Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποσες απο εμας θηλαζουμε με την βοηθεια του φορουμ


Recommended Posts

να σας πω την αληθεια αν δεν ειχα γραφτει σε αυτο το φορουμ δεν ξερω αν θα ειχα την υπομονη να θηλασω την μικρη μου εστω και ενα μηνα

Κακα τα ψεματα καμοια μαια δεν με ειχε ενημερωσει για τν θηλασμο εχω μονο μια ξαδερφη που καταφερε να θηλασει το πρωτο της παιδακι ενα χρονο αλλα και εκεινη μου ελεγε οτι ειτε θηλασεις ειτε οχι ειναι το ιδιο

ο αντρας μου θα προτιμουσε να τον ειχα κοψει εντελως γιατι την κακομαθαινω κα ετην εχω και ολη μερα αγκαλια τους 3 πρωτους μηνεςτα ειχα φτυσει

ακομα στο μαιευτηριο ενω ειχα βγαλει 50μλ αλα για νατυς αποδειξω οτι εχω γαλα ολοι μου ελεγαν το αντιθετο και ειχα παθει νευρικο κλονισμο και εδωσα μια φορα γαλα ξενο στην μικρη και αν δεν ειχα το φορουμ να διαβαζω οτι και αλες μητερες ειχαν περασει η περνανε τα ιδια με τους μαραθωνιους θηλασμους δεν θα τα καταφερνα να θηλασω πανω απο μηνα και πολυ λεω

ασε οταν ριδυοηνες ειχα παθει καντιαση και εβαζα την μικρη στο στηθος δαγωνωμουν να μην τηνβγαλω και το μονο που μου ειχαν πει ειναι να βαζω μια κρεμα λανολινης :angry::side:

ηταν και ειναι μεγαλη υποστιριξη το συγκεκριμενο φορουμ για εμενα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δυστυχώς δε θήλασα παρά μόνο

47 ημέρες και αυτό με δική μου

επιμονή.Μετά δεν είχα γάλα και

...υπομονή!!!

Δεν είχα βλέπετε καμία στήρηξη

γιατί η μαμά μου και η αδελφή μου

δεν είχαν θηλάσει και δε μπορούσαν

να με καθοδηγήσουν.

Εχω όμως υποσχεθεί στον εαυτό μου,

οτι στο δευτερό μου παιδί θα θηλάσω

όσο θέλει και θέλω,αφού θα έχω εσάς

κοντά μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κοριτσια,ειμαι ακομα στην αρχη!!!!αλλα πραγματικα ειμαι σιγουρη οτι αν δεν ειχα γραφτει στο μαμμυ και δεν ειχα διαβασει το βιβλιο της πατσουρου,θα ειχα ηδη δωσει ξενο γαλα!!!!!!!!!σημερα την εχω ολη μερα στο στηθος!!!ειναι πολυ κουραστικο αλλα δεν το αλλαζω με τιποτα και ελπιζω οτι θα τα καταφερω και δεν θα δωσω ξενο!!!!!με τη βοηθεια σας φυσικα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!

Στην αρχή τα είχα κάνει μπάχαλο κορίτσια. Ευτυχώς είναι κοπέλες που δε βαριούνται να γράφουν για το θηλασμό και πήρα μπρος.

Μετά τις 40 ημέρες και μέχρι 5 μιση μηνών που έφαγε φρουτάκια μόνο αποκλειστικό θηλασμό.

Για το χαρακτήρα το δικό μου (μιλάμε εντελώς στο σορολό :woohoo: :woohoo: το ρίχνω) το ότι τα κατάφερα είναι θαυμα!!!!!!

Κοριτάκια σας ευχαριστώ πολύ!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια, υπολογίστε και εμένα ... και ευχαριστώ πολύ όσες κοπέλες ασχολήθηκαν με το θέμα του θηλασμού , αν και μπορεί να μην συμμετείχα ενεργά στις συζητήσεις .. πάντα τις διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον!!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

molly μου μακαρι στο δευτερο να τα καταφερεις και να θηλασεις περισοτερο χρονικο διαστημα

grousi ειναι αρκετα πιεση τον πρωτο καιρο ειδικα που το μωρο δεν σε αφηνει να πας μονη σου ουτε στην τουαλετα!!!και χρειαζεσαι απο καπου στηριξη εστω και απο το διαδυκτιο!!

