Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περίμενα 4 ΩΡΕΣ για εξέταση αυχενικής διαφάνειας!

HaraAbel

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί στις 11:30 είχα ραντεβού στο ΛΗΤΩ για αυχενική διαφάνεια και Pap-A.

Πήγα στην ώρα μου, πέρασα από τη γραμματεία, πήρα παραπεμπτικό για τις εξετάσεις και πλήρωσα στο ταμείο, αμέσως μετά μου πήραν αίμα για Pap-A.

Μέχρι εδώ όλα καλά...

Μετά την αιμοληψία πήγα στον όροφο του υπέρηχου και στη γραμματεία μου είπαν ότι θα με καλέσουν να περάσω για την εξέταση (Η ώρα ήταν 11:50 π.μ)

...Περίμενα...περίμενα...περίμενα....

Αφού είχα αρχίσει να δυσανασχετώ κι εγώ και ο άντρας μου(Η ώρα ήταν 12:20), ρωτήσαμε άν έπρεπε να περιμένουμε πολύ ακόμα (δεδομένου οτι είχαμε ρ/β στις 11:30). Η κοπέλα στη γραμματεία μας είπε οτι η σειρά μας είναι μετά από 3 γυναίκες και να υπολογίζουμε πως η κάθε μία κάνει περίπου 25 λεπτά μέσα στο εξεταστήριο!!! Άλλη 1+ ώρα αναμονή δηλαδή περίπου!!! Απαράδεκτο αν αναλογιστεί κανείς οτι είχαμε ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Με τα πολλά με δέχτηκαν για εξέταση στις 14:00 - Στο ενδιάμεσο γινόταν παρέλαση από κοπέλες που έκαναν υπέρηχο με τον γιατρό τους (γιατρό του νοσοκομείου).

Αφού μπήκα στο εξεταστήριο και κάναμε υπέρηχο για 10 λεπτά (max) ο εξεταστής μου είπε ότι το μωρό δεν είναι σε καλή θέση, να σηκωθώ να πιώ μια πορτοκαλάδα και να ξαναγυρίσω σε 15 λεπτά...

Ήπια πορτοκαλάδα...περπάτησα.... πέρασαν 15 λεπτά...πέρασαν 20...30...Πέρασε ολόκληρη ώρα!!!

Μπήκα ξανά για υπέρηχο στις 15:10 περίπου και τελείωσα με όλη την ιστορία περίπου 15:40!!!

Έγραψα δελτίο παραπόνων και μίλησε ο άντρας μου με την προισταμένη η οποία του ζήτησε συγγνώμη αλλά λέει είχαν και άλλα έκτακτα περιστατικά του νοσοκομείου.

Η ερώτηση μου είναι... Τόση ώρα πέρνει μια τέτοια εξέταση και σε άλλο νοσοκομείο?

Υποτίθεται πήγα σε ιδιωτικό δεν ήμουν σε εφημερευον δημόσιο!

Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί δεν έχω καμία όρεξη να το ξαναπεράσω αυτό (αναμονή 4 ώρες) στον επόμενο μεγάλο υπέρηχο!!!

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά από το πρωί τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια!

Πληροφοριακά πλήρωσα 120 € σε σύνολο και για τις 2 εξετάσεις.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι οτι όλα βαίνουν καλώς με πιθανότητες 1:12000 (είμαι 30+ ετών)

Απλα με τέτοιο εκνευρισμό ένα τόσο ευχάριστο νέο δε μπορέσαμε να το χαρούμε όπως θα έπρεπε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω πηγα στην Θεσσαλονικη στο Κεντρο Ιατρικης Εμβρυου. Ειχα ραντευου στις 20:00 και μπηκα στις 20:20. Ειχε παρα πολυ κοσμο,καιπριν και μετα απο μενα..αλλα οι γιατρι ηταν δυο και γενηκα η λεγομενη ουρα πηγενε πολυ γρηγορα. Εγω πληρωσα 140 Εθυρω για τν υπερηχο αλλα για PapA και γενικη αιματοςτην εκανα αλλου

καλησπερα

εγω στο Λητω για την αυχενικη που εκανα το καλοκαιρι περιμενα κανα μισαωρο. ολες τις εξετασεις τις εκανα στο Λητω και περιμενα το πολυ μια ωρα.βεβαια πηγαινα παντα απογευμα και ισως να παιζει ρολο.ειχα βρει εναν γιατρο και μου αρεσε και ζηταγα αυτον καθε φορα. στο Ιασω ειναι χειροτερα.

