Μετάβαση σε περιεχόμενο

οικογενεια με 18 παιδια....

Recommended Posts

Πριν αρκετο καιρο μου ειχαν στειλει αυτο το εμαιλ!!!! Τωρα το θυμηθηκα....κ ειπα να το αναρτησω........ακουω σχολια!!!

http://www.duggarfamily.com/photos.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα διαβασει γι αυτους σε ενα ενθετο κυριακατικης. Μου χε κανει εντυπωση πως μεγαλωναν τοσα παιδια. Αν και τα μεγαλυτερα μεγαλωνουν τα μικροτερα...αυτο καπως μου χε φανει. Και το αλλο,πως ντυνονται τα αγορια σαν τον μπαμπα και τα κοριτσια σαν τη μαμα! Ελεγε ο πατερας οτι τα κοριτσια δεν επιτρεπεται να εχουν κοντα μαλλια,και τα αγορια μακρια. Το μεηλ γιατι στο εστειλαν? αν επιτρεπεται.

Έχω ξαναδιαβάσει στο ίντερνετ για την συγκεκριμένη οικογένεια.

Πολλή όμορφη οικογένεια,πραγματικά :) Θέλει μεγάλες ψυχικές,σωματικές αλλά και οικονομικές αντοχές για να μεγαλώσεις 18 παιδιά!

Μου αρέσει επίσης οτι τα παιδιά είναι εξίσου καλοντυμένα,το σπίτι μεγάλο και προσεγμένο,προσφέρει ανέσεις και χώρους για όλους :)

Αλλά αναρωτιέμαι...Πόσο χρόνο έχουν άραγε αυτοί οι γονείς για να προσφέρουν στα παιδιά τους;Ξεχωριστά για το καθένα.Αυτό με προβλημάτισε εμένα :dry:

Επιπλέον,μου φάνηκε σαν να ήμουν μέσα σε ένα ίδρυμα... :huh: Βέβαια με έναν τόσο μεγάλο αριθμό ατόμων οι χωροί είναι απαραίτητο να είναι διαμορφωμένοι αλλιώς...Δεν μου έκατσε πολύ καλά :( Όπως και το ντυσιμο.Τα παιδιά ηταν ντυμένα όμοια.bebadomama αυτό που λες για το μήκος των μαλλιών δεν το έχω ακούσει αλλά μου κάνει εντύπωση :dry:

Ξαναλέω πως οι άνθρωποι επιτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο.Μακάρι να υπήρχαν αντίστοιχες οικογένειες που να υιοθετούσαν παιδιά που βρίσκονται στο δρόμο και να τους προσφεραν αυτές τις ανέσεις...

Ευχαριστούμε που το δημοσίευσες Konstans! :kiss:

πολυ εντυπωσιαστηκα!!μπραβο τους για την αντοχη,την υπομονη,μπραβο τυος για ολα!!κ γω τους ζηλευω!!! :):) κ γω θα ηθελα να εχω τετοια οικογενεια!!αυτο το σπιτι δεν θα στερεψει ποτε απο χαμογελα,χαρες,συγκινησεις...!!αξιοι θαυμασμου ολοι τους!!τωρα για τα μαλλια κ τα ρουχα δεν εχει κ μεγαλη σημασια για μενα...ο καθενας εχει το δικο του τροπο ανατροφης των παιδιων του!! :)

Εντυπωσιακο θα ελεγα..πραγματικα δυσκολο εργο 18 παιδια...Μπραβο τους!!

Αλλα σοκαριστικα με τα 4-5 πλυντηρια και το ρουχομανι.....ουτε να το φανταστω δεν θελω!!!!!!! :P:P:P:P Το λιγοτερο 5 πλυντηρια την ημερα σιδερο και πλυσιμο και τακτοποιηση και 19 σετ σεντονια την βδομαδα τουλαχιστον..Ανατριχιασα!!!!!Μην αναφερω τα πουκαμισα....

Franita έγραψε:

τυπικο πααρδειγμα προπαγανδαςσ της συντηρητικης Αμερικης , των λεγομεων WASP (white anglosaxon protestants) με οτι αυτο συνεπαγεται..(pro-life μπουρδες, ορκοι αγνοτητας, ρεπουμπλικανοι, σκοταδισμος, εισβοολη στο Ιρακ κλπ κλπ)....Ευτυχως που δεν ειναι ολη η Αμερικη ετσι..

B)

Μου το είχανε στείλει κι εμένα το συγκεκριμένο mail! Μπορώ να πω εντυπωσιάστηκα!

