Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 436
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αν τους πιασουν συνταξιουχους να δουλευουν εξω τους κοβουν την συνταξη!!!!ο αντρας μου εχει 25 χρονια υπηρεσια!ειναι ανθυποπλοιαρχος αλλα δεν θελει να φυγει γιατι ροδα ειναι και γυριζει.......

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

εχω την εντυπωση οτι ειναι νωρις για μεταθεσεις!τουλαχιστον πολεμικου ναυτικου, εχουν 'μαγειρευτει' βεβαια!και αντρας μου δεν ξερει τι να κανει!πολλες παραιτησεις!

se 10 meres bgenoun .

makari na parei metathesh giati exei trelathei ekei ....makari na pesei kapou kala .

Δημοσίευση

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ?????????????????????????????

Τι θα γινει επιτελους ποτε θα μαθουμε?????????????

Αν ειναι δυνατον................ελεος.................ιουνιος πηγε....

Θα μας πουνε σε 10 μερες να ειστε στις μοναδες σας.................

και ποτε να βρεις σπιτι ποτε να κανεις κουτες ποτε..ποτε..ποτε?????????????????????????????????????

Δημοσίευση

καλησπερα καλα κοριτσια..

ειμαι στρατιωτικος. Ειμαι απο θεσσαλονικη και υπηρετω στην Ορεστιάδα από το 2008.Φέτος παω θεσσαλονικη...

Οι μεταθεσεις εχουν βγει και σήμερα εχουν πάει στις Μονάδες.

Σας εύχομαι οτι επιθυμεί η κάθεμια φίλη να της συμβεί.

Φιλάκια.....

θα σας ενημέρωνω οσο περισσότερο μπορώ..

Δημοσίευση

ειμαι στρατιωτικος. Ειμαι απο θεσσαλονικη και υπηρετω στην Ορεστιάδα από το 2008.Φέτος παω θεσσαλονικη...

Φιλάκια.....

Δημοσίευση

gantony30 έγραψε:

Φιλάκια.....

Σε ποιες Μονάδες έχουν πάει οι μεταθέσεις??????

Πες μου έστω μία....!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας ειμαι η αλεξανδρα γυναικα στρατιωτικου με δυο κοριτσακια.Εμεις μεναμε ξανθη αλλα η πρωτη μας μεταθεση ειναι στην αλεξανδρουπολη και εδω και 4 χρονια μενουμε εδω.Ευτυχως βεβαια ειμαστε κοντα στην πολη μας αλλα και παλι εδω που ειμαστε δεν εχουμε γνωστους και ειναι καπως δυσκολο και για μενα αλλα και για την μεγαλη μου που ειναι 3 χρονων και δεν μπορω να την παω ουτε σε ενα παιδικο την καημενουλα να αποκτησει φιλουςγιατι δεν δουλευω βλεπεις...και πως να δουλεψω την μικρη μου ποιος θα την κοιταει ειναι 10 μηνων.τελοσπαντων...εμενα το μονο που με φοβιζει ειναι το γεγονος οτι ο αντρας μου δεν εχει γινει ακομα μονιμος και τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να τον διωξουν και τοτε να δουμε τι θα κανουμε με τετοια ανεργια!!!ο αντρας μου ειναι στο πεζικο στο στρατοπεδο μπατσουκα δεν ξερω αν το γνωριζει καμια σας.η μειωσει στο μισθο ειναι κατα πολυ αισθητη αλλα τουλαχιστον εχει μια δουλεια, απο το τιποτα...να δουμε τωρα τι θα γινει με το επιδομα καλοκαιριου.αληθεια ξερετε ποτε θα τα παρουμε ?αν θα τα παρουμε?ποσο θα ειναι?θα μας το αφαιρεσουν και αυτο απο τον μισθο οπως εγινε και με το δωρο του πασχα?

Τελοσπαντων ελπιζω να μην σας κουρασα,οπως ελπιζω και να τα λεμε συχνα απο εδω και περα.

Δημοσίευση

savropinguinos καλο κουραγιο σας ευχομαι...

ελπιζω να εχετε βοηθεια στο πακεταρισμα....

και εμεις την περιμενουμε απο μερα σε μερα-ωρα σε ωρα..........

χιο εεεεεεεε!!!!!!!!!

ωραια πιστευω να ειναι!!!!!!!

απο Μεγαρα που ειμαστε τωρα εμεις χιλιες φορες καλυτερα χιο!!!!!!!!

εμεις περιμενουμε για Λαρισα στα πατρια εδαφη :):):):):)

Δημοσίευση

ουτε το θελαμε ,ουτε το ειχαμε ζητησει...ουτε το περιμεναμε...σαν κεραμυδα ηρθε...γ εμενα δεν με νοιαζει ..το μωρο ρε παιδια σκεφτομαι..αντε καινουργιο βρεφονηπιακο ,να συνηθησει ,θα την προσεχουν?θα τρωει?και καινουργιος παιδιατρος?εχει κ την αλλεργια στο γαλα κ μας παρακολουθει η γιατρος σε αυτο το θεμα....και το αλλο ,αντε να φυγει ο Γ και να περιμενω εγω τη δικη μου ,πρεπει να τη ζητησω και να χωρια μεχρι να ερθει ,κ θα λεει ολο μπαμπά? κ θα τον ψαχνει...κατα τα άλλα οκ...υλικοπολεμος ειναι

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

ουτε το θελαμε ,ουτε το ειχαμε ζητησει...ουτε το περιμεναμε...σαν κεραμυδα ηρθε...γ εμενα δεν με νοιαζει ..το μωρο ρε παιδια σκεφτομαι..αντε καινουργιο βρεφονηπιακο ,να συνηθησει ,θα την προσεχουν?θα τρωει?και καινουργιος παιδιατρος?εχει κ την αλλεργια στο γαλα κ μας παρακολουθει η γιατρος σε αυτο το θεμα....και το αλλο ,αντε να φυγει ο Γ και να περιμενω εγω τη δικη μου ,πρεπει να τη ζητησω και να χωρια μεχρι να ερθει ,κ θα λεει ολο μπαμπά? κ θα τον ψαχνει...κατα τα άλλα οκ...υλικοπολεμος ειναι

ειναι η molly στην χιο και τυχαινει να ειναι βρεφονηπιοκομος ! εμεις ημασταν 3 χρονια στην χιο και την αγαπησαμε . μετα απο ψαξιμο κατεληξα στην παιδιατρο μιχαελα χαζιρη , πολυ καλη και πολυ φιλικη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...