Μετάβαση σε περιεχόμενο

εχω ρεψει...

Recommended Posts

σηκω, ταισε, αλλαξε, ξαναταισε, μαγειρεψε, (3 φαγητα ξεχωριστα παρακαλω, γιατι κανω διατροφη και ο καλος μου δεν θελει ν ακολουθησει), ξεσκονησε, σκουπησε, σφουγγαρισε, πηγαινε σουπερ ελα διαβασε, διορθωσε, πηγαινε για δουλεια......ουφ....κοριτσια δεν μπορω αλλο

εχω ρεψει!

...ερχεται το βραδυ και ενω ειμαι τοοοοσο κουρασμενη απ την υπερενταση δεν μπορω να κοιμηθω...και πρεπει να σηκωθω και στις 7 το πρωι να πετυχω την μικρη κοιμησμενη για το γαλα γιατι αλλιως κανουμε μια ωρα να το πιουμε...

αισθανομαι πολυ μονη μου, δεν με βοηθαει κανεις, ο αντρας μου ουτε ενα γαλα της μικρης δεν φιαχνει...δεν την ταιζει εννοειται, ενταξει δουλευει κ αυτος μεν αλλα κ εγω ειμαι πιο ξεκουραστη δηλαδη ;...του ειπα προχθες να κατσει μια μερα σπιτι και να κανει ο,τι κανω κ εγω και τσαντιστηκε...

αι στο καλο πια...

να ναι καλα το παιδακι μου αλλα....κουραζομαι βρε κοριτσια και εχω νευρα...

δεν προλαβαινω να κανω τπτ για μενα, ουτε εδω πια προλαβαινω να μπαινω, ουτε καλα καλα ενα μπανιο με την υσηχια μου μπορω να κανω...

ειμαι παραλογη, πειτε μου...συμβαινει και σε αλλες η μονο εγω αισθανομαι οτι μ εχει πλακωσει βουνο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοπελα μου εγω σε καταλαβαινω αλλα ετσι ειναι οι αντρεσ!!κ μενα ο δικοσ μου το πρωι δουλευει αλλα το απογευμα δεν μπορει να κρατησει το μωρο βλεπει τηλεοραση ειναι κουρασμενος(τρομαρα του)εγω δηλ ποτε 8α ξεκουραστω δηλ??τεσπα ασ ειναι καλα τα νινακια μασ κ χαλαλι τουσ!!!!8α μεγαλωσουν κ 8α ειναι ολα καλυτερα!!υπομονη!ποσο ειναι η δικια σου???εμενα 12,5 μηνων. :)

Καλως ηρθες στον κοσμο της μητροτητας!! :P:) Ολες καπως ετσι ειμαστε... Κουραγιο. Θα μεγαλωσει που θα παει? :woohoo:

Welcome to the club της εργαζόμενης μητέρας, συζύγου, νοικοκυράς!!! Υπάρχει και ανάλογο thread...

Έτσι είναι όπως τα περιγράφεις. Και υπάρχουν και δυσκολότερα... Που όταν και αν με το καλό κάνεις και το δεύτερο παιδάκι σου θα τα καταλάβεις!

Αν και ανήκω κι εγώ στο κλαμπ, έχω βοήθεια από τη μαμά μου και τον σύζυγο και πάλι έρχονται μέρες που τα παίζω!

Βουνό δεν αισθάνομαι να με έχει πλακώσει, αλλά αν δεν είχα και τη βοήθεια που έχω... Θα τα είχα παίξει ναι!

ποπο ειναι δυσκολο ολο αυτο....ελπιζω μια μερα ομως να με αξιωσει ο Θεος να κρατησω στην αγκαλιαμου και εγω ενα μωρο και ας κουραζομαι ετσι.. κατι τετοιες ωρες φιλεναδα να σκεφτεσαι πως ενοιωσες οταν κουνηθηκε την πρωτη φορα στη κοιλιτσα σου,την στιγμη της γεννας,την πρωτη φορα που ανοιξε τα ματακια το νινι σου...και να δει ςπου θα παρεις μια δυναμη......τοσο δυνατη που δεν μπορω να στο περιγραψω...... αυτο ειπα να κανει και σε μια καλη μου φιλη η οποια εφυγε απο την αθηνα γιατι εμεινε εγκυος και ο αντρας που ειναι μαζι ειναι απο το κιλκις. γεννησε και τωρα η μικρη ειναι 3 μηνων και η φιλη μου τα εχει παιξει...ο αντρας της ειναι μεγαλος(43) και εκεινη 26. δεν την βοηθαει.....την αγαπαει τη λατρευει να της παρει οτι θελει να την παει στα καλυτερα μερη αλλα μην του πεις για αλλαγμα πανας και κρατημα μωρου..... οταν μου ειπε λοιπον τα ιδια που μου ειπες και εσυ της ειπα αυτα που σου ειπα και σενα... και ξεκουραστηκε..... σκεψου οτι εκεινη ειναι σε μια ξενη πολη ,μακρυα παο την οικογενεια της, με πεθερικα και κουνιαδα που της κανουν πολεμο νευρων και ενα σπιτι,μια δουλεια και ενα παιδι.... να περνεις δυναμη :)

Μαργκα μου, ποσο θελω να περασω οτι και εσυ! :blink:

Βαρεθηκα στο σπιτι!

Βαρεθηκα να ασχολουμαι μονο με το σπιτι και τα παιδια!