Καλά.. Δεν πιστεύω ότι καθαρίζει η μαμά μόνη της το σπίτι, πλένει και σιδερώνει μόνη της, μαγειρεύει μόνη της, κτλ κτλ. Ας είναι καλά τα μεγαλύτερα κορίτσια και οι οικιακές βοηθοί!

Τις προάλλες στην πεθερά μου βρήκα ένα περιοδικό σαν το "Προς τη νίκη", (δε θυμάμαι τον τίτλο του) που είχε αφιέρωμα στις πολύτεκνες οικογένειες. Στην Ελλάδα. Είχε οικογένειες με 8 το λιγότερο παιδιά. Νομίζω είχε και με 16.

Μεγάλη χαρά, μεγάλη ευλογία από το Θεό, εξ' ολοκλήρου αφιέρωση των γονιών στα παιδιά τους... Αλλά και πολλές σκοτούρες βρε κορίτσια.. Πολύ άγχος, αγωνία.

Δε θα το άντεχα με τίποτα!!!

Franita έγραψε:

τυπικο πααρδειγμα προπαγανδαςσ της συντηρητικης Αμερικης , των λεγομεων WASP (white anglosaxon protestants) με οτι αυτο συνεπαγεται..(pro-life μπουρδες, ορκοι αγνοτητας, ρεπουμπλικανοι, σκοταδισμος, εισβοολη στο Ιρακ κλπ κλπ)....Ευτυχως που δεν ειναι ολη η Αμερικη ετσι..

:P;)

Χαράς την υπομονή τους!Βρε κορίτσια να κάνω μια ερώτηση? Αυτή η γυναίκα πως γέννησε 18(!) φορές? Μπράβο τους πάντως αφού εχουν την οικονιμική δυνατότητα απ' οτι φαίνεται να τα μεγαλώνουν χωρίς να τους λείπει τίποτα καλά κάνουν.

Με τετοιο σπιτι θα εκανα κ εγω 28 :laugh: :P:P:P !!!!!!

Ο μπαμπας τι δουλεια κανει καλε???Τους βοηθαει καποιος προφανως,ε?

Ναι τα παιδακια ειναι ευλογια,αλλα εχεις χρονο κ δυναμεις να αφιερωσεις σε ολα αυτο που τους αξιζει κ τους αναλογει??

Προσωπικα θελω να κανω παιδια για να τα μεγαλωνω ΕΓΩ!Οχι τα μεγαλυτερα παιδια μου...

Αλλη σταση ζωης η δικια τους....

hope_89 έγραψε:

.bebadomama αυτό που λες για το μήκος των μαλλιών δεν το έχω ακούσει αλλά μου κάνει εντύπωση :dry:

! :kiss:

ο μπαμπας ελεγε στο αρθρο που διαβασα για τους κανονισμους του σπιτιου.Μεσα σε αυτους ηταν και ο τροπος ντυσιματος των παιδιων.Επισης εξηγουσε την καθημερινη ρουτινα της οικογενειας.Καθε μεγαλο παιδι αναλαμβανει ενα ή δυο μικροτερα,τα διαβαζει και γενικως εχει την επιβλεψη. Προφανως δεν γινεται οι 2 γονεις να προλαβουν να ασχοληθουν με ολα,οποτε αναγκαστικα ελλειψη νταντας αναλαμβανουν τα μεγαλυτερα περισσοτερες ευθυνες απο αυτες που τους αναλογουν σαν παιδια που ειναι..

προσεξατε οτι τα ονοματα των παιδιων ξεκινανε ολα απο J ? Ας ειχα την οικονομικη δυνατοτητα και εγω πολυτεκνη θα ημουν ,παντως θεωρω οτι στην προκειμενη περιπτωση συμβαλει κ η πιστη στο θεο γ τα πολλα παιδια

Θεωρώ ότι είναι υπερβολή..δε μου άρεσε καθόλου και ουτε θα ήθελα ποτέ να είμαι στη θέση τους..δεν κατακρίνω την επιλογή τους να έχουν τόσα παιδιά αλλά τον τρόπο ζωής..προσωπικά θεωρώ ότι δεν ήρθα σε αυτή τη ζωή για να μεγαλώνω παιδιά και μονο αλλά για να δω και να κάνω όσα πιο πολλά πράγματα μπορώ για τα παιδιά μου αλλά και για τον εαυτό μου. Λατρεύω τα ταξίδια κι ένας τέτοιος τρόπός ζωής νομίζω ότι θα με περιόριοζε κατα πολύ..αν αυτό το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο έτσι, μπράβο τους γιατί προφανώς έχουν κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα αλλά για τη δική μου ζωή είναι το λιγότερο υπερβολή.Εγώ θέλω να έχω το χρόνο να απολαμβάνω όλα μου τα παιδιά αλλά και τον σύζηγό μου..

