Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

EΓω κορίτσια μου το εχω ξαναπεί πολλές φορές...πήρα σχεδόν 20 κιλά αλλά έτρωγα πολύ σε σχέση με πρίν....το καλό είναι οτι τους τελευταίους 2 μηνες δεν πήρα παρα μονο 2 με 3 κιλά....(είχα σταματήσει να πολύ ζυγίζομαι γιατι πονούσε το θέμα..)ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΣΕ....

Τώρα μετα απο 1 χρόνο τα έχω χάσει όλα και 2 παραπάνω ΑΛΛΑ δεν τρώω σχεδόν τίποτα (1 γευμα την ημερα-μεσημεριανό αυτο είναι ) και κανα σαββατο μπορεί να φαω και βραδυ ή αν βγουμε έξω..

Τους πρώτους 6 μήνες δεν έχανα τίποτα μόλισ 5 κιλά έλεγα παει τελείωσε ετσι θα μείνω αλλα το πασχα το πηρα αποφαση αρχισα να περπαταω μαζι με το μωρό καθε απογευμα για τουλαχιστον 1 ωρα και εκοψα το βραδυνο και τα διαφορα που ετρωγα ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ απο εκει και περα αρχισα να χανω συνεχεια μειώθηκε και η ορεξη μου σταδιακα και τωρα μια χαρα ειμαι και πιο αδυνατη απο πριν....Ειμαι 56 κιλά και ημουν 58 οταν εμεινα εγγυος...

Η κοιλια μου εχει ενα προβληματακι κατολισθησης ελαφριας χαχαχαζχ αλλα δεν φαινεται πολυ ενταξει ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ...γιατι εγω δεν προσεξα ... ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΧΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ....

• Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

EΓω κορίτσια μου το εχω ξαναπεί πολλές φορές...πήρα σχεδόν 20 κιλά αλλά έτρωγα πολύ σε σχέση με πρίν....το καλό είναι οτι τους τελευταίους 2 μηνες δεν πήρα παρα μονο 2 με 3 κιλά....(είχα σταματήσει να πολύ ζυγίζομαι γιατι πονούσε το θέμα..)ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΣΕ....

Τώρα μετα απο 1 χρόνο τα έχω χάσει όλα και 2 παραπάνω ΑΛΛΑ δεν τρώω σχεδόν τίποτα (1 γευμα την ημερα-μεσημεριανό αυτο είναι ) και κανα σαββατο μπορεί να φαω και βραδυ ή αν βγουμε έξω..

Τους πρώτους 6 μήνες δεν έχανα τίποτα μόλισ 5 κιλά έλεγα παει τελείωσε ετσι θα μείνω αλλα το πασχα το πηρα αποφαση αρχισα να περπαταω μαζι με το μωρό καθε απογευμα για τουλαχιστον 1 ωρα και εκοψα το βραδυνο και τα διαφορα που ετρωγα ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ απο εκει και περα αρχισα να χανω συνεχεια μειώθηκε και η ορεξη μου σταδιακα και τωρα μια χαρα ειμαι και πιο αδυνατη απο πριν....Ειμαι 56 κιλά και ημουν 58 οταν εμεινα εγγυος...

Η κοιλια μου εχει ενα προβληματακι κατολισθησης ελαφριας χαχαχαζχ αλλα δεν φαινεται πολυ ενταξει ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ...γιατι εγω δεν προσεξα ... ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΧΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 12 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ 7 ΚΙΛΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑ ΟΧΙ ΚΑΝΑ 2 ΚΙΛΑ.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 12 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ 7 ΚΙΛΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑ ΟΧΙ ΚΑΝΑ 2 ΚΙΛΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΨΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΙΛΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!:P

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΨΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΙΛΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!:P

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι απο μένα. GIOTA 201 σταδιακα έβαλες τα κιλά? Εγω είμαι στη 13η εβδομαδα κι έχω βάλει 3 κιλά! Αλλα για να πω την αλήθεια τρώω περισσότερο απο πριν και τώρα τελευταία έχω πολύ όρεξη. Πρίν μείνω έγκυος είχα χάσει 13 κιλα και τώρα δεν είναι και ότι καλύτερο να ξέρω ότι θα τα ξαναβάλω... Αλλα χαλάλι για τα μωράκια μας

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι απο μένα. GIOTA 201 σταδιακα έβαλες τα κιλά? Εγω είμαι στη 13η εβδομαδα κι έχω βάλει 3 κιλά! Αλλα για να πω την αλήθεια τρώω περισσότερο απο πριν και τώρα τελευταία έχω πολύ όρεξη. Πρίν μείνω έγκυος είχα χάσει 13 κιλα και τώρα δεν είναι και ότι καλύτερο να ξέρω ότι θα τα ξαναβάλω... Αλλα χαλάλι για τα μωράκια μας