Στο Ιασω που ειχαμε παει για αυχενικη διαφανεια ειμασταν απο το πρωι στις 10:00(ραντευου ειχαμς 10:15) και τελικα μας πηρανε στις 13:30 και χασαμε και το καραβι τα νευρα μου ητανε εκτος οριων ειχαμε παει στην ρεσεψιον αρκετες φορες αλλα παντα η ιδια απανηση" δεν εχει ερθει ακομα η σειρα σας" και ασχετα που περνουσαν αλλοι που ειχα ερθει και μετα απο μενα, οσο για ενα συγγνωμη δεν ακουσαμε τιποτα!!

Σε αυτη την εγκυμοσυνη πηγα στο Μητερα διοτι αλλαξα γιατρο και μεσα σε μιση ωρα ειχαμε τελειωσει τα παντα και το PAP-A και την αυχενικη διαφανεια! Βεβαια δεν μας αφησε καθολου ο γιατρος μου ηταν μαζι μας απο την ωρα που μπηκαμε μεσα στο Μητερα εως οτου βγηκαμε!!

Τωρα στο Β' επιπεδου θα παμε στο Γαια διοτι αλλαξε ο γιατρος και ειναι πλεον στο δυνομικο του Γαια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι, αυτό με το νοσοκομειακό είναι καλή λύση, επειδή κιόλας είναι καλύτερα μηχανήματα και δεν έχουν τόσο το ρίσκο να οδηγήσουν σε υπερπαραγωγή ή σε μείωση του γάλακτος, όπως πιο φτηνά θηλαστρα του εμπορίου.  Εμείς επειδή εν τέλει ανέλαβα εγώ εξολοκλήρου τον θηλασμό, είπαμε ότι ο μπαμπάς θα αλλάζει πάνες το μωρό, θα το κάνουμε μπάνιο μαζί αλλα θα το νανουριζει ο μπαμπάς όταν χρειάζεται. Τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμόταν στο στήθος μου 😅 Αργότερα, ναι καλό είναι να συνηθίσει και λίγο το μπουκάλι, γιατί εμάς όντως δυσκολεύτηκε να το βρει όταν έκοψα τον θηλασμό και περάσαμε σε μπουκάλι... Και ήταν 1 έτους... Μας το είχαν πει και οι μαίες στα δικά μου μαθήματα, ότι βοηθάει γενικά να έχει μια επαφή με μπουκάλι. Αλλά γενικά και αυτό είναι σε κάθε μωρό. Οπότε, θα δείτε το δικό σας μωρό πώς θα τα πάει και θα αποφασίσετε. 
    • Εγώ είχα πάει σε μαγαζί κι έκανα λίστα. Είχα βάλει πράγματα που θέλω, τα οποία θα αγόραζα έτσι κι αλλιώς άμα δεν μου τα κάνανε δώρο. Οπότε όσοι με ρωτούσαν τι θα ήθελα, τους έλεγα πάτε εκεί έχω λίστα.  Μια φίλη μου μαία μου πήρε δώρο θηλαστρο. Εγώ δεν το χρησιμοποίησα τόσο πολύ, επειδή δεν έβγαινα τόσο συχνά εκτός σπιτιού. Επίσης δυσκολεύτηκα πολύ να βγάζω γάλα με το θηλαστρο, επειδή ο δικός μου θηλαζε ανά μιάμιση ώρα για 7 λεπτά, οπότε δυσκολευομουν σε αυτό το σύντομο διάστημα να κάτσω να βγάλω γάλα. Το έκανα όταν έπρεπε να λείψω ή για να ταΐσει ο άντρας μου το βράδυ μπας και κοιμηθώ εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε περισσότερο όταν πήγαινα να πάθω μαστίτιδα.   Άμα επιστρέψεις σε δουλειά ή πρέπει να λείψει για πάνω από 3-4 ώρες από το σπίτι, καλό είναι να το έχεις. 
    • Καλά, εμετός το σχόλιο! Ναι, οι γυναίκες κάθονται και βάζουν τα κλάματα με τις λεχωνες... 🙄 Άσε που πιο ψύχραιμες γυναίκες από τις μαίες δεν έχω δει.. αλλά για τις μαίες ποτέ κανείς δεν λέει τίποτα... 😒 Καλά, δε θα ρωτήσω από που έκανε αυτή τη στατιστική μελετη... αλλά προφανώς και δεν θα υπάρχουν αρκετές άμα όλοι αυτοί οι άντρες τους κάνουν μπουλινγκ... 😒
    • Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...