Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 1ο ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΚΟMA?

Recommended Posts

Καλή επιτυχία σε όλες σας,κοριτσάκια μου!!!

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που το είδα,δεν θα την ξεχάσω,νομίζω...

Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου,ειλικρινά..Μέχρι σήμερα,γιατί η γέννα θα είναι η πιο ευτυχισμένη μόλις έρθει η μικρή μου.

Να είστε καλά,καλούς υπερήχους,καλή υπομονή,και καλή εγκυμοσύνη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nasai kala kate!!meta apo 10 xronia ginomai pali manoula!ta sunais8hmata einai ta idia kai pio dunata..giati to perimena mhna mhna edw kai 3 XRONIA!!!me to kalo na gennhseis to mwraki sou!

Γεας σας και απο μενα.Ο καινουριος χρονος μου εφερε το καλυτερο δωρο.Την Τριτη 12/1 πηγα για τον πρωτο υπερηχο αφου εκανα το τεστ και ηταν θετικο(εκλαιγα μονη μου) και ειμαι 6 εβδομαδων και 2 ημερων σημερα.Κατρινα μαζί θα γεννησουμε με το καλό εγω εχω πιθανη ημερομηνια 13/9/10.Σε ποια κλινική?Το καλοκαιρι μαζι θα το βγαλουμε με τις κοιλιτσες μας!!

ευχες πολλες σε ολες σας

Εγω μολις μπηκα στην εβδομη εβδομαδα κ γενναω 2/9.Ηταν το Πρωτοχρονιατικο δωρο που εκανα στον καλο μου που του αποκαλυψα πως περιμενουμε μωρακι κ χαρηκε παααααρα πολυ.Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες κ του χρονου η πρωτοχρονια να μας βρει με τα παιδακια μας!

Γεια σας κορίτσια!Εγώ είμαι μάλλον στην 11η (τη μέτρηση δεν την καταλαβαίνω απόλυτα)και δεν έχω πάει για υπέρηχο ακόμα.Ο πρώτος υπέρηχος θα είναι η αυχενική την άλλη εβδομάδα.Δεν περνάνε οι ημέρες...

kai egw!!12 phga alla htan nwris!!!akrivws san kai mena etsi eklaiga kai egw!!!mazi 8a genname!se poio hospital einai o doctor sou??esy eides tipota sto yperhxo?ANTE ME TO KALO...kai kalo kouragio me tis koilies to kalokairi!!etsi eixa kai sth prwth korh...22 Augoustou gennhsa to 2000!!

κατρινα μου μεθαυριο θα παω να δω την καρδουλα του.Με το καλο θα γεννησω στο ΜΗΤΕΡΑ.Το μονο που ειδα στον πρωτο υπερηχο αν και ηταν πολυ νωρις μολις 6 εβδομαδων, ηταν ο σακος και οκ στη θεση του ουτε αποκολληση(αυτο φοβομουν) και με πολυ ζουμ ειχε κατι ασπρακια μεσα ο σακος σκορπια που εδειχναν οτι κατι παει να σχηματιστει.και τι αλλο θα μπορουσε να ηταν απο το μωρουλινακι μου.

Τελικα ηρεμεις πολυ μεσα απο το φορουμ τοσες που ειμαστε στεκεται η μια στη αλλη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...