαζω για την περιπτωση σου ειναι ανεξαρτητα της εγκυμοσυνης σου (μισθοι,καθυστερησεις στις πληρωμες,αγγαρειες κτλ) , και εχουν να κανουν με την γενικη ασυνεπεια του ιδιοκτητη της επιχειρησης....

τα θεματα αυτα πρεπει/επρεπε να τα λυσεις ουτως η αλλως ...

Το να χρησιμοποιεις την εγκυμοσυνη σου σαν οπλο δεν ειναι σωστο ..

δεν χρησιμοποιω την εγκυμοσυνη σαν οπλο και νομιζω οτι με τα λεγομενα μου το έχω αποδειξη θεωρω ομως τον ευατο μου οπλο για μην εχω παλι μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη.....και εκτος αυτου εαν εγω δεν αισθανομαι καλα δεν θα παω για δουλεια τελος δεν εχω να εξηγησω σε κανεναν εργοδοτη ουτε και εις βαρος του το κανω η δουλεια συνεχιζεται ειτε με 5 ατομα η ειτε με 1..........

Οχι δεν μου το ζητησαν το φιλοτιμο μου ηταν καθαρα.....

Τα υπολοιπα κανω υπομονη μεχρι να βγω 5 μαιου σε αδεια....

Ολα τα υπολοιπα θεματα τα οποια διαβαζω για την περιπτωση σου ειναι ανεξαρτητα της εγκυμοσυνης σου (μισθοι,καθυστερησεις στις πληρωμες,αγγαρειες κτλ) , και εχουν να κανουν με την γενικη ασυνεπεια του ιδιοκτητη της επιχειρησης....

τα θεματα αυτα πρεπει/επρεπε να τα λυσεις ουτως η αλλως ...

Το να χρησιμοποιεις την εγκυμοσυνη σου σαν οπλο δεν ειναι σωστο ..

Όσον αφορά το ΙΚΑ, μετά τις 15 μέρες άδειας παύει να σε πληρώνει ο εργοδότης και σε πληρώνει ένα επίδομα ασθενείας το ΙΚΑ ανάλογα με τα ενσήμά σου.

Στη δική μου περίπτωση ήταν περίπου 500 ευρώ λιγότερα από το μισθό που έπαιρνα. Απλά δεν χάνεις την προϋπηρεσία σου.

Το αναφέρω για να ξέρουν οι κοπέλες που ενδιαφέρονται ότι δεν θα πληρώνονται ολόκληρο το μισθό τους.

Επίσης, επειδή οι γιατροί του ΙΚΑ δεν δείχνουν και πολύ κατανόηση καλό είναι να έχετε μαζί σας χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο που να πιστοποιεί το τυχόν πρόβλημα. Από ιδιώτες δεν δέχονται και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα ακόμη και όταν υπάρχει όντως πρόβλημα στην εγκυμοσύνη. Μιλάω δυστυχώς εκ πείρας.

:cheer: Καλήμερα σας κορίτσια είμαι καινούργια στην παρέα σας. Σήμερα έχω ρεπό και κάνω ένα διαλλειματάκι από τις δουλείες. Καλώς σας βρήκα.

ειναι παρα πολλες οι επιχειρησεις στις οποιες ευγενικα σου επιβαλουν καθηκοντα που δεν ειναι δικα σου

εμενα που ημουν στην τιμολογηση τι δουλεια ειχαν να μου πουν να καθαρισω το κοντεινερ????

ας επαιρναν καθαριστρια και δεν ειναι οτι δεν θα το εκανα

ναι σαφως θα το εκανα αλλα οχι οταν ειμαι εγκυος!!!

μακρι να σεβονταν ολοι οι εργοδοτες τους εργαζομενους ετσι δεν θα υπηρχαν ολα οσα αναφερονται παραπανω!!

εγραψα ωραιο μυνημα και το εσβησε :angry:

για τους πρωτους 3 μηνες σε πληρωνει και εργοδοτης μαζι με το ικα μισα μισα αυτο εγινε σε μενα τοτε

οσα για τα δικαιωματα εργαζομενου και εργοδοτη δεν μπαινω σε διαδικασια να αναλυσω,καποιοι εργοδοτες ξεχνανε πως ξεκινησαν εκτος βεβαια αν γεννηθηκαν ετσι ;)

Blacky μην μιλησουμε και για την εικονικη απολυση μητερας ετσι;;;

evhdal έγραψε:

οσα για τα δικαιωματα εργαζομενου και εργοδοτη δεν μπαινω σε διαδικασια να αναλυσω,καποιοι εργοδοτες ξεχνανε πως ξεκινησαν εκτος βεβαια αν γεννηθηκαν ετσι ;)

Blacky μην μιλησουμε και για την εικονικη απολυση μητερας ετσι;;;

Eυη με εχεις καλυψει σχεδον σε ολες σου τις απαντησεις.

Δε μπορω να καταλαβω παντως τι σχεση εχουν ολα αυτα που γραφετε με το θεμα της κοπελας.Η Βαλεντινα εγραψε οτι της χρωσταει λεφτα, παει εξω, σουπερ μαρκετ, κανει καφεδες κτλ. Δηλαδη μονο τιποτα αλλο δεν της ζητησαν να κανει..Και της λετε να μεινει στη δουλεια??Αν θελετε να μιλησουμε για τις εργασιακες σχεσεις ας ανοιξουμε καλυτερα νεο τοπικ.

Mariani καλησπερα :cheer:

ρε κοριτσια μπορει να πει πρωτα ενα οχι η κοπελα σε ολα αυτα τα εξτρα. αν δει οτι δεν γινεται τπτ τοτε να παρει την αδειουλα της. μην βρισκουμε την ευκολη λυση με τις αδειες.

ΕΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΜ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ.......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ.....

Kαι εγω αναρωτιεμαι, μηπως τα κανει ο εργοδοτης της ολα αυτα για να την αναγκασει να παραιτηθει??Δεν το εχουμε δει και λιγες φορες αυτο το εργο.

Το να βοηθησει η καθε Βαλεντινα 2-3 φορες δεν τρεχει τιποτα, αλλα οταν γινεται συνεχεια εκει υπαρχει ενα θεμα..../

Να συζητησει τι?Τα αυτονοητα?Να πει τι?Καλημερα σας ειμαι εγκυος και θελω μονο να κανω δουλειες γραφειου?Τοτε πιστευω οτι θα της σπασουν τα νευρα περισσοτερο.

ValentinaGiannis έγραψε:

ΕΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΜ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ.......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ.....

Και τι σου ειπε?

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΚΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΤΕ........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...