Μετάβαση σε περιεχόμενο

3 χρόνια μαζί!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματα μου.Σε 2 μέρες(12/1)''κλείνουμε''3 χρόνια σχέσης με το αγοράκι μου!

Είμαι πλημμυρισμένη απο αναμνήσεις,όμορφες στιγμές αλλά και δυσκολίες...

Μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια γνωριστήκαμε,ερωτευτήκαμε,είδαμε ο ένας στα μάτια του άλλου το άλλο μας μισό,περάσαμε πολύ όμορφα...Με αποκορύφωμα την νύχτα που φέραμε απρογραμμάτιστα το μωράκι μας στην ζωή...Τελικά έχει και τα καλά του ποτό ;)

Μετά ήρθαν οι δυσκολίες απο τις οικογένειες μας,τελικά όμως κάναμε το δικό μας!Στάθηκε βράχος δίπλα μου,με στήριξε,πάλεψε για να τα καταφέρουμε.Αυτός ο άνθρωπος εκτός απο την ευτυχία μου χάρησε το καλύτερο,το ακριβότερο,το πολυτιμότερο διαμάντι του κόσμου...το κοριτσάκι μου! :)

Είναι τα πάντα για εμένα...Πατέρας του παιδιού μου,εραστής,φίλος,αδερφός...Ξέρει τι θέλω να πω,πριν το πω,ικανοποιεί τις επιθυμίες μου πριν καν τις εκφράσω...3 χρόνια που πέρασαν τόσο γρήγορα και τόσο όμορφα! :)

Είναι ο καλύτερος πατέρας για το παιδί μου!Λατρεύει το μωράκι μας,περνάει ώρες μαζί του,παρότι για πολλούς είναι υπερβολικά μικρός για τον ρόλο του πατέρα!

Μαζί του νιώθω απόλυτη ασφάλεια,γαλήνη και απέραντη ευτυχία.Ζωή μου ,πλέον λέω το κάθε λεπτό κοντά του,σπίτι μου η φωλίτσα μου φτιάξαμε με όλη μας την αγάπη...καταφύγιο η αγκαλιά του!

Δεν μπορώ κορίτσια,σκέφτομαι όσα έχω οεράσει δίπλα του,και τα καλά και τ'άσχημα,και βουρκώνω...

Θέλω να πιστεύω πως οι ταλαιπωρίες τελείωσαν για εμάς και απο εδώ και πέρα θα κάνουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτεί!

Εύχομαι να μην χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο απο την ζωή μου,αλλά ακόμη και αν γίνει πάντα θα τον αγαπώ με όλη μου την δύναμη!

Μάλιστα είπαμε να παντρευτούμε με πολιτικό σε 2 μέρες...Έτσι ξαφνικά,πάνω σε μια συζήτηση...!Είμαι πολύ χαρούμενη.Ποτέ δεν πίστευα οτι μια απλή επισημοποίηση της σχέσης μπορεί να σε κάνει τόσο χαρούμενη.Φυσικά,παρανυφάκι στο Δημαρχείο θα είναι ο καρπός του έρωτα μας,το παιδί της αγάπης(και της τεκίλας :P )που λέει και ο καλός μου!

Αχ κορίτσια,είμαι τόόόόόόσο ευτυχισμένη!!!!

Στελλάκο μου σ'αγαπώ!!!!!!!!!!Είσαι τα πάντα για εμένα καρδούλα μου!!!!!

Εύχομαι να είμαστε μαζί για όλη την υπόλοιπη ζωή μας και να βλέπουμε το κοριτσάκι μας πάντα γερό,χαρούμενο και ευτυχισμένο!Αυτό δεν θέλουμε μόνο,ψυχη μου; :)

Αν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία να ζήσω άλλη μια φορά,θα έκανα ακριβώς τις ίδιες επιλογές :)

Συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά είστε η μόνη μου παρέα :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκύτατο Νελλάκι μου, χρόνια σας πολλά!!! :cheer:

Να ζήσετε, να 'στε πάντα μαζί, καλά, αγαπημένοι, ερωτευμένοι!!! :woohoo:

Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας, να 'στε γεροί και δυνατοί να το καμαρώνετε!!!

Είστε πολύ τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον, μη το ξεχνάς ποτέ... ;)

Ο Στελλάκος σου είναι υπέροχος μπαμπάς και ΥΠΕΡΟΧΟΣ σύντροφος, το απέδειξε περίτρανα στα πολύ δύσκολα... ;)

Χρόνια σας πολλά και καλά, μέσα απ' τη καρδιά μου, Νελλάκι!!! :kiss:

Και η ώρα η καλή!!! :cheer:

Να ζήσετε Νέλυ μου πάντα ευτυχισμένοι όπως τώρα και μόνο χαρές από δω και πέρα! Και η ώρα η καλή!!! Εσύ ήσουν που ήσουν εναντίον του γάμου;;;;;; χιχιχι!!!! Τελικά όλες το θέλουμε!!!! Με το καλό! Είσαι πολύ τυχερή που έχεις βρει τον άνθρωπό σου τόσο νέα!

