Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ???

Recommended Posts

Γεια σας φιλεναδες...καταρχην δεν εξρω αν το εβαλα σωστα...

Εχω ενα αγορακι 21 μηνων κ ακουει πολυ μοντερνα μουσικη...

Ακουει τα ζουζουνια κ τους mazoo and the zoo αλλα δεν τρελαινεται...

Κοβει φλεβες με black eyed peace κ εχει τρελα με το boom boom pow, i gotta filling και το meet me halfway...με το που ακουει την πρωτη νοτα αρχιζε κ τραγουδαει κ χορευει...μιλαμε το boom boom το χορευει λες κ βλεπω το συγκροτημα...

Επισης του αρεσει της madonna το celebration οταν το ακουει βγαζει την γλωσσα εξω αφου ετσι κανουν στο βιντεοκλιπ

Ολα του pit bull ειδικα το I know you want me... το ειχα ηχο στον κινητο κ οταν χτυπουσε χορευε...

timbaland the morning after dark κ οταν το βλεπει ανοιγοκλεινει τα ματια του...βεβαια αυτος στο βιντεοκλιπ τα γουρλώνει αλλα δεν πειραζει...

η αγαπη που μενει, britney spears, pink

Να σημειωσω οτι δεν βλεπουμε καθολου τηλεόραση απλα με το που θα ακουσει ενα τραγουδι κ θα του αρεσει θα δει λιγο απο το βιντεοκλιπ κ θυμαται τι γινεται...μπορει δηλαδη να ειμαστε στο αμαξι κ μολις ακουσει το celebration με φωναζει κ μου δειχνει την γλωσσα κ προσπαθει να χορεψει στο καθισμα...

Εσας τα ζουζουνια σας τι μουσσικη ακουνε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και ο δικος μου τρελενετε για ολα υτα...ασχετα αν η μαμα του βαζει και κλασικη μουσικη...σκασιλα του με τον καρυοθραυστη, και την λημνη των κυκνων...αλλα ακουει και σκηλαδικα..ο Αγαπημενος του ειναι ο τερζης...τιθα κανω με αυτο το παιδι δεν ξερω...θα γινει τελειως απολιτιστο τστστστστ

ΕΜΕΙΣ ΑΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ!!!ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!!! :P:P ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΓΟΥΡΕΣ!!!!

θα μαι καλό παιδίιιιιιιιιι..άριστος μαθητήςςςςςςςςς..αρκεί το παριζάκι μου να είναι Υφαντήηηηηηηηηηηηης

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ελενη κ τζουλιανα κ μας μας αρεσει αυτο κ δεν μπορει να πει gammy bear κ το λεει μπουντουχ.ετσι λεμε το ψυγειο απο 12 μηνων..αλλα ειναι στο βαθμο με τα ζουζουνια...

σεσιλια καλος ειναι κ ο τερζης αν κ εγω δεν ακουω ποτε...

βικυ μου εχουμε παει στην παλατεια κ χτυπαει η καμπανα κ αρχιζει να κολωχτυπιεται ο δικος μου μας κοιταζε η πλατεια...

εμενα ακουει οτι ακουγα οσο ημουν εγκυος...αφου στον 8 πια οταν ακουγε το αγαπημενο του τραγουδι μου εριχνε κατι κλωτσιες....

hip hop k r&b σε αυτό το τομέα είναι ίδιος ο πατέρας του εγώ πάλι είμαι του ελληνικού λαικού ρεπερτορίου κ επισης τα χορευει κ πολυ ωραια κ το ντυσιμο του ειναι τετοιο...καταλαβενεται τι περνάω μεσα στο σπιτι με τους 2 τους!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...