Ουτε κι εμένα μου άρεσε ο τρόπος ντυσίματος και ζωής τους αλλά αυτά δε διαφέρουν και σε μια οικογένεια με 1 ή με 2 ή με 3 παιδιά..

Κορίτσια το θέμα με έβαλε σε πολλές σκέψεις...

Εμένα,προσωπικά,δεν μου αρέσει να βλέπω παιδιά ή έφηβους να μεγαλώνουν τα μικρότερα αδέρφια τους.Δεν ξέρω αν τελικά αυτά τα παιδιά γίνονται υπέύθυνα ή ''μπουχτίζουν''.Είναι και θέμα χαρακτήρα.Βέβαια,συμφωνώ με την ανάληψη ευθυνών απο τα παιδιά.Όπως για παράδειγμα να στρώσουν το κρεβάτι τους,να απλώσουν τα ρούχα ή να βάλουν το πιάτο τους στο πλυντήριο πιάτων.Σε καμία περίπτωση όμως να είναι υποχρεωμένα να μεγαλώνουν μικρότερα αδέρφια :blink: Είναι και αυτό ένα είδος φυλάκισης,εξαναγκασμού και δικτατορίας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!Σίγουρα όλοι όσοι έχουμε μικρότερα αδέρφια βοηθούσαμε πχ.φυλάγοντας το μωρό για 1-2 ώρες ή αλλάζοντας την πάνα όταν οι γονείς δεν μπορούσαν αλλά τουλάχιστον εγώ δεν το έκανα σε καθημερινή βάση :huh:

Γιώτα,το πρόσεξα και εγώ αυτό με τα ονόματα :unsure:

Τελοσπάντων,ασκώ κριτική σε ανθρώπους που δεν ξέρω και ούτε θα μάθω ποτέ,αλλά με έπιασαν τα...''παιδαγωγικά'' μου! :P

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ Η * ΥΠΕΡΒΟΛΗ*

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!!!!!!!!!! :ohmy::ohmy:

Κ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ (ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ ΝΑ.... Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ......ΚΕ!!!) :P

ΗΜΑΡΤΟΝ !!! :blink:

Ερωτήσεις:

1. Αυτή η μητέρα σε δεξαμενή μαγειρεύει;

2. Δεν μπερδεύουν μεταξύ τους τα βρακιά τους;

3. Έχουν πούλμαν;

4. Πως συμφωνούν για το τι θα μαγειρευτεί την επόμενη μέρα; Ψηφίζουν;

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

πεθαινω στα γελια.....Που μαγειρευει λεει η Μπελα...σε δεξαμενη..?χαχαχαχαχαχαχαχα

τι να πω βρε κοριτσια...κ εγω σαν το tirogaridaki δεν κατακρινω την επιλογη τους...ισα ισα...αλλα 18 παιδια......Υπαρχουν κ αλλα πραγματα στη ζωη..

Μια οικογενεια με 4-5 μελη νομιζω ειναι καλα...για να μεγαλωσει ομορφα κ πανω απολα ποιοτικα!

Σιγουρα κ σε αυτη την οικογενεια με τα 18 μελη..το μικροτερο μεγαλωνει με το μεγαλυτερο...κ επισης τα μικροτερα παραδειγματιζονται απο τα μεγαλυτερα...αλλα φτανει αυτο...?πως οι γονεις καταφερνουν νασχοληθουν ποιοτικα μαζι τους??

Τι να πω κ παλι...ο Θεος ξερει....

bell έγραψε:

Ερωτήσεις:

1. Αυτή η μητέρα σε δεξαμενή μαγειρεύει;

=>Όχι,παραγγέλνει έτοιμο(6-7 pizza boy δηλαδή :laugh: )

2. Δεν μπερδεύουν μεταξύ τους τα βρακιά τους;

=>Έλα μωρέ,μια οικογένεια είμαστεεεε

3. Έχουν πούλμαν;

=>Ναι

4. Πως συμφωνούν για το τι θα μαγειρευτεί την επόμενη μέρα; Ψηφίζουν;=>Δεν συμφωνούν. :P

Τωρα καταφερα να δω το βιντεακι!

Κοιταξτε!

Η καθε μια εχει καποια ονειρα και καποιες προτερεωτητες!

Αυτη η γυναικα ειναι χαρουμενη με το να βλεπει να εχει τοσο μεγαλη οικογενεια!

Σιγουρα δεν μιλαμε για φτωχη οικογενεια!

Αν ηταν φτωχη ουτε τετοιο σπιτι θα ειχαν αλλα ουτε και φαγητο για να ταϊζεις τοσα ατομα και να τα μεγαλωσεις!

Τι να πω!

Περι ορεξεως...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...