Ax βρε κοριτσακι μου-Νεφελη με το ωραιο ονομα :) !!!- εισαι σκετη γλυκα!!!Τυχερο το αγορακι σου που σε εχει,τυχερη κ εσυ απο τα λιγα που διαβαζω κ καταλαβαινω!Δε σε ξερω,ουτε κ την ιστορια σας αλλα καταλαβα οτι εχετε περασει πολλα...οι ανθρωποι και η αγαπη φαινονται στα δυσκολα!!!Κ εσεις εχετε ο ενας τον αλλον!Και οι 2 μαζι το αγγελουδι σας ;) !!!

Να ειστε παντα ετσι,οπως τωρα,αγαπημενοι,ερωτευμενοι κ να προσεχετε κ να στηριζετε ο ενας τον αλλον για μια ζωη!Να γινεται παππουδες κ να περπατατε ακομα χερακι χερακι... :)

Ευχομαι συντομα να μεγαλωσει κ αλλο η ομορφη οικογενεια σας που βλεπω οτι το θες τοσο πολυ :):):)

Να εισαι καλα Νελλακι!! :kiss:

Σας εύχομαι να είστε πάντα μα πάντα ευτυχισμένοι!

Η ιστορία σου μου θυμίζει και τη δική μου -τα έχουμε ξαναπεί βέβαια-...αλλά πραγματικά όταν βρεις το άλλο σου μισό ζεις όλα αυτά που περιγράφεις!!!

Η ηλικία δεν έχει σημασία! Η αγάπη μετράει μόνο!!!

Να χαίρεστε το παιδάκι σας και να αγαπιέστε πάντα έτσι και περισσότερο!

Νελλάκι μου, τι γλυκιά που είσαι μωρέ!!!

Χρόνια σας πολλά κορίτσαρα μου.

Πάντα ευτυχία στο σπιτικό σας.

Να χαίρεστε την Αννούλα σας και όποτε το αποφασίσετε να της κάνετε και ένα αδερφάκι. :kiss::kiss::kiss::kiss:

:) ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ 3 ΑΛΛΑ 103 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τις ευχούλες σας!!! :kiss:

Να είστε καλά και ό,τι επιθυμείτε για εσάς και τα αγπημένα σας πρόσωπα ;)

Ε ναι λοιπον!Παντρεύτηκα!!! :woohoo: :silly: (Περισσότερο για τυπικούς λόγους που σχετίζονται με το παιδί)

Μην φανταστείτε τρομερά πράγματα...Ντυμένοι απλά,στο Δημαρχείο της περιοχής μας με δύο καλούς φίλους-μάρτυρες και μετά για φαγητό ;) Η μικρή μου την ώρα των υπογραφών έβαλε τα κλάμματα.Γενικά δεν μπορω να πω πως νιώθω κάπως ιδιαίτερα που παντρεύτηκα :blush: Αυτά τα ολίγα... ;)

ΝΑ ΤΑ 100στησετε ΝΕΦΕΛΗ!!!

ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!

πες του να το διαβασει αυτο (ειναι πολυ ομορφα τα λογια που εγραψες)...εκτός αν του τα είπες live που ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

φιλια ζαχαρένια!!!!

Ζαχαρένια μου ευχαριστώ πολύ! :kiss:

Όχι δεν τα διάβασε και ούτε του τα είπα,γιατί δεν είμαι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος :blush::blush:

hope_89 έγραψε:

Ζαχαρένια μου ευχαριστώ πολύ! :kiss:

Όχι δεν τα διάβασε και ούτε του τα είπα,γιατί δεν είμαι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος :blush::blush:

κι εγω προτιμω τα σμσ ή τα γράμματα για να εκφρασω τα συναισθηματα μου

γιατι δεν γουσταρω να με μαρτυρουν τα ματια μου!!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ της θειας ζαχαρενιας: γραψτου κατι σαν και αυτο που ειπες σε εμας....ΠΡΕΠΕΙ να τα ξερει οσα νοιωθεις....

με εκτίμηση,

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ!!!

:P

DeniM ευχαριστώ! :kiss:

Θεία Ζαχαρένια... :blush::blush::blush: Θα προσπαθήσω...Είμαι σίγουρη πως θα τον πάρουν τα ζουμιά :blush: (όχι μπροστά μου!!! :P )

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ....ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!!!!!!

Μπράβο για όσα νιώθεις και τα λες και γεμίζεις,μπράβο σε εκείνον γιατί σου τα δημιουργεί,και μπράβο και στους δυο σας γιατί δεν ακούσατε κανέναν,και ακολουθήσατε πιστά την καρδιά σας.

Να συνεχίσετε έτσι,ποτέ να μην σας πτοεί τίποτα,και να βλέπετε ο καθένας από την αγκαλιά του άλλου το μωράκι σας να μεγαλώνει.

Να του τα πεις,μην τα μοιράζεσαι μόνο μαζί μας.Τί πιο όμορφο από τα λόγια που έρχονται από την ψυχή σου;

:kiss:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω! :kiss:

Ζαχαρένια πολύ ωραία :):P Στο Ελ.Βενιζέλος,περιμέναμε το αεροπλάνο :huh::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...