Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 201
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλά να περάσετε κοριτσάκια... Θα ήθελα πολύ να έρθω, αλλά όπως ίσως μερικές ήδη γνωρίζετε, μαζευόμαστε με τον αντρούλη μου σαν οικογένεια μόνο Σαββατοκύριακα, γιατί δουλεύουμε εναλλάξ για να κρατάμε προς το παρόν τη μικρή μας... Αύριο έχουμε επιπρόσθετα να κοιτάξουμε για τα λουλούδια της βάφτισης και να μοιράσουμε προσκλήσεις σε συγγενείς...

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω ...στην επόμενη συνάντηση του forum μας!!! Καλή διασκέδαση... (Σκεφτείτε τί πλάκα που θα έχει τόσες εγκυούλες μαζεμένες... Σαν συνάντηση για μαθήματα ανώδυνου τοκετού θα είναι!!!) :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Καλά να περάσετε κοριτσάκια... Θα ήθελα πολύ να έρθω, αλλά όπως ίσως μερικές ήδη γνωρίζετε, μαζευόμαστε με τον αντρούλη μου σαν οικογένεια μόνο Σαββατοκύριακα, γιατί δουλεύουμε εναλλάξ για να κρατάμε προς το παρόν τη μικρή μας... Αύριο έχουμε επιπρόσθετα να κοιτάξουμε για τα λουλούδια της βάφτισης και να μοιράσουμε προσκλήσεις σε συγγενείς...

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω ...στην επόμενη συνάντηση του forum μας!!! Καλή διασκέδαση... (Σκεφτείτε τί πλάκα που θα έχει τόσες εγκυούλες μαζεμένες... Σαν συνάντηση για μαθήματα ανώδυνου τοκετού θα είναι!!!) :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κουκλες πολυ θα ηθελα να ερθω και εγω ! αλλα εχουμε μια βαφτιση και δεν γινεται να μην παω! θα σας σκεφτομαστε ολες! περιμενουμε φωτο σας!

φιλια καλα να περασετε! αχ μακαρι να μπορουσα να ερθω!

Δημοσίευση

κουκλες πολυ θα ηθελα να ερθω και εγω ! αλλα εχουμε μια βαφτιση και δεν γινεται να μην παω! θα σας σκεφτομαστε ολες! περιμενουμε φωτο σας!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Λοιπόν ορίστηκε μέρα, ώρα και τόπος! Είναι γεγονός! Ελάτε όλες αύριο Κυριακή 7/9 στην κεντρική είσοδο του THE MALL, στις 11:00. Σε περιπτωση που αργήσετε ελάτε στον 4ο όροφο και ψάξτε για τις γκαστρωμένες. Θα είναι και τα παιδιά μαζι!!!

Τα λέμε αύριο λοιπόν!

Δημοσίευση

Λοιπόν ορίστηκε μέρα, ώρα και τόπος! Είναι γεγονός! Ελάτε όλες αύριο Κυριακή 7/9 στην κεντρική είσοδο του THE MALL, στις 11:00. Σε περιπτωση που αργήσετε ελάτε στον 4ο όροφο και ψάξτε για τις γκαστρωμένες. Θα είναι και τα παιδιά μαζι!!!

Τα λέμε αύριο λοιπόν!

Δημοσίευση

Τα λέμε αύριο λοιπόν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...