Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βιος ανθόσπαρτος !!(ναι καλα!!!!)

Recommended Posts

Αλλο ένα Σαββατοκύριακο πέρασε με την ελπίδα ότι θα έχουμε λίγο χρόνο με τον άντρα μου σα ζευγάρι...κι όμως έμεινα με την ελπίδα..πάλι εγώ με το μκρό κι εκείνος να κάνει κάποιες εξωτερικές δουλειέςτου σπιτιου(βάψιμο καγκελων και τέτοια..καθώς μένουμε δίπλα δίπλα με τον αδερφό μου και ο αντρας μου ξέρει απ αυτά..οπότε..διπλος κόπος) Απο αυριο πάλι ξανά στη ρουτίνα μας με εμενα πακέτο με το μικρό κι εκείνος στη δουλειά μέχρι τη 1 το μεσημέρι και ξανά από τις 4 μέχρι τις 8...κάπου χανόμαστε..ή μάλλον έχουμε χαθεί..ειμαστε ζευγάρι; δεν ξέρω έχω ξεχάσει...τι είμαστε;; Γονείς και κουβαλητές μονο;; ζευγάρι πότε είμαστε;;; Και το θέμα είναι πως τις υπόλοιπες ώρες που συναντιόμαστε ο καθένας θέλει να χαλαρώσει και να απολαύσει το δικό του μοναδικό του ελέυθερο χρόνο και να κάνει άυτό που θέλει...να δει τηλεόραση..να παίξει πλέιστέσιον..να μπει στο ίντερνετ...να πλέξει..να διαβάσει το περιοδικό του...ουφ...πότε μπορουμε τελικά;;;;;;;; :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πώ Φανή μου εμείς - δηλαδή εγώ για να ακριβολογώ!!!!! - κοιμίζουμε τα παιδιά νωρίς δλδ την μικρή την κοιμίζω από τις 19.30-20.00 και τον γιο από 20.30-21.00 μετά η νύχτα είναι δικιά μας!!!

πρέπει να άλλάξετε λίγο το πρόγραμμά σας και να δείτε τι είναι πιο σημαντικό το διαδύκτιο ή σχέση σας? !!!! :huh:

Argi συμφωνώ!!!Και εμείς τα ίδια ωράρια έχουμε αλλά κάποιες φορές η κούραση είναι τεράστια....οπότε κάπου χάνεσαι.Αλλιώς κ..βρίσκεις άκρη...Αλλά το χέσε μέσα πολυχρόνη ισχύει.....

μα ,...φανη...για μενα μηλας...εσυ τουλαχιστον προλαβες και εκανες δευτερο...εγω δεν το βλεπω...γιατι για κανεις μωρο πρεπει να κανεις σεξ...και για να κανεις σεξ δεν πρεπει να ξερενεσαι με το που πευτεις στο κρεβατι...χιχιχιχι

Αστα...και εμενα δουλευει τα ΣΚ, οταν ειναι σπιτι του φορτωνω τον μικρο για να κανω δουλιες, γενικη κλπ, σημερα μονο που βολεψε ηταν μαμα μπαμπας σπιτι..και ο καλος μου δουλευει μεχριτις 5.

ναι ΖΕΝΙΑ υπάρχει και η κούραση της ημέρας το στρες που προκαλεί κλπ.......αλλά δεν είναι μόνο το σεξ...μπορείς να καθήσεις στον καναπέ να πιείς ένα ποτηράκι κρασί αγκαλιά, με λίγα λόγια να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείτε μαζί!!!!

Εχεις δίκιο αλλά δεν είμαστε και νυχτοπουλια μονο..θες να ξυπνήσεις βρε παιδί μου να πάρεις το πρωινο σου με τον αγαπημένο σου , να χαλαρώσεις στον καναπέ και να πεις σήμερα θα παραγγείλουμε σουβλάκια και θα περάσουμεόλη τη μέρα μας βλέποντας dvd...να απολαύσουμε ο ένας τον άλλο..οχι να μας κυνηγάει ένα ρολόι , μια νύστα και ένα πρωινο βιαστικό ξύπνημα...

Βρε παιδιά τι θα γίνει...απο τη μια χαίρομαι που δεν είμαι μονη αλλά από την άλλη...κάποιες άλλες είναι πιο τυχερές και έχουν περισσότερε ώρες το σύντροφό τους κοντά τους...αααχχχ...αυτό το σπαστό ωράριο....δεν το αντέχω...θυμώνω και ξεσπάω σε αυτόν λες και φταίει..

Argi και σε αυτό συμφωνώ.Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις.Απλά κάποιες φορές είναι πιο εύκολο και κάποιες πιο δύσκολο.Αν έχεις και δύσκολο μωράκι, αν δουλέυεις πολλές ώρες τότε ζορίζουν λίγο τα πράγματα.Θέληση να υπάρχει....

Tirgaridaki όλες τα ίδια θέλουμε.Αν κοιμηθεί το μωρό και μετά οτι κάνεις.Θα φτάσουν σε κάποια ηλικία που θα μπορούμε όλα αυτά που λές να τα απολαύσουμε πάλι!!!!!!Προς το παρόν μας κάνουν κουμάντο τα δικά τους ωράρια!!!!! :woohoo: :woohoo:

εμείς τρώμε όλοι μαζί πρωινό τα σαβ/κα και η υπόλοιπη μέρα είναι προγραμματισμένη μαζί με τα παιδιά - αφού δεν έχουμε που να τα αφήσουμε!!! - το βράδυ είναι δικό μας!!!