Σιγουρα ειναι κουραση αλλα αξιζει!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΟ CLUB, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ. ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΦΕΥΩΓ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ(ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ (ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ), ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΙΛΟΜΑΖΕΨΩ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ.

ΑΑΑ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΖΗΓΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ . ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ..... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ . ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ορκιζομαι ενοποιον σας να μην ξαναβρησω τον αντρα μου για κανενα απολυτως λογο!!!!

Μαργα μου και εγω σαν τον βεγγο τρεχω, μωρο δουλεια, ψωνια, σπιτι...ειναι μερες που δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω, αλλα τουλαχιστον εχω τον αντρα μου να με βοηθαει. Ο μικρος ειναι στην μαμα μου οταν ειμαι στην δουλεια, η δουλεια μου γινετε τροχαδιν, γιατι δεν βγαινει σε 6 ωρες με τιποτα, μολις γυρναω σπιτι, ο μικρος δεν καθετε παρα για κανενα μισαωρο, μετα θελει παιχνιδια, κλπ, αλλα μολις ερχετε ο αντρα ςμιυτ, κανει μπανιο, τρωει και αναλαμβανει, αλλιως δεν εχει ουτε φαη, ουτε πλύμενα και σηδερομενα ρουχα, και αν θελει μπορει να γραψει την αυτοβιογραφια του πανω στη σκονι, γιατι πολυ απλα δεν γινετε αλλιως.

Πρεπει ο αντρας σου να καταλαβει οτι το παιδι δεν το εφερες απο την μαμα του, ειναι και δικο του, δεν ειπαμε να αλλαζει πανες- γιατι οχι μεταξυ μας- αλλα τουλαχιστον να παιξει λιγο, για να ξεκουραστεις.

Οταν δεν δουλευει ο καλος μου τα ΣΚ, ξυπναει και παιρενι το μωρο το πρωη για να κοιμηθω καμια ωρα, γιατι ολη νυχτα με ξενυχταει

Περαν τουτου, τα κοριτσια εχουν δικιο, οταν ο μικρος σκατουλης με κοιταει μα τα ματακια του...και ειδικα αμα μου σκαζει ο μπαγλαμας κανενα χαμογελο, λιωνω..δε με νοιαζει τιποτα αλλο στον κοσμο, παρα να βλεπω το χαμογελο στην αναμαλιασμενη φατσα του!!!

Cesilia έγραψε:

Ορκιζομαι ενοποιον σας να μην ξαναβρησω τον αντρα μου για κανενα απολυτως λογο!!!!

Μαργα μου και εγω σαν τον βεγγο τρεχω, μωρο δουλεια, ψωνια, σπιτι...ειναι μερες που δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω, αλλα τουλαχιστον εχω τον αντρα μου να με βοηθαει. Ο μικρος ειναι στην μαμα μου οταν ειμαι στην δουλεια, η δουλεια μου γινετε τροχαδιν, γιατι δεν βγαινει σε 6 ωρες με τιποτα, μολις γυρναω σπιτι, ο μικρος δεν καθετε παρα για κανενα μισαωρο, μετα θελει παιχνιδια, κλπ, αλλα μολις ερχετε ο αντρα ςμιυτ, κανει μπανιο, τρωει και αναλαμβανει, αλλιως δεν εχει ουτε φαη, ουτε πλύμενα και σηδερομενα ρουχα, και αν θελει μπορει να γραψει την αυτοβιογραφια του πανω στη σκονι, γιατι πολυ απλα δεν γινετε αλλιως.

Πρεπει ο αντρας σου να καταλαβει οτι το παιδι δεν το εφερες απο την μαμα του, ειναι και δικο του, δεν ειπαμε να αλλαζει πανες- γιατι οχι μεταξυ μας- αλλα τουλαχιστον να παιξει λιγο, για να ξεκουραστεις.

Οταν δεν δουλευει ο καλος μου τα ΣΚ, ξυπναει και παιρενι το μωρο το πρωη για να κοιμηθω καμια ωρα, γιατι ολη νυχτα με ξενυχταει

Περαν τουτου, τα κοριτσια εχουν δικιο, οταν ο μικρος σκατουλης με κοιταει μα τα ματακια του...και ειδικα αμα μου σκαζει ο μπαγλαμας κανενα χαμογελο, λιωνω..δε με νοιαζει τιποτα αλλο στον κοσμο, παρα να βλεπω το χαμογελο στην αναμαλιασμενη φατσα του!!!

Συμφωνω με την Σεσιλια!!Τι παει να πει ετσι ειναι οι αντρες ρε κοριτσια?Βλεπω και την κουμπαρα μου ολη μερα με 2 παιδια το ενα 3 το αλλο 11 μηνων σπιτι δουλειες μαγειρεμα σιδερο κλπ τιποτα αλλο!!Και ο κουμπαρος μου δεν κραταει τα παιδια ουτε μιση ωρα ουτε να ρθει σε μενα που μενω απεναντι της..εχει λαλησει ειναι παντα κουρασμνη παντα σαν λυπημενη!!Αλλα και αν δεν θελει συζηγηκα καθηκοντα παλι μουρμουρα..αμαν!!με τι ορεξη και διαθεση να θελει?Οσο και να αγαπα τα μωρα της τα λατρευει δηλαδη δεν παυει να εχει χασει τη Μαρια..δεν κανει κατι για εκεινη γιατι δεν εχει καποιον να τη βοηθησει!!Δεν ειναι κριμα??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...