Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες :) Ήθελα να σας ρωτήσω τι πίνετε (και δεν μας δίνετε :P ) εκτός από νερό, γάλα και χυμούς. Τα αναψυκτικά και τον καφέ τα αποκλείσαμε. Το τσάι είναι καλή λύση, αλλά δεν βοηθάει και ιδιαίτερα στο γνωστό θέμα, οπότε τι έμεινε; :dry:

Δημοσίευση

εγω πάλι στην εγκυμοσυνη ειχα τρελαθει με γάλα και hemo!!!!!!!!!!!!μπουκάλια ολοκληρα!!!επισης μιλκσέικ ειναι πολυ νοστιμο.αμα έχεις μπλέντερ το φτιάχνεις και μόνη σου.Βαζεις γάλα και μια μπανάνα,άντε και λίγη ζαχαρη αμα θέλεις..και γινετε μούρλια!!!!

Δημοσίευση

Τσάι εγώ δεν πίνω, γιατί έχει καφεΐνη και μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις της μήτρας. Όταν θέλω κάτι ζεστό πίνω ή χαμομήλι από το χωριό (το εγκρίνει και η γιατρός μου) ή τσάι ντεκαφεϊνέ.

Δημοσίευση

καφεδακι και εμενα ενα μου ειπε αλλα οχι ντεκαφεινε.ανψυκτικα μου τα απεκλεισε αλλα θεωριτικα ειναι αυτονοητο loulou Μου γιατι δεν μας προσφερει και κατι.Εχει και ανθρακικο.δεν ξερω αν ισχυει αλλα ειχα ακουσει απο αλλες μαμαδες οτι οταν αρχισει να ακουει το μπεμπακι μεσα στην κοιλιτσα οταν πινουμε κατι ανθρακικο ειναι δαν βοβμες στα αυτακια του...

Δημοσίευση

τα αναψυκτικά επιτρέπονται, αλλά επειδή έχουν ζάχαρη καλό ειναι να τα αποφεύγεις, για να μην πάρεις βάρος. Έναν καφέ την ημέρα και εμένα μου επιτρέπει, αλλά δεν μπορώ να τον πιω γιατί με ενοχλεί η μυρωδιά του!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΑΦΟΒΑ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ & ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΚ..

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΝΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΕΡΜΙΔΩΝ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΟΥΡΑ..

ΕΓΩ ΕΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..

ΚΑΦΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΙΝΩ ΕΝΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΕΙΤΕ ΝΕΣ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ..

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ..

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΟΝΑ,ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ!!!!

Δημοσίευση

Μάλλον η καθε μια πρέπει να ακούει τον γιατρό της γιατί όπως καταλάβατε ο καθένας λέει τα δίκα του...είναι η καλύτερη λύση για να μην τρελαθούμε. Πάντως τα αναψτυκτικά και οι καφέδες δεν κάνουν καλό γενικα όποτε λίγο πολύ όλες ξέρουμε τι είναι καλό και τι όχι.

Δημοσίευση

Και εμένα μου είχε αποκλείσει τα αναψυκτικά απ' την άποψη θερμίδων. Όσο για τον καφέ, μου επέτρεπε έναν γαλλικό την ημέρα. Και κρασάκι κόκκινο μου επέτρεπε επίσης να πίνω κανένα ποτηράκι που και που!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου εγώ έπινα μισό φραπέ κάθε πρωί μισό κόκα κόλα και μεταξύ μας έκανα και 5-6 τσιγάρα την μέρα.Βέβαια τα ήξερε όλα αυτα ο γιατρός.Μου είπε με μέτρο δεν πειράζει και ότι μόνο οι μεγάλες υπερβολές βλάπτουν το πολύ αλκοόλ και τα βότανα όχι όμως τσάι κ χαμόμηλι.Γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3κιλών!Πήρα 12 κιλά στην εγκυμοσύνη.Το μυστικό;έτρωγα ότι ήθελα σε μικρές ποσότητες όμως δε στερήθηκα τίποτα.Και ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί με άφηνε να πίνω αλλά εγώ δεν το ήθελα γιατί όταν ήμουν έγκυος με αηδίαζε.Γενικά κορίτσια λίγο απ όλα χωρίς υπερβολές.

Δημοσίευση

Κορίτσια μεγάλο θέμα ανοίξατε!! Εγώ στο πρώτο τρίμηνο δεν έπινα ούτε αναψυκτικά ούτε τσάι. Καφέ έτσι κι αλλιώς δεν πίνω ποτέ μου οπότε δεν με απασχολεί! Αναψυκτικά πίνω πού και πού όταν δεν νιώθω καλά με το στομάχι μου ,αν και τα λιγουρεύομαι πολύ!!Τσάι πίνω σχεδόν ένα την ημέρα μαζί με γάλα (όπως το πίνουν στην Αγγλία!). Χυμούς, πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό που έχουμε εδώ στην Κύπρο, γάλα με σοκολάτα...αυτά..Δεν ξέρω τι πειράζει, δεν ρώτησα το γιατρό μου αλλά ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος!

Α..και όταν πίνω αναψυκτικό μιλάμε για δυο γουλιές!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο μανούλα βαστά γερά!!! Ελπίζω λοιπόν να αντέξεις μέχρι κ την Κυριακή!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στην αναμονή, πονάει η μέση μου αρκετά αλλά είμαι οκ. Οχι ότι βάζω κωλο κάτω🤣🤣🤣 Πρώτα ο Θεός το Σάββατο θα γεννήσω. Θέλω αύριο οπωσδήποτε να πάω τα μεγάλα (θα γίνουν κ μεγάλα τρομάρα τους σε λίγες μέρες🤣) στην παρέλαση είναι ευκαιρία φέτος να τη δουν.. Κ μετά ας γεννήσω…
    • @Diwni περαστικά στην μικρούλα σας! Ταλαιπωριουνται τα καημένα! Εμείς κορίτσια το Σάββατο το βράδυ είχαμε ολονύχτια από τα δόντια,2 ώρες με το ζόρι κοιμηθηκαμε και χθες γιόρταζε ο μικρός και ειχε και προπόνηση, ετρεχα και εγω για να κερασει τους φίλους του.  Το απόγευμα είχαν ομαδική εργασία με κάτι συμμαθητές και τα πηγαμε σε ένα καφέ,έκανα την εργασία και κατσαμε και εκεί να κεράσει τους φίλους του. Θα σας πω πως σερνομουν. Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε, έδωσα depon προληπτικά γιατί δεν θα άντεχα. Σήμερα είχε γιορτή στο σχολείο ο γιος μου και πήγαμε όλοι μαζι να τον δούμε και μετά πήγαμε για καφέ και τα παιδιά στις κουνιες. Ξετρελαθηκε η μικρή,πήγαινε αγκαλιά σε όλους και εννοείται μόλις γυρίσαμε άρχισε το κλάμα και δεν ήθελε να φάει φρούτα,την έκανα ένα μπάνιο να χαλαρωσει,ήπιε γάλα και κοιμηθηκε.  
    • Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;; Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο. Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣 Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος! Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;
    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...