Ως τότε θα έχω γίνει γρίδι!!Τώρα έχει σημασία που είμαστε στα κέφια μας!! Αργκι τις Κυριακές που ξυπνάμε μαζί(υπότίθεται) ο άντρας μου το ρίχνει στον ύπνο κι έτσι..πάλι μόνη μου πρωινο..κι αμαν αυτό το βράδυ..που είναι εκείνες οι εποχές που είμασταν όλη μέρα μαζί και κάναμε ότι θέλαμε..τις πεθύμησα...

Εγω πιστευω πως αν και οι 2 το θελουν παντα υπαρχει χρονος... κι'εγω με τον αντρα μου βλεπομαστε λιγες ωρες... τα σαββατοκυριακα ομως κοιταμε να περναμε μαζι τον χρονο μας... προλαβαινουμε να εχουμε και τον προσωπικο μας χρονο... δλδ να βγω εγω μια βολτα με τις φιλες μου, εκεινος με τους φιλους του, να διαβασω ενα περιοδικο, να δει εκεινος εναν αγωνα στην τβ... ολα γινονται... αρκει να υπαρχει θεληση και υπομονη...!!! Να μοιραζεις σωστα τον χρονο σου, ο οποιος στις μερες μας ειναι λιγοστος...!!! :)

ανθοσπαρτος ειναι!!!

εναν Αγοραρο τον εχετε

το δευτερο νινι ειναι καθοδον

ΑΡΑ: χρονο για τα βασικα τον εχετε :laugh:

για ολα τα υπολοιπα :blink:

να λες!!!

Ειμαστε μια χαρα :S

Να προσπαθειτε να οργανωνετε καλυτερα το χρονο σας... Εμεις τις καθημερινες βλεπομαστε τα απογευματα, μου κραταει λιγο τον μικρο να κανω καμια δουλεια, ξεκουραζεται κ λιγο αυτος,αλλα απο τις 10 και μετα που κοιμαται το μωρο μεχρι τις 12.30 - 1 που κοιμομαστε καθομαστε μαζι! Ενα ποτηρακι κρασι στην τηλεοραση, ενα ντιβιντι, κανενα παιχνιδακι, μεχρι κ χρονο για ζουζουνιες εχουμε! Αν κοιτατε να κανει ο καθενας οτι θελει..... χεσε μεσα Πολυχρονη, οπως ειπωθηκε κ νωριτερα....

Τα ΣΚ ειμαστε ολη μερα μαζι κ κανουμε πραγματα σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πλεον, γιατι αυτο ειμαστε τωρα πια... Δε μπορεις εκ των πραγματων να εισαι οπως Π.Π. (προ παιδιου) οσο κ αν το θες.. Παααααααααανε αυτα! Πανε κ δε γυρνανε πισω!!

Αν υπαρχει θεληση κ απο τους δυο ολα γινονται. Να προσεξετε μην αποξενωθειτε ειδικα τωρα που ερχεται κ το δευτερο. Παραβλεψε την κουραση σου καποιες φορες κ προσπαθησε να τον "τραβηξεις" να κανετε καποια πραγματα μαζι,εστω κ το βραδυ, οταν κοιμαται ο Δημητρακης.

Tα ιδια με τη φιλη Lena Thess.Ζοριζομαστε καποιες στιγμες δε λεω!Αλλαξε η ζωη μας αλλα επιστροφη δεν υπαρχει και να σας πω την αληθεια ποιος θελει να επιστρεψει?χαχαχαχα!Μας τρεχει ο μπαμπης αλλα γουσταρουμε!

Ημασταν πολυ free με τα ταξιδια μας με τις βολτες μας!Εγω οταν ημουν εγκυος μονο εγκυμονουσα δεν θυμιζα!Βολτες,μπανια(ειμαι σε νησι).Κωλο δεν εστρωνα κατω!Αλλα ητανε επιλογη μας η οικογενεια.Ειχε ερθει πια η ωρα να στρωσουμε τα πωπουδακια μας κατω!

Κοριτσακι με το καλο!!!!!!! ;) Καλη Λευτερια!

Μαρακι κ εμεις ετσι ακριβως!!! Πριν μεινω εγκυος μαλιστα ολο σε ενα αμαξι ημασταν! Απο εδω κ απο εκει ολη την ωρα! Το ιδιο κ στην εγκυμοσυνη! Ετσι ειναι, ποιος θελει να επιστρεψει?? Μπορει να γκρινιαζουμε λιγο καμια φορα αλλα υπαρχει τιποτα καλυτερο απο αυτα τα ζουζουνια που με ενα χαμογελο, μια αγκαλια μας κανουν κ τα ξεχναμε οοολα?

Καλημέρα Φανή μου γιατί παραπονιέσαι? πήγατε ταξιδάκι Βαρκελώνη, είχατε αρκετό χρόνο τα δυό σας!!!!! ;):P θέλεις και άλλο? μην κακομαθαίνεις!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...