Μετάβαση σε περιεχόμενο

farmville και cafe world...

Recommended Posts

Και πάνω που νόμιζα πως είμαι η μόνη μανούλα που στα ενδιάμεσα των γευμάτων του μικρού τα αλλάγματα τα μαγειρέματα και τα καθαρίσματα του σπιτιού έχω το βίτσιο να ξαναμαγειρεύω στο cafe μου αλλά και να καλλιεργώ στη φάρμα μου κάθε μέρα ανακαλύπτω πως όλο και περισσότερες μανούλες κάνουν το ίδιο ακριβώς! Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας μερικά κολπάκια που έχω ανακαλύψει και που βοηθούν είτε στην εξοικονόμησει χρόνου (πράγμα άκρως αναγκαίο ιδίως όταν τα μικράκι γκρινιάζει...) αλλά και στην γρηγορότερη εξέλιξη επιπέδων.

Για να κερδίζετε χρόνο και στα δύο παιχνιδάκια περιορίστε είτε το μάγειρα σας είτε το αγρότη σας έτσι θα κάνει τις δουλειές εξ αποστάσεως και δεν θα χρειάζεται να πηγαινοέρχετε χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Πχ στη φάρμα εντοπίστε που ακριβώς εμφανίζετε και περικυκλώστε τον απο εμπόδια έτσι θα καλλιεργεί θα μαζεύει δέντρα ζώα και όλα τα σχετικά απο εκεί που βρίσκετε ;)Όσο για τον μάγειρα περιορίστε τον εκεί που είναι οι κουζίνες ώστε να μην χρειάζετε να πηγαινοφέρνει πιάτα στους πάγκους. Για να ανεβαίνετε τώρα γρηγορότερα πίστες στην φάρμα σας κάθε φορά που θα έχετε χρόνο κάντε το εξής καλλιεργήστε σε όλο σας το χωράφι soybeans που δίνουν δύο xp και στοιχίζουν 15 coins. Για κάθε Plow που κάνετε δίνετε 15 coins και κερδίζετε 1xp. Στη συνέχεια διαγράψτε το τετραγωνάκι που καλλιεργήσατε και επαναλάβετε όσες φορές σας παίρνει μέχρι να ξυπνήσει το μωρό ή να βγεί το πλυντήριο ή να γίνει το φαί...Έτσι με 30 coins την φορά κερδίζετε 3 xp όταν αγοράζοντας πχ ένα κτήριο που κάνει 800.000 coins κερδίζετε μόνο 8000 xp δηλαδή 1 xp σας στοιχίζει 100 coins!!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα και αν κάποια κοπέλα έχει ανακαλύψει τίποτε άλλο ας το μοιραστεί μαζι μας. Φιλάκια σε όλες τις αγρότισσες μαγείρισσες και μανούλες του mammy! B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...