Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια,  έκανα μια εκκαθάριση των αρχείων μου στο λαπτοπ και δείτε πάνω σε τί έπεσα 🥲🥲❤️💙🥰🥰 Μα πότε πέρασε αυτή η εποχή που γεννήθηκαν τα μωράκια μας... Σε λίγο θα γιορτάζουμε και τα πρώτα τους γενέθλια 😭😭😭😭 Υ.Γ. παίζει να είμαστε απ τις λίγες ομάδες που έχουμε τόση ποικιλία στα ζ΄ωδια 😂😂😂😂 Από Σκορπιό μέχρι Υδροχόο, όχι παίζουμε 🤪
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! 
    • @Eliza Kats καλημερα!!Καλα αποτελεσματααα!!😍 Εγω Δευτερα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο κ θα κου γραψει να την κανω🤪
    • Αααα κατάλαβα. Πάντως τα κιλακια είναι τέλεια ολόκληρα παιδάκια έχουν γίνει!!!! Όλα θα πάνε καλά 🙏 🙏 νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο αφού φτάσαμε μέχρι εδώ. Εδώ γεννιούνται 26 εβδομάδες και είναι όλα καλά μετά. Ο γυναικολόγος μου είπε ότι τα δίδυμα είναι και πιο ανθεκτικά στην προωρότητα λόγω του ότι γεννιούνται σχεδόν πάντα πρόωρα. Ελπίζω να ισχύει.... Έχετε κάνει ενέσεις για τα πνευμόνια κορίτσια;;;; Έκανε καμία προληπτικά; Εμένα μου είπε τη Δευτέρα που έχω ραντεβού θα με στείλει να κάνω αλλά σκέφτομαι να αρνηθώ, αν δεν είναι να γεννήσω άμεσα. Με τρόμαξαν αυτά που λέγανε τα κορίτσια πιο πάνω και αυτά που διάβασα στο διαδίκτυο 
    • Καλημερουδια κοριτσια μου γλυκα πως ειστε;; Πως ειναι τα μπεμπακια μας;; Εχω μερες να σας γραψω γιατι μπλεκω με δουλεια και σπιτι και δν μενει χρονος ειμαι ακομα σε προσαρμογη. Το εμβολιο που καναμε την προηγουμενη εβδομαδα μας εκανε πυρετο μεχρι και την επομενη ημερα και υστερα ολα καλα ευτυχως. Παλευω να του δινω πιπιλα αλα την φτυνει μετα απο λιγο. Αλλα βλεπω οτι και εσας βαζουν το χερακι οποτε ανακουφιζομαι λιγο. Γενικα ο μπεμπεκος ολο κουβενταρια θελει και να ασχολειται καποιος μαζι του ειναι τοσο γλυκουλης. Ολο χαχανιζει. Τωρα αρχισαμε να τρωμε γευματα 180 μλ αλλα οχι ολες τις ωρες μονο το απογευμα π τρωει λιγοτερες φορες. Εχει κανει μπουταρινια και μαγουληθρες. Επισης ξαναειδα λιγο νινιδα αλλα θα προσπαθησω να την ξεπαστρεψω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...