Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και πάνω που νόμιζα πως είμαι η μόνη μανούλα που στα ενδιάμεσα των γευμάτων του μικρού τα αλλάγματα τα μαγειρέματα και τα καθαρίσματα του σπιτιού έχω το βίτσιο να ξαναμαγειρεύω στο cafe μου αλλά και να καλλιεργώ στη φάρμα μου κάθε μέρα ανακαλύπτω πως όλο και περισσότερες μανούλες κάνουν το ίδιο ακριβώς! Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας μερικά κολπάκια που έχω ανακαλύψει και που βοηθούν είτε στην εξοικονόμησει χρόνου (πράγμα άκρως αναγκαίο ιδίως όταν τα μικράκι γκρινιάζει...) αλλά και στην γρηγορότερη εξέλιξη επιπέδων.

Για να κερδίζετε χρόνο και στα δύο παιχνιδάκια περιορίστε είτε το μάγειρα σας είτε το αγρότη σας έτσι θα κάνει τις δουλειές εξ αποστάσεως και δεν θα χρειάζεται να πηγαινοέρχετε χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Πχ στη φάρμα εντοπίστε που ακριβώς εμφανίζετε και περικυκλώστε τον απο εμπόδια έτσι θα καλλιεργεί θα μαζεύει δέντρα ζώα και όλα τα σχετικά απο εκεί που βρίσκετε ;)Όσο για τον μάγειρα περιορίστε τον εκεί που είναι οι κουζίνες ώστε να μην χρειάζετε να πηγαινοφέρνει πιάτα στους πάγκους. Για να ανεβαίνετε τώρα γρηγορότερα πίστες στην φάρμα σας κάθε φορά που θα έχετε χρόνο κάντε το εξής καλλιεργήστε σε όλο σας το χωράφι soybeans που δίνουν δύο xp και στοιχίζουν 15 coins. Για κάθε Plow που κάνετε δίνετε 15 coins και κερδίζετε 1xp. Στη συνέχεια διαγράψτε το τετραγωνάκι που καλλιεργήσατε και επαναλάβετε όσες φορές σας παίρνει μέχρι να ξυπνήσει το μωρό ή να βγεί το πλυντήριο ή να γίνει το φαί...Έτσι με 30 coins την φορά κερδίζετε 3 xp όταν αγοράζοντας πχ ένα κτήριο που κάνει 800.000 coins κερδίζετε μόνο 8000 xp δηλαδή 1 xp σας στοιχίζει 100 coins!!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα και αν κάποια κοπέλα έχει ανακαλύψει τίποτε άλλο ας το μοιραστεί μαζι μας. Φιλάκια σε όλες τις αγρότισσες μαγείρισσες και μανούλες του mammy! B)

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια ήμουν από τους πρώτους που ξεκίνησαν να παίζουν Farmville, έπρηξα όλους μου τους φίλους να παίξουν και αυτοί και ύστερα από λίγο καιρό τρελού κολλήματος, έκανε block το application να μην λαμβάνω πια τίποτα και να μην ξαναπαίξω! Δεν άντεχα άλλο, χεχεχε, όριζα τη ζωή μου με βάση το πότε έπρεπε να μαζέψω τα λαχανικά μου! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cafe world ψιλοπαίζω, αλλά δεν έχει τόση... δράση όσο το Farmville και το ψιλοβαριέμαι... Έτοιμη είμαι να το μπλοκάρω και αυτό!

Δημοσίευση

Xaxaxaxaxaxa De sas pisteuo!!!

Ego to farm town den to allazo me tpt!! To farmville mou fainetai polu antipathitiko.

Pantos kapoia stigmi katantisa na paizo 5 paixnidia tautoxrona!!! Ta anoiga ola mazi se ksexorista parathura kai mexri na futepso sto 1 mageireua sto allo!! xaxaxa

Milame gia trelo kollima!

Kala ksemperdemata koritsia!!

Δημοσίευση

Bravo sou gia tis symvoules sou!!!

Kai anarwtiomoun giati se merikes farmes pou paw

exoun periorismeno ton agroth tous!! Twra ematha! :)

Nai eimai kai egw mia apo tis kollhmenes!!

Paliotera me to Farmtown kai twra me Farmville,

Cafe world! Alla h megalh mou kapsoura einai h

Fairyland!!!! O khpakos mou!! :laugh:

Koritsia peite mou ta onomata sas sto facebook

na sas kanw add gia na ginoume geitones! ;)

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια κ εγω είχα κολλήσει με τη farmville αλλά τώρα δεν πολυπαίζω...Πάντως εχω γραφτεί σε πολλά παιχνίδια...Έχω φάρμες,κατοικίδια, ενυδρεία,καφετέρια,κλπ,κλπ...Τώρα να φανταστείτε κάνω τις επισκέψεις μου στο pet society,διαβάζω στο mammyland και το μωρό κοιμάται στα χέρια μου!!!