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PEBI ΜΟΥ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΥΓΙΖΕ 3200 ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΜΟΝΟ 3 ΚΙΛΑ;;;;ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 3200 ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΛΠ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ;;;:S

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PEBI ΜΟΥ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΥΓΙΖΕ 3200 ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΜΟΝΟ 3 ΚΙΛΑ;;;;ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 3200 ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΛΠ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ;;;:S

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ανθη,

φαντάζομαι οτι έχασε η κοπέλα στην εγκυμοσύνη κιλά και το τελικό ισοζύγιο ειναι αυτό που αναφέρει!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μπράβο pebi, ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα σου!

Δημοσίευση

Ανθη,

φαντάζομαι οτι έχασε η κοπέλα στην εγκυμοσύνη κιλά και το τελικό ισοζύγιο ειναι αυτό που αναφέρει!!!

Δημοσίευση

Ανθη,

Δημοσίευση

Εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη έβαλα 11 κιλά. Το πρώτο τρίμηνο όχι μόνο δεν έβαλα αλλά έχασα κ 2 λόγω προβλημάτων δυσπεψίας κ αναγούλες που είχα συνέχεια. Τα 7 κιλά τα έχασα στην κλινική μόλις γέννησα, τα άλλα 4 σε 5 μήνες κ τώρα που άρχισε η Εύα να περπατάει έχω κατέβει κ 2 κιλά απο αυτά που ήμουν πριν μείνω έγκυος. όσο για φαγητό έτρωγα οτι ήθελα κ όσο ήθελα. το βράδυ πριν παω να γεννήσω εφαγα 4 κρέπες 2 αλμυρές 2 γλυκές.

Δημοσίευση

Εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη έβαλα 11 κιλά. Το πρώτο τρίμηνο όχι μόνο δεν έβαλα αλλά έχασα κ 2 λόγω προβλημάτων δυσπεψίας κ αναγούλες που είχα συνέχεια. Τα 7 κιλά τα έχασα στην κλινική μόλις γέννησα, τα άλλα 4 σε 5 μήνες κ τώρα που άρχισε η Εύα να περπατάει έχω κατέβει κ 2 κιλά απο αυτά που ήμουν πριν μείνω έγκυος. όσο για φαγητό έτρωγα οτι ήθελα κ όσο ήθελα. το βράδυ πριν παω να γεννήσω εφαγα 4 κρέπες 2 αλμυρές 2 γλυκές.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 32η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 11,5 ΚΙΛΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 1,73 ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΟΡΕΞΗ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ...:unsure:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 32η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 11,5 ΚΙΛΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 1,73 ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΟΡΕΞΗ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ...:unsure:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ανθή έγραψε:

οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ειχα χασει τα 3 που ειχα βαλει και αλλα 3 απο αυτα που ειχα, γυρνοντας σπιτι και κλεισμενη μεσα λογο του μωρου και του θηλασμου στην αρχη αρχισα να χανω τον ελεγχο και να τρωω γι αυτο και ξεκινησα διαιτα, η διαιτολογος που με παρακολουθει μου ειπε οτι τις πρωτες 40 μερες με διατρφη τα κιλα χανονται πιο ευκολα γιατι αποβαλονται και πιο πολλες τοξινες(βλ. Μενεγακη) παντως με την διαιτα που κανω τωρα δεν εχω δει καμια διαφορα στον θηλασμο, πινω πολυ γαλα και τρωω απαραιτητα μια σουπιτσα την εβδομαδα! θηλαζω και ελπιζω να τα καταφερω για πολυ ακομα! δεν θελω να κοπει ο θηλασμος

Δημοσίευση

Ανθή έγραψε:

οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ειχα χασει τα 3 που ειχα βαλει και αλλα 3 απο αυτα που ειχα, γυρνοντας σπιτι και κλεισμενη μεσα λογο του μωρου και του θηλασμου στην αρχη αρχισα να χανω τον ελεγχο και να τρωω γι αυτο και ξεκινησα διαιτα, η διαιτολογος που με παρακολουθει μου ειπε οτι τις πρωτες 40 μερες με διατρφη τα κιλα χανονται πιο ευκολα γιατι αποβαλονται και πιο πολλες τοξινες(βλ. Μενεγακη) παντως με την διαιτα που κανω τωρα δεν εχω δει καμια διαφορα στον θηλασμο, πινω πολυ γαλα και τρωω απαραιτητα μια σουπιτσα την εβδομαδα! θηλαζω και ελπιζω να τα καταφερω για πολυ ακομα! δεν θελω να κοπει ο θηλασμος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...