αν δεν ηταν και οι αλες μανουλες με τις συμβουλες τους δεν θα τα ειχα καταφερει και τωρα ακομα καποιες φορες εχω αμφιβολιες αλα βαζω στοχο πλεον μικρα διαστηματα

Πριν γεννησω ελεγα οτι θα θηλασω τουλαχιστον ενα χρονο

οταν γεννησα αμφιβαλα αν θα καταφερνα να θηλασω εστω και ενα μηνα και φοβομουν

και τωρα λερω ασε να παμε στους 9 μηνες χωρις να εχει διακοπει ο θηλασμος με τοσο σαμποταζ που πεφτει απο τους γιατρους και τον συζηγο και τις ψυχολογικες πιεσεις και μετα βλεπουμε και για το χρονο!!!!ευτηχως δεν ειχα πολλους καλοθελητες οταν γυρισα σπιτι να μου λενε συνεχεια να δωσω ξενο γαλα εκτος απο τον αντρα μου!!!

Παναγιωτα ευτηχως που εχουμε και τις πιο εμπειρες μανουλες και μας εμψυχωνουν και

Κοριτσια σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!!! δεν ξερω τι θα εκανα χωρις εσας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω κοριτσια δεν μπορω να πω οτι θηλασα το παιδι μου λογω του φορουμ.

Παντα ηθελα να θηλασω και ειδηκα στην δευτερη μου κορη το πισμα μου ηταν μεγαλυτερο μιας και δεν τα καταφερα στην πρωτη!

Χαρης του φορουμ ομως θηλαζω ενα χρονο ηδη και συνεχιζω!

Ποτε δεν φανταζομουν οτι θα αντεξω τοσο!

Ευχαριστω και εγω με την σειρα μου τα κοριτσια για τις συμβουλες αλλα και την συμπαρασταση που μου δωσαν!

Πραγματικα ειναι ωραιο να βλεπεις οτι υπαρχουν και αλλες κοπελες και δεν εισαι μονη σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pragmatika euxaristw kai egw tis kopeles kai edw kai sto alo foroum thn aglaia kai tis upolipes .

nomiza oti einai eukolo alla ta xriastika sthn arxh kai eutixos htan edw oles tous na mou poune ena kalo logo kai na me empsixosoun

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω θηλασα χαρη ΄σ'αυτο το φορουμ και φυσικά το υπέροχο βιβλιο της Πατσουρου. Εχω καταντησει γραφική πλέον... οποια γνωστη μου ειναι εγκυος της λέω να μπει στο μαμυλαντ και την ψιλοζαλίζω κιόλας για τον θηλασμό. Ελπιζω να εχω υπομονη και να θηλασω το μωρο μου οσο περισσοτερο γινεται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ.ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω δεν θηλασα χαρη στο φορουμ,αλλα συνεχιζω να θηλαζω χαρη σ αυτο!! Εχω πορωθει απιστευτα και εχω φτασει στο αλλο ακρο που κι αυτο δεν ειναι καλο βεβαια αλλα τι να κανουμε? Ουδεις τελειος!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάλτε και μένα στο club γιατί από πουθενά αλλού δεν είχα συμπαράσταση. Η μητέρα μου είχε θηλάσει λίγο και δεν μπορούσε να με βοηθήσει, ενώ η πεθερά μου καθόλου και με προέτρεπε να κάνω το ίδιο. Όλοι με κοιτούσαν και έβαζαν στοίχημα πως δεν θα τα καταφέρω αλλά τους διέψευσα πανηγυρικά :P

Θήλασα αποκλειστικά τη μικρή μου για 6,5 μήνες και δεν το αλλάζω με τίποτα. Σε ευχαριστώ μαμμυ και εσάς κορίτσια που με συμβουλεύατε με ενδιαφέρον και νοιάξιμο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα! :)

εξαιτιας του φορουμ ΕΜΑΘΑ οτι γινεται να θηλαζεις αποκλειστικά,ιδεα δεν ειχα :blush: ,πήρα την απόφαση κ καταφερα να θηλάζω μεχρι και σημερα! :)

εξαιτιας αυτου του φορουμ αποφασισα να συνεχιζω να θηλαζω για περισσοτερο απο 6 μηνες,που ηταν ο αρχικος μου στοχος!δεν εδωσα ποτε συμπληρωμα κ σε αυτο με βοηθησαν τα εμπειρα κοριτσια που ηταν διπλα μου σε καθε δυσκολία!μεγαλη υποθεση η ψυχολογικη υποστηριξη,τεραστια!

Σας ευχαριστώ ολες!να ειστε παντα καλά μεσα απο την καρδια μου! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στον πρωτο μου γιο δεν ειχα την γνωση ουτε την υποστηριξη μιας και ουτε η μαμα ουτε η πεθερα δεν ειχαν θηλασει και στις 40 μερες με το ξενο κοπηκε.

Σε αυτην την εγκυμοσυνη ειχα παει για υπερηχο και βρεθηκε μπροστα μου ενα φυλαδιο απο τον συνδεσμο θηλασμου εδω κατι για το οποιο δεν γνωριζα!