Δημοσίευση

Mamoli έγραψε:

Αχ κορίτσια ήμουν από τους πρώτους που ξεκίνησαν να παίζουν Farmville, έπρηξα όλους μου τους φίλους να παίξουν και αυτοί και ύστερα από λίγο καιρό τρελού κολλήματος, έκανε block το application να μην λαμβάνω πια τίποτα και να μην ξαναπαίξω! Δεν άντεχα άλλο, χεχεχε, όριζα τη ζωή μου με βάση το πότε έπρεπε να μαζέψω τα λαχανικά μου! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cafe world ψιλοπαίζω, αλλά δεν έχει τόση... δράση όσο το Farmville και το ψιλοβαριέμαι... Έτοιμη είμαι να το μπλοκάρω και αυτό!

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!!Ετσι την έπαθα και γω!!τρομερό κόλλημα με το φάρμβιλ..οπώτε πήρα την αποφαση να μην ξαναπαιξω..γιατι θα έχανα το μυαλό μου!!! :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Εγω παλι ειχα πορωθει με το pet μου!!Ειχα τρελλαθει να του φτιαξω την σπιταρονα του!!!Κολλημα τρελλο!Μεχρι που βαρεθηκα αποτομα,πρεπει να εχει ψοφησει τωρα το καημενο αταιστο κ βρωμικο :silly: :P !

Δημοσίευση

Αααα μια απο τα ιδια και γω!Farmville,CafeWorld και Fishville τα εχω σκισει!χαχαχαχαχαχαα!Και μιας που το αναφεραμε για να παω να μαζεψω τα μαρουλια μου και τις λεβαντες μου!χαχαχαχαχαχαχα!Να γινουμε γειτονοι βρε παιδια!Τρελο κολλημα!Οταν ταιζα τον μπεμπη ανα τριωρο την νυχτα εδινα ρεστα!Εκεινο το διαστημα ξεπερασα τον εαυτο μου! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Και εγω και εγω στο κλαμπ

Εγω παιζω μονο φαρμα, γιατι με ηρεμει :dry: :silly: :woohoo: .Ειμαι στην 42 πιστα και βαζω μονο Peas γιατι δινουν 3χρ και πολλα λεφτα.Μαλιστα τυχαια βρηκα ενα σωρο βιντεακια στο you tube για διαφορα..

Δημοσίευση

Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα πως παίζονται αυτά τα μαραφέτια..

Όλοι μιλάνε για εξάρτηση, όλοι μου λένε να κάνω φάρμα και να γίνουμε γείτονες, όταν τους λέω ότι δεν έχω φάρμα με κοιτάνε λες και κατέβηκα από τον Ποσειδώνα... :blink:

Τι να πω?

Δημοσίευση

Μπραβο βρε yuki, θα το πω στον αντρ μου που ξυμεροβραδυαζεται με το να αρμεγει αγελαδες και να φυτευει δεντρα! :laugh:

Την αλλη φορα ετρεχε πανικοβλητος για να μην του καει το φαγητο!

Θα διωξει λεει και τον "Γιαννη" απο σερβιτορο δεν κανει! :blink:

Τι αλλο θα ακουσω:!

Να, τωρα μου λεει να τελειωνω να μπει εκεινος!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Μπραβο βρε yuki, θα το πω στον αντρ μου που ξυμεροβραδυαζεται με το να αρμεγει αγελαδες και να φυτευει δεντρα! :laugh:

Την αλλη φορα ετρεχε πανικοβλητος για να μην του καει το φαγητο!

Θα διωξει λεει και τον "Γιαννη" απο σερβιτορο δεν κανει! :blink:

Τι αλλο θα ακουσω:!

Να, τωρα μου λεει να τελειωνω να μπει εκεινος!

χαχαχαχαχαχα!! Γεια σου βρε καντινου με τα ωραια σου!! Πες του αντρα σου να γραφτεί κι αυτος στο μαμμυ. Θα χει γειτόνισσες... ουουουουουουουουου!!!

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

κ γω παιζω το cafe world

μαζεψα 2200000 εκατομυρια κ περιμενω τη επεκταση..

βερεθηκα να την περιμενω :angry::angry::angry:

Πέστα!!! Το έχουν αφήσει στη μοίρα του και είναι πολύ βαρετό... Το βαρέθηκα! Γκρρρρρρ!!

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

a kai epishs γιατι καποιες φορες βρωμιζει η κουζινα κ καποιες οχι οταν μπαινεισ μετα απο ωρεσ ???

Έχει να κάνει με το φαγητό που μαγειρεύεις... Αν θέλει δύο ώρες για να γίνει, πρέπει να επιστρέψεις μάξιμουμ 4 ώρες μετά για να το σερβίρεις, αλλιώς... σαπίζει! Αν θέλει δύο μέρες, μπορείς να επιστρέψεις μέσα στις επόμενες τέσσερις! Δηλαδή, όσο χρόνο θέλει για να γίνει, άλλο τόσο μπορείς να το αφήσεις στην κουζίνα χωρίς να χαλάσει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...