Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια καλημερα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας.. εδω και 3 μερες με εχει πιασει μια τρελη διψα.. θελω να εχω ενα λαστιχο και να πινω νερο...πινω καθε μερα γυρω στα 4 λιτρα και φυσικα τρεχω σαν τρελη στην τουαλετα... επιπλεον τοπρωι εχω μια περιεργη γευση, πικρη σαν να ειχα το βραδυ σιδερο στο στομα μου... περιμενω να αδιαθετησω την τεταρτη, μηπως ξερει καποια να μου πει κατι???? :S:S

Δημοσίευση

Σου ευχομαι να ειναι αυτο που επιθυμεις.....κ εμενα μια συναδελφος μου ηταν στον 3ο μηνα κ λογου του ασταθη κυκλου δεν ειχε καταλαβει τιποτα,απλα το υποψιαστηκε οταν τωρα τελευταια ηθελε συνεχως μα συνεχως νερο...πολυ νερο..!!!!περιμενουμε νεα σου!

Δημοσίευση

αλικακι μου,δεν θελω ουτε να σε στεναχωρησω,ουτε να σε εππηρεασω...εγω αυτο το παθαινω σχεδον καθε μηνα οταν περιμενω περιοδο αλλα το ειχα παθει κ οταν ειμουν εγκυος :blink::blink:

Εβγαλες συμπερασμα..;;;;;

ουτε εγω...οποτε περιμενε κ θα δουμε..παντως για τη μεταλλικη γευση στο στομα ξερω πως ειναι συμπτωμα..τι να πω;;;ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

ζουμπι μου η αληθεια ειναι οτι τελευταια με πονουσε πολυ ο λαιμος μου και εκανα συνεχεια γαργαρες με αντισυπτικα λες για αυτο να δειψαω.... επισης η αληθεια ειναι οτι πινω νερο πολυ υπο φυσιολογικες συνθηκες, ομως τωρα νιωθω πως θα παθω αφυδατωση αν δεν πιο... τρελενομαι σου λεω....τα μπουκαλια αδειαζουν σε χρονο μηδεν... η πεθερα μου τρομαξε... εκανα και εξεταση για ζαχαρο και δοξα το θεο οι τιμες ειναι φυσιολογικες....

Δημοσίευση

..Τι να σου πω βρε κοριτσακι μου...κανε λιγο υπομονη μηπως εχεις κ καμια καθυστερηση,να δουμε μηπως εισαι εγγυουλα κ τα εχεις ολα αυτα;;Παντως εγω αυτο που θυμαμαι απο τις πρωτες μερες της εγκυμοσυνης μου ειταν αυτο,ηθελα συνεχεια κατι δροσιστικο,αισθανομουν οτι καιγονται τα σωθικα μου κ επινα πολυ νερο,αλλα εγω γενικα δεν πινω,με το ζορι οταν το θυμηθω για αυτο μου ειχε κανει εντυπωση...θα σου ξαναπω μακαρι να ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ 4 ΛΙΤΡΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.Κ ΣΕ

ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!

ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΨΑ

Δημοσίευση

τη μου θύμησες τώρα!!!οταν ήμουν εγκυος έπινα λίτρα νερο και κατευθειαν τουαλέτα!!!!τέτοιο νερο ουτε στην Αφρική να ημουν και να χα να πιω ποσες μερες!!!!!οτι έπινα το ΄'εβγαζα...καταλαβαινεις οτι πηγαινα τροχαδην τουαλέτα..λές και μ ειχε πιάσει..κόψιμο!!!!!!!!!!!!!χαχχα

ευχομαι να ειναι και σε σενα συμπτωμα εγκυμοσυνης!!!

Δημοσίευση

μου λέγανε ότι είναι πολύ νωρίς (1 εβδομάδα πρίν από την περίοδο άρχισε) για να αισθάνομαι τέτοια δίψα και ότι κάτι άλλο θα συμβαίνει. Εγώ φυσικά έλπιζα οτι θα ναι απο το νινάκι!

Δημοσίευση

alikaki έγραψε:

μου λέγανε ότι είναι πολύ νωρίς (1 εβδομάδα πρίν από την περίοδο άρχισε) για να αισθάνομαι τέτοια δίψα και ότι κάτι άλλο θα συμβαίνει. Εγώ φυσικά έλπιζα οτι θα ναι απο το νινάκι!

Το ενστικτο της μανουλας σου το ελεγε!!!!!!Ειδατε κοριτσακια;;;οταν εισαι εγκυος ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ,κατι θα σου δωσει σημαδι,κατι θα ειναι διαφορετικο απο τους υπολοιπους μηνες(αυτο το λεω για ολες εμας που καθε μηνα εξηγουμε κ ξαναεξηγουμε τα "συμπτωματα μας").

Μπραβο κοριτσακι μου,αντε με το καλο κ με ενα υγιες μωρακι!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ alikaki,ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .......

Δημοσίευση

ειμαι τρισευτυχισμενη!!!!! :cheer::cheer: βεβαια ανυπομονω για αυριο που θα εχω θεωρητικα την καθυστερηση.....κοριτσακια υπαρχει περιπτωση το clearblue να κανει λαθος??????? το + που βγηκε ηταν πεντακαθαρο και σε καμια περιπτωση δεν ηταν αχνο...... τι λετε εχω αγωνια....

Δημοσίευση

Συγχαριτηρια αλικακι....ευχομαι να πανε ολα καλα να κρατας σε λιγο καιρο ενα υγειεστατο μικρουλι στην αγκαλια σου,που θα ειναι μια καινουργια αρχη στη ζωη σου γεματη ευτυχια κ χαρα!Υπαρχει μια πιθανοτατα να εχω κ εγω ενα μικρουλι σε λιγο καιρο,θα σας πω κ τα δικα μου νεα σε λιγες μερες!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου. Να έχεις μια τελεια εγκυμοσυνη....

Χαιρομα που καθε μερα εχουμε ανακοινωσεις. Ετσι παιρνουμε κι εμεις κουραγιο. Προσπαθυσες καιρο? Εκτος απο τη φιψα τιποτα αλλο απο συμπτωμα δεν εχεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...