Οταν εμαθα οτι κι ενα μελος του φορουμ που ειναι απο την ιδια πολη ανηκει στον συνδεσμο σκεφτηκα να τον επισκεφτω και με τα οσα διαβαζα στοφορουμ το πηρα αποφαση,ενημερωθηκα οσο μπορω και τωρα θηλαζω αποκλειστικα αν και με προετρεψαν στο νοσοκομειο λογω ικτερου να δωσω ξενο αρνηθηκα.

Ειναι δυσκολο στην αρχη και ειδικα οταν εχεις κι αλλο παιδι αλλα περνω στηριξη διαβαζοντας τις δικες σας εμπειρειες.

Πραγματικα αξιζει ενα μπραβο σε ολες τις κοπελες που μας υποστηριζζουν και που μοιραζονται τις γνωσεις τους με μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσια, εγώ παλι ήθελα να θηλάσω το ειχα ψαξει αν και θεωρούσα φυσιολόγικό μέχρι τον τρίτο μήνα.Εξαιτίας των κοριτσιων του mammyland συνέχισα και συνεχίζω μεχρι και τώρα που η κόρη μου είναι στον 10ο και περήφανα δηλώνω οτι δεν έχω δώσει σκονη παρα μονο μία φορά στις αρχες κατοπιν πιέσεων. Μου λύθηκαν πόλλές απορίες και λάθη που μου συμβουλευαν ολοι οι ασχετοι και έτσι τώρα κατ'επεκταση θηλάζει και η αδερφή μου το μωράκι της εδω και 5 μηνες με την δικιά μου βοήθεια.Σας ευχαριστώ πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν δεν υπήρχε το mammyland δεν νομίζω να τα είχα καταφέρει.

Στο πρώτο μου παιδί δεν θήλασα παρά μερικές μέρες.

Τώρα όμως τα κατάφερα με την βοήθεια των κοριτσιών

και θηλάζω ακόμα την κόρη μου και ελπίζω να συνεχίσω

για πολύ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όλα τα κορίτσια του mammy που με βοήθησαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγώ, κι εγώ!!!

βέβαια εξ αρχής είχα σκοπό να θηλάσω τουλάχιστον 6 μήνες αλλά μέσα από το φόρουμ πήρα δύναμη και γνώση για να θηλάσω όσο πάει!

ενημερώθηκα πολύ έλυσα την παραμικρή απορία και ήμουν σίγουρη έτσι ώστε να απαντώ αποστομοτικά σε όποιον μου έλεγε τα δικά του!

και επίσης το πιο σημάντικο δεν φοβάμαι να θηλάσω πέρα του χρόνου γιατί με αυτά που άκουγα το λιγότερο είναι οτι θα νόμιζα πως του κάνω κακό.

Και με την ευκαιρία ευχαριστώ πολύ κι εγώ με τη σειρά μου όλα τα κορίτσια του μαμμυ!

Γιατί αν η φύση μας έκανε "δώρο" το θηλασμό το μαμμυ άνοιξε το "περυτίλιγμα" !!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ στο club!

Και να συμπληρώσω, ότι θηλάζω σωστά με τη βοήθεια του φόρουμ!

Γιατί θεωρητικά και από πριν ήθελα να θηλάσω, αλλά όταν μου έτυχαν τα ανάποδα στην πράξη, μέσα από εδώ βρήκα άκρη. Και ενώ είχα βάλει στόχο 40 μέρες, συνεχίζουμε ακάθεκτοι (θέλω να ελπίζω) μέχρι το εξάμηνο!

Ευχαριστώ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να πω κ γω τα ευχαριστω μου σε ολα τα κοριτσια που με βοηθησαν.τον πρωτο καιρο ηταν ενα δραμα...η μικρη να θελει συνεχεια στηθος κ γω συνεχως με την απορια''μηπως δεν χορταινει?'''μηπως δεν εχω γαλα?μηπως θελει ξενο?''ευτυχως μπηκα στο site κκαταλαβα οτι οταν αποφασισεις να θηλασεις ειναι σαν να συνεχιζεις την εγκυμοσυνη σου κ να εισαι συνεχεια με το αγγελουδι σου ενα σωμα..ενιωσα τοσο καλα που ειδα οτι υπαρχουν κ αλλες μανουλες με τισ ιδιες ανησυχιες με μενα...μου εδωσαν δυναμη ολα αυτα που διαβαζα κ ετσι συνεχιζω ακομη..να ειστε ολες καλα... :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για καλή μου τύχη, είχα παρακολουθήσει 1 σεμινάριο που αφορούσε το θηλασμό.

Με αυτόν τον τρόπο απέκτησε κάποιες βάσεις!

Όμως...

Επειδή δεν αρκεί αυτό, αλλά κι επειδή δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση ακόμη και από αυτούς που θα έπρεπε να γνωρίζουν...

Το μάμμυ ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου τύχει!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...